JEFFREY EPSTEIN-SKANDALEN. Den røde tråd, sex-skandaler & tallet 6. (A)

Rød tråd i tall.

1
2345

Flere har etterlyst artikkel om Jeffrey Epstein, så her litt om han og de svært så prominente personene han har omgitt seg med.

Prins Andrew var i hardt vær på slutten av fjoråret i forbindelse med sin omgang med Epstein, og Bill Gates er intet unntak. (Oppdateringer nederst i artikkelen).

At lyset avslører mørket ser vi igjen i alle avsløringene rundt maktpersoner og skandalene som har stått i kø de siste årene.

I 2018 falt Hollywood-kongen Harvey Weinstein. I juli falt den sexdømte Jeffrey Epstein og mange høytstående personer frykter nok gå med i dragsuget i denne særdeles omfattende saken. Så ikke så rart han den 25. juli ble funnet bevisstløs med nakkeskader på gulvet fengselscella. Vi ser nærmere på tallene bak. (Artikkelen ble først publisert i august 2019).


Epsteins berømte fly er oppkalt etter boken «Lolita» som handler om en eldre mann som forhekses av den 12-årige datteren til kvinnen han er sammen med.

Den 6. juli 2019 ble Epstein siktet for menneskehandel med mindreårige jenter.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.