MÅNEDSHOROSKOP FOR SEPTEMBER 2019 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i september måned?

21
221970

Hvordan vil tallene påvirke deg september 2019?

Horoskopet er basert på den eldgamle vitenskapen Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss til å bli slik vi er.

Vi har nå startet på september måned som produserer frem nye tall og tema for oss alle.

Ditt tall for september trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. I september får vi alle dobbelt trykk på vårt Personlige års tema siden tallene er lik.

Vi  skifter over til sommerdekk fordi vi vet at sommeren kommer. Samme regel gjelder livets sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig fordi informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til vårt eget Personlige månedstall, påvirkes vi alle av det Globale månedstallet. September er en Global måned 3 fordi:

  • År 2019=2+0+1+9 =12=1+2=3
  • September, kalendermåned 9
  • Vi summerer tallene for år+mnd. 3+9=12=1+2= September = Global måned 3 

For å finne ditt Personlige månedstall og lese om hva tallene har lagt av planer for deg denne måneden, skriv inn dine personlige data i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise