SISTE ARTIKLER

DAGENS TALL SØNDAG 3. MARS. Global dag 5.

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om talls iboende kvaliteter og om Pythagoras foretrukne beregnings-metode.

Slik kalkuleres det Globale dagstallet. Alle gode ting er 3. Prinsippet er inkl. i Pythagoras metode hvor vi deler fødselsdatoen opp i dag, måned og år. Mestertall skal ikke reduseres når de dukker opp i beregningsprossen.
Barn født i dag får skjebnetall 5.
 • Dag: 3=3
 • Mnd.: Mars=3
 • År 2024: 2+0+2+4=8
 • Vi summerer dag, mnd. og år: 3+3+8=14=1+4=Global dag 5.
Dobbelt opp med 3 på jobb i dag sammen eventyreren 5, som er den mentale kategori og kalles eventyrerens tall. Det er tallet for de 5 sanser og handler om frihet, kommunikasjon, variasjon, nysgjerrighet og bevegelse. En super dag å være sosial, reise på tur, filosofere, eksperimentere, skrive og drive med salg/ markedsføring.

Nye muligheter kan også dukke opp ut av det blå!

5-tallet er i den mentale kategori og kalles skriverens- og det store mediatallet. 5 råder over bokstavene NEW (555), alle internettadresser starter med www (555).  Bevegelige 5 er også tallet for uventede hendelser, muligheter,spill og risiko.  Skuespilleren og actionhelten Walter Bruce Willis (f.19.3.1955) har eventyreren 5 som både Navnetall og Vokaltall. Snartenkte intellektuelle 5 er ofte å se i tallkartet til  skuespillere / mediapersonligheter, lærere og filosofer og føler seg som fisken i vannet i yrker som journalist, spekulant, selger, forfatter m.m. På den negative siden kan 5 være for uansvarlig, likegyldig, rastløs og lett å lede. 
Kilde

Som Greg Gutfeld.

En rappkjeftet TV-vert, humorist, forfatter og politisk kommentator som gjør det stort i disse dager. Gregory John Gutfeld ble født 12.09.1964 og er den nye kongen av Latenight i USA med talkshowet «Gutfeld». Han er også en av 5 verter i panelet i det politiske talkshowet «The Five». Kanskje ikke så rart? Han har Skjebnetall 5, Vokaltall 5 og Konsonanttall 5. Oversikt over gratis analyser & kalkulatorer m.m. finner du her

Ha en fin dag 🙂

DAGENS TALL FREDAG 1. MARS. Global dag 3.

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære mer om kvalitetene i hvert enkelt tall og om Pythagoras foretrukne metode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall her).
Barn født i dag får Skjebnetall 3
Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen).
 • Dag: 1=1
 • Mnd: Mars=3
 • År: 2+0+2+4=
 • Vi summerer dag, mnd. og år: 1+3+8=12=1+2=Global dag 3.
Keiserinnen er kort nr. 3 og «Den store mor» i Tarotstokken. Tallet er i den kreative triologi sammen med 6 og 9 og er det mest optimistiske og uttrykksfulle av alle tall. 3 assosieres med lykkeplaneten Jupiter og lar sin energi komme til uttrykk i skrift, tale, underholdning eller annen kunst. Vi oppfordres til å få ut kreativitet via musikk, kunst, dans, skriving osv., koble sansene på naturen og nyte livet.

En fin dag å bryte rutiner, være kreativ og ha det gøy!

Bildekilde
Tallet liker søkelyset så en super dag å lansere kreative prosjekter og alt som har med formidling å gjøre. Pass opp for overdramatisering, overdrivelser og manglende konsentrasjon. Det er også lett å forlegge ting under denne vibrasjonen. Komikeren Joan Rivers (f. Joan Alexandra Molinsky f. 8.6.1933) hadde dobbelt opp med både Skjebnetall 3 og Konsonanttall 3. Uttrykksfulle 3 elsker å løfte andre, hennes største glede i livet var å få folk til å le (kilde).

En liten solskinnshistorie!

Foto: Jennifer Turner.
Paret Jeremy og Sauhry Turner giftet seg 19. august 2017. 3 år senere fikk de sitt første barn, Jasmine Maria ble født 3.9.2020. Det skjedde palindromske 1111 dager etter at paret giftet seg (kalk). Året etter fikk de nok en jente, Jessica Maxine ble født på storesøsterens bursdag den 3.9.
Foto: Privat
I år gjentok de bedriften og fikk jente nr. 3., hun heter Juliet Marie, og også hun ble født den 3. september. Vedr. tallet 3:
 • Første jente ble født 3 år etter at de giftet seg.
 • Paret har fått 3 jenter i løpet av 3 år.
 • Alle 3 ble født naturlig på samme dato, 3. september!
 • Sum fødselsdag & mnd.: 3+9=12=1+2=3.
 • Alle 3 har fått navn som gir dem like initialer, JMT.
 • De to første, Jasmine og Jessica har også fødselsmerke på samme sted.
Pappa Jeremy Turner på 33 år er verdens lykkeligste 🙂

«Alle gode ting er 3».

Alle har hørt uttrykket «Alle gode ting er 3, på det tredje skal det skje». Skaperverket er strukturert i 3-foldige aspekter som er lett å kjenne igjen. Nedenfor noen.
 • Familie: Mor, far, barn.
 • Dimensjoner: Lengde, bredde, høyde.
 • I tid: Fortid, nåtid, fremtid.
 • Krefter: Aktiv-passiv-nøytral.
 • Religion: Faderen, sønnen og den hellige ånde – Brahma, Vishnu og Siva.
 • Utviklingsfaser insekt: Egg, larve, insekt.
 • I livssykluser: Skapelse, opprettholdelse, ødeleggelse el. fødsel, liv, død
 • Eksistensgrupper: Planter, dyr, mennesker.
 • Grunnfarger: Rødt, gult og blått.
 • I kjemiske reaksjoner: Sluttprodukt, varme, entropi.
 • Stråling: Alfa, beta, gamma.
 • Tre sønner etter Noah:  Sem, Kam, Jafet.

Tilbud! Nysgjerrig på hva årene 2024 og 2025 har å by på?

Les tilbakemeldinger
 

MÅNEDSHOROSKOP MARS 2024 (A)

Hvordan vil tallene påvirke deg i mars?

Vi er i gang med ny måned som gir nye talltema for oss alle.

Numerologi er studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og ditt personlige månedstall for mars trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets kvaliteter. Vi skifter til sommerdekk fordi vi vet sommeren er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger. Derfor er det lurt å kjenne til månedens periodiske energi. Da kan du synkronisere deg med- og utnytte perioden mest mulig. I tillegg til Personlig månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og mars er en Global måned 2 fordi:
 • År 2024=2+0+2+4=8
 • Mars=Kalendermåned=3
 • Vi summerer reduserte tall: 8+3= Mars, Global måned 11/2  

For å finne ditt Personlige månedstall for mars, skriv inn fødselsdatoen i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet likt  Skjebnetallet kan perioden fort bli mer intens/potent/skjebnesvanger.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TILBUD på alle Numerologisk analyser!

Hvem er du og hva venter deg i 2024 & 2025?

– Nå får du kr. 100,- i rabatt på alle Numerologiske analyser!

Numerologi er læren om talls innvirkning på våre liv og er det eldste alternative verktøy vi har.

Alle er unike og har sin spesielle tallsignatur. Dataene som er lagret i ditt fødselsnavn og dato inneholder kodene hele livet ditt bygges på. Personlighetsanalysen avslører medfødte evner, sterke og svake sider m.m. og i Fremtidsanalysen får du prognoser og gode råd vedr. år og måneder forut. Siden det er røffe tider for mange økonomisk nå så varer tilbudet en stund fremover.

 Klikk her  for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille. 

Minner om at om du abonnerer på undervisningsartiklene så får med 1 helt år ekstra Fremtidsanalyse på kjøpet på alle Numerologiske analyser du bestiller! (Gjelder ikke «Kun Personlighetsanalyse»).
Les tilbakemeldinger fra kunder

VARSLEREN JULIAN ASSANGE. Blir han utlevert til USA? (A)

Julian Assange utfordrer en lang tradisjon med statlig hemmelighold og sensur og kjemper for alles rett til å vite.

Wikileaks er «Folkets etterretningstjeneste». Informanter fra hele verden inviteres til å lekke informasjon anonymt for å komme autoritære regimer til livs.

Oppdatering 17.2.2024.

Jeg har lagt inn en snutt om paralleller mellom Assange med Skjebnetall 1 (One) og Neo (One) i Matrix-filmene.

Assange sitter fortsatt fengslet i Storbritannia hvor han venter på resultatene av sin endelige anke mot å bli utlevert til USA. Her risikerer han spionasjeanklager og opptil 175 års fengsel. 9 er tallet for overganger, transformasjoner og avslutninger. I går døde den russiske fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, han var i sitt Personlige år 9. Assange også i sitt Personlige år 9 nå. Kona advarer og sier han vil dø dersom han blir utlevert, noe som kan skje innen få dager.  Kilde  

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

VEIEN TILBAKE TIL ATLANTIS. (A)

«For å forstå hvor vi er på vei, må vi vite hvor vi kommer fra».

Kontinentet Atlantis er blitt kalt verdens største gåte og har blitt beskrevet i over 5000 bøker.

Legendariske Atlantis har alltid vært- og er fortsatt en stor og viktig del av vår kultur. Våre forfedre har gjennom flere tusen år forsøkt å løse mysteriet, og den dag i dag er det slik at hver gang en undersjøisk by eller kultur lokaliseres, så melder navnet «Atlantis» seg. I 1968 så ble Atlantis lokalisert på middelhavsøya Thera, som i sin tid ble delvis oversvømmet på grunn av et vulkanutbrudd, men nå er det ikke så mye beliggenheten artikkelen skal handle om. Slår du opp i et leksikon vil du lese at Atlantis er et sunket kontinent som hører hjemme i mytenes verden. Kontinentet ble først beskrevet 300 år f. kr. av en av vestens mest dyrkede filosofer, Platon. Hans dialoger Timaios og Kritias handler om Solon som er på besøk i Egypt ca. år 600 f. kr.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

 

TELEFONVEILEDNING. Ring Numerologen

Er du i en vanskelig livssituasjon eller står foran viktige valg?

Jeg har over 25 år erfaring som livsveileder & numerolog med svært gode tilbakemeldinger.

Oppdatering! Vi lever i en tid med store endringer og etter 25 år med teletorglinje har jeg valgt å legge den ned. Men, jeg er fortsatt å treffe på telefon og det blir faktisk billigere! Samtaler må nå bestilles. Info om pris og fremgangsmåte finner du nederst på siden.  Å få veiledning kan være alt fra forløsende og oppløftende til nyttig og kreativt. Det er så mangt og mye du kan stille spørsmål om. Livet er stort så det er opp til deg, her litt generelt om hva du kan få vite:
 • Mer om veien og årene forut. Gode- og vanskelige perioder, kjærlighet, økonomi, strategi, jobb, skjebne, viktige valg osv.
 • Hvordan dine energier er skrudd sammen. Hvem du er, medfødte iboende evner & egenskaper, styrker og svakheter, studieretning/ yrkesvei som passer.
 • Se nye muligheter i fastlåste situasjoner. Få påfyll og ny inspirasjon.
 • Kompabilitet. Mer om hvordan du passer sammen med partner og andre.
 • + andre spørsmål du måtte ha om livet, tall m.m.

Priser, fremgangsmåte og åpningstider. 

Du må være 18 år for å benytte deg av denne tjenesten. Jeg har taushetsplikt og følger etiske retningslinjer.

Klikk på bildet til venstre for å bestille tid. Her skriver du samtidig inn opplysningene jeg trenger for å kunne kalkulere frem dine personlige tall.
 • Du må forskuddsbetale for tiden du har tenkt å bruke. Tjenesten koster nå kr. 20,- pr minutt, dvs. kr. 300,- for 15 minutter osv. (på Teletorg var prisen 26,- pr./min.)
 • Jeg tar kontakt og vi avtaler nærmere tidspunkt. Du ringer meg til avtalt tid på tlf. 952-73772.
Samtaler foregår stort sett hverdager mellom kl. 10-18.00. Vi blir brutt når tiden du har betalt for går ut.

Velkommen til en hyggelig samtale! Hilsen Åse S 🙂

 

Legendariske BABA VANGAs forutsigelser om år 2024. (A)

.

Uansett om du tror på klarsynte eller ikke, Baba Vanga har truffet spikeren på hodet med oppsiktsvekkende mange av sine spådommer.

Vi oppdaterer med Vangas visjoner for år 2024.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2024. Hendelsesrik start på året! (A)

År 2024 er i gang og er et Globalt år 8 fordi 2+0+2+4=8.

Alle tall har sin egen unike resonans og det kommende året vil 8-tallets kvaliteter påvirke verdens kollektive sfære. Oppdateringer er markert med grønt.

Først litt om januar, som er en Global måned 9. En flott tid å reflektere over hva som betyr noe, hva vi er takknemlig for, hvem vi vil være, hva vi er ferdig med, hva vi bør gi slipp på og ikke minst, hvilke verdier vi skal ta med oss videre.

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

2025

1

11/2

3

4

5

6

7

  8 

9

  Vi står foran et bemerkelsesverdig år! I tarotstokken er 8 representert med Styrke, og det 17/8 kortet er Stjernen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

KAN EN KENNEDY REDDE DEN SYNKENDE USA-SKUTA? (A)

I dag 29. mai er det tidligere president John F. Kennedys (JFK) fødselsdag.

Flere har etterspurt artikkel om nevøen Robert F. Kennedy jr. som har meldt seg på demokratenes nominasjons-kamp.

Ærbødigheten for Kennedy-navnet (Navnetall 33) har vært uten sidestykke i amerikansk politikk etter drapet på JFK den 22.11.(22+11=33) for snart 60 år siden. Hans bror, presidentkandidat Bobby led samme skjebne, og han var Roberts far.

Robert ser ut til å ha arvet sin far og onkels integritet og mot. Han står uredd opp mot gjengen som i dag overkjører alle politiske og statlige etater.

Demokraten har et langt forhold til Biden, men er uenig med ham i sentrale spørsmål om landets retning. Han er miljøadvokat og forfatter og sier han har sett gjennom hvordan Davos-milliardærene & Gates

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FASTE, TALLET 40 & TRANSFORMASJON AV BEVISSTHET. Pythagoras vei til opplysning. (A)

Visste du at det er tallet 40 som bestemmer at Kristi Himmelfartsdag feires?

Det er fordi at i kristen tradisjon så viste Jesus seg i igjen 40 dager etter han døde på korset. Han gikk gjennom en transformasjon, steg opp og ble hel. (hellig).

Ser vi tilbake i tid står tallet også sentralt i dagens sentrale religioner, som jo kommer ut av tidligere tradisjoner hvor Pythagoras, Numerologiens far står sentralt.

Tallet 40 er forbundet med opplysning og transformasjon.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Pythagoras arv.

SKJEBNEÅR FOR GHISLAINE MAXWELL (A).

Vi analyserer kjente personer for å få en dypere forståelse for Numerologi og verden rundt oss.

CNN rapporterte nylig at dusinvis av dokumenter som navngir Epsteins ofre og medarbeidere skal offentliggjøres i 2024.

Det har mange ventet på så vi ser nærmere den eneste av hans partnere som til nå er arrestert, den britiske sosietets- og forretningskvinnen Ghislaine Maxwell.

Epstein pimpet i årevis mindreårige jenter verden rundt til mange mektige og urørlige personer i den globale eliten. Etter han ble funnet død på fengselscella ble Ghislaine ble funnet skyldig i å ha medvirket til seksuelle overgrep på jenter helt ned i 14-årsalderen. Den 28. juni 2022 ble hun dømt til 20 års fengsel og bøtelagt med 750.000 dollar. Mange mener dommen var lite troverdig fordi ingen på Epsteins venneliste ble nevnt eller rørt under den lukkede rettsaken. Blir det andre boller for de «urørlige» i år 2024?

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PARALLELLE LIV, EN FREMTIDSVISJON. Bli med på reise i en fremtid, uten penger (A)

Mange mener boken kan transformere verden!

Det fordi den inneholder viktige nøkler vedr. menneskehetens fremtid, og Skandinavia står sentralt.

En ganske så unik og kontroversiell bok ble tilgjengelig på engelsk for noen år siden. Den bygger på notatene til en mann som angivelig reiste flere tusen år inn i fremtiden. Boken ble tidligere kun delt i lukkede frimurersirkler, som så på forfatteren som en moderne profet. De anså boken nesten som hellig fordi den inneholdt visdom om menneskehetens fremtid.

Notatene ble sett på som kritisk viktig vedr. menneskehetens fremtid!

Den viktigste hendelsen i fremtiden var menneskets utvikling av

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

BARN OG NAVN. Vil du forstå ditt barn bedre?

Ett av de mest betydningsfulle øyeblikkene i et barns liv er når det blir gitt navn.

Pythagoras mente at hvis man kjente til tallene bak en persons energi, ville man forstå personlighetens liv og egenskaper. Dette fordi kodene til hvem vi er ligger skjult i bokstavene i det første registrerte navn.

En Numerologisk analyse kan sees på som ens kosmiske matematisk fingeravtrykk. Dataene lagret i fødselsnavn og fødselsdato inneholder kodene hele livet bygges på.

Alle mennesker har i seg fantastiske iboende kvaliteter som ikke har blitt oppdaget, aktivert og blitt tatt i bruk.

Gjennom årenes løp har mange mennesker tatt kontakt og tallene har hjulpet mange å avsløre skjulte evner og talenter.

Når du får forståelse for hva barn bærer i seg av potensiale, får du som forelder verdifull kunnskap som kan hjelpe deg å fremme barnets beste sider og å hjelpe barnet videre på sin ferd.


Reinkarnasjon

Numerologi er basert på konseptet reinkarnasjon. Om du tror på reinkarnasjon eller ikke, betyr ikke så mye. For deg som tror på reinkarnasjon teorien er svært enkel. barn8Den normale prosessen når folk dør er at de passerer gjennom en tunnel og ser livet passere revy. Så fortsetter sjelen inn i den ikke-fysiske verden til den velger å inkarnere igjen, etter å ha klippet og limt sammen omstendighetene for neste runde. 

Barn velger foreldre ut fra det som er mest gunstig for sjelens videre utvikling. 

Christian Sundberg husker hva som skjedde før han ble født, hvorfor han kom til jorden og hvordan frekvensen ble skrudd ned i tilpasningsprosessen!

Skapelseskodene et liv bygges på er spesialdesignet for menneskesjelen som er på vei av svært viktige grunner.

Det skjer før sjelen går gjennom fødselskanalen og mister bevissthet om hvem den egentlig er.

barn7Navnet

Hvorfor bruker foreldre så mye tid på finne riktig navn? Mange bruker måneder på å finne navnet de føler passer nyankommeren. (Mitt råd, stol alltid på intuisjonen.) Mor vil før fødselen tilbringe en svært betydningsfull periode med nykommeren og vil i løpet svangerskapet ubevisst plukke opp signaler og behov som kanaliseres til henne fra barnet. Derfor bør mor lede an i valg av navn, og med fars assistanse bør resultatet bli bra. barn22De fleste foreldre gjør en god jobb når det velger navn. Kombinasjonen av kjærlighet, intuisjon og mange måneders tilpasning i vente på fødselen, garanterer nesten for at barnet får og kodene det er ment til. Kodene i navnet (Vokaltal l+ Konsonanttall =Navnetall / Egenfrekvens) utstyrer barnesjelens nye personlighetsdrakt med personlighetstrekk og evner, tanke- og handlingsmønstre, og er også med på å utløse situasjoner og hendelser (transitter).

En Numerologisk analyse kan gi deg verdifull informasjon, slik at du ikke ubevisst motarbeider barnet ditt.

barn9Barn trenger veiledning for å klare å hente ut sine styrker og svakheter. og med Numerologi får du innsikt i barnets karakter og liv, på godt og på vondt. Tallene i barnets fødselsdato representerer  livsbane og skjebne. Dette tallet har vi stort sett ikke styring over. Tallet avslører kvalitetene i sjelens utviklingsvei.  

Man får større forståelse for personligheten man har fått i hus.

En Numerologisk analyse kan derfor være nyttig, å kjenne barnets sterke og svake sider gir foreldrene mulighet til å hjelpe dem på så mange måter. Man forstår bedre hvorfor barnet reagerer som det gjør og man kan oppmuntre barnet i den retning analysen avslører det har en mulighet til å utmerke seg og trives. (Lenke til kalkulasjonsmetode for navn).

 barn3Vær varsom med å designe selv.

Noen er forutbestemt til å leve utfordrende liv med mer motgang enn belønning, andre vil ha mer belønning enn utfordringer. Andre igjen vil ha en blanding av disse. En liten advarsel, mange er opptatt mestertall. De er også mer krevende, en grei påminner er at «karismatiske» Adolf Hitler også hadde 11/2 som navnetall.  barn7Jeg eksperimenterte en gang selv og stiftet et firma med mestertall 22/4 blant kodene, men det viste seg å bli for krevende for meg. Det hadde sikkert fungert om jeg hadde hatt 22/ blant mine kjernetall, men det har jeg altså ikke, så kompabilitet mellom tall er viktig. Jeg lærte en viktig lekse.  

barn1Kan Numerologi avsløre et ufødt barns kvaliteter?

Svaret er ja, du kan få en forsmak på kvaliteter og karaktertrekk barn får om du har bestemt deg for hva barnet skal hete.  Personlig tror jeg det viktigste er å lytte til intuisjonen når man smaker på de forskjellige alternativene man står ovenfor. 

Til slutt, visste du at et normalt svangerskap varer i 280 dager som er 403200 minutter?  

barn11432 kalles Pythagoras harmoniske frekvens. Navnet er svært viktig, fordi skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og lyd påvirker vårt DNA.   Lyd som spilles på 432 hz sies å ha en dyptgripende virkning på vår bevissthet helt ned på cellenivå, fordi 432 hz vibrerer på naturlige harmoniske prinsipperog forener egenskapene i lys, lyd  tid, rom, materie, gravitasjon og magnetisme med biologi, DNA-koden og bevissthet.   
 • Et svangerskap varer i 4032000 minutter.
 • Tallet 432 reflekterer solens radius i engelske miles. (432000).
 • Avstanden fra jordens sentrum til atmosfærens gjennomsnittlige høyde sies å være 4320 bue-minutter.
 • 4320 er også antall år det tar å passere gjennom to av husene i dyrekretsen.
 • En lengre syklus i det Vediske system kalles Kali Yuga og varer i 432000 år. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene 🙂
Å velge et barns navn er foreldrenes ansvar og privilegium. Man bør aldri la en numerolog designe navn. 

Lykke til med valg av navn – og husk å stole på magefølelsen!

Du kan bestille kun Personlighetsanalyse til kr. 698,-, klikk her for å lese mer. Forfattet av: Åse Karin Steinsland Aktuell artikkel:
NUMEROLOGI, SKAPELSESKODER OG REINKARNASJON. Vitenskapelig bevist?
foxlogo2Relatert artikkel om Megan Fox som snakket med sine ufødte kan du lese ved å klikke på bildet.  

DITT TALL DAG FOR DAG I MARS 2024 (A)

La tallene vise vei, gjør det beste ut av hver dag!

Kalenderen tolker ditt Personlige tall dag for dag gjennom mars og er et supert verktøy for deg som vil utnytte dagens energi.

Hvilken dag er best å ta møter? Når bør du ta det med ro? Hver dag er forskjellig og dagstallet har stor innvirkning på hvordan dagene utfolder seg.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

GRACE KELLYS LIV I TALL (A)

Her analyserer vi kjente mennesker for å gi en større forståelse for hvordan tall jobber bak i kulissene i våre liv.

Denne gangen fordyper vi oss i tall og mystiske synkroniteter i Grace Kellys eventyrlige liv og utidige død.

Hun var en av Hollywoods mest innflytelsesrike på 50-tallet frem til hun giftet seg med prins Rainier av Monaco og ga opp skuespillerkarrieren.

Vi starter med hennes bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FORDYPNING I PALINDROMER. Tall-, språk og bildesymmetri (A)

Verden sies å være opp ned og bakvendt. Nå skrives også mange hellige skrifter fra høyre til venstre, slik supergeniet Da Vinci gjorde.

Oppdatert artikkel april 2023! Ordet palindrom er gresk og palin betyr tilbake/igjen eller retur og dromos betyr bane/vei. Les mer om:

 • Hva er et Palindrom?
 • Hvem er opptatt av Palindromer?
 • Palindromske amuletter og formularer.
 • Palindromer i DNA & genteknologi.
 • PalinGenesia & skapelsen.
 • Aktuelle Palindrom-filmer.
 • Palindrom-portretter.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LIKE TALL LEKER BEST? Jimmy & Rosalynn Carter (A).

Tidligere president Jimmy Carter på 99 år er USA`s lengstlevende president, imponerende!

Alle eventyr har en ende og forrige søndag døde hans ektefelle Rosalynn. Paret var gift i hele 77 år. RIP.

Jimmy visste hun var den rette på grunn av resonansen han følte på første date!

Han krediterer ekteskapet sin lange levetid, så for å bli klokere er det nyttig å se på hvilke tall som opererte i kulissene og ga energi til, og sveiste sammen ekteparet.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

YUGAENE. Verdens tidsaldre. (A)

Det har nå passert 9 år siden dommedags-datoen 21. desember 2012 i Mayakalenderen.

Frykten var stor, datoen kom og gikk og ingenting skjedde.

Klikk for å lese artikkel 
Eldgamle vediske skrifter beskriver hvordan menneskeheten er låst i en serie med sykluser. Noen  korte, andre veldig lange. Universet og kosmos beskrives som et harmonisk, ryddig system opprettet i henhold til en intelligent plan. For over 5 tusen år siden visste vismannen Srila Vyasadeva at verden sto foran foran et fall i bevissthet. Vi skulle gjennom Kali Yuga, glemselens,- krangelens- og kampens tidsalder.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PRESIDENT NIXON SOM PROFETISK MAL. Hvem passer malen? (A)

Nixon er eneste president i USA`s historie som har gått av frivillig.

Oppdatert artikkel 14/6-2023! Det gjorde han for å unngå riksrett pga. Watergateskandalen. Media har mang en gang trukket paralleller mellom Nixon og Trump, men kobler de riktig? Vi fordyper oss.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

EKTEPARET SINNES/SOLBERGS TALL. Flyter hun videre? (A)

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi er nå i et Globalt år 7 og en Global måned 7 og personer merket med tallet kommer lettere i fokus.

Som Høyreleder Erna Solberg. Hun har Skjebnetall 7 og går nå gjennom den største personlige politiske krisen i sitt liv etter ektemannens avslørende handlinger.

Vi ser nærmere på hvilke tall som opererer i kulissene og hva de kan avsløre om situasjonen som har oppstått.

Nedenfor oversikt over ekteparets tall, redusert.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALLENE BAK HEALER OG DYRETOLK SISSEL GRANA.

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi ser nærmere tallene bak spesialpedagog, hundetrener, ride instruktør, dyretolk, healer og sjaman Sissel Grana.

Sissel er gift med Paal og ekteparet bor i Tønsberg. De har to sønner og et fosterbarn og så deler de naturligvis hjemmet sitt med katter og hunder.

Sissels bakgrunn. «Man skal tidlig krøkes».

Hun forteller at hun vokste opp i en stabil, trygg og god familie som yngstemann i en søskenflokk på 4. Hun ble tidlig knyttet til dyr, hjemme hadde de katt og besteforeldrene hadde bondegård. Sissel har alltid vært en dyrejente, nå venninnene passet unger, da passet hun dyr og hester.

Hun er glad i å lære, og sier at hadde hun fått lønn for å studere så kunne hun blitt evighetsstudent.

Sissel kombinerer spiritualitet og kunnskap og har en bred utdannelse, blant annet 7 år med universitetsstudier (biologi, norsk, sosial-antropologi, pedagogikk og spesialpedagogikk). I tillegg er hun utdannet enhetsterapeut, hundetrener og rideinstruktør og har kurs i regresjonsterapi, dyrekommunikasjon, healing og mediumskap. Etter universitetsutdannelsen jobbet hun som leder og spesialpedagog på div. skoler i mange år. I tillegg har hun jobbet med hest på heltid i 2 år og på gård i New Zealand med kveg, hester og sauer. I 2004 da hun gikk på hundetrenerskole oppsøkte en skeptisk Sissel en svensk dyretolk med hunden sin Bonnie. Hunden formidlet til dyretolken at Sissel hadde forandret seg den siste tiden, hun var sur og vanskelig og det var fordi hun var gravid, men at hun kom til å bli seg selv igjen etter fødselen. Sissel var tidlig i svangerskapet og det var hemmelig. Paret hadde knapt informert sine nærmeste om graviditeten! Hvordan i all verden kunne Bonnie vite det? Etter denne episoden forsto Sissel hvor mye dyr faktisk forstår, at de har følelser akkurat som oss og hun bestemte seg for å bli dyretolk selv. Etter læretiden og kurset i 2004 begynte hun å ta oppdrag som dyretolk, ved siden av full jobb som avdelingsleder i skolen. Det tok fort av, hun fikk lange ventelister og tre år senere var hun i gang som dyretolker på heltid. Vi ser nærmere på hva tallene avslører.

Sissels Fødselsdata & Personlige tall

En analyse gjøres alltid på fullt fødselsnavn og fødselsdato og det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall.
 • Fødselsnavn: Sissel Voll
 • Fødselsdato: 21.5.1970
 • Navnetall: 9
 • Vokaltall: 11/2
 • Konsonanttall: 7
 • Skjebnetall: 16/7
 • Fødselsdato: 21
 • 1. Utviklingstrinn: 8
Navnetall 9. Dette er universets tall og er i den kreative triologi. I analysen står det at hun har en sterk kraft i seg og det er viktig at hun utvikler en eller annen form for åndelighet for å få fred i sjelen. Det er fullbyrdelsens tall, stikkord er nestekjærlighet, sosial samvittighet og medfølelse og mange 9-ere er å finne i yrker eller bevegelser som jobber for en bedre verden, eller som velgjører for andre. Mange jobber også med mennesker som har falt utenfor systemet på en eller annen måte. (Det passer jo bra på spesialpedagogen). Vokaltall 11/2. Kalles også sjeletall. Et Mestertall indikerer ofte at det er snakk om en eldre esoterisk trent sjel. I Mestertallet 11/2, eller 1+1=2 er ånd og materie forent og tallet forsterker intuisjon, fantasi, kan gi livaktige drømmer, forvarsler m.m., derfor omtales det som «Den spirituelle budbringer» og «De synskes tall», man evner å ta inn informasjon fra andre plan. Allerede som barn var hennes forståelse stor.

Sissel forteller at hun som barn sanset energi som for andre var usynlig. Hun visste ofte hva som skulle skje i fremtiden. Kommunikasjon med mennesker opplevde hun ofte som vanskelig fordi hun fanget opp det som ikke blir sagt med ord. Som hun sier: «Så mange ivaretar fasaden og prater i vei om hvor bra de har det, og så kjente jeg at det som ble sagt med ord og det som ble sagt telepatisk ikke stemte overens.»

11-ere trenger ofte litt tid, eller gode røtter før de slår ut i full blomst.

Jeg var voksen før jeg forstod at jeg kommuniserte med dyr på et dypere plan enn normalt.

Dyr formidler også mye viktig informasjon om eierne. Sissel forteller at hun ikke bare snakker med dyr. Ofte kan også avdøde slektninger komme inn i samtalen med beskjeder fra andre siden. Hun er original, idealistisk og sensitiv og har medfødte synske/telepatiske healing- evner hun kan utvikle videre for å hjelpe andre (som hun jo har gjort). Mer utradisjonelle former for healing er blant tallets spesialiteter og hun kan ha et stort ønske om å bli opplyst. Konsonanttall 7 & Skjebnetall 7. Dette var Pythagoras favoritt-tall og er tallet for forskeren/  mystikeren/ metafysikeren. Tallet assosieres med den indre verden, psykologi, telepati, profeti, åndelige studier, etterretning, å avdekke sannheter m.m. Påvirket av tallet liker man å grave, mange bruker masse tid på å søke etter meningen med livet. 7-tallet gjør at hun utstråler en viss ro og hun har en naturlig beroligende, healende effekt på andre, spesielt nervøse mennesker. (Sikkert en evne som kommer til nytte på nervøse dyr også).

Kvalitetene i mestertallet 11 sammen med forskeren og mystikertallet 7 skaper ofte eksentriske personer med «rare evner» som bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Mange 7-ere er filosofer, analytikere og tenkere som ender opp som lærer eller terapeut, en fin måte å dele sin kunnskap og visdom med andre. Å ha to like tall i tallkartet slik hun har forsterker egenskapen i tallet. (Dyretolken Anna Breutenbach har også to 7-tall i sitt tallkart). Skjebnetallet bestemmer over egenskaper man skal utvikle mer denne gangen, hvilken retning man bør ta og Sissel har også 7 som Skjebnetall. Dvs. at hun skal utvikle sin egen tro og bruke sin medfødte visdom og kunnskap for å vise andre vei, og slik ble det 🙂 Som vi ser på listen nedenfor er hun i godt selskap. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner som aktivert i oss via fødselsdataene våre, og vibrasjonene oversettes til tall med Numerologi. De fleste healere er også klarsynte og vice-versa. Sissel har skrevet boken «Dyrekommunikasjon – når dyrene får en stemme» og i disse dager holder hun på med ny bok. I dag driver hun Norges største dyretolkskole og utdannelsen er nettbasert. Mange veterinærer har også gått på kurs hos henne. I tillegg gir hun dyretolknings-konsultasjoner over telefon. Jeg ønsker Sissel masse lykke til! Her et ferskt intervju med Sissel på podcasten Uhøytidelig spirituell. Vil du ha kontakt med Sissel? Du finner hennes hjemmeside her, https://sisselgrana.no  Facebooksiden hennes finner du her,  https://www.facebook.com/SisselGrana/ Artikkel om Sissel og hvordan hun reddet hesten Hurricane,  https://www.klikk.no/produkthjemmesider/hjemmet/sissel-snakker-telepatisk-med-dyr-3206387
 

Hvem vet – kanskje du også har evner du aldri har vært bevisst? Du finner oversikt over Personlighetsanalyser du kan bestille her

Relaterte artikler
MILJØVERNER OG DYREELSKER STEVE IRWINS TALL (A)
 

DRONNING ELIZABETHS LIV I TALL. (A).

Dronning Elizabeth II, verdens lengst sittende monark døde etter 70 år og 7 måneder på tronen.

7 representerer fullførelse, sjelens seier over materien. Gud hvilte den 7. dagen da skaperverket var komplett, og om få dager skal dronning Elizabeth II som har Skjebnetall 7 legges til hvile. RIP.

I tillegg til å se på hennes tall og utrolig merkverdige synkroniteter, ser vi også litt på bibelske prototyper. Først litt om dronningens oppvekst.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

HVA BETYR DET NÅR DU SER SAMME TALL?

Mennesker over hele verden rapporterer å se koden 11:11. Hva betyr det egentlig?

Man legger merke til klokken på spesielle tidspunkt, eller ser bilnummer eller telefonnummer med  tall som  11:11, 22:22 eller 3:33, 13:13 osv.

Det sies at vi bør være oppmerksom når vi ser samme tallmønster gjentatte ganger. Tall er og blir det universelle språk, et språk sjelen benytter seg av for å sende meldinger til oss.

TALL-SYNERGI: Flere like tall virker sammen og skaper en sterkere effekt enn ulike tall og tall som står alene.

Den kjente psykiateren Karl Gustav Jung hadde stor respekt for tall. Han mente at tall-synkroniteter var med på å knytte den subjektive verden til den objektive. At skjulte matematiske forhold avslørte forbindelsenes indre struktur. Som f.eks. med 1:1 som representerer symbolet Vesica som geometrisk symboliseres med to sirkler. Når dualitetens kraft i tallet 2 møtes i mann (1) og kvinne (1), kan et nytt mennesket dagens lys. Peter Gersten mener den fysiske virkelighet er en illusjon og en del av et intelligent utformet kosmisk dataprogram som manifesteres av digitale koder. Hellig geometri, frekvens og vibrasjon definerer vår eksistens. Vår genetiske hukommelse utløses av disse digitale kodene på spesielle tidspunkter i våre liv. De vekker og klargjør sinnet vårt til forandring og utvikling av bevissthet. 11.11 er kode og metafor for de forskjellige syklusene og manifesterer og igjen-manifesterer den fysiske virkelighet som om den følger en kosmisk planskisse.

Alt er tall, og det er ikke alltid lett å vite hva det betyr. En heldig lottovinner fortalte meg at i en periode før trekningen observerte vedkommende hele tiden tall som 11:11, 12:12 på klokker osv. Det stoppet opp etter han vant.

 • Tallrekker som 11:11, 22:22 osv. er numeriske palindromer, ordet betyr bane/vei og tilbake igjen. Ser du slike tall kan bety at noe  fra fortiden er i ferd med å gjenta seg eller kommer tilbake i fokus igjen.
 • Ser du tall du har i sitt Numerologiske kart som fødselsdato, skjebnetall osv. kan det være en påminner om å ha fokus på oppgavene som ligger skjult i skjebnetallet. Eller det kan bety at viktige ting er i ferd med å skje i ditt liv.
Ser du tall som 13:13, 15:15, 17:17 osv., husk at Numerologi handler om tall-redusering, alle tall kan reduseres til ett tall mellom 1 og 9. Koden 15:15 blir da redusert til tallene 6:6 fordi 1+5=6 og 1+5=6. Generelt kan man si at det er kvalitetene i de enkle tallene som kommer til uttrykk. Nedenfor tallene jeg får mest spørsmål om og hva tallene kan bety når de viser seg.

 «00:00». Drøm nye drømmer! 

Kun ett tall er slik at når vi plusser til et hvilket som helst tall, så forandres ikke tallet vi startet med. Tallet med denne unike egenskapen er null (0). Tallet for helhet, evighet, Guds kilde, ren ånd og Alfa Omega. Ser du dette tallet er det et varsel om at du i enhet med universet. En sirkel er sluttet, og du er snart klar for nye oppgaver på nye nivåer.

 «10:10». Stol på ideene dine! 

Tallet 10 assosieres med skjebnen og forandringer, gir en ny start og tar ting til et nytt nivå. Det står for kjærlighet og lys, det å skape alt en kan forestille seg. Slik en ser det for sitt indre øye, slik skal det bli. Tallet 10 bærer i seg en kraft til å gjøre kreative ideer om til konkret virkelighet og kraften må brukes med visdom, for kraften som skaper inneholder også kraften som ødelegger. Selvdisiplin og medfølelse er påkrevd. Et nytt bevissthetsnivå er i ferd med å åpnes opp.

 «11:11». Ny start på flere plan! 

Dette tallet indikerer at nye muligheter kan manifestere seg. Noe er i ferd med å gjenta seg eller kommer i fokus igjen. Endringer du tenker å gjennomføre er riktig, du er på rett spor. En ny syklus er i ferd med å starte, stol på deg selv. Ellers kan 11:11-kombinasjoner peke i flere forskjellige retninger. 11 symboliserer dualisme, men også forhold, samarbeid, diplomati og relasjoner. 1:1 ser ut som en portal. Et nytt år starter den 1.1, vi finner også 1:1 igjen som starter i Fibonacci-rekken. 1-1-2-3-5-8-13. (Hvert tall er summen av de to forrige). 2 sirkler koblet til hverandre hvor sentrum skaper et nytt 3. rom i midten. Dette symbolet er det matematiske grunnlaget for hellig geometri og numerologi. Her lenke til en liten mirakelhistorie om en som ble født den 11.11.

 «22:22». Ikke gi opp! 

Fortsett! Dette er et tegn på at du er på rett spor, det er viktig at du fortsetter slik du hadde tenkt. Ikke gi opp. Enten ignorerer du muligheter som kommer din vei, eller så er du redd for det potensielle resultatet, selv om det virker svært lovende (kanskje nettopp fordi det virker så lovende). Du er kommet til et punkt i livet hvor dører blir åpnet for deg, men det krever innsats. Skift til et høyere gir. Du blir bedt om å gå en vei som krever mot og anstrengelser.

 «33:33». Gi av din visdom! 

Har du bedt om bekreftelse på noe? Dette er et stort JA. Nye, kreative sjelfulle opplevelser er på vei. Din sjel bekrefter at dine følelser og tanker er riktig. Tallet 33 i disse variasjonene representerer også inspirasjon, kjærlighet og sjenerøsitet. Du har mye å gi verden, men holder for mye tilbake. Tallet 333 menneskets høyeste åndelige oppnåelige tilstand, og transformasjonen av det fysiske menneske til det guddommelige mennesket.

 «44:44». Løsninger på vei! 

Tallet 4 representerer fysiske fundamenter, konstruksjon og er tallet for den hardtarbeidende byggeren. Du skal forankre viktige ting og det er viktig at du nå er realistisk, alvorlig og produktiv. Når du ser tallet 444 så er du i en krevende periode, men ikke bekymre deg så mye. Be om hjelp, og du vil få det. ha god bakkekontakt og fokus på detaljer. Ved å gi slipp på bekymringer, åpner du for nye løsninger.

 «55:55». Forandringer & muligheter! 

Tallet 5 representerer frihet og forandring, og når du ser dette tallet er det på tide å bryte fri fra gamle bånd og begrensninger som har holdt deg tilbake. Det er på tide å leve ut dine drømmer. Fest setebeltet! Forandringer, nyheter, reiser og overraskelser er på vei. Flyt med, og du kan komme inn på en helt nytt spor.

 «66:66». Balanse er påkrevd! 

Tallet 6 handler det fysiske liv, skapelsen, sex, kjærlighet, hjem og familie  Ser du tallet 666, så bør du heve dine vibrasjoner og opprettholde en positiv holdning og et positivt tankesett og stole på at forbedringer er på vei inn i livet ditt. Pass også på at du ikke fokuserer for mye på den fysiske og materielle siden av tilværelsen. Tallet ber deg tenke mer på sjel og å være i tjeneste for andre.

 «77:77». Viktige lekser er lært! 

Tallet 7 har sin helt spesielle magi. Ser du denne tall-sekvensen ofte, indikerer at en svært så viktig livs-leksjon har blitt lært og du får anerkjennelse fra «oven». Du er i utvikling! Dette er et svært positivt tegn, forvent deg flere mirakler i tiden fremover.

 «88:88». Forandringer er underveis! 

Noe i livet ditt er nærmer seg en avslutning. Dette er et tegn, du får tid til å forberede deg. Er du lei av ting i livet ditt, vil dette snart erstattes med noe bedre. Overgi deg, gi slipp på det som ikke fungerer. Tallet kan også bety at du er ustabil følelsesmessig i forhold til både karriere og relasjoner.

 «99:99». Transformasjon & overgang 

Tallet 9 kalles universets- og verdens tall og representerer transformasjon, avslutninger og overganger. Du er i slutten på en syklus. Ser du tallet 9 gjentatte ganger, er det tid for fullførelse og  opprydning på alle plan. Lær deg å tilgi. Du står snart foran en ny start. Har du tenkt å reise ut i verden, så venter verden på deg.

«1-2-3-4». Positivt tegn, følg opp planer!

Hvis du gjentatte ganger ser stigende sekvenser som 1234, er dette et positivt tegn. Er du bekymret for om du er på rett spor, bekrefter tallkodene at du bør følge opp de ideer og tanker du har hatt og ikke la deg stoppe av tvil. Verden rundt er det mennesker som velger å gifte seg på progressive datoer som 10-11-12 og 11-12-13.


 «4321». Revurder planer! 

Vær varsom. Hvis du gjentatte ganger ser synkende antall sekvenser som 321, dette er et tegn på at dine tanker er regressive. Du kan se på disse tallkodene som et varsel om at hvis du handler på dine tanker og ideer nå, kan det varsle tilbakeslag.

 «16:16:». Hold egoet i sjakk. 

Tallet 16 er ganske vanlig, og er det tallet som oftest fungerer som en advarsel om at man mistolker signaler og situasjoner, eller bør være mer ærlig  mot deg selv og slippe sjelens visdom mer til. Egoet tar for stor plass. En god start kan være å innrømme at man har tatt feil.

 Lesernes egne tallhistorier 

Mine lesere har sendt inn en rekke tallhistorier, og har du hatt spesielle opplevelser med tall setter jeg stor pris på om du vil dele den med oss. Historiene kan du lese på denne lenken.

Lærerike artikler i samme gate.

oransjedeler
Du kan også lese mer om hvert tall i tallraden øverst på siden.
Forfattet av: Åse Karin Steinsland

PRINSESSEN OG SJAMANEN SKAL GIFTE SEG. Hva avslører tallene? (A)

Flere har etterspurt artikkel om prinsessen og sjamanen som skapte medieorkan etter de ble par, og nå skal de gifte seg!

Oppdatering om dette finner du nederst i artikkelen.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og med Numerologi gjør vi vibrasjoner om til tall. Vi ser nærmere på hvem de er og hvordan de passer sammen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALLENE BAK TINDER-SVINDLEREN og andre storsvindlere. (A).

På disse sidene analyserer vi kjente personer for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Noen tall behersker kunsten å bedra bedre enn andre? Vi fordyper oss i Tinder-svindleren som har blitt verdenskjent etter Netflix-serien med samme navn.

Vi trekker også paralleller og sammenligner hans tall opp mot historiens største svindlere i samme gate for å se om vi finner tall-likheter. Slikt kan jo være greit å vite. La oss gå i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALL-TVILLINGER & TVILLING-SKJEBNER (A)

I denne artikkelen ser vi nærmere på personer med like fødselsdatoer & deres lignende skjebner.

Kvanteforviklinger betyr at to partikler er uløselig forbundet og gjenskaper hverandres bevegelse, selv om de er langt fra hverandre.

I 2015 fortalte Aftenposten den oppsiktsvekkende historien om Khuu Ngan og Borghild Kronsel Kristiansen. De ble født samme dato, den 14.12.1912 i forskjellige verdensdeler. En i Sør-Kina og en i Lillestrøm i Norge. Historien ble også publisert på kinesisk og vakte stor oppsikt.

Kvinnene endte opp i samme land, døde samme dag og havnet ikke langt fra hverandre på samme kirkegård. 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Aktuelle artikler på Numerologen
11:11 ENIGMAET, PARALLELLE TALL OG VIRKELIGHETER (A)
ELEKTRONIKA-PRINSEN KYGO. Hva avslører tallene? (A)
     

GRATIS ÅRSHOROSKOP 2024. Nye tall, nye muligheter!

Godt nyttår! År 2024 er i gang og produserer frem nye tall & tema for oss alle!

Hva som trigges frem, avhenger av kvalitetene som ligger på lur i ditt Personlige årstall.

Nedenfor en kalkulator som finner tallet ditt for 2024. Velg først År, Måned så Dag.

Er tallet likt Skjebnetallet skal du gjennom et såkalt Skjebneår. De inntreffer hvert 9. år er mer potente år på grunn av resonansen / likheten. Nederst på siden finner du forklaring på hvordan man kalkulerer frem tallet manuelt. Nedenfor en liten tolkning for hvert år. Lykke til 🙂

PERSONLIG ÅR 1. Et år for nye begynnelser, ny energi, og å så nye frø for fremtiden. 

1 er tallet for frøet og nye begynnelser og for mange er det starten på et nytt utviklingstrinn. Etter det til tider noe slitsomme året du hadde i fjor hvor du måtte gi slipp på mangt og mye, representerer dette året starten på en ny langvarig syklus i livet ditt. Du vil føle sterkt for å komme deg videre i livet. Det vil bli et veldig kraftfullt år. Forandringer må til i starten på en ny syklus og ting du gjør dette året vil påvirke din fremtid i større grad. Etter hvert som året skrider frem, vil du merke at selvtilliten øker og du får mer entusiasme og energi. Vær forberedt på store forandringer i løpet av året. 1 er tallet for inspirasjon, oppfinneren og pioneren, så et bra år å starte helt nye prosjekter. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 2. Veiskiller, et år med fokus på relasjoner, samarbeid, økt følsomhet.

Du har nå lagt bak deg en 2-års-periode mange oppfatter som utfordrende. En transformasjonen som kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Dette året skal du beskytte og nære dine planer for fremtiden og det er lurt å holde kortene tett til brystet. Du vil være mer følsom enn normalt og kan lure på hvor alt pågangsmotet har blitt av. Tålmodigheten settes på prøve. 2 som syklustall representerer også en korsvei symbolsk fordi 2=1+1. Mange opplever «splittende» hendelser som fører en inn på en ny livsvei. Det er et år hvor du må jobbe med deg selv, samtidig som du må samarbeide mer med andre. Romantiske utsikter ser bra ut, spesielt om du ikke prøver å gi inntrykk av at du er tøffere enn du egentlig er. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 3. Et år med fokus på kreativitet, moro, motivasjon og inspirasjon.

Etter noen tøffe år med mye personlig utvikling er det på tide å se fremover.  Man skal ikke alltid sykle i motbakke, og du vil dette året føle at livet er lettere enn i tidligere år, noe som igjen fører til at du får et større behov for å være sosial. Perioden representerer ekspansjon og blomstring og kan gi mye vekst. Ditt uttrykk kommer i fokus, inspirasjonen og livsgleden er tilbake. Kreativitet og kunstneriske talenter kommer lettere til uttrykk under denne tallpåvirkningen. Dette er ofte et godt år økonomisk, spesielt om kreativiteten kanaliseres i riktig retning. Omgi deg med positive mennesker.  Kvinner og mors-skikkelser kan komme i fokus. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 4. Et år med fokus på arbeid, detaljer, fundament, disiplin og muligheter. 

Det er på tide å bli mer alvorlig igjen og rette oppmerksomheten mot den praktiske jordiske siden av tilværelsen. Du skal korrigere/ stabilisere ditt fundament både personlig og i arbeid, derfor er det viktig at du er organisert og ryddig og forplikter deg til dine mål. Ha mer fokus på orden, struktur forretninger og arbeid. Det kan også vært lurt å ha fokus på kropp og helse, siden kroppen er vårt fundament. Konsentrasjonsevnen vil bli bedre under denne tallpåvirkningen. Å ha økonomisk stabilitet er et viktig tema i personlig år 4, så det er viktig å ha kontroll på økonomien og legge penger til side når du kan. Menn og fars-skikkelser kan komme i fokus. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 5. Et år med forandringer, rastløshet, frihet og uforutsigbare hendelser.

Denne perioden representerer dynamiske forandringer, og mange uventede overraskelser vil nok presentere seg for deg i løpet av året. Det er viktig å åpne opp og tørre være impulsiv og gripe muligheter. Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende om du ikke er av den impulsive sorten. Forandringer vil uansett prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre endringer. Tallet 5 kalles for media-tallet, så er du på jakt etter publisitet eller jobber i/med media-bransjen kan bli et interessant år. Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem. En liten obs. Du vil bli mer rastløs, sanselig og vil smake på livets goder, derfor også større mulighet for utskeielser av den sanselige sorten. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 6. Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten. Det er tid for å sortere underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp i kjærlighetsforhold eller andre relasjoner som du har utsatt i tidligere år. Sterke følelser preger året og mange inngår nye forhold og knytter nye bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre. Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer magnetisk og tiltrekkende. Tallet gir også fokus på barn/barnslighet. Magnetismen fører til at du lettere tiltrekker deg det du har fokus på på godt og ondt, så viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 7. Sjelens år, tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling. 

Du har nå startet på et 7-er år hvor mer sjels-energi skal integreres og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover for å finne svar og få større forståelse. Uten forståelse for 7-er årets energi kan man fort bli forvirret og deprimert. For mye ytre jag og tanker rundt materiell vinning er ikke smart nå. Det er på tide å roe ned tempoet, ha tillitt og overgi tømmene til universet. Du kan få rare og uvanlige spirituelle opplevelser som for mange fører til at man blir mer involvert i åndelige og filosofiske tema. For personer som jobber med slikt gir perioden ofte full belønning. Snåsamannen gav for eksempel ut boken sin i et personlig år 7. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 8. Et år for belønning, respekt, suksess, hardt arbeid, rettferdighet

Dette blir et kraftfullt år hvor du kan få fremragende resultater fordi produktiviteten og handlekraften er tilbake. Nå er det ikke refleksjon eller ettertanke som i fjor, men handling, handling og atter handling som gjelder. 8 er et handlekraftig tall som øker produktivitet og fremmer lederegenskaper, alt i alt ett bra år om du søker resultater i den verdslige ytre verden. Husk på balansen mellom det spirituelle og det materielle som hviler i symbolikken i tallet. Tallets energier støtter deg på handlingens slagmark. Har du handlet riktig er du på vei mot en topp (i motsatt fall en bunn) på alle livets områder. Samtidig nærmer du deg avslutningen på en 9-års syklus, derfor kan du mot slutten av året begynne å revurdere ting i livet. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 9. Et år for ettertanke, renselse, avslutninger, fullførelse og transformasjon 

Du har nå kommet til slutten av 9-års syklusen med periodiske forandringer. 9 er det siste i tallrekken fra 1 til 9 og er derfor tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Tallet 9 er humanitært og assosieres med den universet, den store verden og utlandet. 9 bærer i seg alle andre tall og lærer oss om universell kjærlighet. Du skal gjennom et skifte til et nytt utviklingstrinn (med nytt bakgrunnstall over en lengre periode).  De fleste opplever slike perioder som mer krevende. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført er gamle programmer skiftet ut, virus slettet og du kan se frem til en helt ny 9-års syklus. Det kan bli en del opp og nedturer, vær snill med deg selv dette året. Du kan føle for å være  impulsiv, vær varsom med å ta for raske avgjørelser! (Jeg gjør oppmerksom på at dette er et generelt horoskop. Tall jobber sammen, det er flere syklustall som spiller inn).

Vil du mer i dybden? Nå har jeg tilbud. Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

Les tilbakemeldinger


Manuell fremgangsmåte, Personlig år.

Det er ganske enkelt, vi bruker person født 24. juni som eksempel. Summer sammen Fødselsdag + Fødselsmåned + Tallet 8 (for År 2024). Reduser til du står igjen med et enkelt tall, slik:
 • Fødselsdag 24=2+4=6
 • Fødsels mnd. juni = 6
 • Globalt år 2024=2+0+2+4=8
 • Vi summerer: 6+6+8=20=2+0=Personlig år for 2024 blir 2.
Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 01.01.2024

UNGDOMSKILDEN. De 5 Tibetanske riter.

I 1939 ble boken ”Ungdomskilden” av Peter Kelder ut.

Han forteller om sitt møte med en pensjonert britisk oberst som hadde lært de Tibetanske ritene i et kloster i Himalaya.

Den handler om hvordan øvelsene styrker kropp, energi, fokus og til en viss grad virker foryngende.
Klikk på lenken for å bestille boken.
Klikk på bildetfor å bestille.
Jeg kom over øvelsene for mange år siden og fikk lyst å dele dem med dere fordi de har hjulpet meg så mye. Det rapporteres om gode resultater på mange områder: Bedre søvn, bedre energi, økt styrke og utholdenhet, bedre hukommelse, redusert behov for medisiner og forsinket sykdomsutvikling ved leddgikt og flere andre kroniske lidelser, bedre bevegelighet i rygg og ledd, bedre syn, vekttap, strammere hud, reduserte smerter, forbedret mental helse, yngre utseende med mer. Øvelsene sies å stimulere chakraene, som i sin tur påvirker kjertlene i det endokrine system. Hormonproduksjonen har mye å si for kroppens funksjoner, deriblant aldringsprosessen. Chakraene Ved å utføre de tibetanske ritene regelmessig sørger man for å stimulere kroppens energisystem og kan bli sunnere både fysisk og psykisk. I TCM (Traditional Chinese Medicine) tilhører organenes element innen 5-element teorien om: Ild, jord, metall, vann og tre. Elementer som er gjensidig avhengige av hverandre, og i ubalanse forplantes de ofte videre. På samme måte som et organ tilhører et element, tilhører det også et chakra. Chakraer er knyttet til hverandre på samme måte og ved å utføre ritene regelmessig får man riktig flyt av energi i både chakraer og meridianer. Har du sykdommer kan det være lurt å konsultere lege før du går i gang. Personer med ulike tilstander eller lidelser anbefales å konsultere lege før de starter. Ritene sies sette i gang en avgiftning av kroppen, slik at giftstoffer  gradvis skilles ut. Dette er en viktig årsak til at man bør øke mengden repetisjoner gradvis.
Det er lurt å drikke masse vann.

Det er viktig å drikke nok væske (helst vann). Prøv å holde deg til ca 2 liter per dag.

Når du er i gang kan det hende urinen blir mørkere og/eller at den lukter mer enn normalt. Det kan oppstå lett svie ved vannlatning og svetten kan lukte noe mer enn normalt i en kortere periode. Dette eller andre lettere forbigående plager kan oppstå som konsekvens av at kroppens avgiftings-prosess. For enkelte kan en rite være vanskelig/umulig å utføre, man kan allikevel oppnå gode resultater, for tiden gjør jeg bare de 3 første.

nakkeTil slutt, vær forsiktig!

Pass på at du ikke har for glatt underlag, fort gjort å skade seg om du glir (gjelder spesielt 1, 4 og 5. rite!). Belastning på muskler og ledd kan bli for stor om du starter med for mange repetisjoner. Kroppen er konservativ vedr. livsstilsendring. Start forsiktig slik at den for tilpasset seg.  Unngå brå bevegelser som f. eks å rykke hardt til når du beveger nakken osv. Personer som trener og er i god form anbefales å starte på tre repetisjoner og øke med to i uken. Start rolig. Har du lang erfaring med yoga kan prøve å starte med fem eller maksimalt syv repetisjoner og øke med to ukentlig. Overvektige eller de som er i dårlig form bør starte med å gjøre kun en repetisjon av hver enkelt øvelse og/eller skifte ut enkelte av de mest krevende ritene med en alternativ rite, dette gjelder spesielt rite nr.  2, 4 og 5. Deretter prøver man å øke med en repetisjon for hver uke. NB! Øk med maksimalt 2 repetisjoner per gang/uke, og kun dersom du føler deg moden for det! Det viktigste med ritene er at man ikke overbelaster seg. Man vil ha godt utbytte av ritene selv om man kun gjør noen få. Ha tålmodighet og la ritene sakte bli en del av ditt daglige rituale.

Aldri mer enn 21 repetisjoner!

Dersom man ønsker å få mer trening ut av ritene kan man gjøre de raskere, men ikke øk antallet! Det er heller ikke uvanlig at man kan få vondt i håndledd. Gå forsiktig fram eller ta en pause og se om det går over. Ved utførelsen av ritene er det særdeles viktig å puste riktig. Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen med leppene formet som en O (dvs. at munnen er formet som om vi skal uttale bokstaven O). MELLOM HVER RITE, STÅ OPP, LA HENDENE HVILE PÅ HOFTENE OG PUST DYPT INN OG UT 2-3 GANGER. FORTSETT SÅ MED NESTE RITE.
Rite 1
Rite 1

Rite nr. 1

Denne riten skal stimulere alle chakraene og sette fart på virvelstrømmene. Stå oppreist med strake armer rett ut og la håndflatene vende nedover. Snurr rundt fra venstre mot høyre (med klokka/sola)maksimalt 21 runder. Pust normalt mens du utfører riten. Den stimulerer alle chakraene og sette fart på virvelstrømmene. Tilpass farten til det som føles naturlig. Man skal kun snurre til man føler lett svimmelhet. Mange blir svimmel, sørg for god plass rundt deg så du ikke slår borti noe eller faller. Gir det seg ikke, sett eller legg deg ned. TIPS! Fokuser på f. eks. tommelen, da blir du ikke så svimmel. Etter du er ferdig, fokuser på tommelen fortsatt til svimmelheten gir seg. Avslutt med pusteøvelsen.
Rite 2
Rite 2

Rite nr. 2

Utføres liggende på rygg (gjerne på et mykt underlag). Hendene ligger langs siden og håndflatene skal ned med fingrene samlet. Pust godt inn gjennom nesen mens du løfter hodet og fører haken mot brystet, samtidig som beina løftes med strake knær til de står rett opp (man kan føre bena lengre mot hodet, knærne må være strake). Senk hodet og beina samtidig mens du puster ut gjennom munnen.
 •  Pust ut, pust inn.
Gjenta riten maksimalt 21 ganger, avslutt med pusteøvelsen. Denne riten stimulerer spesielt de fem nederste chakraene. NB! Den kan være krevende for korsryggen. Gå forsiktig fram, bøy knærne om nødvendig. Det viktigste er at du gjør ditt beste, ikke press deg for mye. Avlast rygg ved å støtte deg mer på armene ved å legge dem tettere inntil kroppen med hendene litt inn under setemusklene.
Rite 3
Rite 3

Rite nr. 3

Still deg på kne (gjerne på et mykt underlag) støttet med undersiden av tærne mot gulvet. Hold tak i baksiden av lårene, rett under setemuskulaturen. Bøy hodet framover slik at haken føres inn mot brystet, før du puster dypt inn gjennom nesen imens hodet og overkroppen bøyes bakover (slipp skuldrene bakover slik at det åpner opp i bryst og halsområdet). Pust ut imens du løfter hodet og overkroppen opp til utgangsstillingen igjen. Det er også mulig å gjøre riten med hendene hengende langs siden for slik å lettere få senket skuldrene og “åpne” opp bryst- og hals området. Det er en fordel å bruke lårene til å støtte seg opp, ikke minst for å lettere holde balansen og finne den  ideelle rytmen.
 •  Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger og avslutt med pusteøvelsen. Den 3. riten stimulerer spesielt fjerde og femte chakra. Etter hvert som man gjør denne riten kan man prøve å gjøre den med lukkede øyne.

5-tibetan-rites-4Rite nr. 4

Sitt på gulvet med rak rygg og beina strakt ut foran deg. Det skal være litt avstand mellom dem (ca 30 cm). Håndflatene støttes på gulvet ved siden av hoftene. Bøy hodet framover slik at haken hviler mot brystet, før du puster kraftig inn gjennom nesa imens du løfter kroppen slik at knærne bøyer seg og kroppen holdes oppe av armer og ben. Slik kommer man opp i en stilling som ligner en bro, der overkroppen og lårene ligger parallelt med gulvet. Da du kommer opp skal du holde pusten et øyeblikk imens du strammer alle musklene i kroppen. Pust ut gjennom munnen idet du slapper av i musklene og senker deg tilbake til utgangsstillingen igjen.
 • Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger. Den 4. riten stimulerer alle syv chakraer. Riten oppleves som spesielt krevende for mange. Vær forsiktig og gjør så godt du kan. Mange eldre opplever riten som “umulig”, men har mestret den etter et par måneder. Det viktigste er at man starter forsiktig og følger kroppens naturlige progresjon. Man vil få stort utbytte av riten selv om den ikke utføres “perfekt”.

5-tibetan-rites-5Rite nr. 5

Støtt deg på håndflatene og undersiden av tærne med strake armer og ben slik at ryggen blir svai. Det skal være ca 30 cm avstand mellom armer og ben (det som føles naturlig…). Start øvelsen med å løfte hodet tilbake (slik at du ser opp i taket) før du puster dypt inn gjennom nesen imens du løfter kroppen opp i en “omvendt v-form” og fører haken inn mot brystet. Pust ut idet du senker kroppen tilbake til utgangsstillingen. Stram sete- og underlivsmusklene et kort øyeblikk, før du slapper av og gjentar riten. Armer og ben bør være så strake som mulig under hele øvelsen. Ved utførelsen av denne riten vil man raskt oppleve fordelen av å puste riktig med dype åndedrag.
 •  Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger og avslutt med pusteøvelsen. Den 5. riten arbeider spesielt med første, andre, sjette og sjuende chakra. Denne riten er også svært vanskelig for mange. Dette er i likhet med den 4. riten en øvelse som kan være vanskelig for enkeltes håndledd. Alternativt kan man vurdere om man skal støtte seg på knokene i stedet.

Lykke til!

Kilder

   

INNVIELSER & KORSET. Symbolet på balansen mellom ånd og materie (A).

Påsken er mysterietid og er den viktigste høytiden for både jøder og kristne.

Påsken er den første av opprinnelig 7 høytider, den varer i 7 dager og  7 er tallet for magi og mysterier!

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

ELON MUSKS TALL OG LIVSREISE. (A)

Oktober-oppdatering vedr. den siste tidens hendelser om Musk nederst i artikkelen.


På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi ser nærmere på vitenskapsmannen, oppfinneren og den selvlærte rakettforskeren Elon Musk.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner.

Kvantefysikerne har gjort eksperimenter på subatomære partikler og oppdaget at de vet når de blir overvåket eller målt, og da handler de annerledes.

Det betyr at partiklene har bevissthet og kan tenke, resultatet beviser at bevissthet er en iboende del av «altet.»

Dagens materialistiske fokuserte vitenskapsverden tar utgangspunkt i at alt er skapt av materie. Nå viser kvantefysiske åpenbaringer at skapelsen går langt utover den materielle verden og at det er er bevissthet (mental energi) som er skaperen, ikke materien. Alt i universet er skapt av mental energi, bølger og frekvenser, og å ved være oppmerksom kan du forstå svært viktige ting. Fysikeren Dr. Amit Goswami fra universitetet i Oregon, omtaler observatørens rolle i forhold til bølge/partikkel paradokset som følgende: «Når du ikke ser/observerer, er du en bølge av muligheter (sannsynlighetsbølge). Når du ser/observerer, er du en partikkel/observatør som registrerer at du ser, og denne type bevissthet påvirker utfallet av mulighetene».

«Den som ikke har øyne til å se og ører til å høre, blir stående på terskelen til livets mysterier».

Loven om vibrasjon sier at alt i universet er energi som vibrerer, ingenting står stille. Materie, energi og ånd/sjel er kun resultatet av forskjellige vibrasjonsnivåer.

Sjelen/ånden i oss representerer en pol med svært hurtige vibrasjoner hvor frekvensen er så høy at den ser ut til å stå stille. Den andre polen er skapt av mer kompakt og tett materie, og denne delen representerer oss i den synlige verden. Mellom polene er det millioner av forskjellige intensitetsnivåer og vibrasjonsmoduser.
Tankens kraft? Alt er skapt av mental materie på forskjellige frekvensnivåer.
Mental materie.
Mental materie.

Bevissthet er programmerbar, vi kan kontrollere våre egne vibrasjoner. Våre tanker, følelser, begjær / impulser er kun forskjellige vibrasjonstilstander.

Menneskekroppen er et sammensatt system som vibrerer på en viss frekvens. God helse betyr at kroppen svinger på en harmonisk frekvens. Sykdom avslører disharmoni i kroppens frekvens. I døden sprekker bindingene som holder sjelen bundet til det biologiske systemet.

Dr. Davis Hawkins har kvantifisert menneskelige følelser etter frekvenser.

Han er en internasjonalt kjent lege, forsker og pioner som forsker på bevissthet og åndelighet. Han skriver fra sitt unike perspektiv som kliniker, forsker og mystiker og er svært opptatt av menneskehetens åndelige utvikling.
Han har brukt 29 år på å undersøke og måle vibrasjonene i menneskelig atferd og tanker. Forskningen hjelper oss å se hvordan vi beveger oss fra lavere/tregere frekvensene som skam, skyld, apati, frykt og sinne og til høyere vibrasjoner som villighet, aksept, fornuft, kjærlighet, glede, fred og opplysthet.   I boken «Power Versus Force» skriver han: «Det individuelle menneskelige sinn er som en datamaskin som er koblet til en enorm database (Altet). Maskinen er den  menneskelige bevissthet som vår personlige bevissthet er et individuelt uttrykk for, men den har sitt feste i menneskehetens felles- kollektive databasebevissthet. Databasen er sjelens rike, og ved å være menneske, ja så er man en del av denne databasen. Alt vibrerer, alt beveger seg. Raske vibrasjoner innebærer at er nærmere lyset i sin sjel, og trege vibrasjoner holder oss fanget i problemenes- og den mørkere delen i dualitetens verden.

Bli kvitt negative vibrasjoner

Tanker påvirker følelser og ved å være på vakt kan du korrigere og sende vekk negative tankeformer (frekvenser). Sjelens frekvens er hurtig og kjennes igjen i følelser som kjærlighet, en påkobling til uendligheten, et stille tomrom, tålmodighet, sympati, empati, godhet, glede, tilgivelse, ikke-innblanding, sjenerøsitet og takknemlighet og i følelsen av tilknytning fremfor atskilthet. Kjennetegn på lavfrekvente energier er følelser som frykt, angst, stress, sinne, misunnelse, sjalusi, angrep og fordømmelse, bekymringer, skyldfølelse, depresjoner og sykdom. Dette er innlærte følelsesmessige lavfrekvente reaksjonsmønstre som aktiveres i gitte situasjoner.

 Hvis man kun opererer i den materielle bevissthetens lavere vibrasjonsfrekvenser greier man ikke å delta på nivåer hvor man får innsikt i oversanselige ideer og innsikt, viten og ren kreativitet.

Lavfrekvente følelsesmessige tilstander skaper hull i energifeltet (auraen) som er store nok til at andre ikke-forenlige lavere frekvenser kan gå inn i kroppen i form av forskjellige sykdomsfrekvenser osv. I tillegg til sykdommer vil negative følelser /frekvenser skape store hull på flere områder i livet. De skaer forhold, familier m.m.

Først når man tar ansvar og tør å se på egne lavfrekvente (mørke) sider UTEN SKYLDFØLELSE kan de fjernes.

Pythagoras, numerologiens far, mente at alle tings innerste vesen er tall, tall danner grunnlaget for selve universet. Alle tall har unike egenskaper, og kjente man til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi, ja da ville man forstå vedkommendes liv og egenskaper.
Hjertet har sin egen intelligens.
Alt er vibrasjoner. Hver tanke, følelse og ord er vibrasjoner i uttrykk. Hjertet har sine interaktive frekvenser som skaper rytme, og når frekvensen til hjertet er på et normalt nivå, så slår hjertet normalt. Når vi blir stresset eller er i ubalanse, forstyrres denne frekvensen, og hjertet slår raskere eller blir urytmisk.

Følelser, barometer for våre tankeprosesser

En av de viktigste ting med våre oppdrag på jorden er å tørre å ta ansvar for egne følelser. Emosjonell intelligens er en verdifull egenskap og en avgjørende nøkkel til åndelig utvikling. Våre følelser og overbevisninger sender hele tiden ut frekvenser som tiltrekker – eller støter fra seg hendelser. Føler du deg trygg på seg selv og verden rundt deg, vil frekvensen du sender ut lede deg til en tilsvarende erfaring. Enormt mye energi brukes for å blokkere følelsesmessige minner, og fornektelse av følelser skaper over tid blokkeringer og sykdommer. Man blir følelsesmessig nummen og mistenkeliggjør egne følelser. Dette fører til at man stenger for følelseskroppens intelligens og det blir umulig å vite hva man egentlig vil i livet, fordi det er følelser som bærer denne viktige informasjonen. Følelser er frekvenser, og sjelens frekvens er hurtig og kan kjennes igjen i følelser som kjærlighet, glede og følelsen av tilknytning fremfor atskilthet og frykt.

Hvordan bli en god frekvensleser

Man kan også lære å bygge opp en frekvens som er sterk, kraftig og fokusert. En god frekvensleser er alltid ærlig mot seg selv og andre.

Det er selvsagt også mulig å skape frekvenser som motarbeider eget velvære. Et rotete og uklart sinn tiltrekker samme type energi.

Familier og andre grupper skapes av en malstrøm av energi som kan føles av dem som kommer i kontakt med denne energien. Våre tanker gjør oss mer- eller mindre intelligent, og dette igjen avhengig av vår personlige mentale vibrasjon.  Årsaken til at mennesker har problemer med å kommunisere med hverandre eller like hverandre, er fordi personene er på forskjellige bølgelengder.

Når frekvensene ikke resonnerer, blir det vanskelig å forstå hverandre.

Det handler om bevissthet.
Det handler om bevissthet.
Når vi ønsker vi å kommunisere med en person og få denne til å forstå oss, gjør vi en mental innsats og forsøker å tilpasse vår mentale vibrasjon til den andre personen for å oppnå den ønskede tiltrekning eller følelse av åndelig eller mentalt slektskap som vi trenger. Av og til skjer det at to personer som vanligvis forstår hverandre godt, plutselig ikke kommer overens lenger. Dette skjer fordi den ene da kan ha forandret sin frekvens, og dette fører til at personene ikke finner hverandre  på den kjente og kjære kanalen de er vant til å kommunisere på. Det er som sagt mange ting som er med på å skape “vibrasjonsdropp” i en person. Helseproblemer, mindreverdighetsfølelser, depresjoner, konflikter, intellektuell apati osv.

Når det gjelder personer som er på en konstant lav frekvens, så handler det ofte om individets programmering.

Miljø har også en sterk påvirkning på mennesker, fordi vi lever i et hav av vibrasjoner som hele tiden påvirker oss. Dette kan vi føle ved at vi f.eks. liker oss svært godt i noen byer eller land, og andre steder liker man seg ikke. Det samme gjelder mindre grupper som familier. Man kan gå på besøk til noen og føle en varm og positive atmosfære, og hos andre føler man det motsatt. Dette er fordi vi mottar og leser andres psykiske tilstand konstant. Gode eller dårlige vibrasjoner kan samle seg opp i oss. Har man f.eks. samlet opp for mye negativitet så vil dette ligge latent i oss og projiseres ut eller eksplodere når man møter rett person eller «detonator». Noen mennesker har svært intense vibrasjoner som resulterer i en smitte-effekt, og andre tar inn og blir smittet av hva personen sender ut.

Vi vet det finnes lydvibrasjoner som kan ødelegge glass eller bindingene i materie (infrasonisk), eller motsatt – helbrede ødelagte bindinger (ultrasonisk).

Det finnes musikalske rytmer og lyder som er negative og så  liteharmonisk at de skaper negative vibrasjoner og tilstander i mennesker. Det samme gjelder vibrasjoner i det talte ord. Noen mennesker kan ha en sjarmerende personlighet, men en stemme eller tonefrekvens man kan finne frastøtende. Dette avhenger igjen av om man er på bølgelengde. Harmonerer frekvensene, vil vi ikke finne stemmen frastøtende.

Ønsker du å teste ut hvordan din tone/frekvens og energi påvirker, kan du plassere to grupper med planter innendørs på forskjellige steder, og du skal gi dem samme lys og vannforhold.

Den ene gruppen prater du vennlig med hver dag som om de var mennesker. Den andre gruppen skal du overse mest mulig. Etter en stund vil du se at plantene du ga oppmerksomhet og omsorg, vil vokse fortere og bli finere enn plantene du overså,  selv om lys og vannforholdet har vært det samme. Dette kan du også teste ut på andre mennesker.  Mange ganger er det vi selv som skaper avvisning på grunn av vår usynlige og ikke bevisstgjorte fiendtlighet mot andre. Ta kontakt med en person du vet ikke liker deg, og forsøk å føle sympati og  hjertelighet for personen. Du vil sannsynligvis etter kort tid se en radikal forandring i personens holdning til deg.

Bønn og forbannelser

Gjennom disse enkle prinsippene om vibrasjoner, er det også lett å se at såkalte forbannelser eksisterer og at det ikke er noe overnaturlig med det. De er kun fortetning/ kondens og projeksjoner av sterke negative vibrasjoner. Det samme gjelder det motsatte fenomenet. Velsignelser blir skapt av sterke positive vibrasjoner. Finnes det da magiske ord? Ord består av bokstavkombinasjoner som skaper forskjellige frekvenser. Ordet kiai «ki» betyr energi eller ånd, og «ai» betyr å forene. Samurai krigere var kjent for sine kraftige «KIAI-rop», og det sies at de klarte å lamme motstanderne med frykt.

I karate har man videreført denne tradisjonen med å skrike ordet «KIAI» for å paralysere fienden. Ordet må uttrykkes på en spesiell frekvens, hvis ikke vil det ikke ha effekt.

Desto mer ansvar du tar for eget liv, desto større sannheter vil du bli i stand til å akseptere og takle.
Bevissthet er programmerbar, og livet og tilværelsen satt sammen på mange forskjellige bevissthetsnivåer. Du har din spesielle signatur og frekvens, men du er samtidig del av det kollektive bevissthetsfeltet som du hele tiden påvirkes av og samvirker med.
TV programmer er i stor grad med på å påvirke og programmere den kollektive bevissthet.
TV programmer er i stor grad med på å påvirke og programmere den kollektive bevissthet.
Du er mental energi uttrykt i fysisk form og du bærer i deg deg mønstre og tallkoder som stimulerer og vekker lengsler i deg for at du skal helbrede deg selv og bli hel. Hvordan du styrer din energi (tanker, følelser og handlinger) og verdien du setter på erfaringene du får skaper grunnlaget for din egenverdi og  velstand. Hele verden er en del av en avtale om virkeligheten som bygger på personlige og gruppebaserte trossystemer, som igjen skaper strukturene og betingelsene for våre erfaringer. Hvordan du velger å handle er opp til deg. Du er et selvvalgt uttrykk for en større bevissthetsform som lærer om seg selv gjennom intrigene i tilværelsens magiske spill. Du en aktiv medskaper, om du er bevisst det eller ikke. Alt forandrer seg når du tør å stråle ut din egen frekvens, i stedet for hele tiden å absorbere frekvensene rundt deg. Da prenter du inn dine intensjoner i eksistensen, i stedet for å hele tiden motta eksisterende innprentinger (trossystemer). Loven om energi og tiltrekning betyr at om frekvensen du vibrerer står i motsetning til frekvensene i den universelle harmoniske energistrømmen, så er du med på å skape motstand og du hindrer strømmen av overflod både i ditt eget liv- og i alle andres liv. Slike disharmoniske frekvenser skjer hovedsakelig i våre tanker og følelser og har sin rot som sagt i vår følelse av uverdighet. At vi ikke fortjener godt. Vær bevisst dette mønsteret, og tenk motsatt, at du og resten av verden fortjener fred, kjærlighet og overflod.

Forskning bekrefter at mennesker absorberer energi fra hverandre.

energi1Har du følt at andre suger energi ut av deg?

Mennesker som snakker om åndelighet og at alt er energi har ofte har blitt kritisert av vitenskapen fordi man ikke har klart å måle det. Ikke før nå. I 2012 kom det en bekreftende vitenskapelig studie. Forskere fra University of Bielefeld i Tyskland beviste at planter absorberer energi fra andre planter/alger. I tillegg til fotosyntesen delte algene livskraft med hverandre. Biolog Olaf Kruse var ansvarlig for forskningen og funnene ble rapportert i Nature.com. Dette inspirerte legen og terapeuten Olivia Bader-Lee til å forske videre på dette temaet. Vitenskapen hvor man studerer adferden til energi i levende vesener kalles Bioenergi.

I følge henne er kroppene våre som svamper. Vi absorberer energi fra omgivelsene rundt oss,  derfor vi føler ubehag i nærheten visse grupperinger/situasjoner med forskjellige energier og følelser.

Forskningen viser at kroppen vår oppfører seg svært likt algene, cellene i kroppen absorberer energien den trenger for nære ens følelsesmessige tilstand ut fra hva følelsene sier man trenger. Hun mener vi de siste 10-år har mistet mer kontakt med naturen som automatisk gir oss healing og fornying.

Til slutt, tall fra Dr. Hawkins forskning.

Dr. Hawkins mener negativiteten i jordens befolkning ville ha ført til selvutslettelse hadde det ikke hadde vært for at det finnes personer her som vibrerer på et høyere nivå og som utligner den negative effekten i folkemassene.

Optimisme – Klarer man å leve og vibrere på optimismens energi og går bevisst inn for ikke å kritisere andre, vil personen utligne negativiteten hos 90 000 mennesker på lavere vibrasjonsnivåer. Kjærlighet – Klarer man å leve og vibrere på kjærlighetens energi og ære alt liv, vil personen utligne negativiteten hos 750 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Opplysthet – Klarer man å leve og vibrere på opplysthetens fredelige energi, utlignes negativiteten hos 10 millioner mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Nåde – Klarer man å leve og vibrere på nådens energi, en ren ånd hinsides fysisk kropp uten dualitet og i total enhet vil utligne negativiteten hos 750 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Avartar – Klarer man å leve og vibrere på avartarisk nivå som sies å være bevisstheten høyeste nivå, vil det utligne den kollektive negativiteten i hele menneskeheten. Oppdatering oktober 2017!  En vitenskapelig artikkel fra 2017 om hvor viktig det er å ha gode resonnerende mennesker rundt seg kom nylig ut, mange år etter at denne artikkelen ble skrevet om samme fenomen.  Lenke 
Pythagoras, Numerologiens far.

Hva er Numerologi?

Numerologi bygger på universelle matematiske prinsipper og den greske oldtidsmatematikeren Pythagoras` tallforskning og er basert på konseptet reinkarnasjon. Før vi blir født, velger sjelen selv genetiske og miljømessige omstendigheter. Vår bevissthet og vårt DNA arvemateriale er kodet med tall, i likhet med et dataprogram, og ved hjelp av Numerologi identifiseres og oversettes disse skapelseskodene, de  matematiske mønstrene i form av tall og bokstaver. Ved hjelp av Numerologi kan også man regne seg frem til underliggende positive og negative mønstre/ formularer på cellenivå, som styrer vår oppførsel og våre handlinger og ting som er programmert til å skje i våre liv. Forfattet av: Åse Karin Steinsland 20.11.2011
Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.
Kilder:

FORDYPNING I DET HELLIGE TALLET 108. (A)

I TV-serien «Lost» ble vi kjent med den etter hvert så mye omtalte LOST-rekka.

Summerer tallrekken får du det magiske tallet 108, og tallet hører til i det geometriske tallsystemet.

1+8=9. Dette kalles universets tall. Blant annet fordi: 
 • Jorden kretser rundt solen med en fart på 108000 km i timen.
 • I engelske miles er månens radius omtrent 1080.
 • Du kan også plassere 108 måner mellom jorden og månen.
 • Du kan plassere 108 soler mellom jorden og solen.
 • Det er plass til 108 jorder i solens diameter.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

JOHNNY DEPPS LIV I TALL (A)

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi tar en kikk i hva som rører seg i tallkulissene i musiker, skuespiller og produsent Johnny Depps liv.

I artikkelen kan du lese mer om:

 • Johnny Depps tall & bakgrunn.

 • Vanessa & Johnny.

 • Amber, Johnny & rettsaken.

 • Arv, miljø, mishandling og usunn empati.

 • Depp & Gibson-likheter.

 • Amber Heards Skjebneår og paralleller.

Bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Israel, USA og tallet 7. Eldgamle profetiske maler i aksjon? (A)

Ekko fra eldgamle tider gjentar seg på nytt i dagens avisoverskrifter? 

Enkelte kristne samfunn har lenge antydet at det finnes såkalte profetiske maler, eller prototyper.

Ved hjelp av dem kan vi trekke paralleller mellom personer i verden dag opp mot personligheter fanget i lignende dramaer for tusenvis av år siden. La oss gå i gang 🙂

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

MÅNEMAGI & NEDBØR, BARNS KJØNN OG FØDSLER (A).

Dagen etter forrige fullmåne fikk vi årets første snø og det kom store mengder.

I dag ser vi på mange myter som gammel overtro, men har månen noe med været å gjøre? Det er faktisk bekreftet, så ja.

– Kan månen hjelpe oss å bestemme kjønn på barn?!

– Hva med teorien om at det fødes flere barn rundt fullmåne?

Vi går i gang og starter med været. Endrer været seg ved fullmåne, halvmåne eller nymåne? Meteorologer har ikke noe tydelig svar så jeg gravde litt og kom over

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

BIRGITTE-FRAKTALEN. Vassbakk frikjent i lagmannsretten (A)

Hvordan fungerer egentlig virkeligheten vi lever i?

Oppdatering 5.12.2023 Vassbakk ble dømt til 17 års fengsel den 6. februar 2023. I dag den 5.12.2023 ble han frikjent i lagmannsretten.  Kilde

Jeg tar utgangspunkt i Konfucius utsagn om at tegn, tall og symboler styrer verden.

Jeg gjør oppmerksom på at dette er mine tanker rundt sakene. Jeg vet ikke alt, ta til deg det som resonnerer.

Birgitte Tengs.

Alle mennesker er symbol for noen uansett om vi er bevisst det eller ei.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

DEJA VU, MANDELA-EFFEKTEN OG PARALLELLE UNIVERS.

De fleste av oss har opplevd Deja Vu.

Følelsen av at du plutselig befinner deg i en reprise av en tidligere hendelse. Du har sett og følt det før.

Som oftest er det over på et par sekunder. Begrepet ble første gang brukt av franskmannen Emile Boirac i boken «L’Avenir des sciences psychiques». Begrepet betyr «allerede sett». Følelsen av deja vu følges av en sterk fornemmelse av gjenkjennelse.

Du har sannsynligvis også hørt om Mandela-effekten. Fenomenet hvor mange personer samlet husker de samme hendelsene «feil».

Navnet «Mandela-effekten» stammer 80-tallet da mange mange mennesker husket at Nelson Mandela døde i fengsel på 1980-tallet, selv om han faktisk levde til 2013.

Fenomenet observeres i ulike sammenhenger, som feil navn, datoer, filmreplikker, logoer, titler og historiske hendelser. Det er fortsatt mye debatt om årsakene bak fenomenet, og det vakte kontrovers da det ble hevdet at årsaken var parallelle univers som krysset hverandre.
miko
Dr. Michio Kaku
Fysikere forsøker i dag å gjøre det samme som vismennene gjorde for tusenvis av år siden. De forsøker å beskrive universets grunnleggende natur. I superstrengteorien består alt i universet av vibrasjonsmønstre som samhandler med andre vibrasjonsmønstre. Den første komponenten av materie er tråder/strenger som vibrerer med en viss frekvens eller karakteristisk bølgelengde, og denne aggregerer for å danne partikler. (Aggregere betyr å koble sammen; samle; sammenstille; bygge opp). Altså samme teori som Pythagoras, Numerologiens far. Han gjorde disse vibrasjonsmønstrene om til tall. (Det er vibrasjonene/tallene i ens personlige Numerologiske kart som avgjør ens personlighetstrekk, handlingsmønstre, tankemønstre og hva som skal skje med oss)

Nå mener enkelte forskere at det faktisk kan finnes flere univers ved siden av- eller parallelt med vårt, og at det kan være svaret på DejaVu-opplevelser.

Parallelle univers-teorien blir støttet av flere forskere, blant annet superstrengforskeren Dr. Michio Kaku. Han mener at vi består av atomer som vibrerer. At vi er vibrerende bølger som splittes opp etter hvert som tiden går.
Fra filmen «Upside Down», kilde.
Når to univers kobles sammen kan du bevege deg frem og tilbake mellom disse. Etter hvert som tiden går, kobles universene fra hverandre og begynner å vibrere på forskjellige frekvenser. Professor og Nobelpris vinner Steve Weinberg mener at det er mulig at det kan finnes utallige parallelle univers som sameksisterer i samme rom, og at når du opplever deja vu’ så vibrerer du i takt med et annet parallelt univers.

Kanskje det er noe lignende som skjer med Mandela-effekten, men på et mer samlet kollektivt plan?

Tenk på en radio, du har den innstilt på en frekvens som gjør at du får inn kanalen P3. Samtidig kan du faktisk tune deg inn på andre kanaler. Alle vibrerer samtidig i stuen din, det er du som har radioen din innstilt på kun en frekvens. Akkurat som når du er i første etasje i en leilighet i en høyblokk. Selv om du ikke kan se etasjene ovenfor, betyr det ikke at de ikke er der.

Koherens betyr «sammenheng». Koherente bølger er samstemte bølger som svinger i takt som har samme frekvens og samme fase.

Dr. Michio Kaku mener Deja Vu kan være minner fra andre parallelle univers /liv som vi har koblet oss fra, men får et glimt av i form av minner. Nedenfor video hvor han forklarer.

«We might imagine God as we know him to be a mathematician: «The mind of God we believe is cosmic music, the music of strings resonating through 11 dimensional hyperspace. That is the mind of God.»

Da er i plutselig tilbake til Pythagoras filosofi om sfærenes musikk. Dr. Kaku mener Gud er en matematiker. Kakus mål som fysiker er å finne en «ligning» som ikke er mer en tomme lang som forener naturens krefter og tillater oss å lese Guds tanker og sinn. Han mener at nøkkelen til superligningen ligger gjemt i super-symmetrien 🙂 Her trailer fra filmen om Mandela-effekten. Forfattet av: Åse Steinsland, 22.02.2016, oppdatert 7.12.2023 Aktuelle artikler:  Lenker:

NYHETSSNUTTER. Ole Paus (A)

Vi ser på aktiviteten i tall hos personer og situasjoner i nyhetsbildet.  

Les mer om om:

Ole Paus – Aleksandra Ørbeck Nilssen – Arne Treholt – Anne Heche – Amber Heard – Bruce Willis – Sinéad O’Connor- Roald Amundsen – Bill Cosby – TIX – Gigantisk 2-tall på solen – Kobe Bryant – Samuel Massie m.m.

Her lenker til forskjellige kalkulatorer: Skjebnetall, Personlig årstall & Navnekoder. Vil du telle dager finner du kalkulator her.


Ole Paus, trubaduren ingen kunne målbinde.

Ole Christian Paus, født 9.2.1947 har reist hjem. Han hadde 5 som Skjebnetall og endte opp som en slags musikalsk journalist. Han hadde ordets makt og beskrives som en ekstremt mangfoldig språkkunstner. Han var fargerik og levde livet med begge hender.

Han sto stødig på egne bein med egenrådige 1 som Navnetall. Det bygget på analytiske, spirituelle Vokaltall 7 og kreative og uttrykksfulle 3 som Konsonanttall. Han var ikke redd for å være seg selv og skapte sin egen vei, som 1-ere ofte gjør. Hans penn var omsorgsfull, men også skarp, provoserende og tankevekkende. Han var opptatt av menneskeverd og var kristen. I et intervju uttalte han:

«Jeg tror vår Herre synes jeg har vært en slitsom fyr å ha gående».

Jeg er ikke så sikker på det? Bibelen er proppfull av tallsymbolikk. Da Israel var blitt en nasjon med Baal-dyrkere og hadde forvillet seg bort fra Gud så representerte de 7000 en trofast rest. Og symbolsk nok reiste giganten Ole Paus ut av tiden nøyaktig 7000 dager etter giganten Erik Bye.

9 er tallet over overganger, transformasjoner og avslutninger og han døde i sitt Personlige år 9. Hvil i fred.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

POSITIVT NYTT OM VERDENS TILSTAND!

Vi trenger litt gode nyheter!

Verden druknes i propaganda og dårlige nyheter som har lett for å få oss ned på frekvens. Her litt positive nyheter om verdens tilstand som får opp humøret 🙂

Comeback for mange truede dyrearter!

Forskning.no rapporterer at flere truede arter har vendt tilbake, blant annet leopardkatt, europeisk oter, geiteantilope, kongeørn, trane, en variant av svartbjørn (bilde), firfirsle, chamså-mår, moskushjort, strålefinnet laks 🙂 Kilde Naturvernere i Wales feirer vågehvalens tilbakekomst etter den ble observert for første gang på 10 år, de mener det indikerer et sunt økosystem 🙂 Kilde

Comeback for sjøisen i Arktis!

Havisen nord i Arktis gjør comeback i det stille og er på sitt høyeste siden 2014, (kilde). I Canada rapporterer dr. Crockford at siden 2015 er det nå det femte året hvor det har dannet seg nok sjøis langs vestkysten av Hudson Bay i november sånn at isbjørnene kommer seg ut jakt på isen. (Kilde) Meteorologisk institutt melder også om ny snørekord for mars 2023 måned i Tromsø, det har aldri snødd så mye i mars siden observasjonene startet. (Kilde).

Klimakrisen avlyst!

Vitenskapen bak teorien om at klimaendringer er menneskeskapt har fått seg et skudd for baugen. En internasjonal studie fra 2022 fant INGEN bevis for klimakrise. Studien analyserte data fra varme, tørke, flom, orkaner, tornadoer og økosystemproduktivitet. Rapportert på SkyNews, selve rapporten kan du lese her. 1107 vitenskapsmenn har også signert «World Climate Declaration» (WCD) hvor de hevder det samme, at det ikke finnes noen klimakrise 🙂

Ozonlagets comeback!

Et tynnere ozonlag fører til at større doser skadelig stråling fra solen slipper gjennom og ned til jordas overflate. Ozonlaget ble tynnere på 80- og 90-tallet, men gjør comeback nå og har stabilisert seg, skriver Miljødirektoratet 🙂 En liten obs, forskere advarer mot geoengineering, det kan ødelegge rytmen i monsunregnet i Afrika og Asia, som en stor del av verdens matproduksjon er avhengig av.

Høyeste koralldekning på 36 år på Great Barrier Reef!

Korallmengden har økt på store deler av Great Barrier Reef, verdens største korallrev! Det går frem av en ny rapport publisert av australske myndigheter. Havforskere som overvåker revet har registrert de høyeste nivåene av koralldekning på 36 år 🙂 Kilde

Norge har så mange at vi gir vekk havørn!

Kilde
Forskning.no melder at Norge har Europas største hekkebestand av havørn, og nå er bestanden så livskraftig og stor at vi hjelper andre land som ønsker arten tilbake i naturen! I sommer har forskerne sendt rekordmange havørn-unger til utlandet 🙂 Kilde

Isbjørnbestanden øker!

Al Gore hevdet i filmen An Inconvenient Truth at klimaendringer truet isbjørnbestanden og dyret har blitt et symbol på agendaen. Det er det godt Gore tok feil fordi data fra den virkelige verden viser at bestanden øker. I 2015 var bestanden på ca. 26000, i 2020 var tallet ca. 30000 og i 2021 var bestanden på ca. 32000. Hipp hurra 🙂  Kilde, Rapport
 

Klimarelaterte dødsfall ned 99 % på 100 år!

FN-sjefen advarte nylig om at menneskeheten står overfor kollektivt selvmord på grunn av klimakrisen. (Kilde).

Han må ha dårlige kilder fordi data viser at dødsfall i forhold til klimarelaterte hendelser som flom, tørke, stormer, branner og ekstreme temperaturer har falt enormt: På 1920-tallet ble nær en halv million mennesker drept, i 2021 var tallet 7000, en nedgang på hele 99 %! (kilde). Du har aldri vært tryggere for værrelaterte dødsfall enn i dag, så bare å trekke pusten 🙂 Kilde 

Bestanden av rødlistet fjellrev øker

Kilde

Det går rette veien! Fjellreven er fortsatt truet, men bestanden øker sakte men sikkert og nå er det registrert 450 voksne dyr i Norge, Sverige og Finland 🙂  Kilde


Finnhvalen er tilbake!

Kilde
Arten var nesten utryddet, men er nå tilbake! 150 finnhvaler møttes i et enormt etegilde der de mesket seg med krill skriver Forskning.no. Kilde Det samme gjelder også bestander bestandene av hai, sel og sild 🙂  Kilde

Verdens tigerbestand opp 40 %.

Det er Tigerens år i år og en ny vurdering viser at bestanden har økt med hele 40 % siden år 2015. Kilde

Skogbranner ned med 25 %.

I august 2019 skrev anerkjente Forbes at vi kunne glemme Amazon-hypen fordi globalt har antall branner gått ned hele 25 % siden år 2003. Kilde  

Jeg får fylle på med godt nytt litt om litt, send meg gjerne tips!


Aktuelle relaterte artikler

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner, les mer her.

VERDEN PÅ NYTT UTVIKLINGSTRINN. Årene 2017-2025 Hva kan vi forvente?

Akkurat slik hvert individ og nasjon går gjennom sine utviklingstrinn, så finnes det lengre universelle sykluser som påvirker verden som helhet.

Verden er i en pågående prosess hvor den går gjennom 9 år i hvert tall fra 1-9 i stigende rekkefølge, for så å starte på 1 igjen. Tall definerer oss både som individer og som gruppe,og frem mot år 2025 vil tallet 9 stå sentralt og påvirke hele verden.

hjul

Hvis vi teller fra starten på vår kalender i år 1 har verden vært gjennom 224/8 utviklingstrinn. I 2017 (Globalt år 1) startet vi på ny 9-års syklus, den 225/9 i rekken så tallet 9 står sentralt frem mot år 2025. (9 år x 225=2025/9).

9-års perioden vi har foran oss vil bli intens og skal rense- og transformere verden.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LESERNES TALLHISTORIER. Send gjerne inn din egen!

Det sitter mange kloke hoder rundt omkring som har hatt merkelige opplevelser med tall.

Du er hjertelig velkommen til å dele den her med andre tallinteresserte!

Send historien din til epost@numerologen.no eller som via Facebook. Husk å opplyse om du vil stå frem med navn, ta med opplysninger om nettsted osv. Da håper jeg dere vil sende inn masse gode og lærerike tallhistorier! Hilsen Åse S.

oransjedeler

Lisbeth

Gomorn 🙂 Jeg og min mann solgte en leilighet som min mor hadde bodd i. Markedet her i nord er ikke galopperende kan man si, så vi hadde ingen enorme forventninger akkurat, men jeg hadde stadig tallet 4 i hodet. Altså enten kommer det 4 på visning, eller så er det 4 som byr. Ingen av delene slo til. Det et tyvetalls mennesker på visning, og det var 2 som bydde. Jeg slo fra meg denne følelsen av 4, og satte det på kontoen for ønsketenking. Så tok bud-runden av, og budene kom med 100.000 i slengen. Til slutt endte vi opp på en sum vi aldri hadde forventet, og langt over takst. Noe som egentlig er unormalt her i våre trakter. Min mann tar så kalkulatoren for å beregne kvadratmeterprisen. Og under her kommer bildet av den. Jeg er målløs, og takker universet på tvers og på langs 🙂

oransjedeler

Linda

For meg er det tallet 9 som forfølger meg, i tillegg til klokkeslettet 22.22.
 • Jeg er født 31. og mitt skjebnetall er 9.
 • Jeg fikk mitt første barn da jeg var 19 år.
 • Det ble brudd med faren til dette barnet i -99.
 • Jeg giftet meg med far til mitt tredje barn den 9. juli.
 • Jeg fikk mitt tredje barn da jeg var 31.
 • Det kom det til et brudd med faren hans i år -09, og samme år begynte jeg på lærerutdanningen.
 • Min far døde 9. mai.
 • Bilnummeret på bilen jeg har nå blir (med bokstaver og tall) 9.
 • Når jeg legger sammen tallene i fødselsnummeret mitt blir det også 9.
Jeg har mange ganger i de siste 2 årene lagt merke til at jeg ser på klokka akkurat klokka 22.22… Mitt telefonnummer blir sammenlagt tallet 8. (Tenker nå på sammentreff med klokkeslettet 22.22). Dessuten blir tallet i kontonummeret mitt tilsammen 8. Har lest at det å se dette er et tegn på at man «er på rett vei». I dag kjørte jeg og sønnen for å se på et hus som er lagt ut for salg. 200 meter før vi kom fram, lå det rundballer til høyre for veien, og disse var merket med 2-tall. Jeg fokuserte ikke helt, men jeg tror det var 4 av de… Jeg skal kjøre tilbake og sjekke 🙂 Kanskje betyr dette at jeg skal kjøpe dette huset!

oransjedeler

Tommy F.

Hei Åse. Jeg må bare fortelle om en liten opplevelse jeg hadde for en stund siden, siden du driver med dette. Jeg hadde en meget sterk ut av kroppen-opplevelse en gang der jeg plutselig befant meg blant alle tall og symboler som universet er skapt på. Symboler som jeg ikke har sett enda i realiteten.  De var «skrevet» hulter til bulter på en «organisk» vegg, som hadde hjerterytme. Utrolig vanskelig og forklare, «You had to be there»;) Det var da jeg fikk en aha-opplevelse om at tall og symboler har alltid eksistert og at universet er bygd på «fysiske» tall. Det var en ekstremt interessant opplevelse, å se tall og symboler i sin «originale form». Tenkte bare du var interessert i å høre om det siden du driver med de profesjonelt 🙂  Uansett, takk for jobben. Setter pris på det 🙂 Numerologens svar:  Det var en svært interessant opplevelse du hadde, jeg har opplevd noe lignende selv noen år tilbake i tid, og det er noe av grunnen til at jeg driver på slik jeg gjør. oransjedeler

Atle Teddy Sørlie

Tallet 2 forfølger meg, og det virker som om jeg alltid skal bli nr. 2.
 • Jeg er født den 22.2.
 • Min bror er 22 år eldre enn meg.
 • Min stemor, mor nr. 2 var født 20/2-22.
 • Jeg har 2 stebrødre som er døde, og vi er 2 brødre igjen.
 • Jeg har 2 halvsøsken jeg aldri har sett, fordi min mor og min far har vært gift 2 ganger hver.
 • Jeg er den eneste i slekta som ble døpt med kun 2 navn. (fornavn og etternavn).
 • Jeg ble alltid nr. 2 i konkurranser under oppveksten.
 • 2 ganger har jeg søkt forfremmelse på jobben, og blitt oversett hver gang.
 • Akkurat nå er jeg i Spania, og det er 2. gangen jeg er her.
 • Da jeg var 2 år så reiste min mor fra oss.
 • 2 år og 2 mnd. senere fikk jeg min mor nr. 2 (stemor).
 • Jeg er nest eldst, og nest yngst. Hvis man deler fra hverandre mors og far side.
For meg føles 2 eller 22 som uhells-tall, og jeg kommer meg ikke unna.

oransjedeler

Tore Andre Ekerhovd

En ting jeg lurer på er at jeg flere ganger i uken ser tallet 1807, spesielt på klokken. Dette  er også noe jeg kan se på bygninger som nr. 187.  1807 er min fødselsdato, så jeg lurer på hvorfor dette skjer kanskje 4-5 ganger i uken. Har du svar på det? Svar: Alt er tall, og tall kommuniserer med oss om man lærer seg språket og «lytter»:) Det handler om resonans. Når man ser samme tall gjentatte ganger som f.eks. tall som du har i fødselsdatoen din slik du gjør, så er det en slags påminner til deg selv om å ha fokus på oppgavene som ligger skjult i skjebnetallet ditt og navnekodene dine. oransjedeler

Roy Smedsli

Hei Åse. Jeg har et par tallhistorier og tallanalyser og litt annet med numerologisk vinkling. 7/7-16  (7-7-7) var det semifinale mellom Tyskland (0) og Frankrike (2). Begge Frankrikes mål ble scoret av Antoine Griezmann (25 år 2+5=7).  Frankrikes straffe var forårsaket av Bastian Schweinsteiger (31 år). Både Griezmann og Schweinsteiger var nr 7 på banen på hvert sitt lag. Legg også merke til de svineaktige og griselike etternavnene. Første mål kom i det 47 spilleminutt av 1 omgang. Her definerer alderen til begge spillerene tidspunktet dvs 31 år = 3+1= 4 og 25 år 2+5=7. Siste mål ble puttet i det 72 spilleminutt…..7 2ganger Tidligere på dagen (7/7) drev jeg og støvsugde på arbeidsplassen min før ferien. Jeg feier over tastaturet på PC en og vips ble en av tastene sugd inn……….7-tasten på det numeriske tastaturet selvfølgelig. Etter jobb skulle jeg handle to steder og tro det eller ei men begge handlelappene havnet på 151 kr….1+1+5=7. Vel hjemme satt jeg på PC en og hørte på musikk og den siste låta jeg hørte på var Nirvanas «Come as you are.» Rett etterpå skulle jeg hente dattera mi ute hos venninna si. Når jeg trer inn på kjøkkenet spilles faktisk «Come as you» are på radioen gitt. Artig opplevelse for den som legger merke til det 🙂 oransjedeler

N.N.

Jeg har tallet 22 etter meg hele tiden. Hesten min ble født 22 juli 2000 (døde fredag 13 mai) 22 juli 2008 blir jeg sittende fast i Bø hele natten med noen venner da vi ikke rakk siste buss hjem. 22 juli 2009 blir det brudd mellom meg og en ex. Klokken er alltid 22:22 når jeg skal se på mobilen på kveldstid. oransjedeler

Linn A.

Hei Åse og tusen takk for råspennende side. Tallet 16. har forfulgt meg hele livet, og takket være dine artikler så forstår jeg hvorfor.  Jeg er født den 16. februar og har skjebnetall 16/7 i følge din side. Min pappa ble også født den 16. i mars, og kjæresten min har bursdag 16. juni. Den ene broren min døde 16. oktober, den andre broren min var i en motorsykkelulykke 16. mai. Vi hadde en hund som døde etter en påkjørsel den 16. mars. Jeg ble forsøkt voldtatt da jeg var 16 år og min bestemor døde den 16. juli.

oransjedeler

Christer

Jeg har navnetall 16/7 og etter å ha lest i artiklene dine undersøkte jeg om dette samstemte med en dramatisk hendelse i mitt liv, nemlig da min far døde 28/7 – 2005. Jeg fant ut at jeg hadde et personlig år 7 dette året da han døde. brått og uventet. Han var 63 år det året han døde (6+3= 9) Jeg giftet meg samme året og på nøyaktig samme dato som han døde, 10 år seinere og med antakeligvis bare noen minutters mellomrom så fikk jeg en sønn som ble født 28/7-2015. Han har skjebnetallet 16/7.

oransjedeler

Karl

Hei Åse Jeg har lest masse på sidene dine, og fikk lyst å gi deg følgende historie. Jeg er nå godt oppe årene og har vært forfulgt av tallet 9, på godt og vondt. Lykken var stor da jeg som 27-åring fikk min første sønn den 27. januar 1979. Alder og dato var lik. 2+7=9, og summen av hele datoen blir 9,  så gutten min fikk skjebnetall 9. Rett etter at han hadde fylt 18/9 år, ble han utsatt for en ulykke og døde. Da var jeg 45/9 år. Ulykken skjedde også den 9.

oransjedeler

Marianne

«Jeg er født den 22. og har skjebnetall 33. Gjennom mange år, siden 70-80 tallet har tallet 22 dukket opp på seteplasser på tog eller fly, på kølapper, på hastige blikk på klokken etc. Fortsatt dukker 22 opp,  men det har også fått følge av 33 – noen ganger også 3333 – flere 3-tall etter hverandre. Jeg ser tallet 22 ofte – og det har jeg gjort  jevnlig siden 70-80 tallet. En dag for et par år siden var spesielt merkverdig. Jeg satt på Gardermoen og ventet på gate 14 – tror det var til Bergen (navnetall 33) jeg skulle. Denne gang fikk jeg IKKE gate 22. (Noe jeg stadig hadde fått ved tidligere reiser.)  Rett før vi skulle gå ombord så kom det en beskjed over høyttaleren: «Passasjerer på gate 14 må vennligst bytte til gate 22″. Jeg holdt på  å reise meg å si beklager over at jeg hadde påvirket gatebyttet, men lot det være. Smilte for meg selv istedet… »

oransjedeler

Siri S. Svendsen

Hei! Tallet 17 dukket opp flere ganger i løpet av året 2007! Min dåpsdag er 17. januar, 17. april er vår Guddatters fødselsdag. Min mors fødselsdag er 17. mai, min bror 17. juni. Dette er året hvor min far døde, 17. juli. Samt at min mann og jeg hadde vært sammen i 17 år i 2007. Min nevø fylte også 17 år i 2007!

oransjedeler

Maria

Bursdagen min i dag 12.04. Startet ikke så bra, følte meg litt deppa og tok meg en lang tur i marka…. Da jeg kom på toppen, kom sola og lyset og gleden over livet, jeg tar tilfeldigvis opp klokka, og den viser 12.04. Helt utrolig:-) Takk for at du har gjort meg oppmerksom på tallene…. Klem Maria

oransjedeler

Helen A.

Hei Åse. Vil gjerne fortelle deg noe. Jeg forsøkte å finne ut hvor mange dager det hadde gått mellom to dramatiske opplevelser i livet mitt for mange år siden. Jeg har både navnetall og fødselsdato 16/7 og den gangen hadde jeg nettopp startet på min pyramidesyklus/utviklingstrinn nr 2 som var 16/7. Dagene mellom disse to begivenhetene ble 1644. Jeg ble svært forbauset fordi min fødselsdato er 16.4.44. Den siste hendelsen skjedde også på årets kalenderdag 252, altså et speiltall. Virkningen av disse to begivenhetene har fulgt meg hele livet siden. Hadde også et lårbrudd i fjor. Etter 133 dager falt jeg igjen og skadet det andre låret. Legger jeg sammen tallene, blir det 7. Datoen jeg falt den andre gangen var 7.7.2014 (7+7+7). Heldigvis ble det ikke noe brudd. Kanskje trippeldatoen med 7 x 3 innebar hell i uhell med sine tre 7-tall. Numerologens svar: Hei igjen Helen. Så artig at du har begynt å gå i dybden og studere dette. Veldig interessante tall du nevner, og tiden som går mellom hendelser er svært viktig. Tallet 16 er også 4+4+4+4 eller 4 x 4 så du har en spesiell fødselsdato kan man si, fordi den kan gjøres om til 4+4+4+4+4+4+4 om vi regner kun to tall i året. Trekker man fra 133 dager fra den 07.07. så lander man på datoen 24.2. Dette er årets 55 dag, og 5=14=7+7. Palindromer, speiltall, speilhendelser, doble og triple tall. Slik jobber universet, likt tiltrekker likt.  Det er også 311 dager igjen av året den 24.02. eller 44 uker… oransjedeler

Evy

Jeg har (så lenge jeg kan huske) alltid vært ‘forfulgt’ av tall og det er først og fremst tallet 8 som går igjen. Jeg er født 8.8.80, har navndag samme dag 8.8 og jeg er født 8 minutt på halv åtte. Jeg heter Evy. 8 tallet er som kjent ‘evighetstallet’. Litt morsomt og veldig rart. Når vi flyttet inn i nytt hus var det selvfølgelig med husnummer 8. I tillegg har jeg de siste årene vært forfulgt av ulike tallkombinasjoner ( særlig klokkeslett men også datoer) og det virker som tallene vil fortelle meg noe. Klokken er alltid 00.00, 1.11, 11.11, 22.22, 12.12, 21.21, 22.22 osv.. Det er veldig merkelig. Men også veldig interessant! Etter at jeg begynte med meditasjon har dette eskalert enormt og tallene er der hver dag. Noen ganger har klokken også stoppet på noen av dei overnevnte tidspunkta som t.d 1.11, 2.22. Noen andre med like opplevelser? Det er først nå disse tallene har aktivert noe i meg og jeg har av den grunn virkelig fått øynene opp for numerologi og tallenes kraft. oransjedeler

Ingeborg

Dette er en snodig historie. Jeg hadde en ulykke 28.5.2002. Jeg overlevde heldigvis etter å svevd mellom liv og død i 5 døgn. Siden har jeg hatt merkelige opplevelser ang. tallene i datoen, tallene 285. Det kan skje i hvilken som helst sammenheng, men oftest som et forvarsel eller advarsel. 5. sept. 2008, døde moren min på rom 285. kl. 08.  Etter det har jeg hatt de rareste opplevelser med at disse tallene dukker opp hvor som helst. Jeg spurte Numerologen om hun hadde noen tanker om hva disse tallene kunne bety. Hun ba meg sende henne mitt fulle fødselsnavn og min fødseldato. Hun avdekket at jeg hadde navnetall 22, vokaltall 5, konsonanttall 8 og skjebnetall 11/2. Altså tallene 22-5-8-2. Samme tall som i datoen for ulykken. Jeg visste ingenting om dette på forhånd, men tydeligvis så handler tallene om både hvem vi er og hva som skal skje med oss. Jeg har et svakt håp om at i fremtiden så kan det kanskje også bli slik at tallene mine slår til på mer heldige datoer og i mer heldige situasjoner. oransjedeler

Solveig Fjelli

I den siste måneden har jeg sett tallet 69 veldig ofte, overalt. Det begynte på mobilen hvor du ser prosentdelen av strøm.  69% sto det, og da løftet jeg blikket mitt automatisk hver gang den var der. Rart tenkte jeg, at det skulle skje så ofte.. etter hvert begynte jeg å legge merke til det tallet flere steder. på bilskilt, husnummer 69c , klokka (06:09), taxi nummer, små beskrivelser, for eks, 69% vann i en kontakt linse, sosialt media ( 69 liker eller 469 liker eller 69 kommentarer), kvitteringer, hvor som helst. Deretter begynte jeg å se nr. 68 ganske mye, og deretter 28.. så innså jeg at 68+28 =96 som da er motsatt av 69.. creepy spør du meg. oransjedeler

Espen Lund

Jeg fikk en sterk følelse av min døde bestefars tilstedeværelse på en løpe tur i fjellet. I forkant av løpe turen hadde jeg bedt om hjelp til å forstå en utfordrende situasjon jeg var i, og jeg følte min avdøde bestefar hjalp meg på veien……. Jeg ba om bevis på at dette var tilfelle. Navnetall på hans sjel er for øvrig 11, vokal 13, og kons 11.. Impulsivt måtte jeg se på klokka, tverrsummen på tidspunktet ble 11,  jeg fortsatte å løpe noen minutter og tok opp tlf igjen fra lomma for å se på klokka, fikk tverrsummen 13 på tidspunktet.  Dette bekreftet min sterke indre følelse, men ble forbauset, tenkte at hans siste tall kan umulig dukke nå den 3 gangen…..! Noen minutter senere fikk jeg en sterk følelse for å sjekke klokka og tverrsummen ble 11!!!. Jeg kunne ikke annet enn å gi meg hen i å rope ut å takke for hans tilstedeværelse i en litt utfordrende situasjon i livet mitt.  Fantastisk opplevelse, og hva tall gir meg muligheten til å oppleve!:) oransjedeler

Inger Johanne Hellan

Hei, jeg har i ganske mange år sett på klokka 22.22. Det kan være på tv, telefon, mikrobølgeovn osv. Ble snakk om det hos min datter en gang, og hun forteller at hun opplever det samme med akkurat samme tall. Det går en stund, og jeg forteller dette til min eldste sønn som nå er 22 år. Så forteller han at han også alltid ser på klokka 22.22. Og tror du ikke minstemann på 12 kommer å sier det samme! Jeg mistet pappa 22 juli i 2001, og i den forbindelse tok jeg for tre år siden kontakt med en klarsynt for å prøve å få kontakt med pappa. Dette fordi han døde så brått, og jeg hadde ikke pratet med han på en del år. Der får jeg fortalt at pappa’s hjerte sluttet å slå 22.22!! Lurer på om du kan si noe om det at vi alle fire, uavhengig av å vite om den andre i flere år har sett på klokka 22.22. oransjedeler

Anonym

Oldemor døde i april, og da jeg tok en nærmere titt på tallene hennes, gikk det opp for meg at alt  har en mening. Hun ble født 6.11.1922 og hadde skjebnetall 22. (6+11+5= 22/=11 + 11) Hun var dobbel kodet med 22 i tillegg hadde hun 13/4 i sitt numerologiske kart. Hun ble 92 år og 146 hele dager. ( 9+2=11 1+4+6 = 11) hun døde 2.4.2014 (2+4+7= 13/4) på årets 92. dag. Hun fikk først et hjerteinfarkt kl. 10.11, men ble erklært død kl. 11.11 etter gjennopplivingsforsøk. Hun ble lagt inn 1.1.2014 på sykehus pga et lite hjerteinfarkt. Hun hadde da romnr. 127, (1+2+7 = 10/1) men ble senere flyttet til rom nr. 111. Det var også her hun døde. Hun ble gravlagt 11.4.14 kl 11.00 (11+4+7 =22) Iløpet av livet fikk hun 11 barn og hadde to naturlige aborter (11+2=13/4) Hun var en fantastisk kvinne. Det kom 92 mennesker i begravelsen, (9+2=11).

oransjedeler

Marte Tvedt

Marte: Heisann! Jeg har sett tallet 1349 minst to ganger daglig i 14-15 år, jeg har også hatt en del merkelige opplevelser rundt det. Jeg har syntes at det var litt pussig og ledd det bort, men nå begynner jeg å bli nysgjerrig på om det kan bety noe. Vet du hvordan jeg lettest kan finne ut om det har noen betydning? Eller vet du hva det betyr? Jeg kan også tilføye at det uttales i hodet 13-49, ikke 1349. Håper du har tid til å svare meg Hilsen Marthe Numerologen: Hei Marthe. Artig sak. Det første som slo meg er et det kanskje er et viktig årstall for deg? Vi lever mange liv og har levd gjennom mange tider. Eller så er det vanskelig å si uten å ha sett hele ditt numerologiske tallkart. Marte: Åj, så morsomt. Jeg har nemlig vært opptatt av svartedauden siden første gang jeg hørte om den. Har også studert epidemihistorie på grunn av dette hmmm.. Tusen takk for svar! oransjedeler

Silje Hystad

Eg oppdaget numerologi for noen år siden. Bestillte en analyse og ble overasket over kor bra det stemte med meg! Reknet på navn og fødselsdato til familie og venner m.fl. Lærerikt å sjå tallene som påvirker kvar enkelt. Det som har fasinert meg mest var da eg møtte to personer som eg opplevde en egen ro rundt. Eg reknet på navnet og fant da dei samme tallene eg har, hos 1. var dei på samme sted, hos 2. var vokal og konsonant omvendt fra mine.Har oppdaget at når eg skal lære noe nytt trenger eg lærere med 2 og gjerne 6 i kjernetallene sine 🙂 Eg ser ofte tall som går igjen, da er det godt å ha denne siden https://www.numerologensverden.no/ser-du-samme-tall/ Silje Hystad, www.Livsring.no oransjedeler

Rita Tonheim

Eg er forfulgt av tallet 1 og 11 ,når eg ser på kl så er ho 11.11 ,eller en eller annen hel time men nesten alltid 11 på eller over.Og når eg ser på likes her på fb ,så er det nesten alltid 11 eller 111.Og min yngste datter er født den 11 ,og barnet hennes er født den 11. Min yngste datter ble født kl 13 10 (1 på dagen ) og min eldste datter ble født kl 13 06 (kl 1 06 på dagen ).Ellers generelt ser eg 11 eller 111 eller 1 overalt.

oransjedeler

Anita

Jeg har vært begeistret og imponert over dine kunnskaper i numerologi. Du deler raust, og jeg har blitt stadig mer obs på tallenes tale. Jeg har fått nummerologisk analyse, og også ringt deg på talltelefonen for utdyping. Jeg anbefaler dette. Nu sist gjaldt det å finne dato for oppstart av bedrift, den optimale datoen var «fullspekket» av 6 tall, når du tok med hele din beregning, noe som passer fint i og med at jeg er i et 6 er år og i tillegg har det som et av mine kjernetall. I forbindelse med bedriftoppstart tar jeg Workshop/Kursrekke med tre samlinger. For hver samling utdeles det diplom da de kan taes separat.Til min forundring viser det seg at alle diplomene blir på en 6 dato, noen må brytes ned 15 , 1+5 =6, osv. Du sier også at en skal være obs på tallene mellom begivenheter. Mellom hvert kurs er det 69 dager, 6+9 = 15, 1+5= 6, Tilsammen blir de sekstallene som er involvert 42 , 4+2=6 ( da harjeg kun tatt med det som er spesielt aktuelt for dette året,altså ikke kjernetall og utviklingstall som også er 6) Ja jeg må jo bare si at jeg er jo veldig spent på hvordan de neste åtte måneder blir,til nu har detteåret vært ganske interessant for å si det slik. Og når man har fått litt kunnskap om hvilken energi som ligger i de tallene som gjelder, så kan man være mer bevisst i sine valg og observant. oransjedeler

I.K. Knutsen

Er ikke lært på noe vis, men er overveldet med tall magi hver eneste dag! Ser de samme tallene på de utroligste steder, på landeveien hele veien fra Østfold til et godt stykke inn i Sverige en gang f.eks, i aviser med spesielle hendelser, her på face for ting som tilfeldig får min oppmerksomhet, tv, bil o.l. og skilt i familien, adr vår, fødselstall og datoer i fam. utregning av navnene i vår fam på 7 barn + 2 voksne (der var vist tallet ni igjen) og d bare fortsetter… Har lest et par bøker om selve tallene, men skulle ønske jeg forsto den høyere betydning er d noen på den andre siden som prøver å komunisere, er d ment som lykke, hva? Ser jo at tallene hovedsaklig kommer med d gode, men de kan også bringe den rake motsetning! Føler meg nyskjerrig, oppmerksom og uvitende… Tallene som har vist seg bare i denne kommentar er 22 likes og 33 min siden siste kommentar nå. Tallene som rår i familien er 9,11, 22 og litt sjeldnere enn de andre nr. 33. Legger til at alle mine 4 jenter er født den 11 i hver sin mnd, og de har 11, 22 i mestertall på hele datoen 3 av de, mens den 4 har tallet 11 når en regner sammen alle tall som har med fødselen hennes å gjøre…dato + kl. slett, altså født kl 11.58 den 11.08.2013. Forunderlig! oransjedeler

Scott

Min kone og jeg giftet oss da vi var 33 år gamle, og skjebnen ville det slik at vi unnfanget vårt første barn på bryllupsnatten. Samme kveld som vi oppdaget at hun var gravid, ble vi brått vekket av takviften over sengen vår som slo seg på på «høy», pluss viftelysene som lyste opp rommet. Forbløffet og litt rystet kastet vi et blikk på klokkeradioen og så at den var 01.54.  Vi tok det som et tegn på åndelig kunngjøring om guttebarnet som ble født omtrent 9 måneder senere. Det gikk tre år til neste lignende hendelse, og i denne perioden hadde vi forsøkt å få flere barn, uten hell. Nok en gang ble vi vekket av vår dype søvn av viften og dens lys, som sendte et kraftig vindgufs ned mot oss og lyste opp det bekmørke rommet. Som forrige gang, oppdaget vi at klokken var 01.54. Samme tidspunkt som forrige gang det skjedde. Neste dag fant vi ut at vi skulle ha et nytt barn. Kvelden etter var vi hos foreldrene mine og ble vekket av deres klokkeradioalarm. Jeg fomlet for å finne «av»-kanppen, og så at klokken var 01.54.  Er denne meningsløse tallsekvensen rett og slett et bisart sammentreff? Eller en erklæring om kjærlighet og støtte fra andre siden? Forøvrig var alarmen på «av», og den var satt på kl. 6. Det gikk nye 3 år, og vi fikk nok en vifteopplevelse da vi satt å så på et program på TV som handlet om uoppdagede svangerskap. I samme øyeblikk som kvinnen i programmet fant ut at hun var gravid, så slo viften og lyset seg på, men ikke kl. 01.54 denne gangen. Dagen etter fikk vi (til vår STORE overraskelse) vite at vi hadde et nytt barn på vei. oransjedeler

Lea

Lea var i dyp sorg etter at sønnen Mark døde altfor tidlig på grunn av kreft. Han var i midten av 40 årene. Kort tid etter at han hadde gått bort, rett før minnegudstjenesten, våknet moren av en overveldende følelse av at han var tilstede. Hun så på klokkeradioen, og merket seg at den alltid stod på repeterende tall: 11:11, 12:12, 2:22, 5:55 osv. Dette skjedde nesten hver natt, og noen ganger på dagtid og alltid med samme repeterende tall. Hver gang det skjedde, følte hun sønnens «emosjonelle berøring». Til slutt bare smilte hun og sa «Hei Mark».  Det faktum at følelsene uten unntak sammenfalt med den anormale tallsekvensen på klokken, gjorde det ubeskrivelig virkelig. Dette fortsatte en god stund, for så å svekkes med årene. Selv om han nå har vært død i omtrent 20 år, så opplever hun fortsatt slike øyeblikk, og vet alltid at kontakten blir fulgt av at han etterlater seg en «numerisk stadfesting» på klokkeradioen. oransjedeler

Peter Gersten

Han er tidligere direktør for Citizens Against UFO Secrecy og skriver følgende om 11.11-triggeren. Han mener at den fysisk virkelighet er en illusjon – en del av et intelligent utformet kosmisk dataprogram som manifesteres av digitale koder. Hellig geometri, frekvens og vibrasjon definerer vår eksistens. Vår genetiske hukommelse utløses av disse digitale kodene til spesielle tidspunkter i våre liv. De vekker sinnet for forandringen og utviklingen av bevissthet. 11.11 er en slik kode og metafor for de forskjellige syklusene og manifesterer og gjenmanifesterer fysisk virkelighet som om den følger en kosmisk planskisse. 11:11 er en slags portal. oransjedeler

Jim

Jeg er født 18. mai 1962 (1+9+6+2=18). Jeg ble født kl. 9:54 (9+5+4=18). Jeg var 18 tommer lang ved fødselen. Jeg ble født i Louisville i Kentucky (Luisville består av 10 bokstaver mens Kentucky består av 8 bokstaver =18 bokstaver). Jeg ble offisielt adoptert da jeg var 18 måneder gammel (13. november 1963). Tallet 18 er et niertall i numerologien ettersom 1+8=9. Jeg ble 18 år 18 mai 1980 (1+9+8=18). De fire siste sifrene i personnummeret mitt blir 18 tilsammen. Postnummeret mitt slutter på 18 (41018). På jobben ble jeg opprinnelig ansatt som befrakter i shippingavdelingen, og befrakternummeret jeg fikk var 18. I 2000 installerte firmaet vårt for første gang stemplingsur, og strekkoden på stemplingskortet mitt blir 18 tilsammen. oransjedeler

Kilder + div.

 

NANCY RYNES. Ateisten og forskeren som reiste til himmelen.

Skapelseskodene et liv bygger på er spesialdesignet før sjelen går gjennom fødselskanalen og mister bevissthet om hvem den egentlig er.

I den forbindelse, her en interessant historie. Den 3. januar 2014 var forskeren Nancy Jean Rynes ute og syklet da en stor SUV nærmet seg.

Sjåføren, som var opptatt med å skrive tekstmeldinger kjørte på henne. Nancy ble dratt under bilen og endte opp med over 100 brukne bein, bekkenskader og en knust ryggrad.

Hun visste hun var døende og det var da hun fikk sin første av 2 livsendrende NDO/nær-døden-opplevelser. Vennene kaller henne ateisten som reiste til himmelen. Hun vokste opp i en kristen katolsk familie og ble ateist i 20-årene. Hun hadde jobbet i vitenskapelige miljøer i over 20 år da ulykken inntraff og hadde tilpasset seg den utbredte skepsisen i miljøet.

Mens hun lå der skadet på fortauet fikk hun plutselig dobbel bevissthet, den delte seg bokstavelig talt i 2=1+1.

Del 1 var den redde og skadde henne. Del 2 var hennes høyere selv, en rolig upartisk observatør som så på og forsikret henne om at det kom til å gå bra mens førstehjelpene kjempet for å holde henne i live. Denne bevisstheten «smeltet» så inn i kroppen igjen. Nancys andre og noe lengre /NDO kom under operasjonen da legene forsøkte å reparere hennes ødelagte kropp. Hjertet stoppet og blodtrykket gikk i null. Denne gangen kjente hun ingen panikk og frykt, men var forvirret fordi noe var annerledes og hun tenkte:

 «Jeg må ha dødd, men hvorfor er jeg fortsatt her? Jeg tror ikke på noe av dette!»

Så møtte hun et vesen som ga henne innsikt i livet, kjærligheten og åndens mirakler og  sa: «Dette er ditt hjem og du er en del av meg». Ordene trigget frem gamle minner i Nancy og hun husket alt, også at jordelivet er midlertidig. Vesenet fortalte at Nancy ville lære det hun trengte, så skulle hun returnere og bruke kunnskapen til å gjøre livet på jorden verdt og leve, og hjelpe andre til det samme.

Hun fikk også vite at hun hadde avtalt å snu ryggen til det guddommelige og bli ateist en periode, for så å vende om og bli åndelig igjen før hun inkarnerte.

Hun hadde også programmert inn tre- fire muligheter til å våkne. Fungerte det ikke skulle hun gi seg selv en skikkelig vekker, og det var denne vekkeren hun opplevde nå. (Christian Sundberg er en av få som husker hva som skjedde før han ble født, hvorfor han kom til jorden og hvordan frekvensen ble skrudd ned i tilpasningsprosessen, video her).
Kilde
Etter omvisningen og opplæringen i himmelen fikk Nancy litt healing, returnerte til kroppen og startet prosessen med å komme seg på beina igjen, etter skader kirurgen bekrefter burde ha drept henne. Hun burde også ha blitt lam, det ble hun heller ikke. Etter hendelsen ble jordelivet snudd opp ned. En liten del av henne ønsket gamlelivet tilbake, men det var ikke noe alternativ. I dag deler hun velvillig av sin visdom og har hjulpet mange. Hun har skrevet flere bøker, og i «I Awakenings from the Light» forteller hun om opplevelsen og innsiktene hun fikk med seg fra den 2. siden 🙂

Hvilke tall var på jobb denne dagen?

Dualistiske 2 kan splittes eller forenes, fordi 1+1=2=1+1.

Kodene i fødselsdatoen har med skjebnen vår og timing å gjøre og avslører bl.a. når sentrale hendelser inntreffer. Nancy ble født den 2. november 1966, denne dagen feires døden, Dias de los Muertos i Mexico? Tallene 2.11. står frem i hennes fødselsdato. 11/2 er kjent som de synskes tall, tallet for åpenbaringer, andre dimensjoner, parallelle virkeligheter, spirituelle budbringere osv. og slik ble det 🙂

Vedr. timing, sjekk Nancys syklustall den skjebnesvangre dagen da bevisstheten delte seg i 2!

 • Hun er født 2/11 og var i sitt Personlige år 2 og under påvirkning av Essenstall 11/2.
 • Alderstall, teller vi hennes levde år, mnd. og dager var hun nøyaktig 47/11/2 år, 2 mnd. og 2 dager gammel.
 • Ulykken inntraff 2 måneder og 2 dager etter Nancys 47/11/2-års-dag den 2.11. året forut.
 • Hun var også under påvirkning av 2-tallet på sin andre Livsperiode fra hun var 29-55 år.

Nancys Skjebnetall, uendelighetstallet 8.

Evighetssymbolet Ouroboros fremstilles ofte som et liggende 8-tall og illustrerer livet- og dødssyklusens uendelighet. I Numerologi handler 8 også om balansen mellom den materielle og spirituelle verden. I analysen står det passende nok at hun skal lære:

«…å utvikle større forståelse for den materielle verdens illusoriske natur. Å demonstrere ledelse og fremgang – og gå foran som et godt eksempel»

I dag, 9 år senere er hun 56/11/2 år og nok engang i sitt Personlige år 2. Hun har nettopp startet på sin tredje og siste Livsperiode og Mesterbyggeren 22/4 har kommet på jobb.

Denne syklusen representerer normalt sett vår blomstringstid, livet bærer frukter.

Siden ulykken har hun jobbet som motivatør, foredragsholder og kunstner. Den 1. august i år lanserte hun den nye nettbaserte plattform «Awaken U Academy«, godt støttet av 8-tallet som Essenstall de kommende år. Jeg ønsker henne lykke til! Nedenfor kan du høre henne fortelle.
Forfattet av: Åse Steinsland, 25.8.2023 Vil du telle dager finner du kalkulator her. Nancys nettsted finner du her Kilder

Hva venter deg i tiden fremover?

Klikk på bildet for oversikt over analyser.

Aktuelle artikler
MIRAKEL-HISTORIER OG TALL! Mange flere enn vi tror opplever mirakler.
Gratis online analyser

TRINN FOR TRINN MED RENE ZELLWEGGER. (A).

Vi analyserer kjente personligheter for å få en dypere forståelse for Numerologi.

Denne gangen fordyper vi oss i skuespiller og publikumsfavoritt Renée Zellweger.

Hovedfokus i artikkelen er på Utviklingstrinn, hvordan tallene her har påvirket henne gjennom livet, men vi ser også litt på hennes personlige tall, la oss gå i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall i tid & lignende hendelser i rom (A)

Tallsynkroniteter i tiden som går mellom hendelser som ligner på hverandre.

Det sies vi må være oppmerksom når vi ser samme tallmønster gjentatte ganger. I artikkelen vil du se hvordan symmetriske tall dukker i tiden som går og knytter sammen hendelser som ligner hverandre.

Rundt 11.-12. desember 2019 forventet jeg at noe ville skje i verden siden det hadde passert palindromske 6666 dager siden terrorangrepet 11/9-2001, et angrep som endret verden. Nå har det gått litt tid, og dette er nå datoen CDC opererer med i dag vedr. når de første tilfellene dukket opp. Og verden har blitt endret på ny.
 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)

Tallet 22/4 er det mektigste og mest ekstreme av alle tall og blir ofte omtalt som ”Mesterbyggeren” og «Mesterarkitekten».

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LITT OM VAKRE NOVEMBER!

Vi har startet på november, en Global måned 9, fordi kalender mnd.11 + 2023/7 = 18/9).

Universets tall 9 har global innflytelse. Det fokuserer på fellesskap og setter humanitære temaer og prinsipper, kultur, miljø, kunst og andres velferd i fokus.

Den intense formørkelsessesongen er over for denne gang. November er årets 11-kalendermåned. Det er en Global måned 9. Tallkombinasjonen med (9+11=20/2) forsterker samtidig verdens empati og behovet for harmoni og fred, og det trengs. Vi har en knallbra måned for vennskap, sosiale sammenkomster og romantikk fordi intuitive, diplomatiske og vennlige 11/2 liker å være 1+1=2. Ellers er 9 er i den kreative triologi, så en flott tid for kunstforestillinger, nyt vår vakre verden. For deg som er aktiv i kunstens verden, finn frem fargepaletten, november kan åpne nye dører 🙂

«Kunst vekker menneskets ånd og minner oss om vår menneskelighet».

Kunstneren Esselfie Banton.

9 er ofte å se i kartet til artister og folk som kjemper for en bedre verden. Esselfie Banton gjør begge deler.

Kilde

Han ble født i Ghana 22.1.1984, har Skjebnetall 9 og er opptatt av både miljø og kunst.

9 er et transformerende tall. Han transformerer uorganisk avfall om til kunst og gjør stor suksess. Han har kreative 6 som Navnetall, et ryddig tall som er opptatt av skjønnhet, farger og dekor m.m. Navnetallet bygger på 7 som Kons. tall (førsteinntrykk). Med 7 her kan man bli sett på som annerledes og sær. Banton er intet unntak, han blir diskriminert og sett på som gal når han går rundt og plukker bosset han bruker i kunsten sin. Nå er han også utstyrt med det handlekraftige leder- & forretningstallet 8 som Vokaltall, og som symbolikken i tallet tilsier er han opptatt av resirkulering. Selv om han ble mobbet ga han ikke opp. Han fulgte drømmen sin og hjelper i dag mange ungdommer og har skapt mange arbeidsplasser med firmaet «Trash to Art Company». I dag er kunstverkene hans verdt millioner 🙂 Her et annet verk av han jeg falt for.
Kilde
Her lenke til Instagram kontoen hans, du kan lese artikkel om han her.

9 er som Kali, vortexen som transformerer og fornyer.

I år 2017 begynte verden på en stor transformasjon, dvs. et Utviklingstrinn markert med tallet 9 som varer i 9 år. Som overganstall representerer 9 transformasjon, oppvask, og avslutninger. Tallet produserer ofte frem massive naturkatastrofer og sosial- politisk og militær uro. Vi er straks ferdig med det 7 året i denne 9-årsssyklusen.
Når fraktal år & perioder inntreffer gjentar menneskeheten visse fortidige tanke- og handlingsmønstre slik vi gjør nå. Tenk gjennom hva verden har opplevd de siste årene og hva som skjedde for rundt 9 x 9 = 81/9 år siden? 2. verdenskrig. Portforbud. Medisinske eksperimenter. Jødehat.
Så en rimelig intens periode nå. Det nærmer seg en slutt/overgang til noe nytt, vi er i siste trimester på dette trinnet men har fortsatt litt igjen, så bare å skru på tålmodigheten.

Overgangen fra trinn 9 til 1 skjer mellom 2025/9 og år 2026/1.

Se på det sånn, alle levende vesener er en del av verdens kollektive sinns illusjoner, idealer og religioner. Nå testes, møres og transformeres vi for at mer sanne tanke- og handlingsmønstre skal få en mulighet til å slå rot i oss alle. (Hvem er ikke ganske mør nå?) I gamle Egypt representerte korset skjæringspunktet mellom to dimensjoner: Den menneskelige og den himmelske. Det som er oppe og nede. Ånd og materie. Korset var visuell fremstilling av det avgjørende øyeblikket da mennesket ble ett med Gud.
Les aktuell undervisningsartikkel om korset og innvielser
Materie og fysisk kropp symboliseres med loddrett linje. Vår åndelige tilstand er vannrett linje. Løftes den oppover får man til slutt T-korset eller Crux-Ansata/Ankh-symbolet. Vi er alle er guddommelige vesener og kanaler for universet. Absolutt alle har noe genuint unikt å tilby verden som ingen kan kopiere. Det fungerer best når du tør være deg selv og slutter å høre på tullprat. Da åpnes kanalen og den universelle skaperkraft strømmer mer fritt. Det krever litt mot og man må nok gjennom noen tester for lande det men tenk.

Har ikke alle mesterverk blitt til gjennom kanaliseringsprosessen?

Desto sannere du er mot deg selv, desto renere blir kanalen. Og ikke minst, når man er i kontakt med denne andre kraftdelen av oss selv får vi et kontinuerlig veiledende nærvær med på kjøpet, følelsen av ensomhet forsvinner. En veldig grei deal, spør du meg 🙂 Generelt vil månedens tallpåvirkning med 2/11 og 9 gjøre at det kan gå litt opp og ned energimessig så er du sliten, ta deg tid til hvile. Verden druknes i så mye idiotisk propaganda og dårlige nyheter at jeg stort sett ler. Ikke la det få feste seg, hold fortet og frekvensen, husk at sammen er vi dynamitt 😉

Til slutt, tusen takk for du er til og alt du bidrar med. Han en fantastisk fin november!

Hilsen Åse S

Det var litt om det kollektive. Hvordan du påvirkes avhenger mest av dine personlige tall.

Vil du vite hvor du er i din livsprosess?

En Numerologisk analyse hjelpe på. Klikk på bildet under for oversikt over analyser du kan bestille.

UKE 33, HER 33 VISDOMSORD FRA YODA.

Er du Star Wars-fan? Aldri har vel Yodas kloke sitater vært mer aktuell.

Inspirasjon kan komme fra så mange steder. Den legendariske Jedi-mesteren er kanskje liten i størrelse, men hans innsikt, vennlighet, humor og allsidige personlighet gjør ham til en sann legende og mesterlærer.

Han startet sin karriere som Padawan (lærling) hos jedimesteren N’Kata Del Gormo og endte opp som veileder for tusenvis lærlinger. Ferdighetene hans som rådgiver, trener og lærer nådde et så høyt visdomsnivå at han fikk tittelen stormester for Jedi-ordenen. Nedenfor 33 kloke sitater fra stormesteren å filosofere over 🙂
 1. “In a dark place we find ourselves, and a little more knowledge lights our way.” På et mørkt sted finner vi oss selv, litt mer kunnskap lyser opp vår vei.
 2. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Frykt er veien til den mørke siden. Frykt fører til sinne. Sinne fører til hat. Hat fører til lidelse.
 3. “Train yourself to let go of everything you fear to lose.” Tren deg opp i å gi slipp på alt du frykter å miste.
 4. “A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.” En Jedi bruker kraften til kunnskap og forsvar, aldri til angrep.
 5. “Do or do not. There is no try.”  Gjør eller gjør ikke. Det er ikke noe forsøk.
 6. “Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny. Consume you, it will.” Går du den mørke vei, vil den for alltid dominere skjebnen din. Fortære deg, den vil.
 7. “Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. Størrelse betyr ikke noe. Se på meg. Døm meg etter størrelsen min, gjør du? Hmm? Hmm. Det bør du ikke. Min allierte er Kraften, og en mektig alliert er den. Livet skaper den, får det til å vokse. Dens energi omgir oss og binder oss. 
 8. “Luminous beings are we…not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship.” Lysende vesener vi er, ikke denne grove materien. Du må føle kraften rundt deg; her, mellom deg, meg, treet, steinen, overalt, ja. Selv mellom land og skip.
 9. “A challenge lifelong it is, not to bend fear into anger.” Det er en utfordring hele livet, å ikke la frykt bli til sinne.
 10. “To be Jedi is to face the truth, and choose. Give off light, or darkness, Padawan. Be a candle or the night.” Å være Jedi er å møte sannheten og velge. Gi fra deg lys, eller mørke, Padawan. Vær et lys eller natten.
 11. “Smaller in number are we, but larger in mind.” Vi er mindre i antall, men større i tankene.
 12. “Your path you must decide.” Din vei må du bestemme.
 13. “Difficult to see. Always in motion is the future.” Vanskelig å se. Alltid i bevegelse er fremtiden.
 14. “Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them do not. Miss them do not. Attachment leads to jealously. The shadow of greed, that is.” Døden er en naturlig del av livet. Gled deg for dem som forvandler seg til Kraften. Sørge dem ikke. Savn dem ikke. Tilknytning fører til sjalu, skyggen av grådighet det er.
 15. “Your weapons, you will not need them.” Våpnene dine, du vil ikke trenge dem.
 16. “If no mistake you have made, losing you are. A different game you should play.” Hvis ingen feil du har gjort, taper du. Et annet spill du bør spille.
 17. “To answer power with power, the Jedi way this is not. In this war, a danger there is, of losing who we are.” Å møte makt med makt, er ikke Jedi-måten. I denne krigen er det en fare for å miste den vi er.
 18. “In the end, cowards are those who follow the dark side.” Til slutt, feigingene er dem som følger den mørke siden.
 19. “You will only find what you bring in.” Du finner bare det du bringer inn.
 20. “Already know you that which you need.” Du vet allerede hva du trenger. 
 21. “You will know good from bad when you are calm, at peace… passive.” Du vil kjenne godt fra dårlig når du er rolig, fredelig og … passiv.
 22. “Named must your fear be before banish it you can.” Navngitt må frykten din være før du kan forvise den.
 23. “[Luke] I can’t believe it. [Yoda] That is why you fail.” [Luke] Jeg kan ikke tro det. [Yoda:] Det er derfor du mislykkes.»
 24. “When you look at the dark side, careful you must be. For the dark side looks back.” Når du ser på den mørke siden, må du være forsiktig. For den mørke siden ser tilbake.
 25. “You must unlearn what you have learned.” Du må avlære det du har lært.
 26. “The greatest teacher, failure is.” Den største læreren er fiasko.
 27. “Out of acceptance comes wisdom. Not an acquirement wisdom is, not knowledge wisdom is, not information. This quality of tremendous acceptance is wisdom. ”Med aksept kommer visdom. Visdom kan ikke tilegnes, visdom er verken kunnskap eller informasjon. Evnen til enorm aksept er visdom.(Visdom er evnen til enorm aksept).
 28. “So certain were you. Go back and closer you must look.” Så sikker var du. Gå tilbake og se nærmere må du.
 29. “The dark side clouds everything. Impossible to see the light, the future is.” Den mørke siden skyggelegger alt. Umulig å se lyset, fremtiden er.
 30. “Many of the truths that we cling to depend on our point of view.” Mange av sannhetene vi klamrer oss til avhenger av vårt synspunkt.
 31. “Do not assume anything.” Ikke anta noe.
 32. “Patience you must have, my young padawan.” Tålmodighet må du ha, min unge padawan.
 33. “Pass on what you have learned.” Formidle videre det du har lært.
Ha en strålende fin uke 33 🙂

Kilder, div.

JOE ROGAN ENDRER MAINSTREAM-MEDIA. Hva avslører tallene? (A).

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

På slutten av 2019 bladde Spotify opp 1 milliard for eksklusive rettigheter til podkasten «The Joe Rogan Experience» (Kilde).

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

MEGHAN OG PRINS HARRY. Hva avslører tallene? (A)

Hvordan passer prins Harry og Meghan sammen?

For å finne ut det må vi se på fødselsdato og fullt fødselsnavn som er:

 • Henry Charles Albert David, født 15.9.1984
 • Rachel Meghan Markle, født 4.8.1981
Parets personlige tall.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

STJERNEKAMP 2023! Odd René stakk av med seieren (A)

Vi analyserer årets deltakerne og tidligere vinnere på jakt etter tallmønstre.

I fjor hoppet NRK over Stjernekamp til fordel for fotball-VM. Nå er det på`an igjen og vi er kommet til sesong nr. 11.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FRAKTALNYHETER ÅR 2023. (A)

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

JAPANS KILLINGSTONE. Ånd på frifot? (A)

Oppdatering 27.9.2022.  9 år senere, låta The FOX med Ylvisbrødrene tilbake på toppliste i Japan i forbindelse med kitsune- eller revedansen!


5. mars 2022 fikk en hendelse i Japan internasjonal oppmerksomhet da en kjent forhekset stein med en 9 halet kitsune eller reveånd delte seg etter 999 år.

Forbannelsen sies å true Japans eksistens og hendelsen skapte frykt for at ondskap ble sluppet løs over verden.

Man kan undres. I ettertid har Japans skyggeshogun/skyggeleder Shinzo Abe blitt drept, de har hatt vulkanutbrudd, Japanske yen har hatt sitt største fall i forhold til dollaren siden 2002.

Det har inntruffet andre interessante reve- & steinhendelser andre steder i verden, både i Norge og USA.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PRIMSTAVEN. Værspådommer for den første vinterdagen!

Vi er i uke 41 og lørdag er det den 14. oktober.

Dagen markerte i tidligere tider den første vinterdagen på primstaven, som våre forfedre brukte som kalender.

Sagn sier at med våre navn påkaller vi guder og himmellegemer osv. Vi starter med aktuell navnesymbolikk vedr.  datoen 7. oktober, dagen da Israel ble angrepet. Datoen kalles Britemesse og markeres på primstaven til minne om den hellige Birgitta som 23. mai 1371 fikk en direkte åpenbaring fra Kristus med beskjed om å dra på pilegrimsreise til Jerusalem. 

I dag melder NRK at presten Birgitte Kessel sitter fast på et hotellrom nær gamlebyen i Jerusalem? kilde.


Primstaven har sitt opphav i den norrøne evigvarende runekalenderen og har vært i bruk i Skandinavia i uminnelige tider. Den var ikke laget for et spesielt år, men var en syklisk kalender. Primstaven var i bruk i hele Nord-Europa fra 1200-tallet, før den gregorianske kalender gjorde sitt inntog. Det sies at primstaven faktisk var i bruk helt frem til det ble vanlig med trykte almanakker. Den eldste norske primstaven er datert til år 1457 og befinner seg på nasjonalmuseet i København.

Våre forfedre så strukturen på hvert nytt år som en gjentakelse av året før. Primstaven la opp dagene og årets viktigste begivenheter. Års syklusen var alltid den samme, generasjon etter generasjon.

Primstavens navn kommer av det norrøne ordet prim, som betyr nymåne. Noen var runde/ovale, men de fleste var stort sett formet som et sverd eller en lang flat fjøl skåret i bjørk, eik eller ask (i eldre tider brukte de bein og skrev den også på pergament).
Bildekilde: Boken «Primstaven» av Harald Kismul, https://bokelskere.no/bok/primstaven/568301/
Årets dager var skåret inn som en strek eller ett hakk, hver 7. dag var ofte ekstra uthevet. Kalenderen hjalp folk å holde kontroll på årets tidsregning, skuddår, viktige merkedager og helligdager.

Tegnene ga beskjed om når forskjellig arbeid vedr. jakt og fiske måtte startes og avsluttes, og den varslet også været.

Primstaven har to sider, en vinterside og en sommerside. Sommersiden gjelder fra 14. april til 13. oktober og vintersiden fra 14. oktober til 13. april. Midtvinterdagen er 14. januar og midtsommerdagen 14. juli. Noen primstaver leses fra høyre, andre fra venstre.

Brukeren ble veiledet av tegn /symboler og trengte ikke kunne lese.

Den første Vinterdag.

«Som været er vinterdagen, slik blir vinterværet» het det seg.

Det var en viktig dag med store forventninger fordi ut fra været denne dagen fant de ut hvordan den kommende vinteren ville bli. Den katolske kirken kalte vinterdagen for St. Calixtus etter en pave. Symbolet for vinteren den 14. oktober var ofte en vott eller hanske /pavehanske, som en påminner om at vinterklærne måtte være ferdig og alt som man trengte til vinteren måtte være i hus. Andre tegn var et bart tre eller en pavelue. Dagen ble også kalt flyttedag fordi mange innleide arbeidsfolk på gårder flyttet fordi sesongen var over.

Værspådommer om den første vinterdagen.

 • Var det godt vær denne ga dagen håp om en god vinter, kom snøen før grøden var i hus ble det en hard vinter.
 • Er dagen kald blir det mye snø denne vinteren.
 • Er himmelen grønnaktig, vil frosten snart gjøre seg gjeldene.
 • En mild dag gir håp om at det er lenge til snøen kommer.
 • Er dagen varm og klar men det var nattefrost natten før vil det regne innen tre dager.
 • Det ble også sagt at kvelden før 14. oktober måtte man se på stjernehimmelen på Melkeveien. Da kunne man se hvor mange store snøfall det ville bli kommende vinter fordi de viste seg frem som klumper i stjernevrimmelen. (Øst ble tolket som høst, vest ble tolket som vår).
Den tredje vinterdagen, dvs. 16. oktober var det vedhoggerdag. Verset for dagen er: «Hogg no opp din vinterved, før enn snøen legge ned».

Den første Sommerdag.

Den første sommerdag er 14. april, kalles også Sumarmål. Det er flyttedag for tjenestefolk igjen og første sådag. Merket på primstaven er et løvtre eller gren. I tidligere tider ble det holdt vårblot 28 dager etter vårjevndøgn (samme som kvinnens syklus).
 • Snør eller sludder det denne dagen ville det komme «9 ganger sne innen vinteren ender».

Til slutt, Elizabeth I var jomfrudronningen og dronning Elizabeth II døde i fjor på Jomfru Maria sin fødselsdag den 8. september.

Datoen er markert på primstaven som dagen for Marias fødsel, den største og mektigste av de kvinnelige katolske helgenene. Hun var himmeldronning og herskerinne over både engler og djevler. Hun var dronningmoren, og hennes sønn, om han var aldri så mye konge var ikke i stand til å nekte henne noe. På primstaven er merket for 8. september et hode med krone på, en blomst eller en saks, fordi denne dagen skulle sauene klippes. Var det godt vær denne dagen, da ble det en god høst. Fordypningsartikkel om dronning Elizabeth II kan du lese her.  Da satser vi på at vi får en bra vinter og at Birgitte kommer seg trygt hjem fra Jerusalem. Forfattet av: Åse Steinsland, 9. oktober 2023

HOLDER DEN STIKK? Statistikk over vanligste Skjebnetall og Utgangsår (A).

For ca. 10 år siden la jeg ut statistikk over hvilket Skjebnetall som var mest vanlig basert på over 7000 analyser.

Jeg har nå etterprøvd disse resultatene. Holder statistikken stikk?

Jeg har også statistikk over hvilket Personlig år fra 1 til 9 som er mest dødelig, eller mest vanlig å «reise hjem».

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

ORDERUD-SAKEN. DNA-treff mot Kristin Kirkemo. (A)

Oppdatering 20/9-2023, 8 er tallet for balanse & rettferdighet, i dag er det 8888 dager siden Orderud-drapene og følgende ble rapportert i går kveld! Kilde.

Kilde

Oppdatering 22/6-2018. TV2 rapporterer at Tore Sandberg har levert krav om gjenopptakelse av saken på vegne av Per og Veronica Orderud. (Kilde)

Det har blitt sagt mang en gang at om det finnes et sannferdig universelt språk, så vil det komme til uttrykk via tall, geometri og lyd-frekvenser (navn/ekko). PER KRISTIAN Liland hadde sonet ferdig drapsdommen sin 22. juni. Tore Sandberg fikk han frikjent. Det viste seg å være et justismord. PER KRISTIAN Orderud ble så dømt for Orderud-drapene den 22. juni. Får Tore Sandberg han frikjent?

Oppdatering 13/4-2021. Trist sak. Advokat-miljøet i Norge i sjokk, Orderud-advokat drept av sin sønn. 

Det er tidsintervallet mellom hendelser som ligner hverandre som bestemmer når en lik etterfølgende episode skal skje / blir synlig og kommer til overflaten i media. Palindromer i tiden som går gir speilhendelser, og sønnen til Tor Kjærvik drepte sin far

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SOL- OG MÅNEFORMØRKELSER MELLOM ÅR 1994 og 2030.

Jeg er opptatt av tall og timing og formørkelser er et nyttig redskap.

Det fordi den kosmiske klokken gir oss presise datoer som ikke kan manipuleres, uansett hvilken kalender man følger.

Du trenger ikke kunne astrologi for å henge med!

Da jeg laget listen var det veldig interessant å samtidig se tilbake på tidligere formørkelser som rammet rundt min og mine nærmeste sine fødselsdatoer og tenke over hva som skjedde disse periodene. For min del, desto nærmere fødselsdagen formørkelsene falt, desto heftigere ble det, på godt og på vondt.

Formørkelsene i min serie treffer veldig godt med flere svært så betydningsfulle avslutninger & nye begynnelser.

I vestlig astrologi med 12 stjernetegn (det finnes forskjellige systemer) kommer formørkelser i par i to motsatte tegn i dyrekretsen. Her oversikt over hvem som jobber i par og periodene de er på jobb. Neste solformørkelse skjer 14. oktober og neste måneformørkelse inntreffer 28. oktober, på selveste Bill Gates sin bursdag.

Perioder alle 12 stjernetegn

Par

 • Vær, 21. mars – 19. april
 • Tyr, 20. april – 21. mai
 • Tvillingene, 22. mai – 21. juni
 • Kreps, 22. juni – 22. juli
 • Løve, 23. juli – 22. august
 • Jomfru, 23. august – 22. september
 • Vekt, 23. september – 22. oktober
 • Skorpion, 23. oktober – 22. november
 • Skytten, 23. november – 21. desember
 • Steinbukk, 22. des. – 20. januar
 • Vannmann, 21. januar – 18. februar
 • Fisk, 19. februar – 20. mars
 • Vær – Vekt
 • Tyr – Skorpion
 • Tvilling – Skytten
 • Kreps – Steinbukk
 • Løve – Vannmann
 • Jomfru – Fisk
   
  En formørkelsesserie varer som oftest over flere år. De siste år har formørkelsesserien foregått i Tyr/Skorpion og nå er Vær/Vekt aksen så smått i gang.

Sol- & måneformørkelser mellom 1994 og 2030.

Minner om at du ikke trenger å kunne astrologi, konsentrer deg om formørkelsesdatoer nær fødselsdagen, eller i ditt tegn. Tenk tilbake og se om det skjedde større hendelser i livet denne perioden. Astrologisk gjentas samme tema ca. hvert 18 år. Det stemmer godt overens med Numerologi, hvert 9 år, eller 9+9=18/9 år er det jeg kaller et såkalt fraktalår. Lignende tema og hendelser har en tendens til å dukke opp igjen. 1994
 • Solformørkelse 10. mai 1994. 20° Tyr
 • Måneformørkelse 25. mai 1994, 04° Skytten
 • Solformørkelse 3. november 1994, 11° Skorpionen
 • Måneformørkelse 18. november 1994, 26° Tyr
1995
 • Måneformørkelse 15. april 1995,25° Vekt
 • Solformørkelse 29. april 1995, 09° Tyr
 • Måneformørkelse 8. oktober 1995, 15° Væren
 • Solformørkelse 24. oktober 1995, 00° Skorpionen
1996
 • Måneformørkelse 4. april 1996, 15° Vekt
 • Solformørkelse 17. april 1996, 8 ° Væren
 • Måneformørkelse, 27. september 1996, 04° Væren
 • Solformørkelse 12. oktober 1996, 20° Vekt
1997
 • Solformørkelse 9. mars 1997, 19° Fiskene
 • Måneformørkelse, 24. mars 1997, 04° Vekt
 • Solformørkelse 1. september 1997, 10° Jomfru
 • Måneformørkelse, 16. september 1997, 24° Fiskene
1998
 • Solformørkelse 26. februar 1998, 08° Fiskene
 • Måneformørkelse, 13. mars 1998, 22° Jomfru
 • Måneformørkelse, 8. august 1998, 15° Vannmannen
 • Solformørkelse 22. august 1998, 29° Løven
 • Måneformørkelse, 6. september 1998, 14° Fiskene
1999
 • Måneformørkelse 31. januar 1999, 11° Løven
 • Solformørkelse 16. februar 1999, 27° Vannmannen
 • Måneformørkelse 28. juli 1999, 05° Vannmannen
 • Solformørkelse 11. august 1999, 18° Løven
2000
 • Måneformørkelse 21. januar 2000, 01° Løven
 • Solformørkelse 5. februar 2000,16° Vannmannen
 • Solformørkelse 1. juli 2000, 10° Kreps
 • Måneformørkelse 16. juli 2000, 24° Steinbukken
 • Solformørkelse 31. juli 2000, 08° Løven
 • Solformørkelse 25. desember 2000, 04° Steinbukken
2001
 • Måneformørkelse 9. januar 2001, 20° Kreps
 • Solformørkelse 21. juni 2001, 00° Kreps
 • Måneformørkelse 5. juli 2001, 14° Steinbukken
 • Solformørkelse 14. desember 2001, 23° Skytten
 • Måneformørkelse, 30. desember 2001, 09° Kreps
2002
 • Måneformørkelse 26. mai 2002, 05° Skytten
 • Solformørkelse 10. juni 2002, 20° Tvilling
 • Måneformørkelse 24. juni 2002, 03° Steinbukken
 • Måneformørkelse 20. november 2002, 28° Tyr
 • Solformørkelse 4. desember 2002, 12° Skytten
2003
 • Måneformørkelse 16. mai 2003 25° Skorpionen
 • Solformørkelse 31. mai 2003, 09° Tvilling
 • Måneformørkelse 9. november 2003, 16° Tyr
 • Solformørkelse 23. november 2003, 01° Skytten
2004
 • Solformørkelse 19. april 2004, 29° Væren
 • Måneformørkelse 4. mai 2004,14° Skorpionen
 • Solformørkelse 14. oktober 2004, 21° Vekt
 • Måneformørkelse 28. oktober 2004, 05° Tyr
2005
 • Solformørkelse 8. april 2005, 19° Væren
 • Måneformørkelse 24. april 2005, 04° Skorpionen
 • Solformørkelse 3. oktober 2005, 10° Vekt
 • Måneformørkelse 17. oktober 2005, 24° Væren
2006
 • Måneformørkelse 14. mars 2006, 24° Jomfru
 • Solformørkelse 29. mars 2006, 08° Væren
 • Måneformørkelse 7. september 2006, 15° Fiskene
 • Solformørkelse 22. september 2006,  29° Jomfru
2007
 • Måneformørkelse 3. mars 2007, 13° Jomfru
 • Solformørkelse 19. mars 2007,   28° Fiskene
 • Måneformørkelse 28. august 2007, 04° Fiskene
 • Solformørkelse 11. september 2007, 18° Jomfru
2008
 • Solformørkelse 7. februar 2008  17° Vannmannen
 • Måneformørkelse 21. februar 2008, 01° Jomfru
 • Solformørkelse 1. august 2008   09° Løven
 • Måneformørkelse 16. august 2008, 24° Vannmannen
2009
 • Solformørkelse 26.januar 2009 06°, Vannmannen
 • Måneformørkelse 9. februar 2009, 20° Løven
 • Måneformørkelse 7. juli 2009, 15° Steinbukken
 • Solformørkelse 22. juli 2009, 29° Kreps
 • Måneformørkelse 6. august 2009, 13° Vannmannen
 • Måneformørkelse 31. desember 2009, 10° Kreps
2010
 • Solformørkelse 15. januar 2010 25° Steinbukken
 • Måneformørkelse, 26. juni 2010, 04° Steinbukken
 • Solformørkelse 11. juli 2010, 19° Kreps
 • Måneformørkelse 21. desember 2010, 29° Tvilling
2011
 • Solformørkelse 4. januar 2011,  13° Steinbukken
 • Solformørkelse 1. juni 2011, 11° Tvilling
 • Måneformørkelse 15. juni 2011, 24° Skytten
 • Solformørkelse 1. juli 2011, 09° Kreps
 • Solformørkelse 25. november 2011, 02° Skytten
 • Måneformørkelse, 10. desember 2011 18° Tvilling
2012
 • Solformørkelse 20. mai 2012, 00° Tvilling
 • Måneformørkelse 4. juni 2012, 14° Skytten
 • Solformørkelse 13. november 2012, 21° Skorpion
 • Måneformørkelse 28. november 2012, 06° Tvilling
2013
 • Måneformørkelse 25. april 2013, 05° Skorpionen
 • Solformørkelse 10. mai 2013, 19° Tyr
 • Måneformørkelse 25. mai 2013 04° Skytten
 • Måneformørkelse 18. oktober 2013, 25° Væren
 • Solformørkelse 3. november 2013, 11° Skorpionen
2014
 • Måneformørkelse 15. april, 25° Vekt
 • Solformørkelse 29. april, 08° Tyr
 • Måneformørkelse 8. oktober, 15° Væren
 • Solformørkelse 23. oktober,  00° Skorpionen
2015
 • Solformørkelse 20. mars, 29° Fiskene
 • Måneformørkelse 4. april, 14° Vekt
 • Solformørkelse 12. september, 20° Jomfru
 • Måneformørkelse 27. september, 04° Væren
2016
 • Solformørkelse 8. mars 18°, Fiskene
 • Måneformørkelse 23. mars, 03° Vekt
 • Solformørkelse 1. september,  09° Jomfru
 • Måneformørkelse 16. september, 24° Fiskene
2017
 • Måneformørkelse 10. februar, 22° Løven
 • Solformørkelse 26. februar, 08° Fiskene
 • Måneformørkelse 7. august, 15° Vannmannen
 • Solformørkelse 21. august, 28° Løven (over USA).
2018
 • Måneformørkelse 31. januar, 11° Løven
 • Solformørkelse 15. februar, 27° Vannmannen
 • Solformørkelse 12. juli, 20° Kreps
 • Måneformørkelse 27. juli, 04° Vannmannen
 • Solformørkelse 11. august, 18° Løven
2019
 • Solformørkelse 5. januar, 15° Steinbukk
 • Måneformørkelse, 20. januar, 00° Løven
 • Solformørkelse 2. juli, 10° Kreps
 • Måneformørkelse 16. juli, 24° Steinbukk
 • Solformørkelse 25. desember, 04° Steinbukk
2020
 • Måneformørkelse 10 jan, 19° Kreps
 • Måneformørkelse 5. juni, 15° Skytten
 • Solformørkelse 20. juni, 00° Kreps
 • Måneformørkelse 4. jul, 13° Steinbukk
 • Måneformørkelse 30. nov, 08° Tvilling
 • Solformørkelse 14. desember, 23° Skytten
2021
 • Måneformørkelse 26. mai, 05° Skytten
 • Solformørkelse 10. juni  19° Tvilling
 • Måneformørkelse 19. november, 27° Tyr
 • Solformørkelse 3. desember, 12° Skytten
2022
 • Solformørkelse 30. april, 10° Tyr
 • Måneformørkelse 15. mai, 25° Skorpion
 • Solformørkelse 25. oktober, 02° Skorpion
 • Måneformørkelse 8. november, 15° Tyr
2023
 • Solformørkelse 19. april, 29° Vær
 • Måneformørkelse 5. mai, 14° Skorpion
 • Solformørkelse 14. oktober  21° Vekt 
 • Måneformørkelse 28. oktober 05° Tyr 
2024
 • Måneformørkelse 24. mars, 05° Vekt
 • Solformørkelse 8. april, 19° Væren
 • Måneformørkelse 17. september, 25° Fiskene
 • Solformørkelse 2. oktober, 10° Vekt
2025
 • Måneformørkelse 13. mars 23° Jomfru
 • Solformørkelse 29. mars, 9° Væren
 • Måneformørkelse 7. september, 15° Fiskene
 • Solformørkelse 21. september,  29° Jomfru
2026
 • Solformørkelse 17. februar, 28° Vannmannen
 • Måneformørkelse 3. mars, 12° Jomfru
 • Solformørkelse 12. august, 20° Løven
 • Måneformørkelse 28. august, 4° Fiskene
2027
 • Solformørkelse 6. februar, 17° Vannmannen
 • Måneformørkelse 20. februar, 2° Jomfru
 • Måneformørkelse, 18. juli, 25° Steinbukken
 • Solformørkelse 2. august, 9° Løven
 • Måneformørkelse 17. august, 24° Vannmannen
2028
 • Måneformørkelse 11. januar, 21° Kreps
 • Solformørkelse 26. januar, 06° Vannmannen
 • Måneformørkelse 6. jul ,15° Steinbukken
 • Solformørkelse 21. juli, 29° Kreps
 • Måneformørkelse 31. desember, 10° Kreps
2029
 • Solformørkelse 14. januar 24, ° Steinbukken
 • Solformørkelse 11. juni 21, ° Tvilling
 • Måneformørkelse 25. juni, 4° Steinbukken
 • Solformørkelse 11. juli 19° Kreps
 • Solformørkelse 5. desember, 13° Skytten
 • Måneformørkelse 20. desember, 29° Tvilling
2030
 • Solformørkelse 31. mai, 10° Tvilling
 • Måneformørkelse 15. juni, 24° Skytten
 • Solformørkelse 24. november,  3° Skytten
 • Måneformørkelse 9. desember, 17° Tvilling
Her lenke til sol- og måneformørkelser fra 1940. Klikk her

Tallsymmetri vedr. himmelske hendelser i perioden vi er i.

Forfattet av: Åse Steinsland, 21. september 2023 Aktuelt:
FORMØRKELSKORRIDOR HØSTEN 2022. Tips for perioden (A).

DØDELIGE PISTOL-PARALLELLER. Troll i ord for Alec Baldwin. (A)

Den amerikanske skuespilleren og film-produsenten Alec Baldwin er sønderknust etter at han drepte en fotograf ved et uhell under film-innspilling.

Oppdatering 19/1-2023. Politiet stiller Alec Baldwin til ansvar for skyteulykken og har siktet han for uaktsomt drap. Kilde

37 år tidligere skjedde det samme med norskættede og fremadstormende Jon-Erik Hexum. Han døde etter et selvpåført skudd med en rekvisittpistol under innspilling av en TV-serie hvor også en fotograf stod sentralt. Han er ikke den eneste. Det samme skjedde med Bruce Lee`s sønn Brandon Lee. (Lets go Brandon?).

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

BRITNEY SPEARS LIV I TALL. (A)

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Mange har etterspurt artikkel om henne, så vi fordyper oss i den amerikanske popstjernen Britney Spears liv, virke og skjebne. (Oppdateringer nederst i artikkelen).

I 2002 var hun offisielt verdens mest innflytelsesrike kjendis. Seks år senere var hun umyndiggjort. Stemmer tallene tale overens med hvem hun er og hva som har skjedd i fortid og nåtid? Og hva med livet hennes videre fremover? Vil hun få sin frihet tilbake? Vi ser nærmere på hva tallene har å si.

Først litt om Britney bakgrunn. «Man skal tidlig krøkes»…

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

UNIVERSETS LYD OG MANTRAET «OM».

I Numerologi tar man utgangspunkt i at skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner (som oversettes til tall).

Et av hinduismens viktigste lydsymboler uttales «Om».

Symbolet har flere tusen år gamle røtter og kommer fra det eldgamle vediske språket sanskrit som har sitt opphav i en høyt utviklet sivilisasjon som går mange tusen år tilbake i tid.Sanskrit betyr ordet Veda «viten» eller «kunnskap», og er beslektet med ordet visdom.  I følge vediske skrifter står «Om» for de opprinnelige, guddommelige vibrasjonene i verden og universet.
Symbolet for mantraet og lyden"Om/Aum".
Symbolet for mantraet og lyden»Om».

Vedaene anså lyd for å være hellig. Lyd gjør noe med menneske-sinnet, derfor brukte de mantraer.

Et mantra er et ord, en stavelse, eller en lydbølge som har en spesiell kraft. Så  chante mantraer handler ikke bare om åndelighet og religion, men er en kombinasjon av lyd, pust og rytme som hjelper oss å kanalisere energien vår slik at vi kommer mer «online» og blir mer hel. Sanskritmantraer er satt sammen av stavelser som lager lydvibrasjonsmønstre som påvirker forskjellige deler av kroppen. Hver stavelse resonerer med et bestemt organ eller del av kroppen, som f.eks. hypothalamus. Og en av de viktigste funksjonene til hypothalamus er å koble nervesystemet til det endokrine systemet via hypofysen.

Nesten alle hindubønner begynner og slutter med «Om» som er det viktigste mantraet i hinduismen.

Enkelte hevder at hele verden ble skapt av lyden, og at det finnes en gjenklang, et ekko av lyden i alle mennesker og alle levende vesener. Nedenfor en video du kan følge og chante med. Symbolet brukes også som dekorasjon og utsmykning på bygninger, smykker verden rundt  den dag i dag.

Fordeler ved å meditere & chante på «Om-mantraet»

om3Med meditasjon faller sinnet til ro, man entrer en tilstand hvor man får tilgang til et bevissthetsnivå som vanligvis ligger bortenfor normal mental aktivitet og man åpner for tilgang til universets kreative intelligens.

Det sies at:
 • Chanting av OM-mantraet renser auraen og miljøet rundt den som chanter og gir positive vibrasjoner til hele nærområdet.
 • Det reduserer mentalt stress, forbedrer konsentrasjonen og gir oss tankero.
 • Det tar deg alfa-nivå, en meditativ tilstand som gir dyp avslapning.
 • Fjerner giftstoffer fra kroppen og gir bedre immunforsvar og styrker vår selvhelbredende kraft.
 • Det sies at om du gnir hendene mens du chanter OM så «lader» du hendene med positiv energi. Ved å legge hendene på kroppsdeler så kan disse aktiveres og bli friskere.
 • Forbedrer konsentrasjonen og hjelper deg å fokusere.
 • Forbedrer stemmen og gir en styrke til stemmebånd og muskler. Dette fordi det skaper en vibrasjon og lyd som kan føles i stemmebåndet og sinus.
 • Mantraet sies ha kardiovaskulære fordeler som kan hjelpe på blodtrykket.
 • Hjelper på den generelle utviklingen av kropp og sinn på en positiv måte uten bivirkninger.
 • Påvirker stoffskifte, kan gi vekttap, renser huden og gir den glød.
 • Chantes den regelmessig vil du mer kontroll over følelser og føle deg sterkere.
 • Chanting av mantraet i større grupper produserer positive vibrasjoner som kan påvirke større geografiske områder.

om5Kraften i den kollektive bevissthet.

TM sine sider kan vi lese at: «Omfattende forskning publisert i ledende forsknings-tidsskrifter viser at den kraftfulle, stress-reduserende virkningen av meditasjon har i tillegg en beroligende effekt på befolkningen omkring. Når enkeltindivider praktiserer Transcendental Meditasjon og dens videregående teknikker sammen i grupper, har forskning vist en dramatisk og umiddelbar reduksjon av kriminalitet, vold og konflikter og redusert stress i samfunnet – samtidig som det registreres en økning av koherens (samhandling), positivitet og ro i hele samfunnet.

Den unike effekten av denne tilnærmingen til å hindre sosial vold, terrorisme og krig, er bekreftet i mer enn 50 demonstrasjoner og 23 vitenskapelige dokumenterte studier. Denne forskningen er meget nøye undersøkt av uavhengige forskere og godtatt for publisering i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter. Forskningen har også en usedvanlig høy signifikant verdi.»

blekksprutIndisk Numerologi er også kjent som Vedisk numerologi fordi det dukket opp med Vedaene og deres eldgamle hellige tekster.

Det vediske systemet fungerer ut fra prinsippet om talls vibrasjons-resonans.

Når en person (vibrasjon) er i harmoni, skaper personen harmoniske handlinger, og motsatt.

Tenk for en virkning det ville ha fått på verden om vi hadde erstattet dagens åndsfraværende TV-programmer som stort sett fremmer konkurranse og frykt med lærerike programmer hvor man oppfordret folk til å tenke selv, til samhandling og meditasjon.

«Vår lidelse kommer av at vi binder oss til mennesker og ting. Gang på gang forsøker vi å finne noe varig, hvor det ikke er noe varig å finne. «~ Philip Martin

Forfattet av: Åse Steinsland, 17.02.2016

Aktuell artikkel om vediske skrifter og tidsaldrene på lenken under.
VEDISKE SKRIFTER OM VERDENS TIDSALDRE. Hvor befinner vi oss i syklusen nå? (A)
Kilder

NUMEROLOGENS TANKER OM 2023. Årets 777-trippeldato! (A).

År 2023 er et Globalt år 7 og i dag 7.7. er det årets hovedtrippeldato!

16. og 25. juli er også trippeldatoer siden tallene kan reduseres til 7 (1+6=7, 2+5=7).

USA er i transformasjon og det vises på stjernehimmelen!

«Den 7 dagen var skaperverket komplett». Det går ca. 7 år mellom de to store solformørkelsene  i USA i år 2017 og år 2024. Det er også en mindre til neste år, og sammen skaper disse 3 solformørkelsene en stor

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SNÅSAMANNENS TALL.

Vi ser nærmere på kjente personligheter for at du skal få en større forståelse for Numerologi.

Joralf Gjerstad er landskjent som synsk og som helbreder. Han har tidligere gitt ut flere bøker om historiske temaer og om seg selv. 

Ingar Sletten Kolloens bok «Snåsamannen» ble en av de største suksessene i norsk forlagshistorie og slo alle tidligere salgsrekorder. Senere ble Joralf aktuell i dokumentaren «Mannen fra Snåsa».

Jeg har tidligere skrevet artikkel om personer med 7 i kombinasjon med 11/22/33, at mange av nåtidens- og fortidens store helbredere og vitenskapsmenn faller i denne gruppen. Personer som utforsker, virkeliggjør nye teorier, filosofier og oppfinnelser og løfter det kollektive bevissthetsnivået.

Fødselsdata & Kjernetall

En analyse skal alltid gjøres på fullt fødselsnavn og fødselsdato og det er viktig å bruke riktig beregningsmetode. Han ble født med navnet Joralf Gjerstad den 11.4.1926. 

 • Navnetall: 11/2
 • Vokaltall: 13/4
 • Konsonanttall: 7
 • Skjebnetall: 24/6
 • Fødselsdag: 11
Snåsamannen døde 18. juni 2021 i en alder av 95 år, RIP.

Joralfs tall.

Universet styres av elektromagnetisme, og tall har elektromagnetiske kvaliteter.

Det er mange forskjellige tallkombinasjoner som spiller inn på beregningene i en analyse, men kjernetallene er viktig. Noen genererer kreative personer, andre mer intellektuelle personer osv.  Som vi ser har Joralf metafysiske 7, tallet for filosofen og forskeren og mystikeren sammen med det visjonære mestertallet 11/2 blant kodene i fødselsnavnet. 11/2 kalles de synskes tall / den spirituelle budbringer fordi det forsterker evnen til å ta inn informasjon fra andre plan. Tallet er høysensitivt og fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste. Når disse kvalitetene kommer sammen med vitenskapstallet 7, genereres det ofte frem eksentriske personer med «rare evner» som ofte

bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap. Personer som utforsker og realiserer nyttige teorier og filosofier.

Mange har bidratt med viktige ting for menneskeheten i retning det spirituelle, forskning, medisinsk, religiøst, politisk, artistisk eller teknologisk, som f. eks. Nikola Tesla & Albert Einstein. Konsonanttall 7. Dette tallet handler om hvordan andre ser på oss. Tallet gir analytiske- filosofiske- og spirituelle evner, det er spirituelt/metafysisk orientert og gir ofte en annerledes og eksentrisk utstråling. Mange 7-ere er også filosofer, analytikere, detektiver, forskere, store tenkere og sannhetsjegere. (Klikk på bildet nedenfor for å lese artikkel om Norges første forskningstudie på healing). Mennesker er elektromagnetiske vesener, alt vi gjør er styrt av elektriske signaler som går gjennom kroppen. Du ser ikke strømmen som går gjennom ledninger som hjelper deg hver eneste dag på de utroligste måter. Du kan kjenne på den hvis du tør, men du kan ikke se den. Det betyr ikke at strømmen ikke er der.  
Sjamanen Erik Myrhaug skriver på Facebook etter å ha sett filmen om Snåsamannen. 
«Mannen fra Snåsa», gå å se filmen! Min kone Bente og jeg så filmen sammen søndag kveld og vi undrer oss over Joralfs energier og dets virkninger. Det er unikt,- på den andre siden er vi alle unike. Hvis vi bruker et bilde fra den moderne verden, mobiltelefonen. Vi har nesten alle en personlig telefon og vi er koblet sammen gjennom nett, Telenor, NetCom eller noe annet. Alle mobiltelefoner må lades opp med energi og det bygger på elektromagnetisme som er inndelt i frekvenser, et lite kretsløp i telefonen og et større kretsløp for å overføre frekvensene. Ved å kjenne naturlovene og bruk av matematiske beregninger og teknologi er det mulig å få til alt dette. Healing er energi og elektromagnetiske frekvenser (felter) bare mye mer kompleks og forfinet energi (subtilt) enn det mobiltelefonen bruker. Joralf hender utstråler en spesiell frekvens av denne energien og hvert organ i klienten har sine frekvenser og mottar Joralfs helbredene frekvenser. Joralf sa i filmen at hans hender er kalde og klienten kjenner det som varme. Akkurat det samme som skjer i et kjøleskap, kald inni og slipper ut varme å baksiden (varmeveksling). Vi healere bruker flere elementer i energioverføringen, jeg la merke til Joralfs bruk av ord, psykisk healing, ved bruk av stemmen er det også lydhealing. Mange av klientene hadde bygget opp en forventning, vi kan kalle det forventningshealings effekt. I tillegg bruker Joralf sin tro på den hellig ånd, og da kommer det i tillegg troshealing, selv om at Joralf ikke liker å bruke begrepet healing bruker jeg det på hans evner. Når Joralf får henvendelser på brev og telefoner «sendes» energiene gjennom avstand i et felt som er forstått av moderne vitenskap i forrige århundre,- at alt henger sammen i felter og kan påvirkes over avstand. Når Joralf tenker eller ved bønn til et annet menneske som har bedt om hjelp, så er kontakten opprettet og så utløses den samme elektromagnetiske helbredelsesenergi som Joralf har i sine hender i klientens organisme og psyke. Ingenting av det som vises i filmen er overnaturlig, det er bare vår vanlige bevissthet som ennå ikke er vant til å se de mer utvidede naturlover. Den gode energien og kjærligheten i filmen og Joralfs virke er verd å ta vare på.

Hva er Numerologi?

Numerologi er basert på Pythagoras tallforskning. Hans viktigste mantra var ”Alt er tall”. Han mente alle tings innerste vesen er tall, at om man kjente til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi så kunne man forstå personens egenskaper og liv.

Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 11.04.2016

Kilder/ linker:

WHITNEY HOUSTON. «Gud gav meg en stemme å synge med» NY! (A).

Hun var sin tids mest suksessrike kvinnelige sanger før hun falt fra stjernehimmelen kun 48 år gammel.

Først litt om Whitneys bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

KUKULTAN-PYRAMIDEN, EN KODET KALENDER. Quetzalcoatl gjenkomst. (A)

Byen Chichen Itza ligger på Yucatan-halvøya i Mexico og var en av de største byene i den kjente Maya-sivilisasjonen.

Ruinene av byen ble funnet på 1800-tallet. I dag står et par titalls byggverk igjen og byen er en av Mexicos mest kjente turist attraksjoner og ligger nær det kjente Chicxulub-krateret. I denne artikkelen kan du lese om:
 • Guden Quetzalcoatl /Kukultan
 • Solår og kalender kodet i pyramidens arkitektur.
 • Hvorfor kode kunnskap i stein?
 • Kalenderen og verdens mest kjente sykliske tall.
 • Den harmoniske 13 x 28 dagers kalenderen.
 • Jevndøgn og solens magiske slangedans.

Byggverkene avslører at Mayaene hadde stor kunnskap om matematikk, geometri, akustikk og astronomi.

Hovedbygget i Chichen Itza er Kukulkan-pyramiden, også kjent som «El Castillo». Den er på listen over en av Verdens 7 nye underverker.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

BIBELSK PERSPEKTIV PÅ KORNSIRKEL. En spesifikk dato? (A)

Kornsirkelsesongen i gang og jeg la ut et bilde på Facebook nylig av en som vi funderte litt over.

Her video av kornsirkelen. Jeg gjør oppmerksom på at dette er mine videre funderinger, du får ta til deg det som resonnerer.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

HELBRED DEG SELV MED LYD-FREKVENSER!

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og i Numerologi oversettes disse vibrasjonene til tall.

Jeg har tidligere skrevet artikler om Solfeggio-skalaens helbredende frekvenser og lydfrekvenser som dreper kreftceller. Nedenfor en ny video om musikk og DNA.

En leser oppfordret meg til å skrive mer om disse Solfeggio-frekvensene fordi hun har fått svært gode resultater ved å bruke skalaen aktivt.

Hun lytter til frekvensene hver kveld før hun legger seg og uttaler at hun har fått det helt fantastisk både psykisk og fysisk. Hun har slitt med store smerter grunnet endometeriose, fibromyalgi og depresjoner. Etter å ha hørt på frekvensene i 1-2 mnd. nesten hver kveld føler hun seg som et helt nytt menneske og har ingen smerter. Hun mener det er frekvensene ene og alene som har gjort henne så bra. Hun uttaler også at 174 hz og 285 hz har hjulpet veldig godt på hennes fysiske smerter.

Har du lyst å prøve det ut?

9 er universet tall og i sporet nedenfor spilles alle 9 frekvensene i 9 minutter hver for renselse av ulyder i kropp og sinn. (Artikler om forurensningskildene 440 Hz & WIFI-tåka). Hver tone tjener et bestemt formål. De starter med 174 Hz som er kjent som naturlig bedøvelse og går opp til 963 Hz som er forbundet med pinealkjertel-aktivering.

Klikk nedenfor for videoen med de 9 frekvensene.

Har du dårlig tid og vil du gå mer spesifikt til verks, her en oversikt over hva de forskjellige frekvensene hjelper for.

 • 00:00:00: 174 Hz: Lindrer smerte og stress.
 • 00:09:00: 285 Hz: Healer vev og organer.
 • 00:18:00: 396 Hz: Eliminerer frykt.
 • 00:27:00: 417 Hz: Eliminerer negativitet.
 • 00:36:00: 528 Hz: Reparerer DNA, positiv transformasjon.
 • 00:45:00: 639 Hz: Åpner for mer kjærlighet og medfølelse.
 • 00:54:00: 741 Hz: Avgifter celler og organer.
 • 01:03:00: 852 Hz: Vekker intuisjonen, hever energi på cellenivå.
 • 01:12:00: 963 Hz: Bedre kobling til ditt høyere selv.
Tips! Hun skriver at om du er redd for å sovne, fungerer frekvensene like godt i søvn som når man mediterer. For deg som har dårlig tid og masse stress i livet anbefaler hun å sette den på lav lyd når du legger deg og la den spille gjennom natten.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og vi likeså!

Numerologi bygger på dette prinsippet, at alt i universet er vibrerende energi. Nyere forskning heller også mer og mer mot denne teorien.  At hvert enkelt menneske (og alle ting) har sin spesielle vibrasjons-frekvens som beskrives med tallkombinasjoner som tolkes og avslører personers egenskaper og skjebne, derav uttrykket «Si meg ditt navn, og jeg kan fortelle hvem du er». Flere lydfrekvenser fra Meditative Mind finner du her.

Kilde, klikk på bildet for å bestille.

Oppdatering 29. oktober 2019.

Kjekt, nå er det kommet en ny bok ut om hvordan musikk påvirker hjernen 🙂
Forfatterne skriver at «Musikkens kraft har en enestående evne til å stimulere og endre hjernen vår. Spedbarn forstår og reagerer på musikk lenge før de forstår betydningen av ord. Barn som spiller et instrument, er smartere og har bedre hukommelse.
Mennesker med Parkinsons sykdom som knapt kan gå, kan løpe eller danse når de hører rytmiske sanger. Demente som hører barndommens sanger, kan oppleve klare øyeblikk.»
  Forfattet av: Åse Steinsland, 04.07.2019 Kilder: Meditative mind, https://www.youtube.com/watch?time_continue=4126&v=goyZbut_KFY  

Aktuelle artikler finner du nedenfor.

SOLFEGGIO, UNIVERSETS HELBREDENDE LYD-FREKVENSER.
432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.
UNGDOMSKILDEN. De 5 Tibetanske riter.
WIFI, 5G, STRÅLING & DEN ELEKTROMAGNETISKE TÅKEN. 5G, et sakte Hiroshima?

   

VALG I NORGE 2023. Det ble historisk. (A).

(Oppdateringer finner du nederst i artikkelen).

Den 11. september er det duket for Kommunestyre- og fylkestingsvalg igjen i Norges 11 fylker.

Nasjonen er også i sitt Personlige år 2, valgmåneden september er nasjonens Personlige mnd. 2 og valget skjer skjer den 11/9, og 11+9=20/2.

2 er tallet for dualisme, tallet kan splitte eller forene, fordi 1+1=2=1+1. Passende tall for høyre/venstre-tenkning og valg det 🙂 Vi starter med en grei oversikt landet 11 nye fylker og deres nye tall etter navneendringene  etter regionreformen. (Fra 1. januar 2024 blir det 15 fylker i Norge, kilde).
Foto/kilde: Regjeringen.no

Her oversikt over partiene og partilederes tall og hvor de er i sine sykluser i september 2023.

Listen er sortert etter

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

NUMEROLOGI, SKAPELSESKODER OG REINKARNASJON. Vitenskapelig bevist?

Det sensasjonelle med materialet er de biologiske og fysiske bevisene samt alle fortellingene som er verifisert.

Oppdatering juli 2022! Nedenfor en interessant video om Christian Sundberg som husker hva som skjedde før han ble født, hvorfor han kom til jorden og hvordan frekvensen ble skrudd ned i tilpasningsprosessen!

Skapelseskodene et liv bygges på er spesialdesignet for menneskesjelen som er på vei av svært viktige grunner.

Det skjer før sjelen går gjennom fødselskanalen og mister bevissthet om hvem den egentlig er.
 • Reinkarnasjon – vitenskapelig bevist?
 • Ditt liv – et resultat av din sjels valg.
 • Hvorfor flere liv?
 • Ditt livs drama.
 • Ditt kosmiske matematiske fingeravtrykk

Vitenskapelig bevist?

Det finnes flere hundre tilfeller med små barn hvor det hevdes at de husker tidligere liv. Disse er gjennom en årrekke blitt undersøkt, verifisert og dokumentert av den amerikanske forskeren Ian Stevenson som er professor i psykiatri ved University of Virginia. Av de 2600 tilfellene registrert har han valgt ut 225 for nærmere undersøkelse som er offentliggjort i en større vitenskapelig avhandling. Av disse er igjen de 112 mest interessante omtalt i en bok på ca. 200 sider som nå er utkommet med tittelen «Hvor reinkarnasjon og biologi overlapper».
I tillegg til at detaljene fra barnas fortellinger er verifisert, har Stevenson også lagt vekt på tilfeller hvor barn har fødselsmerker eller misdannelser som stemmer overens med skadene de ble påført da de omkom i sitt forrige liv – skader som senere har latt seg verifisere.
Man har derfor noe håndfast og biologisk å holde seg til, og det gjør det enklere når man skal dokumentere noe etter vitenskapelige metoder. Stevenson har konsentrert seg om hinduistiske og buddhistiske land i Asia – vesentlig Burma, India og Sri Lanka.

I disse kulturene aksepterer folk reinkarnasjon, og små barn blir tatt på alvor når de forteller om tidligere liv.

I vestlig kultur blir slike historier som oftest avfeid som fantasi, og barna lærer seg raskt å tie stille. Det sensasjonelle med materialet til Stevenson er selvsagt de biologiske, fysiske bevisene og alle fortellingene som har latt seg verifisere. Men nesten alle de rapporterte tilfellene handler om mennesker som omkom på en brutal måte – ved mord eller ulykker. Materialet er derfor ikke representativt for folk flest. Den «normale» prosessen når folk dør, er at de passerer gjennom en tunnel og treffer et lysvesen som gir en overveldende følelse av kjærlighet og fred. Deretter ser de sitt liv passere revy og innser selv hvilke feil de eventuelt gjorde,  og hva de fortsatt ikke har lært. Så fortsetter sjelen inn i den ikke-fysiske mellomtilstanden til den igjen velger å inkarnere seg igjen etter å sett seg ut nye foreldre og omstendigheter for det nye livet. Prosessen beskrives i Raymond Moodys bok «Livet etter livet» hvor han rapporterer om flere hundre tilfeller av nær-døden-opplevelser hvor folk som er blitt erklært klinisk døde, plutselig våkner til liv igjen fordi de har fått beskjed om at deres død var en ikke-planlagt hendelse, og at de fortsatt har viktige oppgaver igjen å gjøre i dette livet. Disse opplysningene bekreftes igjen i Helen Wambachs bok «Livet før livet», der flere hundre mennesker forteller en lignende historie under regresjon. Den finske legen Rauna-Leena Lukanen sa det samme på et foredrag jeg var på. Du får ikke dø før din tid er inne.

Da blir egentlig svært bortkastet å gå rundt å være redd for døden?

Numerologi bygger på tanken om reinkarnasjon. Man tar utgangspunkt i at hver sjel bevisst velger (i en høyere bevissthetstilstand) hva den vil oppleve i hvert liv, og lager så programmet for neste fremtidige fysiske liv.

Det liv som velges av hver enkelt sjel er den individuelle sjels kontrakt.

Når en sjel bestemmer seg for å bli født inn i den fysiske virkelighet, velger den selv sine frekvenser. Disse bestemmes av tallene som fremkommer i fødselsdato og i fødselsnavnet.  Numerologi avslører underliggende mønstre, og mønstrene styrer vår oppførsel og våre handlinger og fungerer som katalysator til forutbestemte hendelser som skal skje i våre liv.

Man er naturligvis avhengig av at andre sjeler hjelper til med å skape ”vanskelige” situasjoner, også får alle involverte mulighet til læring. (Kanskje det er derfor det er lurt elske vår fiende?)

Flere liv gir også mulighet til å utfylle hull i utdannelsen som jo livet er. Karma, som noen tror er kun er belønning eller straff er muligheten til å praktisere dette overordnede systemet.

Resultatet av en balansert erfaringsutdannelse er åndelig vekst.

Før man når overgangen, lager man skapelseskodene basert på hva man har som hensikt å erfare. Skapelseskodene lages på forhånd fordi vi vet at når man starter på overgangen (fødselen), vil man miste hukommelsen og minnet om hvem man virkelig er.

«Som den inspirerte metafysiske læreren Rudolf Steiner bemerket, har nasjonalistiske sjåvinister som hater andre land, faktisk en forutanelse om at de vil bli født inn i denne nasjonaliteten i sitt neste liv. Det høyere selvet vet, men personligheten gjør motstand».

(Sitat fra boken «SPIRITUAL POLITICS» skrevet av Corinne McLaughlin og Gordon Davidson)

Har du glemt, eller husker du?

Den midlertidige perioden med minnetap gir grobunn for følelsen av forlatthet eller isolasjon, en følelse som rammer de fleste. Frykten for å bli forlatt styrer våre handlinger mye mer enn vi er klar over, og fører til at vi setter i gang med selvbeskyttende atferdsmønstre (i vårt ego) for å slippe unna smerte.

 De fleste av oss er preget av disse atferdsmønstrene i større og mindre grad. Målet er å være ærlig og gjenkjenne mønstrene, for først da kan vi forvandle dem.

Sjelen vår kom ikke til jorden for å kun erfare smerte og lidelse. Vi kom her for å være medskapere. Forskning avslører at kan påvirke enhetsfeltet med våre individuelle tanker og følelser. Din tro blir din sannhet, og forandrer du på tankene så endrer livet seg også.

Tenk på ditt liv som en filmproduksjon!

Når du ankommer jorden starter dine sykluser og dine drama. En Numerologisk analyse kan sammenlignes med et filmmanus. Dine tall avslører essensen i hvilken rolle du skal spille og hva du skal integrere og lære i løpet av livet.

Alle er i bevisst kontakt i det kollektive enhetsfeltet og gjør avtaler med andre skuespillerne om hvem som skal være med i de forskjellige dramaene man skal gjennom i løpet av filmen (livet).

Forhåndsarrangerte møter ble avtalt med alle medskuespillere i ditt livs drama slik at du kunne gjennomføre akkurat den spesielle rollen du på forhånd valgte å spille denne gangen. Uansett hvor negativt eller ubehagelig forbindelsene er, så husk at det er du selv som inviterte akkurat den personen inn ditt drama. Vær derfor takknemlig ovenfor alle som har stilt opp i din produksjon. Filmen ville ikke blitt komplett uten disse.

Alt som virker tilfeldig, er synkroniteter som var/er planlagt på forhånd.

Avtalene gjøres på et underbevisst nivå, ikke i vår daglige begrensede egobevissthet. Din sjel har en høyere bevissthet og forståelse for hva- og hvem du trenger å oppleve for at du skal utvikle deg i riktig retning. I de aller fleste skuespill er det mange mennesker involvert. I noen filmer er du actionhelt, i andre filmer er du offeret.

Sjelens udødelighet & somnabulisme (gå i søvne).

En kamerat av meg fortalte en historie fra sin barndom som gjorde stort inntrykk på han, og som har påvirket hans måte å tenke om sjelen på gjennom hele livet. Det skjedde da han var barn. Han og hans bror som hadde polio delte soverom. Broren kunne ikke gå uten krykker. Sent en kveld våknet han av at broren gikk i søvne. Og han gikk fullstendig normalt, som om han ikke hadde polio i hele tatt! Han vekket ikke broren, som etter en stund gikk å la seg i sengen seg igjen. Han fortalte det til broren morgenen etter, men han kunne ikke huske det og føyste det bort som tull. Filosofen Shelling var nok inne på det, som han skriver: .… I den somnambule tilstand skjer det en løftelse og forholdsvis befrielse av sjelen i forhold til legemet, som aldri kan skje i normal tilstand… Livskraften gjennomstrømmer alt liv, den er nøytral og den aksepterer oss akkurat slik vi er, uansett hvilke valg vi gjør. Den tilgir oss hvert sekund. Den har gitt oss den frie vilje. Den lar livet utfolde seg i frihet. Den bare ER. Du har selv programmert ditt eget liv og om du aksepterer- og forstår dette på et dypere plan, vil det raskt bli slutt på offer-mentalitet.

Døden er en illusjon, hevder den prisbelønte fysikeren Robert Lanza.

Time Magasine plasserte han i 2014 på listen over verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Han mener det er vår bevissthet som skaper universet, ikke motsatt. (Som mange andre vitensmenn så har han mestertallet 11 i kombinasjon med tallet 7 i sitt tallkart. Han er født 11.02.1956 (Skjebnetall 16/7) med navn Robert Paul Lanza. Navnetall 11/2, vokaltall 17/8 kons. tall 30/3. Artikkel om Lanzas teori på lenken.)

Cameron Macaulay husket tidligere liv.

Seks år gamle Cameron Macaulay snakket stadig om mammaen og familien sin, og han likte å tegne bilder av huset han bodde i. Stedet han stadig fortalte om hadde hans familie aldri vært. Den bemerkelsesverdige dokumentaren forteller historien om Cameron som sammen med sin familie drar til øya Barra for å bli konfrontert med sitt tidligere liv. På Golan-høydene nær grensen til Syria/Israel har en 3 år gammel gutt fortalt at han husker å bli drept i sitt tidligere liv. Gutten har sagt at han ble drept med en øks, og at han husker hvor kroppen ble begravet. De fant skjelettet på stedet med et stort kutt i hodet.  Øksen ble også funnet. Gutten var en del av en druser-etnisk gruppe som aksepterer reinkarnasjon  uten noen form for tabu.  Mer på denne lenken. Artikkel om komikeren Jon Schaus møte med døden. Forfattet av: Åse Steinsland, 14.03.2010, oppdatert 02.02.2021
Numerologiens far, Pythagoras.
Numerologiens far, Pythagoras.

Know thyself

Avslør ditt kosmiske matematiske fingeravtrykk.
Pythagoras (Numerologiens far) mente at tall hadde unik egenskaper, og hvis man kjente til hvilke tall som dannet en persons energi, ville man forstå vedkommendes liv og egenskaper. En Numerologisk analyse kan sees på som ditt kosmiske matematiske fingeravtrykk. Den avslører kodene hele livet ditt er bygget på. Når du får forståelse for hva dine personlige tall innebærer, vil du få den kunnskapen du trenger for å få frem dine aller beste sider.

Kilder

SPEILHENDELSE AV BANEHEIA-SAKEN. Kristiansen frifunnet (A)

Oppdatering 15.12.2022:  Viggo Kristiansen blankt frifunnet.

Tallet 8 assosieres med Saturn og lov, rett, domstoler,  karma, balanse og økonomi og Viggo er nå i sitt Personlige år 8.

Justisminister Emilie Enger Mehl kom med en formell og uforbeholden beklagelse overfor Viggo Kristiansen på vegne av den norske regjeringen og omtalte saken som kanskje norgeshistoriens største rettsskandale.

«Det er intet nytt under solen og det som er, er det som har vært».

Akkurat det samme

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SYMBOLIKK. Historien om Peggy, slangen og hauken. (A)

Historien om Peggy som ble angrepet av en slange som falt ned fra himmelen, for så å bli reddet av en hauk må være årets mest bisarre trippel 777-hendelse!

Enda mer merkverdig er tallene & symbolikken rundt hendelsen, som inntraff på årets siste trippel 777-dato. Som det sies: «The devil is in the details?

Hun føler seg som verdens heldigste person og er glad hun overlevde. Vi trekker også noen bibelske & egyptiske paralleller og kobler hendelsen til kultfilmen «Snakes on a Plane» m/ flyet som tok av fra Hawaii, hvor det også dalte slanger (reptiler) ned i sky. Vi går i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

NASA-TEST AVSLØRER AT VI BLIR FØDT GENIAL OG PERFEKT. Flere og lengre friminutt gir smartere barn UTEN ADHD.

Flere barnehager og barneskoler i Texas har fulgt et program modellert etter den finske skolen og fått strålende resultater!

Barna i programmet får de beste resultatene i verden i lesing, matematikk og vitenskap og ALLE er kurert for ADHD.

Barna er også mindre bekymret og distrahert enn før og mer fleksibel og engasjert i undervisningen.

Designeren av programmet er Debbie Rhea fra et universitet i Texas. Hun reiste til Finland i 6 uker i 2012 for å studere hemmeligheten bak suksessen.

Oppskriften

Barna i Finland får 15 minutters utendørs frilek etter hvert 45 minutt med undervisning. De har nesten ingen lekser, og har lunsj i tillegg. Om problemene med ADHD sier lærerne i Texas på prosjektet at: Desto mer fokusert du er, desto flere pauser trenger hjernen for å fungere optimalt.

Hvis hjernen ikke får naturlige regelmessige pauser blir personen enda mer hyperaktiv!

Levende ute-farger og frisk luft har stor innvirkning på hjernens funksjon. Den viktigste delen av programmet er at lek er uten struktur og skjer utendørs i frisk luft med naturlig lys. Du finner lenker og kilder nederst i artikkelen.

Test avslører at så og si ALLE blir født som kreative genier!

Professor George Land forsker på kreativitet hos barn og voksne og gjorde sjokkerende funn om hvordan barns kreativitet endres fra 3-5 års alder frem mot endt skolegang. 

Testen hadde han utviklet for NASA tidligere for å hjelpe dem å raskere sile ut oppfinnsomme og kreative ingeniører og forskere, testen ble en stor suksess.

Testen ble brukt på 1600 barn mellom 3 til 5 år. De samme barna ble testet igjen i 10- og 15 års alder. Senere testet de også over 300.000 voksne over 30 år. Nedenfor de sjokkerende resultatene: (Aktuell video)
 • Blant barn mellom 3 og 5 år var hele 98 % i kreativt-geni-kategorien.
 • Da barna hadde vært i skolen noen år og ble 10 år var kun 30 % av dem fortsatt kreative genier.
 • Barna ble videre testet som 15-åringer, da hadde samme prosentandel falt til 12 %.
 • Hva så med voksne? Hvor mange voksne var fortsatt i kontakt med sitt kreative geni etter endt skolegang? Kun 2 %.
Klikk på lenken for å kjøpe boken.

Land konkluderer med at dagens utdannelsessystem ødelegger menneskers iboende og naturlige kreative genialitet.

Det snakkes også positivt om logikk. Forskningsresultatene viser også at når man bruker noe så enkelt som LOGIKK så lyser hjernen opp i glede, og man bruker enda mer av hjernekapasiteten. Gavin Nascimento er enig med Land men tar det enda lengre. Han mener at skolen er en (pre)-historisk institusjon hvis eneste intensjon er å trene og hjernevaske mennesker til å tjene den herskende eliten, slik at de kan opprettholde sin overdådige livsstil og makt over folket. Det finnes to måter å tenke på, enten er du i frykt og splittet, eller du er i kjærlighet og enhet og delene i deg jobber sammen. I innslaget snakkes det også om at frykt fører til at vi bruker mindre hjernekapasitet. «Divergant thinking» betyr å splittes opp / å spre seg. I den modusen er vi konstant kritisk, vi dømmer og sensurerer, det blir verre om man samtidig er i frykt. «Convergant thinkning».Convervence betyr det motsatte, å komme sammen /samle seg.

Det er bare å skru på logikken og finne frem barnet i seg igjen 🙂

Forfattet av: Åse Steinsland, 09.05.2018 Aktuelle artikler
BARN OG NAVN. Vil du forstå ditt barn bedre?
KOBLINGEN mellom jorden og menneskers magnetiske felt gjenoppdaget.

Kilder

Skoleprosjektet i Texas.https://liinkproject.tcu.edu/ Dokumentar om Finlands skoler. https://www.youtube.com/watch?v=4-DcjwzF9yc Mer friminutt = smartere barn? https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gMD2_Fzs2nE Viktigheten av å få barn ut i naturen https://www.healthnutnews.com/the-importance-of-getting-kids-into-the-garden/
Study Shows We Are Born Creative Geniuses But The ‘Education’ System Dumbs Us Down?
George Lands bok Breakpoint and Beyond.  

MULIGHETSDAMEN ANNE-METTE RØSTING. Hva avslører tallene?

Mentor, inspirator og livsveileder. Hun skriver bøker, holder foredrag og omtales som «Mulighetsdamen» og «Tingeling».

Fordi Anne-Mette Røsting berører folk hun møter. I næringslivet omtales hun som «Karriere-rebellen».

Bakgrunn/utdannelse: Hun har MBA grad i økonomi og NLP-utdannelse. I tillegg Reiki, Urtemedisin, Ancestral Clearing og hun har trent Qi Gong i over 25 år. Hun er utdannet siviløkonom og hadde lederansvar i mellomstore og store bedrifter i 15 år før hun hoppet av. Hun ville heller bruke tiden sin på å inspirere mennesker. Avhoppingen skjedde uten fallskjerm vel å merke, de fleste mente hun var både modig og sprø. Hun forteller at erfaringen som foredrags-holder og leder gjorde det enkelt å sette det åndelige inn i en konkret og praktisk kontekst. Alle gode ting er 3, og i sitt Personlige kreative år 3 i 2007 begynte hun å skrive bok. Den ble lansert høsten 2008 året etter, og hun endte opp som bestselgende forfatter på Gyldendals forlag med «Mulighetsloven».
Klikk her for å kjøpe boken
Fraktale 9 år senere i 2017 gjentok boken seg (som bare 9 tallet kan). Da ble Mulighetsloven oppdaget av en agent i Sage Publishing, et av verdens største forlag. Boken kom så ut i ny drakt og ble verdenslansert i 2018 på engelsk med tittelen «The law of possibilities – How to get what you want». Kort fortalt så handler den om at automatiserte tanker og uheldige handlings-mønstre kan brytes. At det man gir fokus, energi og oppmerksomhet, blir virkelighet – enten det er ønsket eller uønsket. En av nøklene er å finne ut hva man egentlig vil og gå for det med stålfokus. Boken selger enda, og slik inspirerer Anne-Mette folk over hele verden den dag i dag. Ellers er hun som sagt mentor og livsveileder og har veldig god intuisjon. Hun forteller at hun kobler seg på et større nettverk/bibliotek og henter ned beskjeder til sine klienter. Det samme skjer på foredrag når hun taler for flere. Hun kobler seg til noe «større enn seg selv» og formidler budskap som gir noe til alle tilhørere.
Klikk her for å kjøpe boken

Hun har drevet egen praksis i 30 år og sier at alt «før» var en forberedelse til arbeidet hun satte i gang med for fullt i år 2020.

Nå er hun EmpatGuide og bruker all sin oppsamlede livserfaring og visdom på et Mentor-program for empater. Fordi hun mener det er empatene som vil lede oss over i en ny og bedre tid på jorden. En tid hvor snillhet, godhet, raushet og kjærlighet skal inn i verden med større KRAFT. Hun har allerede gjennomført to runder av programmet med stor suksess.

«Healing-kraften har mange former – alt ramlet på plass med Numerologi».

Anne-Mette forteller at hun som barn husket spesielt godt ansikter og tall, og det gjør hun enda.

Og tall-interessen ble vekket på ny da hun leste Gro Helen Tørums bok om hennes reise med Numerologi. Da hun fikk sin egen Numerologiske analyse falt uløste brikker i livet på plass. – Hvorfor og hvordan energier jobbet gjennom henne. – Hvorfor kraften ofte føltes for stor for kroppen. – Hvorfor hun fikk beskjeder år før ting skjedde i virkeligheten. – Hvorfor interessen for tall startet så tidlig. -Hvordan hun kunne temme- og spille mer på lag med den ville frihetssøkende personen inni seg. -Hvorfor hun ville «blomstre» sent i livet.

Hun sier de Numerologiske analysene er et fantastisk redskap om vil man forkorte veien til sjels-oppvåkning og at hun i dag bruker de som grunnmur når hun hjelper sine klienter.

Hva avslører tallene?

En kjapp analyse av Anne-Mettes fødselsdata avslører at hun har «Budbringeren» eller det messianske mestertallet 11/2 som Navnetall. Det plasserer henne i samme tall-kategori som andre kjente personligheter med lignende rare evner som Snåsamannen, Gro-Helen Tørum  & Nikola Tesla. Klikk på navnet om du vil lese artikkel om de nevnte i tabellen. Gro-Helen Tørum, Snåsamannen, Nikola TeslaJon Schau.

Alle har navnetall 11/2. Det bygges av den jordnære og organiserte byggeren 4 sammen med forsker- og mystikertallet 7 som vokal- og kons. tall.

Tallet 11/2 kalles de synskes tall, det gir visjoner og evner å ta inn informasjon fra andre plan. Tallet er høysensitivt og fungerer som en bro mellom det bevisste og det ubevisste plan. Kvalitetene sammen med forskeren og mystikertallet 7 skaper ofte eksentriske personer med «rare evner» som

bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Alle nevnte har gitt ut bøker og formidlet metafysiske sannheter på sin måte, og på sine felt. Mestertallene 11-22-33 er Spredertall, de skaper ofte mer vidtrekkende og forsterkende konsekvenser/ resultater/personer. Tenk på konsekvensen av hendelsene  11. september -01 eller 22. juli -11. Eller Martin Luther King og hans tale «I have a dream». Han hadde også Navnetall 11/2 (fødenavn Michael King). Eller alle jordens legender. Så få kan spre budskap som Mestertallene. Nå har Anne-Mette også hatt suksess internasjonalt med skrivingen, men så har hun også Skriverens tall som Skjebnetall.

Og i 2018 da gjennombruddet og verdens-lanseringen kom, var Anne-Mette, som har Skjebnetall 5 i sitt Personlige Skjebneår 5.

Numeriske sykluser merket med 5-tallet vil derfor alltid være mer livsendrende for henne. Alle går gjennom Skjebneår hvert 9. år. Dette er mer potente perioder, på godt og på ondt. Det skjer på grunn av samme tall-forsterkning /likhet som er iboende i mestertallene. Røsting bruker sin røst, hun har forstått at skapelsen bygger på lyd og frekvenser (som vi oversetter til tall). Hun sier at Snåsamannen healet på sin måte, hun healer ved hjelp av kommunikasjon. Når hun snakker bruker hun stemmefrekvensen, og hun skriver også energiene ut i bokform. Du kan høre henne når hun leser «Mulighetsloven» på Fabel her.

Tilbakemeldinger.

Jeg lurte på om hun har referanser fra sceneforedrag eller fra personer hun har guidet på sin vei. Her noen få, de første fra næringslivet og resten fra deltakere på mentor-programmet.
 • «Du leverte jo herifra til månen» – Frode Stang (tidl. NRK)
 • «Hun har en Gudegitt gave i kommunikasjon, vi satt som trollbundet». Thore Holtskog.
 • «Anne-Mette har en fantastisk formidlingsevne og utstråler kjærlighet for andre. Jeg har hatt en fantastisk reise gjennom Mentorprogrammet.» – Maria VJ
 • «Gjennom Mentorprogrammet har jeg gått fra å «huske hvem jeg er» til «å vite hvem jeg er. Jeg føler at jeg er blitt ledet hele veien hjem. Tusen takk for speiling, gullkorn og for at du er deg.» – Heidi M S E.
 • «Tusen hjertelig takk for Mentorprogrammet. Noe av det mest gjennomgripende og varig utviklende jeg har vært med på. Jeg kjenner det som om jeg har fått varig stabilisert og forbedret mitt selvbilde, og har fått en større lydhørhet og respekt for min sjels storhet.» – Rikka Ø
 • «Jeg vil med største glede anbefale Anne-Mettes Mentorprogram på det aller varmeste! Jeg har opplevd en indre reise så stor at den vanskelig kan beskrives. Nå står jeg fjellstøtt på min egen plattform, i essensen av meg selv, og med en helt ny erkjennelse av hvordan vi empater med vår kraft kan finne vår plass i verden.» – Ingjerd R
Høres Mentor-programmet interessant ut kan du lese mer om det på nettsiden hennes. Neste kurs skjer i oktober og hun har venteliste. Vi får avslutte for denne gang, men det er bare å se opp. Anne-Mette er en sprudlende person med en misjon. Hun vet hun har en oppgave med å endre samfunnsstrukturer som ikke fungerer. Og som hun sier, det er nå det begynner!

SAMMEN er VI DU er MEG og JEG er DEG Sammen BYGGER vi kraften til en ny æra. (A-M.R)

Jeg ønsker Anne-Mette masse lykke til videre! Forfattet av: Åse Steinsland, 11.08.2021

Hvem er du, og hva venter deg resten av året og i 2022-2023? 

Klikk på bildet nedenfor for info og oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

Andre kilder:

DEN 14. DALAI LAMAS TALL (A)

I denne artikkelen ser vi nærmere på Tibets åndelige leder, Dalai Lama.

I gamle dager mente man personer med palindromer i tallkartet ville få en skjebne utenom det vanlige.

Det ser i høyeste grad ut til å gjelde for den 14. Dalai Lama og han har flere.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

DE FIRE LEVEREGLER.

Det er alltid bra med bøker som utfordrer oss og får oss til å stille spørsmål ved måten vi tenker og lever på.

Klikk på boken for å bestille den på Adlibris
Klikk på bildet for å bestille boken på Adlibris

«De fire leveregler» er skrevet av den kjente meksikanske forfatteren Don Miguel Ruiz.

Det er mange år siden jeg leste den for første gang, men den er en sånn bok jeg tar frem med jevne mellomrom for å minne meg selv på disse enkle og virkningsfulle reglene. Forfatteren Ruiz mener at om du vil forandre livet ditt, ja da må du også endre reglene du bygger livet på. Alle følger tusenvis av både usynlige og synlige leveregler (normer og verdier) som vi har avtalt både med oss selv og andre som styrer livene våre på godt og vondt. I boken kartlegger Ruis selvbegrensende holdninger som fratar oss livsgleden og skaper unødig lidelse. Nedenfor et lite utdrag.

deler

«Vær ren i ord».

Snakk med integritet. Si kun det du mener. Unngå å misbruke ord til å snakke stygt om deg selv eller andre.
Ord er en kraft, de er kraften du bruker til å uttrykke-, kommunisere- og tenke med, dermed skaper ord det som skjer i livet ditt.

deler

«Ta ikke noe personlig».

Ingenting av det andre gjør er på grunn av deg. Det andre sier og gjør er en projeksjon av deres egen virkelighet, deres drøm. Når du er immun mot andres meninger og handlinger, blir du ikke lenger utsatt for unødig lidelse.
Egosentrisitet eller å ta ting personlig er den sterkeste formen for selvopptatthet fordi vi tar det som en selvfølge at alt handler om «meg».

deler

«La være å forutsette ting».

Våg å stille spørsmål og si hva du virkelig ønsker. Kommuniser så tydelig som mulig for å unngå misforståelser. (Denne ene leveregelen alene kan omskape hele livet ditt).
All sorg og konflikt du har opplevd i livet har sitt utspring i at du har forutsatt noe og tatt det personlig.

deler

«Gjør alltid ditt beste».

Ditt beste forandrer seg fra øyeblikk til øyeblikk, det er annerledes når du er frisk enn når du er syk. Gjør du ditt beste under alle omstendigheter, så unngår du å dømme deg selv og angre.
Denne regelen bidrar til at de andre tre levereglene kan bli godt innarbeidede vaner. Gjør alltid ditt beste under enhver omstendighet, verken mer eller mindre.
Lykke til med re-programmeringen 🙂

SOLENS AKTIVITET PÅVIRKER MENNESKEKROPPEN.

Tror du at det er bare GPS-systemer, satellitter og fly som påvirkes av solstormer?

Forskning avslører at både moder jord og mennesker påvirkes av solen sine sprell.

Auroral forecast from AuroraWatch.ca
En skikkelig kraftig solstorm kan ødelegge satellitter og strømnett. Carrington-solstormen i 1859 er en av de kraftigste  noensinne dokumentert. I år 2003 inntraff Halloween solstormen, og for fraktale 9 år siden inntraff 2012-solstormen, den misset jorden med 9 dager.

Nordlys, formet som en spiral og tallet 9.Solvind og solstormer skaper også som kjent det vakre nordlyset / Aurora Borealis.

Det er kosmisk stråling (og solen) som styrer livet og klimaet på jorden. Elektrisk ladede partikler kringkastes ut fra galaksens sentrum og gjennom rommet. Via solen og dens aktivitet stråles partiklene inn i vår verden. Jorden blir konstant bombardert med partikler fra solen. De reguleres av jordens magnetfelt og følger feltet ned mot polene. Etter en solstorm/solvind, lyser partiklene opp i forskjellige farger etter noen dager. Det er det som kalles nordlys. Sett fra verdensrommet blafrer de i en sirkel rundt jordens magnetiske poler som vist på bildet under. Moder jord påvirkes også og det er ikke uvanlig med kraftigere jordskjelv.

Nordlyset kalles Aurora Borealis.

Aurora er i gresk mytologi gudinnen for morgengry/soloppgang. Borealis er det greske navnet for nordavinden. Hun var en vakker kvinne som fløy over himmelen og varslet ”Solens komme».  Her en grei video fra forskning.no som viser hvordan nordlyset oppstår.

Hvordan påvirkes vi mennesker?

Hjertet har vist seg å være svært så treffsikkert over mange år nå.
Jeg får ofte får urolig hjerte / hjertebank, men også støt når jeg tar i dørhåndtak, bilen osv. i slike perioder.

Hjertets magnetfelt fanger opp elektromagnetiske endringer i omgivelsene lenge før hjernen.

Derfor, når hjertet begynner å danse, er det et sikkert tegn på at noe er på gang på solen.

As above, so below og ofte danser jorden også.

Det blir økt geomagnetisk aktivitet og ofte det inntreffer jordskjelv kort tid etter. Som i september 2017 da vi fikk det kraftigste utbruddet på solen på 12 år. Det tok ikke lang tid, så fikk vi det kraftigste jordskjelvet på flere år i Mexico.

Alt vi gjør er styrt og aktivert av elektriske signaler som går gjennom kroppen vår.

Solstormer trigger frem forandringer i de underliggende lagene i cellene våre og utløser nye nivåer av bevissthet.

Noen opplever perioder med overspenning og blir derfor hyperaktiv. En slik periode etterfølges gjerne av en periode med lite energi og en følelse av utbrenthet. 

Andre blir nervøse, engstelige og bekymret, svimmel, irritabel, sløv og utmattet, andre får  hodepine og kvalme. Noen blir uvanlig glemsom. Mange føler tiden ikke strekker til og andre har vanskeligheter med å sove.  jording1-300x199En solstorm kan også føre til at man føler seg lettet etterpå. Dette fordi man i stormens hete gav slipp på gammel emosjonell grums og får derfor ny energi og iver.  Alt dette er helt normalt. Drikk mye vann, og få nok søvn. Har du mulighet så vil et sjøbad  også balansere de innkommende energiene.

Hvorfor påvirkes vi av solens aktivitet?

Vi vet fortsatt altfor lite om den store virkeligheten vi alle er en del av, men vitenskapen har nå kommet så langt at de forstår at alt har utstråling og består av elektromagnetisk energi. 

Aktivitet på solen påvirker vår bevissthet, sentral-nervesystem, hjerneaktivitet og våre atferdsmønstre / psyko-fysiologiske (mentale/emosjonelle/ fysiske) respons. Alt du ser, smaker og rører er elektromagnetisk energi i bevegelse. 

Vi mennesker er elektromagnetiske vesener som også påvirkes av solens aktivitet.

Under solstormer økes strålebelastningen, og dette påvirker vårt genetiske arvemateriale (DNA/RNA). Når DNA åpner og lukker seg, sendes det ut en elektrisk partikkel som inneholder så mye som 4 Mb data.

Mennesker er elektromagnetiske vesener.

Forskningsresultater 

I en studie gjennomført mellom 1981 og 2004 i Europa, Australia og New Zealand på mer enn 11.000 pasienter, kom det frem det var nesten 20 % større sannsynlighet for at hjerneslag ville inntreffe på dager med økt geomagnetisk aktivitet. Studien sier også at i gjennomsnitt er vi rundt 70 år når hjerneslag inntreffer, men i tilfellene knyttet til solaktiviteten, viste resultatene også en en økning i slag hos mennesker under 65 år. I studien «Journal of atmospheric and solar-terrestrial physics» avslørte dem også forskningsresultater sammenheng mellom solstormer og menneskers kardiovaskulære system. Lenke Her en lenke til nyere studie.

I urolige perioder, drikk masse vann, og pass godt på kropp og sinn!

En ny forskningsrapport basert på studie av 78 millioner journaler viser at hvis det var mye aktivitet på solen (solstormer, solvind) da vi ble født, forkortes levealderen gjennomsnittlig med 8 år. Det blir også født dobbelt så mange med multippel sklerose. Rapporten avslører også at effekten av solaktiviteten blir mer synlig når man kommer i reproduksjonsalder. Var det lite aktivitet på solen da vi ble født virker det motsatt. Kilde: Solar energy at birth and human lifespan

«As above, so below»

Nedenfor et bilde av DNA tåke som ble funnet i Melkeveien. Solen stråler elektromagnetisk energi inn til jorden og oss, og jorden stråler denne ut via Aurora Borealis, og vi stråler vår energi ut via auraen vår.  Statisk elektrisitet kan få håret til å reise seg på hodet. Siden kroppene våre består av atomer, og atomer består av protoner, nøytroner og elektroner, så genererer også vi elektrisitet. Elektriske signaler beveger seg raskt, du kan ikke se dem med det blotte øye. Du ser ikke strømmen som går gjennom ledninger som hjelper deg på de utroligste måter. Du kan kjenne på den hvis du tør, men du kan ikke se den. Det betyr ikke at strømmen ikke er der. Uten strøm hadde du ikke kunnet lese denne artikkelen. Datamaskiner ikke hadde virket og heller ikke hjernen din.

En kropp uten elektrisk utstråling er en død kropp!

For at vi skal ha det bra, må vi integrere denne kosmiske elektromagnetiske energien som strømmes fra solen, akkurat som datamaskiner må oppgraderes for at de skal virke optimalt.

Sammenheng mellom kroppens elektriske ladning og pH-verdi.

En bra pH-verdi motvirker vekst av uønskede bakterier, sopp og utvikling av kreft.

Det er også en sammenheng mellom den elektriske ladningen i kroppens cellemembraner og kroppens pH verdi. En frisk cellemembran har elektrisk ladning på 20-25 millivolt, og dette tilsvarer pH på omtrent 7,4. Det er viktig at kroppen har nok energi og høy nok spenning. Har man for lav spenning og lav pH, blir kroppen «sur», og man vil da ofte føle at man har lite energi. Har man smerter, har man for lav volt i vevet. I boken «Earthing: The most important health discovery ever?» avsløres forskning at ved å være i direkte kontakt med jorden, får kroppen tilført massevis av frie elektroner. Allerede etter 40 minutter begynner betennelser å avta og kroppens pH bedres. Man får altså massevis av gratis helbredelse ved rett og slett å være mer i naturen.

The Global Coherence Initiative

har påvist at menneskers kollektive utstråling, påvirker jordens magnetfelt, som igjen påvirker miljøet.

Når mange mennesker opplever det samme, så fanges det opp og kan måles i de globale elektromagnetiske feltene rundt jorden.

Følelsene våre er det som gjør oss unik, og det finnes en direkte forbindelse mellom følelser, hjerneaktivitet og hvordan vår kropp og jordens kropp virker.

Nå er det også slik at jordens magnetfelt er svekket. NASA oppdaget et brudd i jordens magnetfelt som er ti ganger større enn tidligere antatt. Når magnetfeltet er svekket, slipper partikler lettere inn i jordens atmosfære og til oss. Også lenger syd i verden, hvor jo mesteparten av verdens befolkning bor.

Den kosmiske strålingen sies å bli dirigert mot jorden for å trigge vår kollektive bevissthet opp på et høyere nivå. 

Tilstrømmingen av forfriskende ny elektromagnetisk universell energi forsterker vår tankekraft, vår hastighet og evne til å manifestere. Sjekk solstormen nedenfor, ser ut som et øye.Vakkert bilde av en solstorm, ser ut som et øye.

solstorm

Nordlyset snakker eller synger!

Tromsø Geofysiske Observatorium har studert nordlysfenomenet siden 1928, og Truls Lynne Hansen  har hørt mange troverdige beretninger om at mennesker har hørt lyder i forbindelse med nordlyset. 

Han mener nordlys ikke kan sammenlignes med noe annet på himmelen!

Oppdatering 25.01.2018!  Det kan han ha rett. Det viser seg at partiklene i tillegg til fargene, også lager lavfrekvente elektromagnetiske bølger som fungerer som en slags naturlig radio. Nå har Steve McGreevy fanget disse lydbølgene opp med hjelp av spesielle mottakere.

Var det ikke Pythagoras teori som sa at eteren rundt oss bestandig er full av musikk, og at VI er musikk?

Det var han som fant opp den musikalske teorien kalt «Sfærenes harmoni» etter at han oppdaget at planetene og stjernene flyttet på seg i henhold til matematiske ligninger og mønstre som korresponderer med noter. Sfærenes musikk er den matematiske, kosmiske, harmoniske musikalske skala.
Undervisningsartikkel
Sammen lager de en universell symfoni, og i tusenvis av år ble harmoniske 432 Hz brukt på musikkinstrumenter. Pythagoras lærte også mennesker å fokusere på disse rene tonene som helbreder, beroliger og lyser opp sinnet. (bedre enn lykkepiller!) (NASA har også oppdaget sfærenes musikk, at planeter og stjerner gir fra seg lyd. Om de forstår hva det betyr er en annen sak. På denne lenken kan du høre hvordan de høres ut. I gamle dager trodde man også at nordlyset var meldinger fra Gudene. Da gjenstår jo bare jobben med å oversette beskjedene som sendes oss fra kosmos via lyd og lys? 🙂

I videoen nedenfor kan du høre hva nordlyset har å si oss.

I denne videoen kan du høre lyden av hvordan solstorm høres ut med sine kraftige vibrasjoner gjennom rommet på sin vei mot oss.
Pythagoras, Numerologiens far
Pythagoras, Numerologiens far

Hva er Numerologi?

Spirituelle evner, mental styrke, sjelsforbindelse og tanker er også bygget opp av forskjellige hastigheter i lysets bølgespekter, som igjen avsløres av ens personlige tallsammensetning. Numerologi er basert på konseptet reinkarnasjon. Før vi blir født, velger sjelen selv genetiske og miljømessige omstendigheter. Vår menneskelige bevissthet og vårt DNA arvemateriale er kodet med tall, i likhet med et dataprogram. Numerologi identifiserer og oversetter vår sjels valg ved hjelp av matematiske mønstre i form av tall og bokstaver som fungerer som skapelseskoder. Du har alle kjernen av alle tall i deg, men ikke alle kodene er aktiverte. Du har valgt tall med kvaliteter som hjelper deg og som er til bruk for deg i denne inkarnasjonen. Det kan bli forvirrende å leve ut flere personligheter og roller på en gang. Visse tall gjentar seg i sykluser og skapererfaringsmønstre og forskjellige livssykluser. Ved hjelp av numerologi kan også man regne seg frem til underliggende positive og negative tallmønstre som styrer vår oppførsel og våre handlinger og fungerer som en katalysator til hendelser i våre liv. Forfattet av: Åse Karin Steinsland 20.11.2012, oppdatert 29.9.2020

Nyttige lenker & redskap


Kilder

DANNION BRINKLEYS FREMTIDSVISJONER om et demoralisert USA.

Dannion Brinkley er verdensmester i Nær-Døden-Opplevelser.

Han har opplevd å dø 4 ganger og ble kjent da han ga ut boken «Reddet av lyset» i 1994. Han har gjestet  Winfrey sitt show flere ganger og det er også laget film som bygger på boken. Han har også gitt ut flere andre bøker.

Klikk på lenken for å kjøpe boken.
Kortversjonen. 17. september 1975 «døde» mobberen og drittsekken Dannion Brinkley første gang etter et lynnedslag. Han våknet til liv igjen 28 minutter senere på likhuset og kom med en forbløffende fortelling om hva han opplevde mens han var død. Han brukte lang tid på å komme seg etter lynnedslaget, og startet et helt nytt liv. Han sier opplevelsen transformerte drittsekken i han, og bruker nå all sin tid på å hjelpe mennesker som har det vanskelig. Han er syk nå og mener selv at han synger på siste verset, men han er ikke redd.

Dannions tall.

Dannion ble født 20.7.1950. En kjapp analyse viser at forfatteren har skriveren- og mediatallet 14/5 som Navnetall. Det bygger på uttrykksfulle og kreative 12/3 som Vokaltall og synske 2 som Konsonanttall. Ellers har han Skjebnetall 6.

Han sier den viktigste profetien handler om hva som vil skje i fremtiden om menneskeheten ikke legger om kursen og fortsetter med sin kriging.

Litt om Dannions visjoner.

Vietnamkrigen var nettopp ferdig da han fikk sin første NDO i 1975.

For å gjøre historien kort så havnet han i en krystallby og traff på 13 lysvesener som ga han masse innsikt. De 13 lysvesenene representerte emosjonelle og psykologiske karakteristikker alle mennesker har. Han kunne også stille dem spørsmål. Svarene kom via fjernsynsbilder, han fikk se glimt av fremtidige verdensbegivenheter om verden ikke forandret kurs og sluttet å krige. Her litt om det han så som nok handler om nåtiden og den nære fremtid.

Visjoner om et demoralisert land.

Her ble han vist stemningen i Amerika i kjølvannet av Vietnamkrigen. Mange amerikanske soldater ble aldri hentet hjem etter krigen og døde som fanger der. Visjonen avslørte at USA åndelige tap og tilbakegang var et biprodukt av denne krigen. Den svekket strukturen i Amerika, og etter hvert hele verden. USA ville få enorm statsgjeld og mange fattige. Mennesker ble åndelig hule. Den åndelige fordervelsen resulterte i en rekke sjokkerende visjoner: Opprørere som plyndret kun fordi de ønsket mer materiell gods, barn som skjøt andre barn, kriminelle som stjal biler, unge menn skjøt på andre unge menn fra bilvinduer. Scener som disse spilte seg ut som scener fra en gangsterfilm. De fleste kriminelle var barn eller ungdommer som ingen brydde seg om. De hadde ikke familie og opptrådte som ulver i flokk, mennesker ble mer og mer som dyr. Hvordan kan noe slikt skje i landet vårt? Spurte Dannion seg selv.

DNA spiral


Visjoner om Teknologi og Virus.

(Ca. 1:55:50 inn i episoden). Dannion så en mann som oppfant en måte å endre DNA på. Han laget et biologisk virus som ville bli brukt i datamaskinbrikker (Microchip). Oppdagelsen av brikkene åpnet først for store fremskritt innen vitenskap og teknologi. Japan, Kina m.m. opplevde økonomisk vekst som et resultat og ble stormakter.  Chippene  fant veien til praktisk talt alle former for teknologi, fra biler og fly til støvsugere og blendere. Før århundreskiftet var mannen blitt blant de rikeste i verden. Han begynte å tenke på seg selv som en guddom og insisterte på å få større kontroll over verden. Han ble så rik at klarte å få kvelertak på verdensøkonomien. Med den ekstra kontrollen begynte han å styre verden og korrumpere verdens helsemyndigheter. Alle ble tvunget til å få en chip satt inn under huden. Chippen inneholdt personlig informasjon om den enkelte. Ville et statlig organ vite noe om en, var det bare skanne chippen så avslørte den alt fra hvor man jobbet til legejournaler og hvilke sykdommer man var disponert for. Det var en enda mer uhyggelig side ved chippen. En persons levetid kunne begrenses ved at man programmerte chippen til å drepe med virale stoffer som var plassert i den i den. Slik ble mennesker eliminert av regjeringer for å unngå utgifter på personer på gamle- og sykehjem og kronisk syke. Folk som nektet å bli chippet ble utstøtte omstreifere. De fikk ikke jobb og ble nektet tjenester fra myndighetene.

Avslutning

Som vi så på listen ovenfor endret ikke USA kurs etter Vietnam-krigen, heller tvert om. De har vært involvert i- og har startet utallige nye kriger og konflikter, men siden verdens mest hatede mann ble president har det vært stille.