MYSTERIET ISDALSKVINNEN.

0
7470

En av de største mysteriene i Bergen er funnet av Isdalskvinnen i november 1970.

Mønstergjenkjenning er å lete gjennom en større datamengder etter mønstre og rapportere funn. Alle frekvenser (energifelt /manifesterte personer/steder/situasjoner m.m.) kan gjøres om til observerbare og forutsigbare tall / numeriske verdier.

Jeg leter i tallmønstre og finner og kobler saker sammen.

Nobelpris i fysikk 2022 gikk til teorien om kvantesammenfiltring. Fenomenet går ut på at naturens minste byggeklosser – partikler – kan dele og endre egenskaper over uendelige avstander.
Det betyr at de vet om hverandre og oppfører seg likt. Når du har målt noe på den ene, så bestemmer du noe på den andre. De er knyttet sammen på et vis, helt uavhengig av avstand.

«Isdalskvinnen».

er betegnelsen på et uidentifisert utbrent og avkledd kvinnelik som ble funnet ved en avsidesliggende sti i i en steinrøys i Isdalen i Bergen i 1970. Alle spor som kan si noe om hvem hun er, er fjernet. I over 50 år har hun vært et mysterium.

Hvorfor skulle en pengesterk, vakker, utenlandsk kvinne reise til Bergen for å ta sitt eget liv?

Eller ble hun rett og slett tatt av dage i Isdalen? Dette er nok en uløst sak, ingen ble pågrepet for drapet og teoriene har vært mange. Vedr. teorien om kvantesammenfiltring så er det interessant at det i august 2016 oppsto en lignende situasjon/ ny sak i Isdalen som minner om den gamle saken.

isdalskvinnen5
Kilde

Turgåere hørte skrik om hjelp fra telt i Isdalen 23.8.2016! Kilde.

Det hele endte med en væpnet politiaksjon og en mann i 40-årene ble pågrepet.

Han skal ha truet en kvinne i 40 årene med øks, kniver og slagvåpen og påført henne slagskader.

Nye prøver avslører at Isdalskvinnen var eldre enn man først antok og sannsynligvis i 40-årene. Kilde

Mine lesere vet også at 9 er det store fraktaltallet som bringer minner frem «lignende» hendelser.

Det er tidsintervallet mellom hendelser som bestemmer når en lignende etterfølgende episode skal skje / blir synlig og kommer til overflaten.

Tid er syklistisk, ikke lineær.
Tid er syklisk, ikke lineær.

Ettersom som fraktalen utvikler seg, skjer det en tilkobling til historiske hendelser, fordi visse hendelser resonnerer med hverandre. Nye hendelser gjenspeiler uavklarte ting som ligger skjult vår kollektive bevissthet. Gåtene dukker opp igjen til overflaten og gir oss nye muligheter til å løse dem.

Isdalskvinnen ankom Bergen 18.11.1970 og ble sist observert 23.11.1970.

Den siste hendelsen i år -16 med kvinnen i Isdalen inntraff i det det hadde passert fraktale 45/9 år og 9 måneder siden «Isdalskvinnen» i år -70 sist ble observert.

Årstallene for de to Isdals-sakene skrevet med to tall:  År 70=7+0=7. År 16=1+6=7. Den nylige hendelsen inntraff også 16716 dager (1+6=7 vi kan skrive 777) etter at Isdalskvinnen ankom Bergen den 18.11.1970.

spionVar hun spion?

Saken om Isdalskvinnen førte til spionteorien fordi det ble funnet en kodebok. Hun skiftet også navn hele tiden.

Seks dager før hun ble funnet hadde hun sjekket ut fra Hotell Hordaheimen under navnet Elisabeth Leenhouwfr.

Hun fjernet spor og hadde forkledningsutstyr. Merkelapper på klær var klippet av, og navn på en reseptbelagt tube var skrapet bort. Hun hadde 9 falske pass og brukte forskjellige parykker. Personer hun møter i Bergen hører at hun snakker både tysk, engelsk, belgisk og fransk.

I ettertid har det vist seg at overvåkingspolitiet ble koblet på saken.

spiralklokkeSpionteorien ble aktuell igjen etter Lillehammer-saken da fire agenter fra israelske Mossad ble fengslet for drapet på Ahmed Bouchiki på Lillehammer 21. juli 1973. Bouchiki hadde vært i Bergen og de fire agentene ble faktisk avhørt om Isdalskvinnen, men de nektet kjennskap til saken.

Det gikk nå uansett 972 dager mellom siste observasjon av Isdalskvinnen og drapet på Lillehammer.  9+7+2=18/9.

Ønsker du å sette deg inn i saken om Isdalskvinnen har NRK  en egen dokumentar du kan følge her. De har nå fått full DNA-profil på Isdals-kvinnen så det blir spennende å se hva dem finner ut.

Ifølge en POT-mappe NRK har fått tilgang til, ble Isdalskvinnen mistenkt for å spionere på topphemmelige prøveskytinger.


Pengefunn på Fløyen september 2015.

Nå er det ikke sikkert at sakene henger sammen men pengeskatt85 pent brukte tusenlapper ble funnet i en melkeflaske under et tre på byfjellet i Bergen av en mann fra Litauen som var på søndagstur med kjæresten og et vennepar i slutten av september 2015.

De skulle til Fløyen, men bestemte seg for å ta en annen vei enn de vanligvis gjør. På en sti inne i skogen fikk han plutselig øye på en flaske under et tre. Slike sedler var i omløp fra 1949 til 1975, og ble ugyldige i 1999.

Forfattet av: Åse Steinsland, 04.11.2016


Nedenfor en video hvor klarsynte Michael Winger ser på saken. Han vant TV-programmet » Den 6. sans» i 2011 og som er kjent for å ha funnet flere savnede.

 

SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall i tid & lignende hendelser i rom (A)

GAMMELT 7-TALLSMØNSTER GJENSPEILES I VIRKELIGHETEN. (A)

MIRAKELMANNEN MICHAEL WINGER. Hva avslører tallene? (A)

Kilder: