DEN 14. DALAI LAMAS TALL (A)

Blir han den siste Dalai Lama?

7
3943

I denne artikkelen ser vi nærmere på Tibets åndelige leder, Dalai Lama.

Oppdatering 10. april 2019.

Dalai Lama er nå innlagt på et sykehus i Dehli i India grunnet en brystinfeksjon. I år 2015 og samme år som det store jordskjelvet inntraff i området fikk han prostatakreft, men ble senere friskmeldt. Ryktene går. Mer om han og tibetanernes tro på tegn og varsler i oppdateringen nederst i artikkelen.


I gamle dager mente man at palindromer la grunnlaget for en skjebne utenom det vanlige.

Dette ser også ut til å gjelde for den 14. Dalai Lama som har flere i tallkartet sitt.

Ifølge tibetansk buddhisme er det slik at mens reinkarnasjon er uunngåelig for alle, er det enkelte vesener som har trent opp sin bevissthet og er i stand til å påvirke omstendighetene rundt sin neste fødsel og er forpliktet til å hjelpe andre til opplysning. Dalai Lama er den mest kjente.

Dalai Lama står i sentrum for tibetanernes religiøse liv og betraktes som en manifestasjon av en bodhisattva, et opplyst vesen som avstår fra å bli tatt opp i nirvana før alle andre skapninger er frelst.

lama44

Fødselsdata

 

Kjært barn har mange navn, han omtales også som Tenzin Gyatso, Holy Lord, Gentle Glory, Compassionate, Defender of the Faith, Ocean of Wisdom m.m., men i Numerologi man skal alltid ta utgangspunkt i det første gitte navn.

  • Fødselsnavn: Lhamo Dondrub
  • Fødselsdato:  6. juli 1935

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.