FRAKTALE MØNSTRE OPPDAGET I VERDENSROMMET. Pythagoras teori om «Sfærenes harmoni» bekreftet av moderne vitenskap.

1
6367

Forskere bekrefter at universet fungerer som en pulserende og harmonisk «rytmeboks»

Forskere fra University of Hawai’i i Manoa har studert en bestemt type stjerner som kalles RR Lyraer ved hjelp av et Kepler-teleskop. (Du kan lese artikkelen i Scientific American i sin helhet på denne lenken)

I motsetning til vanlige stjerner, så utvider og kontrakter disse stjernene sin lysstyrke på en måte som skaper fraktaler og rytmiske pulseringer.

Her er det geometriske mønsteret som dannes av forholdet mellom venus og jordens reise over stjernehimmelen.
Her er det geometriske mønsteret som dannes av forholdet mellom venus og jordens reise over stjernehimmelen.

Gammel kunnskap blir som ny

tesla2

Tidligere i uken skrev jeg også om NSA som har dekodet utenomjordiske signaler. Nøkkelen kryptologene brukte til å dekode tallbeskjedene? A=1, B=2, C3. osv., en eldgammel vitenskap som kalles Numerologi.

Jeg kom i dag over en artikkel i magasinet «Scientific American» hvor forskere rapporterer at de har oppdaget fraktaler og ryddige og ikke-kaotiske mønstre i verdensrommet.

Signalene som oppstår ikke tilfeldig, men pulserer i samsvar med det gyldne snitt. Dette mønsteret har vi visst om og sett i naturen lenge, men det har aldri tidligere blitt oppdaget i verdensrommet. (Korr.: Det er lenge siden det ble oppdaget, men det har ikke blitt bekreftet av moderne vitenskapsmenn).

universet fraktal3

Universet er ikke kaotisk, men rytmisk.

Studien mener oppdagelsene forener moderne astronomi med tidligere filosofier og åndelige vitenskaper og kan gi oss større forståelse for naturens- og universets fantastiske eleganse, Pythagoras teori om sfærenes harmoni og ikke minst rasjonalitet.

Uten tall, ingen astronomi og ingen musikk.

Tanken bak Pythagoras teori sfærenes harmoni er at planetene og stjernene beveger seg etter matematiske formler som fant gjenklang i toner og skapte en symfoni.

Noen av stjernene pulserer på enkel frekvens mens andre pulserer på flere frekvenser samtidig, akkurat som en band består av musikere (stjerner) som gir oss forskjellige rytmer og lydfrevenser som sammen blir en sang.

Det gylne snitt er et mønster som er helt avgjørende for vår forståelsen av naturen.  Snittet var eksempel avgjørende for Da Vincis berømte vitruviske mann, og i artikkelen nevner de også at flere forskere mener de har korrelert sin forståelse av det gylne snitt til det menneskelige genom (DNA) og hvordan man kan låse opp kodene i vårt DNA.

«As above, so below». Som i rom, så i tid

universet fraktal2Universets vitenskap er svært så logisk og forutsigbar basert på tall og formler som ALLTID fungerer og vil fortsette å fungere inn i evigheten.

De aller fleste mennesker tror at vår komplekse eksistens ligger langt over mønstre eller numeriske sammenhenger.

Dette mener jeg er feil. Som alt annet i naturen, er også den menneskelige eksistens en del av naturen og universet som ikke er kaotisk, heller ekstremt kalkulert og systematisk og det er her de Numerologiske analysene passer inn i det store matematiske bildet.

Det har blitt sagt at menneskekroppen er et pentagram, men samtidig en fengselscelle om vi ikke finner den «magiske nøkkelen» til å låse opp den harmoniske og universelle PI.

Verdens klokeste hoder opp gjennom tidene mener «G» er en mestermatematiker som legger igjen spor som avslører forbindelser mellom sentrale hendelser ved hjelp av tall.

echo«Lær oss å telle våre dager, så vi kan få visdom i hjertet!» Står det også skrevet i bibelen , Salme 90:12.

Sporene finnes blant annet i tiden som går mellom hendelser.

Jeg har i tidligere artikler sagt at i  vår søken etter svar må vi lete i tid og rom, åpne våre sanser for å se om matematiske, frekvensbaserte harmoniske mønstre viser seg. Mennesker med like tall får ofte like liv. Vi er alle fraktaler av noen.

Jeg har forsøkt å vise at det finnes et ekteskap/forening mellom den fysiske dimensjon og den åndelige dimensjon som gjenspeiles i vår verden i tiden som går mellom hendelser.

Tallet er 27
Pulsen og rytmen og tallet  27, også omtalt som Guds fingeravtrykk.

Som i rom, så i tid.

Som jeg har sagt, det handler ikke så mye om å oppdage men  å gjenoppdage. Når dagens forskerne er klar til å offentliggjøre den harmoniske rytmen i tidsdimensjonen sammenhengen mellom ting som skjer på jorden er ikke godt å si, men forhåpentligvis så er det like om hjørnet.

I mellomtiden får du nøye deg med gode gamle Pythagoras sine ikke godkjente vitenskapelige teorier.

Forfattet av: Åse  Karin Steinsland, 12.02.2015

FORSKERE FORKLARER MENNESKER OG MENNESKELIGE BESLUTNINGSPROSESSER MED KVANTEFYSISK TEORI.
Ny trend på gang i psykologiens verden. Neste gang noen beskylder deg for å ta irrasjonelle beslutninger kan du forklare det med at du adlyder kvantefysikkens lover i følge førsteamanuensis i kommunikasjon og direktør Zheng Joyce Wang som forsøker å modellere menneskelige beslutningsprosesser med matematiske likninger som er forankret i kvantefysikken. Kanskje de burde prøve ut Numerologi? Artikkel på lenken:

http://phys.org/news/2015-09-youre-irrational-quantum-probabilistic-human.html


 

vitruvian mannAktuelle artikler.

UTENOMJORDISKE SIGNALER OG KODEN 227-27-27-27. Forrige uke skrev jeg også om NSA som har dekodet utenomjordiske signaler. Nøkkelen kryptologene brukte til å dekode tallbeskjedene? A=1, B=2, C3. osv., en eldgammel vitenskap som kalles Numerologi. https://www.numerologensverden.no/utenomjordiske-signaler-og-koden-227-27-27-27/

22/7 – DEN UNIVERSELLE OG HARMONISKE PI GJENOPPDAGET?  Som i rom, så i tid. Artikkelen avslører hvordan 22/7 viser seg i tiden som går mellom sentrale hendelser sammen og knytter dem sammen. Da blir PI plutselig veldig spennende fordi den gjør mer enn å definere forhold i sirkler, 22:7 definerer også når hendelser vil skje i tidsdimensjonen.  https://www.numerologensverden.no/227-den-universelle-og-harmoniske-pi/

432 HZ, DEN TAPTE HARMONISKE FREKVENS. 440 Hz som musikkinstrumenter er innstilt på i dag, er ute av synkronitet med resten av universets harmoniske musikk. Vi er en del av universet, og ved å justere oss tilbake til universets harmoniske toner, tar vi et stort skritt i retning å helbrede oss selv. Jeg mener dette er FUNDAMENTALT viktig for menneskehetens videre utvikling. https://www.numerologensverden.no/432-hz-den-tapte-harmoniske-frekvens/

MYSTISKE TALLSYNKRONITETER I TIDEN SOM GÅR MELLOM LIKE HENDELSER. 99 år og 9 måneder mellom Titanic og Costa Concordia. 555 dager etter terroren i Algerie, flystyrt med Air Algerie. 7777 dager mellom Scandinavian-Star og terroren i Oslo/ Utøya. Dette fenomenet henger også sammen med PI som 22/7. https://www.numerologensverden.no/2222-3333-4444-7777-mystiske-tallsynkroniteter-i-tiden-mellom-sentrale-hendelser/

FIBONACCIREKKA, DET GYLNE SNITT OG TALLET 9. Livet og universet fungerer etter visse geometriske mønstre og proporsjoner. https://www.numerologensverden.no/fibonaccirekka-det-gylne-snitt-og-tallet-9/

hellig geometri1

Kilder

Kommentarer er stengt.