TIDENES VIKTIGSTE VALG I SVERIGE. Tallenes tale fikk rett, Löfven beholder jobben som statsminister. (A)

0
2781

Oppdatering 12.01.2019. Sverige får ny regjering etter 4 måneder med kaos, tallenes tale fikk rett. Stefan Löfven beholder jobben som statsminister.

Oppdatering 17/9-2018. Endelig valgresultat viser at Sosialdemokratene med Stefan Løvgren ble det klart største partiet etter valget som tallene forutså. Det ble ingen forandringer i mandatfordelingen. Alt er ikke helt avgjort enda, selv om Stefan Löfven mener den naturlige løsningen er at han fortsetter som statsminister.


Mange har etterspurt artikkel om valget i Sverige, så her litt vedr. tallenes tale, fra et numerologisk ståsted.

Det er knyttet stor spenning til valget i Sverige, og ikke minst om meningsmålingsinstituttene har skjerpet seg og holder noenlunde stikk.

Brexit og Donald Trumps valgseier i USA (her fikk tallene rett) var ikke av de stolteste øyeblikkene for meningsmålerne. Nå har de visstnok gått i seg selv.

Jeg leser ting ut fra tall jeg også, men bruker Numerologi som metode. Ser vi til forrige stortingsvalg her hjemme på bjerget så endte Solberg, Jensen og Hareide opp med å danne regjering. Hos samtlige var det ett tall som stod frem som syklus-tall.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.