MYSTERIET ISDALSKVINNEN

0
7115

En av de største mysterie-sakene i Bergen er funnet av Isdalskvinnen i november 1970.

Mønstergjenkjenning er å lete gjennom en større datamengder etter mønstre og rapportere funn. Jeg leter i tallmønstre og finner og kobler sammen saker.

«Isdalskvinnen» er betegnelsen på et uidentifisert utbrent og avkledd kvinnelik som ble funnet ved en avsidesliggende sti i Isdalen i Bergen i 1970.

I over 40 år har Isdalskvinnen vært et mysterium. Hvorfor skulle en pengesterk, vakker, utenlandsk kvinne reise til Bergen for å ta sitt eget liv? Eller ble hun rett og slett tatt av dage i Isdalen? Dette er nok en uløst sak, ingen ble pågrepet for drapet og teoriene har vært mange.

isdalskvinnen5
Lenke

Da er det svært interessant at det nylig i august var en ny sak i Isdalen som «minner» om den gamle saken.

Turgåere hørte skrik om hjelp fra telt i ISDALEN i Bergen den 23.08.2016. Lenke.

Dette førte til en væpnet politiaksjon og en mann i 40-årene ble pågrepet. Han skal ha truet en kvinne i 40 årene med øks, kniver og slagvåpen og påført henne slagskader. Den første Isdalskvinnen var mellom 30-40 år.

Mine lesere vet også at tallet 9 er det store fraktaltallet som bringer minner frem på ny i det kollektive og skaper «lignende» hendelser.

Det er tidsintervallet mellom hendelser som bestemmer når en lignende etterfølgende episode skal skje / blir synlig og kommer til overflaten.

Tid er syklistisk, ikke lineær.
Tid er syklistisk, ikke lineær.

Ettersom som fraktalen utvikler seg, skjer det en tilkobling til historiske hendelser, fordi visse hendelser resonnerer med hverandre og hendelsene som skjer, er en gjenspeiling av uavklarte ting som ligger skjult vår kollektive bevissthet, og uløste gåter dukker opp igjen til overflaten for å gi oss nye muligheter til å løse dem. Tid er ikke lineær, men sirkulær.

Isdalskvinnen ankom Bergen den 18.11.1970 og ble sist observert den 23.11.1970.

Den siste hendelsen med KVINNEN I ISDALEN den 23. august 2016 skjedde da det hadde gått 45/9 år og 9 måneder siden «ISDALSKVINNEN» ble sist observert.

7-tallsmønstre har vi også sett mye av i tiden som går mellom hendelser som ligner hverandre. Skriver vi årstallet med kun 2 tall så er vi i år -16, og 1+6=7. Den nylige hendelsen skjedde også 16716 dager (1+6=7 vi kan skrive 777) etter at Isdalskvinnen ankom Bergen for side gang den 18.11.1970.

ISDALEN =9141355 =28 = 7+7+7+7

Ser vi på årstallene for Isdalssakene og skriver dem med to tall, så er det likheter her også. År 70=7. År 16 =7.

spionSpion?

Saken om Isdalskvinnen førte også til teorier om hun var en spion. Dette fordi det ble funnet en kodebok, hun skiftet navn hele tiden og fjernet spor etter seg og hadde forkledningsutstyr.  I ettertid har det også vist seg at overvåkingspolitiet ble koblet på saken.

Hun har 9 falske pass i håndvesken og bruker ved flere anledninger parykk. De hun møter under bergensbesøkene hører at hun snakker både tysk, engelsk, belgisk og fransk. Hun snakker alle språk med utydelig aksent.

spiralklokkeSpionteorien ble aktuell igjen etter Lillehammer-saken, da fire agenter fra israelske Mossad ble fengslet for drapet på Ahmed Bouchiki på Lillehammer den 21. juli 1973. Bouchiki hadde vært i Bergen, og de fire agentene ble avhørt om Isdalskvinnen, men nektet kjennskap til saken.

Det gikk nå uansett 972 dager mellom siste observasjon av Isdalskvinnen og drapet på Lillehammer.  9+7+2=18/9.

Ønsker du å sette deg inn i saken om Isdalskvinnen så har NRK nå  en egen dokumentar om saken som du kan følge her. De har nå klart å få full DNA-profil på Isdals-kvinnen så det blir spennende å se hva dem finner ut.

Pengefunn på Fløyen september 2015.

Nå er det ikke sikkert at disse sakene henger sammen men pengeskatt85 pent brukte tusenlapper ble funnet i en melkeflaske under et tre på byfjellet i Bergen av en mann fra Litauen som var på søndagstur med kjæresten og et vennepar i slutten av september 2015.

De skulle til Fløyen, men bestemte seg for å ta en annen vei enn de vanligvis gjør. På en sti inne i skogen fikk han plutselig øye på en flaske under et tre.

Denne seddelen var i omløp fra 1949 til 1975, og ble først ugyldige i 1999.

Forfattet av: Åse Steinsland, 04.11.2016

Nedenfor en video hvor klarsynte Michael Winger ser på saken. Han vant TV-programmet » Den 6. sans» i 2011 og som er kjent for å ha funnet flere savnede.

Aktuelle artikler

SIGRID HEGGHEIM ble funnet drept bak en BENSINSTASJON 1976. En ny SIGRID ble funnet drept bak en BENSINSTASJON 36/9 år etter.  Så ble en jente ved navn HEGGHEIM funnet død. Tilfeldig? Mer om slike saker kan du lese i undervisningsartikkelen «Tall og synkroniteter i mystiske mordgåter». 

TALL- OG NAVNESYNKRONITETER I MORDGÅTER (A)

SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall i tid & symmetriske hendelser i rom (A)

GAMMELT 7-TALLSMØNSTER GJENSPEILES I VIRKELIGHETEN. (A)

MIRAKELMANNEN MICHAEL WINGER. Hva avslører tallene? (A)

Kilder: 

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–Har-Isdalskvinnens-DNA-profil-325620b.html