TIDENES VIKTIGSTE VALG I SVERIGE. Tallenes tale fikk rett, Löfven beholder jobben som statsminister. (A)

0
1651

Oppdatering 12.01.2019. Sverige får ny regjering etter 4 måneder med kaos, tallenes tale fikk rett. Stefan Löfven beholder jobben som statsminister.

Oppdatering 17/9-2018. Endelig valgresultat viser at Sosialdemokratene med Stefan Løvgren ble det klart største partiet etter valget som tallene forutså. Det ble ingen forandringer i mandatfordelingen. Alt er ikke helt avgjort enda, selv om Stefan Löfven mener den naturlige løsningen er at han fortsetter som statsminister.


Mange har etterspurt artikkel om valget i Sverige, så her litt vedr. tallenes tale, fra et numerologisk ståsted.

Det er knyttet stor spenning til valget i Sverige, og ikke minst om meningsmålingsinstituttene har skjerpet seg og holder noenlunde stikk.

Brexit og Donald Trumps valgseier i USA (her fikk tallene rett) var ikke av de stolteste øyeblikkene for meningsmålerne. Nå har de visstnok gått i seg selv.

Jeg leser ting ut fra tall jeg også, men bruker Numerologi som metode. Ser vi til forrige stortingsvalg her hjemme på bjerget så endte Solberg, Jensen og Hareide opp med å danne regjering. Hos samtlige var det ett tall som stod frem som syklus-tall.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!