DAGENS TALL LØRDAG 22. APRIL. Global dag 33.

11890

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid og det Globale dagstallet påvirker alle, men aller mest dem som er i sitt Personlige år 7.

Barn født i dag får Skjebnetall 33/6.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras metode, mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 22=22
  • Mnd. April=4
  • År 2023=2+0+2+3=7
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 22+4+7=Global dag 33/6.

Vi lever i et elektromagnetisk univers og tall har usynlige elektromagnetiske kvaliteter og det er en potent dag i dag, mestertallene er på jobb. Vi er i april som er en Global måned 11, det er den 22. april og summen Globalt dagstall er 33, det sjeldneste og mest ekstreme av alle tall, på godt og på ondt.

Visse datoer har større potensiale og dagens dato er en slik en. Det fordi de forsterker kraften i både personer, datoer og hendelser som bærer dem.

Mestertallet 33 inspirerer, helbreder, løfter- og opplyser.

I positiv forstand er 33 et ekstremt godt tall som gir åndelig rikdom, opplysning og helbredelse. I en persons tallkart symboliserer tallet Mesterlæreren og Mesterhealeren. Det fordi om potensialet i tallet slår ut i full blomst har man lagt personlige og egoistiske ambisjoner på hylla og bruker energien på å løfte menneskeheten og leverer åndelig rikdom, opplysning og helbredelse til verden.

33 representerer transformasjon av det fysiske menneske til det guddommelige mennesket.

Kilde

Jesus var 33 år da han døde på korset og stod opp igjen etter 3 dager (333) og han underviser verden enda.

Foredragsholder Jon Schau har Skjebnetall 33/6. Også han døde og stod opp igjen og bruker tiden på å reise rundt å fortelle at det ikke finnes noen død. Marion Dampier-Jeans har Skjebnetall 33/6, hun kommuniserte med døde allerede som 3-åring.

De verdenskjente klarsynte mediumene Lisa Williams og Tyler Henry Koelewyn har Konsonanttall 33/6. Sistnevnte har Vokaltall 11/2 og Navnetall 8. Serien Life After Death with Tyler Henry hadde premiere 11. mars 2022 på Netflix.

33-refleksjon fra nyhetsbildet i dag: Vrak fra andre verdenskrig funnet med 33 norske krigsfanger om bord. Nå er det vel også 33 år siden Scandinavian Star-hendelsen. Kilde

Kilde

Symbolikken i «De 33».

En veldig symbolsk hendelse skjedde da totalt 33 gruvearbeiderne ble innesperret i en gruve i Chile i år 2010/ Globalt år 3.

Hele verden fulgte med på rednings-aksjonen. Alle overlevde, og etterpå sendte de ut beskjed til verden at tallet 33 var magisk for de 33, fordi de også tok 33 dager å nå gjennom til dem å løfte de dem opp fra mørket. (Lys, bokstavene LUC har tallverdi 333). Derfor omtales de for «De 33». Det er utgitt både film og bøker om hendelsen.

Potensialet i mestertallene er som sagt stort. Alle tall har positive og negative sider og kraften kan brukes til både godt og til ondt. Samme tall som i dag var f. eks. på jobb 22. juli 2011 da terrorangrepet inntraff.

Ha en fredelig dag alle sammen!

Flere artikler om tallet 33 finner du her.


 

Klikk på bildet for oversikt over analyser m.m. du kan bestille.