LITT OM VAKRE NOVEMBER!

Hold fortet :)

0
228

Vi har startet på november, en Global måned 9, fordi kalender mnd.11 + 2023/7 = 18/9).

Universets tall 9 har global innflytelse. Det fokuserer på fellesskap og setter humanitære temaer og prinsipper, kultur, miljø, kunst og andres velferd i fokus.

Den intense formørkelsessesongen er over for denne gang. November er årets 11-kalendermåned. Det er en Global måned 9. Tallkombinasjonen med (9+11=20/2) forsterker samtidig verdens empati og behovet for harmoni og fred, og det trengs.

Vi har en knallbra måned for vennskap, sosiale sammenkomster og romantikk fordi intuitive, diplomatiske og vennlige 11/2 liker å være 1+1=2. Ellers er 9 er i den kreative triologi, så en flott tid for kunstforestillinger, nyt vår vakre verden. For deg som er aktiv i kunstens verden, finn frem fargepaletten, november kan åpne nye dører 🙂

«Kunst vekker menneskets ånd og minner oss om vår menneskelighet».

Kunstneren Esselfie Banton.

9 er ofte å se i kartet til artister og folk som kjemper for en bedre verden. Esselfie Banton gjør begge deler.

Kilde

Han ble født i Ghana 22.1.1984, har Skjebnetall 9 og er opptatt av både miljø og kunst.

9 er et transformerende tall. Han transformerer uorganisk avfall om til kunst og gjør stor suksess. Han har kreative 6 som Navnetall, et ryddig tall som er opptatt av skjønnhet, farger og dekor m.m.

Navnetallet bygger på 7 som Kons. tall (førsteinntrykk). Med 7 her kan man bli sett på som annerledes og sær. Banton er intet unntak, han blir diskriminert og sett på som gal når han går rundt og plukker bosset han bruker i kunsten sin.

Nå er han også utstyrt med det handlekraftige leder- & forretningstallet 8 som Vokaltall, og som symbolikken i tallet tilsier er han opptatt av resirkulering. Selv om han ble mobbet ga han ikke opp. Han fulgte drømmen sin og hjelper i dag mange ungdommer og har skapt mange arbeidsplasser med firmaet «Trash to Art Company». I dag er kunstverkene hans verdt millioner 🙂 Her et annet verk av han jeg falt for.

Kilde

Her lenke til Instagram kontoen hans, du kan lese artikkel om han her.


9 er som Kali, vortexen som transformerer og fornyer.

I år 2017 begynte verden på en stor transformasjon, dvs. et Utviklingstrinn markert med tallet 9 som varer i 9 år.

Som overganstall representerer 9 transformasjon, oppvask, og avslutninger. Tallet produserer ofte frem massive naturkatastrofer og sosial- politisk og militær uro. Vi er straks ferdig med det 7 året i denne 9-årsssyklusen.

Når fraktal år & perioder inntreffer gjentar menneskeheten visse fortidige tanke- og handlingsmønstre slik vi gjør nå. Tenk gjennom hva verden har opplevd de siste årene og hva som skjedde for rundt 9 x 9 = 81/9 år siden? 2. verdenskrig. Portforbud. Medisinske eksperimenter. Jødehat.

Så en rimelig intens periode nå. Det nærmer seg en slutt/overgang til noe nytt, vi er i siste trimester på dette trinnet men har fortsatt litt igjen, så bare å skru på tålmodigheten.

Overgangen fra trinn 9 til 1 skjer mellom 2025/9 og år 2026/1.

Se på det sånn, alle levende vesener er en del av verdens kollektive sinns illusjoner, idealer og religioner. Nå testes, møres og transformeres vi for at mer sanne tanke- og handlingsmønstre skal få en mulighet til å slå rot i oss alle. (Hvem er ikke ganske mør nå?)

I gamle Egypt representerte korset skjæringspunktet mellom to dimensjoner: Den menneskelige og den himmelske. Det som er oppe og nede. Ånd og materie. Korset var visuell fremstilling av det avgjørende øyeblikket da mennesket ble ett med Gud.

Les aktuell undervisningsartikkel om korset og innvielser

Materie og fysisk kropp symboliseres med loddrett linje. Vår åndelige tilstand er vannrett linje. Løftes den oppover får man til slutt T-korset eller Crux-Ansata/Ankh-symbolet.

Vi er alle er guddommelige vesener og kanaler for universet. Absolutt alle har noe genuint unikt å tilby verden som ingen kan kopiere. Det fungerer best når du tør være deg selv og slutter å høre på tullprat. Da åpnes kanalen og den universelle skaperkraft strømmer mer fritt. Det krever litt mot og man må nok gjennom noen tester for lande det men tenk.

Har ikke alle mesterverk blitt til gjennom kanaliseringsprosessen?

Desto sannere du er mot deg selv, desto renere blir kanalen. Og ikke minst, når man er i kontakt med denne andre kraftdelen av oss selv får vi et kontinuerlig veiledende nærvær med på kjøpet, følelsen av ensomhet forsvinner. En veldig grei deal, spør du meg 🙂

Generelt vil månedens tallpåvirkning med 2/11 og 9 gjøre at det kan gå litt opp og ned energimessig så er du sliten, ta deg tid til hvile.

Verden druknes i så mye idiotisk propaganda og dårlige nyheter at jeg stort sett ler. Ikke la det få feste seg, hold fortet og frekvensen, husk at sammen er vi dynamitt 😉

Til slutt, tusen takk for du er til og alt du bidrar med. Han en fantastisk fin november!

Hilsen Åse S

Det var litt om det kollektive. Hvordan du påvirkes avhenger mest av dine personlige tall.

Vil du vite hvor du er i din livsprosess?

En Numerologisk analyse hjelpe på. Klikk på bildet under for oversikt over analyser du kan bestille.