TIDENES VIKTIGSTE VALG I SVERIGE. Hva avslører tallene? (A)

0
1255

Oppdatering 17/9-2018. Endelig valgresultat viser at tallene fikk rett. Det ble Sosialdemokratene med Stefan Løvgren som ble det klart største partiet etter valget. Det ble ingen forandringer i mandatfordelingen. Alt er ikke helt avgjort enda, selv om Stefan Löfven mener den naturlige løsningen er at han fortsetter som statsminister.


Mange har etterspurt artikkel om valget i Sverige, så her litt vedr. tallenes tale, fra et numerologisk ståsted.

Det er knyttet stor spenning til valget i Sverige, og ikke minst om meningsmålings-instituttene har skjerpet seg og holder noenlunde stikk.

Brexit og Donald Trumps valgseier i USA (her fikk jeg rett) var ikke av de stolteste øyeblikkene for meningsmålings-instituttene. Nå har de visstnok gått i seg selv.

Jeg leser ting ut fra tall jeg også, men bruker Numerologi som metode. Ser vi til forrige stortingsvalg her hjemme på bjerget så endte Solberg, Jensen og Hareide opp med å danne regjering. Hos samtlige var det ett tall som stod frem som syklus-tall.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!