DAGENS TALL TORSDAG 27. FEBRUAR. Global dag 6.

0
25000

Litt om fullmånen lenger nede på siden. I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det globale dagstallets vibrasjonspåvirkning påvirker oss alle, men spesielt dem som er i sitt Personlige år 4.

Barn født i dag får skjebnetall 6

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. 

  • Dag 27=2+7=9
  • Mnd. februar=2
  • År 2020=2+0+2+0=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 9+2+4=15=1+5=Global dag 6 

6-tallet er kreativt, skapende og feminint og styres av kjærlighetsplaneten Venus.

I Numerologi handler tallet 6 handler om små grupper, familie, forhold, samhold og partnerskap i alle former. Tallet styres av kjærlighetsplaneten Venus og i positiv forstand handler tallets kvaliteter om kreativitet, barn, omsorg, familie, sex, vennskap, kjærlighet, ekteskap, kunst og utdanning, skjønnhet og ansvar for andre. Samhandling og konstruktiv dialog med partnere i både i næringsliv og privat.

I positiv forstand har tallet en beskyttende, healende og pleiende energi som normalt sett styrker samhold i familier og relasjoner.

Tone Damli Aaberge (f.12.04.1988) har navnetall 6, vokaltall 6 og skjebnetall 6. Tallet er i den kreative triologi og representerer planeten Venus & kjærlighet, skjønnhet og sex. Ikke tilfeldig at hun ble programleder for reality-programmet «Love Island»?

Tallet oppmuntrer oss til å ta vare på andre, tilbringe tid med familien og andre nære og kjære. Plikter og omsorg følger tallet, derfor kan familiemedlemmer og andre kan oppleves som mer krevende.

Alle tall har negative sider, og 6 kan også være overdrevet pågående, arrogant, egoistisk, begjærlig, mistenksom, sjalu og aggressiv.

Benytt dagene til å se på hva den avslører om dine tema og hva det er du kan transformere og gi slipp på, så kommer du ut av det mer helbredet og bevisst enn tidligere. Ha en fin søndag alle sammen!

Oversikt Numerologiske analyser 

Aktuell artikkel på Numerologen

Flere aktuelle artikler om tallet 6 finner du nederst på denne siden.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise