JEFFREY EPSTEIN-SKANDALEN. Den røde tråd, sex-skandaler & tallet 6. (A)

Rød tråd i tall.

1
2682

Flere har etterlyst artikkel om Jeffrey Epstein, så her litt om han og de svært så prominente personene han har omgitt seg med.

Prins Andrew var i hardt vær på slutten av fjoråret i forbindelse med sin omgang med Epstein, og Bill Gates er intet unntak. (Oppdateringer nederst i artikkelen).

At lyset avslører mørket ser vi igjen i alle avsløringene rundt maktpersoner og skandalene som har stått i kø de siste årene.

I 2018 falt Hollywood-kongen Harvey Weinstein. I juli falt den sexdømte Jeffrey Epstein og mange høytstående personer frykter nok gå med i dragsuget i denne særdeles omfattende saken. Så ikke så rart han den 25. juli ble funnet bevisstløs med nakkeskader på gulvet fengselscella. Vi ser nærmere på tallene bak. (Artikkelen ble først publisert i august 2019).


Epsteins berømte fly er oppkalt etter boken «Lolita» som handler om en eldre mann som forhekses av den 12-årige datteren til kvinnen han er sammen med.

Den 6. juli 2019 ble Epstein siktet for menneskehandel med mindreårige jenter.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Kommentarer er stengt.