SISTE ARTIKLER

DAGENS TALL FREDAG 21. JUNI. Global dag 8.

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag, en grei måte å lære om kvalitetene i hvert enkelt tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss, det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. Slik summerer man det i h.h.t. Pythagoras foretrukne metode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen).
Lær om Personlige dagstall (A)
 • Dag 21=2+1=3
 • Mnd. Juni=6
 • År 2+0+2+4=8
 • Vi summerer reduserte tall for dag, måned og år: 3+6+8=17=1+7=Global dag 8.
En Global dag 8 i et Globalt år 8 i dag. Tallet assosieres med tiden og evigheten, Saturn, karma, lov, rett og balansen mellom den materielle- og spirituelle verden. Det er et sterkt, utholdende, direkte, produktivt ledertall som liker å sette seg mål og få ting gjort. 8 assosieres ofte med økonomi, næringsliv og maktens korridorer og mange 8-personligheter er å finne i lederposisjoner. Som syklustall forbedrer det selvtillit og fokus og gir en følelse av mestring.

8 har mye handlekraft så en super dag å handle på planer og sette dem ut i livet!

Vi er i et Globalt år 8 og personer m/8 i tallkartet er i søkelyset.

Unge Viktor Hovland (f. 18.9.1997)er Norges beste mannlige golfspiller gjennom tidene. 26-åringen har Skjebnetall 26/8 og er i nå i sitt Personlige Skjebneår 26/8. Nylig var han rangert som nr. 6 i verden og ble nr. tre i PGA-mesterskapet. Vil du vite mer om hva tall avslører om ditt personlige tema for 2024, sjekk gjerne ut Årshoroskopet.

Ha en fin dag:)

 

SOMMERSOLVERV. Årets lyseste døgn!

Det er snart sommersolverv og i tidligere tider ble dagen feiret som et betydelig vendepunkt.

Solen står på sitt høyeste punkt over ekvator på den nordlige halvkule og på det laveste på den sørlige. Derfor er sommersolverv er årets lyseste døgnet i nord og den mørkeste i sør. Det er en kosmisk begivenhet som påvirker absolutt alle og alt liv på jorden. Her i Norge er det sommersolverv 20. juni 2024 kl. 22.50.
Året er delt inn i 4 årstider. 13 x 4 = 52
Året er delt inn i 4 årstider. 

Årets 4 sesonger, 13 x 4 = 52 uker.

Via tall og geometri manifesteres de kosmiske naturlover.  Vår regnes fra vårjevndøgn til sommersolverv, sommer fra sommersolverv til høstjevndøgn, høst fra høstjevndøgn til vintersolverv og vinter fra vintersolverv til vårjevndøgn.
 • Vintersolverv, varer 13 uker eller 3 måneder.
 • Vårjevndøgn, varer 13 uker eller 3 måneder.
 • Sommersolverv, varer 13 uker eller 3 måneder.
 • Høstjevndøgn, varer 13 uker eller 3 måneder.

ssEteren/0-punktet (+) er fylt av kosmisk livgivende energi.

Korset (+) ble i tidligere tider brukt som markør og symbol på de fire himmelretningene. Jordens geometriske kraftfelt skapes av forskjellige kryssende linjer som danner et rutenett (Ley lines)» som fungerer som akupunkturpunkter i jordens nervesystem. I gamle dager brukte man solen for å plassere seg selv i tilværelsen. Templer, pyramider, steinsirkler og andre bygninger fra oldtiden ble bygget på krysningspunkt for å I-Ching diagrammet avslører solens reise og endringen i lysforhold gjennom et år.tappe energi fra planetnettverket for å bygge opp ny energi og kraft.

Krysningspunktene ble sett på som hellige steder som åpnet dører til andre dimensjoner av virkeligheten som gav vitalitet og overflod.

I-Ching diagrammet avslører solens reise og endringen i lysforhold gjennom et år.  
Megalittene i Stonehenge.
Megalittene i Stonehenge.
Druidene var kelternes prester, lærere, leger og dommere i rettsaker og hadde stor makt. De trodde på sjelens udødelighet og at den gikk gjennom tre Utviklingstrinn. Den lavest krets, lykkens krets og den uendeliges krets. For at mennesket skulle vinne over sin onde natur og få herredømme over seg selv måtte man gjennom motgang, lidelse og sorg. Når man hadde lært, kom man over i lykkens krets og til slutt nådde man den tredje og uendelighetens krets. I Åsatru (troen på æsene i norrøn mytologi) var det vanlig å holde blot 4 ganger i året. De hadde sine hellige steder hvor de gjennomførte seremonier, og Stonehenge er en av disse. Her finnes også en stein som kalles fruktbarhetssteinen.

I følge filosofien har ånden større mulighet til å bli impregnert inn i den fysiske verden disse dagene.

I afrikansk filosofi sammenlignes dagene rundt vintersolverv og sommersolverv med dagene kvinner har eggløsning, egget er mest mottakelig for befruktning. Jorden er moren og feminin og solen er faren og maskulin. Uten solens stråler og utblåsninger (solstormer og solvind) kan ingenting vokse og gro. Viktige mål for tid og rom er kodet i Stonehenge. Stedet er så kodet med tall at enkelte kaller det for en forhistorisk datamaskin. Arkeologer er enig i at steinene ble reist mellom år 3500 og 1000 f. kr, astronomer mener de fungerte som sol- og måneobservatorier. (Den etymologiske betydningen av ordet måne er «å måle»).

Korset sett i større sammenheng.

Øverst ser du et vanlig kalenderår fremstilt som et hjul med korset. Korset viser seg også i en større kalender, eller en hel syklus, eller et såkalt astrologisk stor-år på  25.920 år. (2160 år i hvert stjernetegn x 12). Månens diameter er til sammenligning 2160 engelske miles.

Kalenderårets 4 sesonger
På motsatt side av der vi befinner oss nå for omtrent 12.960 år siden (+- et århundre) inntraff en større hendelse som forandret hele naturens balanse. Det skjedde da vi var i Løvens tidsalder. Jordens geografi endret seg drastisk og verdenskartene så helt annerledes ut etterpå. Det sies å være de verste hendelsene på jorden på lang tid. Det var da mammuter og andre store pattedyr forsvant fra jordens overflate og hele næringskjeden ble forandret.

stonehenge9

Alle gode ting er 3, på det tredje skal det skje!

Jorden kretser rundt solen med en fart på ca. 30 km/s. En sirkel er 360 grader, og å bevege seg gjennom et stjernetegn i kalenderen tilsvarer 30 grader. (360:12=30). For lenge siden var et kalenderår 360 dager og en kalendermåned var 30 dager.

Opprinnelig bestod den ytterste sirkelen i Stonehenge av 30 steiner og 30 åpninger. Alle var like høy og koblet sammen med 30 dekksteiner.

stonehenge3 Mange har fortalt om uforklarlige opplevelser ved Stonehenge. Gammel folketro sier at steinene hadde magisk kraft som helbredet syke og førte ulykke over de onde.  I samme område i England finner vi også omtrent 75% av de mystiske kornsirklene med sine vakre geometriske mønstre. Vi har en svært så potent dag foran oss! Naturen er i full blomst, så benytt tiden til å lade batteriene før høsten setter inn. Ha fokus på nye muligheter og ting du vil skal gå i oppfyllelse. La positive tanker og energier få slippe inn i dag og nyt årets lengste dag! Nedenfor kan du høre Dolores Cannon fortelle om Stonehenge.
Ha en berikende sommer 🙂
Kilder:

DAGENS TALL ONSDAG 19. JUNI. GLOBAL DAG 6.

Dagens tall er en grei måte å lære om kvalitetene i tall og om Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, det Globale dagstallet råder globalt og påvirker oss alle. (Mer om Personlig dagstall her).
Barn født i dag får skjebnetall 6
Slik finner du det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. Mestertall reduseres ikke i beregningsprosessen.
 • Dag: 19=1+9=10=1+0=1
 • Mnd.: Juni=6
 • År 2024: 2+0+2+4=8
 • Vi summerer dag, mnd. og år: 1+6+8=15=1+5=Global dag 6. 

6-tallet oppmuntrer til romantikk, kreative prosjekter og til å ta vare på andre!

Det feminine, omsorgsfulle, empatiske og kreative kjærlighetstallet 6 råder i dag. Tallet er humant, retter seg mot sammensveisede grupper, familier, fellesskap og venner. Nøkkelord (6/Venus): Hjem, familie, barn, omsorg, ansvar, romantikk & kjærlighet, skjønnhet, matlaging, hagearbeid, dekorering, kunst, musikk, farger, harmoni & healing. I positiv forstand har tallet en beskyttende pleiende energi som styrker kreativitet, forhold og relasjoner, men undertrykte følelser kan også komme til overflaten. 6 er opptatt av rettferdighet og plikter følger tallet, nære og kjære kan oppleves mer krevende.

Den utskjelte munnbindbrenneren Svein Østvik (f. 20.5.1961) er tilbake!

BUDSKAP: Promoteringsbildet for «Charterfeber» inneholder en respetbeskrivelse. Foto: Viaplay
Svein er teaterutdannet og har kreative 6 som både Skjebnetall og Vokaltall. Nå er han i sitt mer potente Personlige Skjebneår 6. Dvs. han har en date med skjebnen (resonans). I slike år kan alt skje og etter noen vanskelige år gjør han nå comeback med «Charterfeber» i august. Enda mer resonans? I dag leser jeg at Per Sandberg er med på laget og berømmer Svein for hans mot (kilde). Per ble født den 6. og har som Svein Skjebnetall 6.
Elisabeth Kåss Furuset, f. 18.7.1980.

Vedr. 6 og romantikk, det ble bryllup på Else Kåss Furuseth den 20. april, kilde.

Numerologisk lå ting til rette fordi hun nå er i sitt Personlige år 6. Hun har også Vokaltall 6 (kalles også hjertetall/sjeletall/ motivasjonstall). Som det står i analysen, april i et 6-er år er svært gunstig for alt som har med frieri, ekteskap eller det å treffe sin hjertes utkårede å gjøre, faktisk er det en av de beste månedene for slike aktiviteter gjennom en hel 9-årssyklus. Hun giftet seg på en Global dag 5, mer om Bryllupstallet finner du her.

Ha en fin uke!


 Nysgjerrig på årene 2024-2025?

Nå har jeg tilbud! Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

HOUSE OF THE DRAGONS. Tallene bak forfatteren (A).

Vi analyserer kjente personligheter for å gi deg dypere forståelse for Numerologi.

2. sesong av «House of the Dragons» er i gang! Serien er en spin-off av HBOs populære serie «Game of Thrones».

Tall er aktivatorer og utløse evner, situasjoner og hendelser i våre liv. Vi ser nærmere på tallene bak forfatteren George R. R. Martin.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

ORDERUD-SAKEN. DNA-treff mot Kristin Kirkemo. (A)

Oppdatering 20/9-2023, 8 er tallet for balanse & rettferdighet, i dag er det 8888 dager siden Orderud-drapene og følgende ble rapportert i går kveld! Kilde.

Kilde

Oppdatering 22/6-2018. TV2 rapporterer at Tore Sandberg har levert krav om gjenopptakelse av saken på vegne av Per og Veronica Orderud. (Kilde)

Det har blitt sagt mang en gang at om det finnes et sannferdig universelt språk, så vil det komme til uttrykk via tall, geometri og lyd-frekvenser (navn/ekko). PER KRISTIAN Liland hadde sonet ferdig drapsdommen sin 22. juni. Tore Sandberg fikk han frikjent. Det viste seg å være et justismord. PER KRISTIAN Orderud ble så dømt for Orderud-drapene den 22. juni. Får Tore Sandberg han frikjent?

Oppdatering 13/4-2021. Trist sak. Advokat-miljøet i Norge i sjokk, Orderud-advokat drept av sin sønn. 

Det er tidsintervallet mellom hendelser som ligner hverandre som bestemmer når en lik etterfølgende episode skal skje / blir synlig og kommer til overflaten i media. Palindromer i tiden som går gir speilhendelser, og sønnen til

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TIDLIGERE PRINSESSE PÅ NUMEROLOG-BESØK! (A).

«Grevinne Alexandra har vært hos numerolog og har fått nytt navn med høyere vibrasjon» skriver danske Se og Hør.

Vi ser nærmere på om det stemmer. Hun har også vært gjennom tre bitre brudd etter skilsmissen fra prins Joachim, så ikke særlig heldig på kjærlighetsfronten? Vi fordyper oss.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

YUGAENE og verdens tidsaldre. 2024, siste år i Kali Yuga? (A)

Eldgamle vediske skrifter beskriver hvordan menneskeheten er låst i en serie med sykluser.

Universet og kosmos beskrives som et ryddig system som er opprettet i henhold til en intelligent plan.

Metaforisk symboliserer Yuga-periodene fire faser hvor mennesket gradvis mister bevissthet om sitt indre og de subtile kropper. Syklusene går fra en opplyst gullalder til totalt forfall, for så å starte stigningen mot gullalderen igjen. Oppdatering 6.6.2024.  Vi prøver å finne ut hvor vi er nøyaktig i Yuga-syklusen! 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

APOKALYPSEN. Første segl er brutt? (A)

Det er i Johannes åpenbaring vi leser om apokalypsen.

Ordet kommer fra det greske ordet Apokalupsis /Apokaluptin som betyr avsløring, åpenbaring eller å avdekke /avsløre, som jo skjer i massivt omfang i dag.

«Det som har skjedd før vil skje igjen, det er intet nytt under solen». På sumeriske kileskriftstavler nevnes flere ting man finner igjen Åpenbaringsboken.

Verden er nå så sprø at man skulle nesten tro guden Erra var tilbake? Nei, ikke Erna, men Erra. Det var en av gudene for kaos og pest i Sumer/Mesopotania som ledet ødeleggelsen av menneskeheten. Han skjøt piler som forårsaket pest og var ansvarlig for perioder med politisk forvirring. La oss se hva vi kan avsløre om hvor vi er i løypa og finne ut mer om hvem som har fått  hovedrollen som antikrist (anti-sannhet). Å identifisere hovedkarakteren er vel en av mer spennende gåtene i profetiene vedr. endetiden synes jeg 🙂 La oss gå i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TILBUD Numerologiske analyser. Spar kr. 100,-!

Hvem er du og hva venter deg i 2024 & 2025?

Nå får du kr. 100,- i rabatt på alle Numerologiske analyser!

Numerologi er læren om talls innvirkning på våre liv og er det eldste alternative verktøy vi har.

Alle er unike og har sin spesielle tallsignatur. Dataene som er lagret i ditt fødselsnavn og dato inneholder kodene hele livet ditt bygges på. Personlighetsanalysen avslører medfødte evner, sterke og svake sider m.m. og i Fremtidsanalysen får du prognoser og gode råd vedr. år og måneder forut.

 Klikk her  for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille. 

Abonnerer du på undervisningsartiklene så får med ett år ekstra Fremtidsanalyse på kjøpet på alle Numerologiske analyser du bestiller! (Gjelder ikke «Kun Personlighetsanalyse»).
Les tilbakemeldinger fra kunder

NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2024. (A)

År 2024 er i gang og er et Globalt år 8 fordi 2+0+2+4=8.

Alle tall har sin egen unike resonans og det kommende året vil 8-tallets kvaliteter påvirke verdens kollektive sfære. Oppdateringer er markert med grønt.

Først litt om januar, som er en Global måned 9. En flott tid å reflektere over hva som betyr noe, hva vi er takknemlig for, hvem vi vil være, hva vi er ferdig med, hva vi bør gi slipp på og ikke minst, hvilke verdier vi skal ta med oss videre.

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

2025

1

11/2

3

4

5

6

7

  8 

9

  Vi står foran et bemerkelsesverdig år! I tarotstokken er 8 representert med Styrke, og det 17/8 kortet er Stjernen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

NUMERISK PROGNOSE FOR DONALD TRUMP I MAI 2024.

Vi er i et Globalt år 8, tallet råder over bokstaven H, og H for Historisk dom i Hysj-pengesaken.

Jeg ser at tidligere president Trump (f. 14.6.1946) ble funnet skyldig på alle punkter vedr. juksingen med dokumenter i forbindelse med betalingen til pornoskuespiller Stormy Daniels (f. 17.3.1979).  Saken er historisk fordi det er første gang en amerikansk president er funnet skyldig i en straffesak.

Trump er nå i sitt Personlige år 1 og mai er hans Personlige måned 6/Sex. I hans fremtidsanalyse for mai står det følgende:

 • At det ofte blir fokus på «kjærlighetslivet».
 • At ting som har ulmet under overflaten vil bli gått i sømmene.
 • At måneden kan medføre rettslige prosesser. Det fremheves at resultatet blir positivt om man holder seg til sannheten.
 • At man kan bli fristet til å velge letteste vei ut av en vanskelig situasjon og må være ærlig, fordi i en slik periode har hvite løgner en lei tendens til å bli ganske stygge og destruktive.
 • At etikk og moral er kritisk viktig for resultatet skal bli positivt.
Interessante tider gitt, spesielt med tanke på at Stormy Daniels også er i sitt Personlige år 1. Det betyr at månedsprognosen ovenfor også gjelder for henne. Hun har Skjebnetall 19/1, det betyr at hun nå er i sitt Personlige Skjebneår 1.

Trump har Skjebnetall 13, saken dreier seg om en betaling til Stormy på 130.000 dollar?

Globale år 8, fraktaler. 

Trump ble dømt i et Globalt år 8. Domsutmåling skjer i juli, det er Trumps Personlige måned 8. Som jeg skrev i artikkelen om mine tanker om året, 8-er år leverer konsekvenser av handlinger, forsinket i tid. Tallet 8 styres av Saturn/Kronos (den strenge dommer). Tidens hersker og legemliggjørelsen av Skjebnen. Tallet representerer lov og rett, men også penger og økonomi. Han var tiltalt for brudd på regnskapsloven.

Daniels hevdet at hun og Trump hadde sex i 2006 for 18 år siden, ikke lenge etter at Melania Trump fødte sønnen Barron. Trump avviser påstanden.

År 2006 var som 2024 et Globalt år 8. Det betyr at vi nå er inne i et såkalt «fraktal-år». De inntreffer hvert 9. år og da har uoppklarte saker eller ting som ligner en lei tendens til å dukke opp igjen til overflaten. Går vi fraktale 9×9=81/9 år tilbake i tid så lander vi i år 1943, og da som nå blomstet jødehatet. Trump kan få fengselsstraff opp til 4 år, men bøter og prøvetid er mer sannsynlig. Han vil anke, så endelig avgjørelse i saken kommer trolig ikke før etter presidentvalget 5. november. The show must go on, vi får følge opp etter hvert. Forfattet av: Åse Steinsland, 31.5.2024

Vil du vite hva tall avslører og deg og ditt liv videre fremover?

TILBUD Numerologiske analyser. Spar kr. 100,-!
Aktuelle artikler
FRAKTALNYHETER ÅR 2023. (A)
NUMEROLOGENS TANKER OM ÅR 2024. (A)
Kilder  

TALLET 666. Tallsymbol for natur, fruktbarhet og samhold (A)

Tallet 666 er kjent som «Dyrets tall» fra Johannes åpenbaring.

I tusenvis av år har tallet 666 stort sett blitt assosiert med kun en ting, ondskap og dyrets kjennemerke.

Manipuleringen har ført til at mange faktisk føler avsky og redsel for tallet. Her har presteskapet gjort en elendig jobb spør du meg fordi 666 er et ekstremt viktig tall i skapelsen og en forutsetning for livet på jorden.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

MÅNEDSHOROSKOP JUNI 2024 (A)

Hvordan vil tallene påvirke livet ditt i juni?

Vi er i gang med ny måned som gir nye tema for oss alle.

Numerologi er studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og ditt personlige månedstall for juni trigger frem følelser og hendelser i henhold til sine kvaliteter. Vi skifter til sommerdekk fordi vi vet sommeren er på vei. Samme regel gjelder livets tallsesonger. Det er lurt å kjenne til månedens periodiske energi fordi du lettere kan synkronisere deg opp med- og utnytte perioden mest mulig. I tillegg til Personlig månedstall påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og juni er en Global måned 5 fordi:
 • År 2024=2+0+2+4=8
 • Juni=Kalendermåned=6
 • Vi summerer reduserte tall: 8+6=14=1+4= Juni, Global måned 5  

For å finne Personlige månedstall for juni, skriv inn fødselsdato i kalkulator nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning under kalkulatoren. Er tallet likt  Skjebnetallet kan perioden fort bli mer intens/potent/skjebnesvanger.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SKJEBNEÅR FOR GHISLAINE MAXWELL (A).

Vi analyserer kjente personer for å få en dypere forståelse for Numerologi og verden rundt oss.

CNN rapporterte nylig at dusinvis av dokumenter som navngir Epsteins ofre og medarbeidere skal offentliggjøres i 2024.

Det har mange ventet på så vi ser nærmere den eneste av hans partnere som til nå er arrestert, den britiske sosietets- og forretningskvinnen Ghislaine Maxwell.

Epstein pimpet i årevis mindreårige jenter verden rundt til mange mektige og urørlige personer i den globale eliten. Etter han ble funnet død på cella ble Ghislaine ble funnet skyldig i å ha medvirket til seksuelle overgrep på jenter helt ned i 14-årsalderen. Den 28. juni 2022 ble hun dømt til 20 års fengsel og bøtelagt med 750.000 dollar. Mange mener dommen var lite troverdig fordi ingen på Epsteins venneliste ble nevnt eller rørt under den lukkede rettsaken. Blir det andre boller for de «urørlige» i år 2024?

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

KENNEDY REDDER DEN SYNKENDE USA-SKUTA? (A)

I dag 29. mai er det tidligere president John F. Kennedys (JFK) fødselsdag.

Flere har etterspurt artikkel om nevøen Robert F. Kennedy jr. som har meldt seg på demokratenes nominasjons-kamp.

Ærbødigheten for Kennedy-navnet (Navnetall 33) har vært uten sidestykke i amerikansk politikk etter drapet på JFK den 22.11.(22+11=33) for snart 60 år siden. Hans bror, presidentkandidat Bobby led samme skjebne, og han var Roberts far.

Robert ser ut til å ha arvet sin far og onkels integritet og mot. Han står uredd opp mot gjengen som i dag overkjører alle politiske og statlige etater.

Demokraten har et langt forhold til Biden, men er uenig med ham i sentrale spørsmål om landets retning. Han er miljøadvokat og forfatter og sier han har sett gjennom hvordan Davos-milliardærene & Gates

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

ANNUS HORRIBILIS FOR DET BRITISKE KONGEHUS? Tom 2024-kalender for Kate (A).

Det er skuddår. Dronning Elizabeth kalte i sin tid skuddåret -92 for et Annus Horribilis på grunn av alt det negative som inntraff i familien.

Fredag 22. mars avslørte prinsesse Kate kreftdiagnose og at hun hadde begynt på kur. Etter sykehus-innleggelsen ble det sagt hun ville være tilbake etter påske.

Mer om henne, likhetene/tallsynkronitetene og fraktalene til prinsesse Diana, den forrige «prinsessen av Wales» finner du lenger nede i artikkelen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TELEFONVEILEDNING. Ring Numerologen

Er du i en vanskelig livssituasjon eller står foran viktige valg?

Jeg har over 25 år erfaring som livsveileder & numerolog med svært gode tilbakemeldinger.

Oppdatering! Vi lever i en tid med store endringer og etter 25 år med teletorglinje har jeg valgt å legge den ned. Men, jeg er fortsatt å treffe på telefon og det blir faktisk billigere! Samtaler må bestilles på forhåne. Info om pris og fremgangsmåte finner du nederst på siden.  Å få veiledning kan være alt fra forløsende og oppløftende til nyttig og kreativt. Det er så mangt og mye du kan stille spørsmål om. Livet er stort så det er opp til deg, her litt generelt om hva du kan få vite:
 • Mer om veien og årene forut. Gode- og vanskelige perioder, kjærlighet, økonomi, strategi, jobb, skjebne, viktige valg osv.
 • Hvordan dine energier er skrudd sammen. Hvem du er, medfødte iboende evner & egenskaper, styrker og svakheter, studieretning/ yrkesvei som passer.
 • Se nye muligheter i fastlåste situasjoner. Få påfyll og ny inspirasjon.
 • Kompabilitet. Mer om hvordan du passer sammen med partner og andre.
 • + andre spørsmål du måtte ha om livet, tall m.m.

Priser, fremgangsmåte og åpningstider. 

Du må være 18 år for å benytte deg av denne tjenesten. Jeg har taushetsplikt og følger etiske retningslinjer.

Klikk på bildet til venstre for å bestille tid. Her skriver du samtidig inn opplysningene jeg trenger for å kunne kalkulere frem dine personlige tall.
 • Du forskuddsbetaler for tiden du har tenkt å bruke. Tjenesten koster kr. 20,- pr minutt, dvs. kr. 300,- for 15 minutter osv. (på Teletorg var prisen 26,- pr./min.)
 • Jeg tar kontakt og vi avtaler nærmere tidspunkt. Du ringer meg til avtalt tid på tlf. 952-73772.
Samtaler foregår stort sett hverdager mellom kl. 10-18.00. Vi blir brutt når tiden du har betalt for går ut.

Velkommen til en hyggelig samtale! Hilsen Åse S 🙂

 

LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)

Tallet 22/4 er det mektigste av alle tall og omtales som ”Mesterbyggeren / «Mesterarkitekten».

Gang på gang viser det seg at personer påvirket av 22/4 har lettere for å gjøre drømmer om til virkelighet.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og det er fødselsnavnet vårt som avslører hvem vi er med iboende evner og talenter. Min studie avslører at stort sett alle vi omtaler som legender har 22/4 sentralt i sitt tallkart. For å finne koden må man kalkulere ut fra fullt fødselsnavn og bruke Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PRINSESSEN OG SJAMANEN SKAL GIFTE SEG. Hva avslører tallene? (A)

Flere har etterspurt artikkel om prinsessen og sjamanen som snart skal gifte seg.

Märtha ble født 22. september, så skjebnen hennes har noe med tallet å gjøre.

Hun skal gifte seg for 2. gang. Det skjer palindromske /synkrone 22 år etter hun giftet seg første gang i 2002. Det skjer 22 dager før hennes fødselsdag og hennes utkårede har Skjebnetall 22.

Flere oppdateringer finner du nederst i artikkelen.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og med Numerologi gjør vi vibrasjoner om til tall. Vi ser nærmere på hvem de er og hvordan de passer sammen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALLENE BAK HEALER OG DYRETOLK SISSEL GRANA.

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi ser nærmere tallene bak spesialpedagog, hundetrener, ride instruktør, dyretolk, healer og sjaman Sissel Grana.

Sissel er gift med Paal og ekteparet bor i Tønsberg. De har to sønner og et fosterbarn og så deler de naturligvis hjemmet sitt med katter og hunder.

Sissels bakgrunn. «Man skal tidlig krøkes».

Hun forteller at hun vokste opp i en stabil, trygg og god familie som yngstemann i en søskenflokk på 4. Hun ble tidlig knyttet til dyr, hjemme hadde de katt og besteforeldrene hadde bondegård. Sissel har alltid vært en dyrejente, nå venninnene passet unger, da passet hun dyr og hester.

Hun er glad i å lære, og sier at hadde hun fått lønn for å studere så kunne hun blitt evighetsstudent.

Sissel kombinerer spiritualitet og kunnskap og har en bred utdannelse, blant annet 7 år med universitetsstudier (biologi, norsk, sosial-antropologi, pedagogikk og spesialpedagogikk). I tillegg er hun utdannet enhetsterapeut, hundetrener og rideinstruktør og har kurs i regresjonsterapi, dyrekommunikasjon, healing og mediumskap. Etter universitetsutdannelsen jobbet hun som leder og spesialpedagog på div. skoler i mange år. I tillegg har hun jobbet med hest på heltid i 2 år og på gård i New Zealand med kveg, hester og sauer. I 2004 da hun gikk på hundetrenerskole oppsøkte en skeptisk Sissel en svensk dyretolk med hunden sin Bonnie. Hunden formidlet til dyretolken at Sissel hadde forandret seg den siste tiden, hun var sur og vanskelig og det var fordi hun var gravid, men at hun kom til å bli seg selv igjen etter fødselen. Sissel var tidlig i svangerskapet og det var hemmelig. Paret hadde knapt informert sine nærmeste om graviditeten! Hvordan i all verden kunne Bonnie vite det? Etter denne episoden forsto Sissel hvor mye dyr faktisk forstår, at de har følelser akkurat som oss og hun bestemte seg for å bli dyretolk selv. Etter læretiden og kurset i 2004 begynte hun å ta oppdrag som dyretolk, ved siden av full jobb som avdelingsleder i skolen. Det tok fort av, hun fikk lange ventelister og tre år senere var hun i gang som dyretolker på heltid. Vi ser nærmere på hva tallene avslører.

Sissels Fødselsdata & Personlige tall

En analyse gjøres alltid på fullt fødselsnavn og fødselsdato og det er viktig å bruke riktig beregningsmetode for å komme frem til riktig sammensatt tall.
 • Fødselsnavn: Sissel Voll
 • Fødselsdato: 21.5.1970
 • Navnetall: 9
 • Vokaltall: 11/2
 • Konsonanttall: 7
 • Skjebnetall: 16/7
 • Fødselsdato: 21
 • 1. Utviklingstrinn: 8
Navnetall 9. Dette er universets tall og er i den kreative triologi. I analysen står det at hun har en sterk kraft i seg og det er viktig at hun utvikler en eller annen form for åndelighet for å få fred i sjelen. Det er fullbyrdelsens tall, stikkord er nestekjærlighet, sosial samvittighet og medfølelse og mange 9-ere er å finne i yrker eller bevegelser som jobber for en bedre verden, eller som velgjører for andre. Mange jobber også med mennesker som har falt utenfor systemet på en eller annen måte. (Det passer jo bra på spesialpedagogen). Vokaltall 11/2. Kalles også sjeletall. Et Mestertall indikerer ofte at det er snakk om en eldre esoterisk trent sjel. I Mestertallet 11/2, eller 1+1=2 er ånd og materie forent og tallet forsterker intuisjon, fantasi, kan gi livaktige drømmer, forvarsler m.m., derfor omtales det som «Den spirituelle budbringer» og «De synskes tall», man evner å ta inn informasjon fra andre plan. Allerede som barn var hennes forståelse stor.

Sissel forteller at hun som barn sanset energi som for andre var usynlig. Hun visste ofte hva som skulle skje i fremtiden. Kommunikasjon med mennesker opplevde hun ofte som vanskelig fordi hun fanget opp det som ikke blir sagt med ord. Som hun sier: «Så mange ivaretar fasaden og prater i vei om hvor bra de har det, og så kjente jeg at det som ble sagt med ord og det som ble sagt telepatisk ikke stemte overens.»

11-ere trenger ofte litt tid, eller gode røtter før de slår ut i full blomst.

Jeg var voksen før jeg forstod at jeg kommuniserte med dyr på et dypere plan enn normalt.

Dyr formidler også mye viktig informasjon om eierne. Sissel forteller at hun ikke bare snakker med dyr. Ofte kan også avdøde slektninger komme inn i samtalen med beskjeder fra andre siden. Hun er original, idealistisk og sensitiv og har medfødte synske/telepatiske healing- evner hun kan utvikle videre for å hjelpe andre (som hun jo har gjort). Mer utradisjonelle former for healing er blant tallets spesialiteter og hun kan ha et stort ønske om å bli opplyst. Konsonanttall 7 & Skjebnetall 7. Dette var Pythagoras favoritt-tall og er tallet for forskeren/  mystikeren/ metafysikeren. Tallet assosieres med den indre verden, psykologi, telepati, profeti, åndelige studier, etterretning, å avdekke sannheter m.m. Påvirket av tallet liker man å grave, mange bruker masse tid på å søke etter meningen med livet. 7-tallet gjør at hun utstråler en viss ro og hun har en naturlig beroligende, healende effekt på andre, spesielt nervøse mennesker. (Sikkert en evne som kommer til nytte på nervøse dyr også).

Kvalitetene i mestertallet 11 sammen med forskeren og mystikertallet 7 skaper ofte eksentriske personer med «rare evner» som bruker intuisjon i kombinasjon med vitenskap, de utforsker og virkeliggjør nye teorier og filosofier.

Mange 7-ere er filosofer, analytikere og tenkere som ender opp som lærer eller terapeut, en fin måte å dele sin kunnskap og visdom med andre. Å ha to like tall i tallkartet slik hun har forsterker egenskapen i tallet. (Dyretolken Anna Breutenbach har også to 7-tall i sitt tallkart). Skjebnetallet bestemmer over egenskaper man skal utvikle mer denne gangen, hvilken retning man bør ta og Sissel har også 7 som Skjebnetall. Dvs. at hun skal utvikle sin egen tro og bruke sin medfødte visdom og kunnskap for å vise andre vei, og slik ble det 🙂 Som vi ser på listen nedenfor er hun i godt selskap. Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner som aktivert i oss via fødselsdataene våre, og vibrasjonene oversettes til tall med Numerologi. De fleste healere er også klarsynte og vice-versa. Sissel har skrevet boken «Dyrekommunikasjon – når dyrene får en stemme» og i disse dager holder hun på med ny bok. I dag driver hun Norges største dyretolkskole og utdannelsen er nettbasert. Mange veterinærer har også gått på kurs hos henne. I tillegg gir hun dyretolknings-konsultasjoner over telefon. Jeg ønsker Sissel masse lykke til! Her et ferskt intervju med Sissel på podcasten Uhøytidelig spirituell. Vil du ha kontakt med Sissel? Du finner hennes hjemmeside her, https://sisselgrana.no  Facebooksiden hennes finner du her,  https://www.facebook.com/SisselGrana/ Artikkel om Sissel og hvordan hun reddet hesten Hurricane,  https://www.klikk.no/produkthjemmesider/hjemmet/sissel-snakker-telepatisk-med-dyr-3206387
 

Hvem vet – kanskje du også har evner du aldri har vært bevisst? Du finner oversikt over Personlighetsanalyser du kan bestille her

Relaterte artikler
MILJØVERNER OG DYREELSKER STEVE IRWINS TALL (A)
 

BARN OG NAVN. Vil du forstå ditt barn bedre?

Ett av de mest betydningsfulle øyeblikkene i et barns liv er når det blir gitt navn.

Pythagoras mente at hvis man kjente til tallene bak en persons energi, ville man forstå personlighetens liv og egenskaper. Dette fordi kodene til hvem vi er ligger skjult i bokstavene i det første registrerte navn.

En Numerologisk analyse kan sees på som ens kosmiske matematisk fingeravtrykk. Dataene lagret i fødselsnavn og fødselsdato inneholder kodene hele livet bygges på.

Alle mennesker har i seg fantastiske iboende kvaliteter som ikke har blitt oppdaget, aktivert og blitt tatt i bruk.

Gjennom årenes løp har mange mennesker tatt kontakt og tallene har hjulpet mange å avsløre skjulte evner og talenter.

Når du får forståelse for hva barn bærer i seg av potensiale, får du som forelder verdifull kunnskap som kan hjelpe deg å fremme barnets beste sider og å hjelpe barnet videre på sin ferd.


Reinkarnasjon

Numerologi er basert på konseptet reinkarnasjon. Om du tror på reinkarnasjon eller ikke, betyr ikke så mye. For deg som tror på reinkarnasjon teorien er svært enkel. barn8Den normale prosessen når folk dør er at de passerer gjennom en tunnel og ser livet passere revy. Så fortsetter sjelen inn i den ikke-fysiske verden til den velger å inkarnere igjen, etter å ha klippet og limt sammen omstendighetene for neste runde. 

Barn velger foreldre ut fra det som er mest gunstig for sjelens videre utvikling. 

Christian Sundberg husker hva som skjedde før han ble født, hvorfor han kom til jorden og hvordan frekvensen ble skrudd ned i tilpasningsprosessen!

Skapelseskodene et liv bygges på er spesialdesignet for menneskesjelen som er på vei av svært viktige grunner.

Det skjer før sjelen går gjennom fødselskanalen og mister bevissthet om hvem den egentlig er.

barn7Navnet

Hvorfor bruker foreldre så mye tid på finne riktig navn? Mange bruker måneder på å finne navnet de føler passer nyankommeren. (Mitt råd, stol alltid på intuisjonen.) Mor vil før fødselen tilbringe en svært betydningsfull periode med nykommeren og vil i løpet svangerskapet ubevisst plukke opp signaler og behov som kanaliseres til henne fra barnet. Derfor bør mor lede an i valg av navn, og med fars assistanse bør resultatet bli bra. barn22De fleste foreldre gjør en god jobb når det velger navn. Kombinasjonen av kjærlighet, intuisjon og mange måneders tilpasning i vente på fødselen, garanterer nesten for at barnet får og kodene det er ment til. Kodene i navnet (Vokaltal l+ Konsonanttall =Navnetall / Egenfrekvens) utstyrer barnesjelens nye personlighetsdrakt med personlighetstrekk og evner, tanke- og handlingsmønstre, og er også med på å utløse situasjoner og hendelser (transitter).

En Numerologisk analyse kan gi deg verdifull informasjon, slik at du ikke ubevisst motarbeider barnet ditt.

barn9Barn trenger veiledning for å klare å hente ut sine styrker og svakheter. og med Numerologi får du innsikt i barnets karakter og liv, på godt og på vondt. Tallene i barnets fødselsdato representerer  livsbane og skjebne. Dette tallet har vi stort sett ikke styring over. Tallet avslører kvalitetene i sjelens utviklingsvei.  

Man får større forståelse for personligheten man har fått i hus.

En Numerologisk analyse kan derfor være nyttig, å kjenne barnets sterke og svake sider gir foreldrene mulighet til å hjelpe dem på så mange måter. Man forstår bedre hvorfor barnet reagerer som det gjør og man kan oppmuntre barnet i den retning analysen avslører det har en mulighet til å utmerke seg og trives. (Lenke til kalkulasjonsmetode for navn).

 barn3Vær varsom med å designe selv.

Noen er forutbestemt til å leve utfordrende liv med mer motgang enn belønning, andre vil ha mer belønning enn utfordringer. Andre igjen vil ha en blanding av disse. En liten advarsel, mange er opptatt mestertall. De er også mer krevende, en grei påminner er at «karismatiske» Adolf Hitler også hadde 11/2 som navnetall.  barn7Jeg eksperimenterte en gang selv og stiftet et firma med mestertall 22/4 blant kodene, men det viste seg å bli for krevende for meg. Det hadde sikkert fungert om jeg hadde hatt 22/ blant mine kjernetall, men det har jeg altså ikke, så kompabilitet mellom tall er viktig. Jeg lærte en viktig lekse.  

barn1Kan Numerologi avsløre et ufødt barns kvaliteter?

Svaret er ja, du kan få en forsmak på kvaliteter og karaktertrekk barn får om du har bestemt deg for hva barnet skal hete.  Personlig tror jeg det viktigste er å lytte til intuisjonen når man smaker på de forskjellige alternativene man står ovenfor. 

Til slutt, visste du at et normalt svangerskap varer i 280 dager som er 403200 minutter?  

barn11432 kalles Pythagoras harmoniske frekvens. Navnet er svært viktig, fordi skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og lyd påvirker vårt DNA.   Lyd som spilles på 432 hz sies å ha en dyptgripende virkning på vår bevissthet helt ned på cellenivå, fordi 432 hz vibrerer på naturlige harmoniske prinsipperog forener egenskapene i lys, lyd  tid, rom, materie, gravitasjon og magnetisme med biologi, DNA-koden og bevissthet.   
 • Et svangerskap varer i 4032000 minutter.
 • Tallet 432 reflekterer solens radius i engelske miles. (432000).
 • Avstanden fra jordens sentrum til atmosfærens gjennomsnittlige høyde sies å være 4320 bue-minutter.
 • 4320 er også antall år det tar å passere gjennom to av husene i dyrekretsen.
 • En lengre syklus i det Vediske system kalles Kali Yuga og varer i 432000 år. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene 🙂
Å velge et barns navn er foreldrenes ansvar og privilegium. Man bør aldri la en numerolog designe navn. 

Lykke til med valg av navn – og husk å stole på magefølelsen!

Du kan bestille kun Personlighetsanalyse til kr. 698,-, klikk her for å lese mer. Forfattet av: Åse Karin Steinsland Aktuell artikkel:
NUMEROLOGI, SKAPELSESKODER OG REINKARNASJON. Vitenskapelig bevist?
foxlogo2Relatert artikkel om Megan Fox som snakket med sine ufødte kan du lese ved å klikke på bildet.  

TORUNN ANTHONSEN og Norges første seriøse forskningsstudie på healing

Det finnes så mange interessante mennesker i vårt langstrakte land og en av dem er healer og lærer Torunn Anthonsen.

Det fordi hun er en av to som deltok som healer i en forskningsstudie på healing!

Studien er resultatet av et samarbeid med NAFKAM (Nasjonalt forskningssenter innen komplementær- og alternativ medisin) og Sørlandet sykehus. Studien vekket stor interesse og vekket nysgjerrighet både nasjonalt og internasjonalt.

Studien fikk anerkjennelse internasjonalt etter den ble publisert i forskningsmagasinet “Explore -The Journal of Science and Healing”.

Kort fortalt, målet med studien.

100 deltakere av begge kjønn ble inndelt i 4 symptomgrupper: Smerter, utmattelse, psykiske problemer + «annet». Å kartlegge symptomer hos deltakere etter første healerbesøk.

Antall behandlinger varierte fra 1-17 og pasientene fikk 4 behandlinger i snitt.

Du kan lese hele studien her. Et norsk sammendrag av studien finner du her.

Resultat:

Grafen viser forbedring og reduksjon av symptomer, samt økt velvære- og aktivitetsnivå (50 % i snitt).

Kilde

Torunn samarbeider med leger.

Torunns Healingskole leier inn blant annet kommuneoverlege og nevrolog Cornelia Gåskjenn. Begge ønsker å hjelpe mennesker til bedre helse og utøver healende arbeid på hver sin måte. Derfor henviser de pasienter til hverandre, og slik henter de ut det beste fra begge verdener. Torunn er også på plass som healer en gang i uken i teknologibedriften Kitron. Her et innslag på NRK hvor produksjonsleder Margit Holen sier at de vet healingen har en positiv effekt. Trivselen har økt og sykefraværet gått ned. Torunn er fortsatt på plass i Kitron en gang i uken. Til høyre et innslag fra Agderposten. Klient Turid Jacobsen uttaler: «Jeg opplever en stor forskjell som ikke kan forklares, men jeg slipper smertestillende medisiner etterpå. Det er godt nok for meg». Foto: Erik Holand, Kilde

Torunn opplever at flere leger er oppriktig interessert i healing og bruker det selv.

Selv om forskningsstudiene avslører at healing har en positiv effekt, forklarer de ikke hvorfor, men det er spennende ting på gang!

Torunns bakgrunn & utdannelse.

Er i fagetisk råd i Det Norske Healerforbundet hvor hun er godkjent registrert healer.

 • Utdannet Soneterapeut ved Vestegnens Zoneterapi i Danmark, 2002.
 • Etablerte Torunn Anthonsen Healing i 2002.
 • Studerte mediumskap, healing og psychic art ved anerkjente Athur Findlay College UK 2008 – 2018.
 • Forskning på healing i samarbeid med NAFKAM og Sørlandets Sykehus. 2014 – 2018.
 • Etablerte Healingskolen i 2018. Fagskole for yrkeshealere.
 • Internasjonal Master Teacher ved Lisa Williams Int. School. Lisa Williams bruker Torunn som sin healer, nedenfor kan du høre hennes vitnemål om Torunn.

Ønsker du å bestille healingtime eller bli student ved Torunns Healingskole i 2022?


Numerologisk studie.

Jeg har skrevet mange artikler om klarsynte personer med div. evner opp gjennom årene.

Nedenfor et kort utdrag av det jeg har funnet.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner som er aktivert i oss via fødselsdataene våre, de oversetter vi til tall med Numerologi. Som vi ser er det spesielt ett tall som viser seg frem, samtlige er utstyrt med det sentralt blant sine kjernekoder. De fleste healere er også klarsynt og vice-versa. I 1+1=2 er ånd og materie forent og tallet forsterker intuisjon, fantasi, kan gi livaktige drømmer, forvarsler m.m., derfor omtales det som «Den spirituelle budbringer» og «Visjonens tall».

Vi ser at også at:

 • Alle 13 på listen har 11/2 blant kodene i navnet (aktiverte, medfødte evner osv.)
 • 7 av 13 har dobbelt opp med 11/2 og får forsterkende effekt av egenskapene i tallet.
 • 7 av 13 har 11/2 i kombinasjon med 7.
 • 6 av 13 har 11/2 i kombinasjon med  6 og 9.
 • 4 av 13 har 11/2 i kombinasjon med 3, 4 og 5.
 • 2 av 13 har 11/2 i kombinasjon med 8.
 • 0 av 13 har tallet 1.
Du finner artikler om noen av disse personene ved å ta et søk i bloggen eller du kan kikke innom artikler i kategori Tall og Helse. Forfattet av: Åse Steinsland, 23.02.2022

Kilder, div.

BENNIFER. Hvordan passer kjendisparet sammen? (A)

2022 var et Globalt år 6. Da rådet det store kjærlighetstallet og rekordmange nye allianser ble inngått.

Blant dem stjerneparet Ben Affleck & Jennifer Lopez. De var forlovet for 20 år siden, fant sammen igjen og giftet seg nylig 2 ganger, først 16. juli så 20. august 2022.

Vi tar en kikk på hva tallene avslører om hvordan stjerneduoen passer sammen, på godt og på ondt. Først litt om begges bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

 

PELOSIENES MYSTISKE JESUS-SYNKRONITETER. Nancy bestilte eksorsisme! (A).

Som Konfucius sier, vi alle er levende symboler om vi er bevisst det eller ei.

For å forstå symbolspråket følger vi brødsmulene universet legger ut.

Metaforen om «Den røde tråd» er kjent for de fleste, det er felles kjennemerker, motiv eller gjennomgangstema. I denne artikkelen ser vi nærmere på teorien i forbindelse med en serie mystiske synkroniteter den siste tiden vedr. herr og fru Pelosi som har vært vanskelig og IKKE legge merke til!

Historien tar visst aldri slutt! Du finner oppdatering vedr. angrepet på Paul og Nancys eksorsisme nederst i artikkelen.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PRESIDENT NIXON SOM PROFETISK MAL. Hvem passer malen? (A)

Nixon er eneste president i USA`s historie som har gått av frivillig.

Oppdatert artikkel 14/6-2023! Det gjorde han for å unngå riksrett pga. Watergateskandalen. Media har mang en gang trukket paralleller mellom Nixon og Trump, men kobler de riktig? Vi fordyper oss.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LIKE TALL LEKER BEST? Jimmy & Rosalynn Carter (A).

Tidligere president Jimmy Carter på 99 år er USA`s lengstlevende president, imponerende!

Alle eventyr har en ende og forrige søndag døde hans ektefelle Rosalynn. Paret var gift i hele 77 år. RIP.

Jimmy visste hun var den rette på grunn av resonansen han følte på første date!

Han krediterer ekteskapet sin lange levetid, så for å bli klokere er det nyttig å se på hvilke tall som opererte i kulissene og ga energi til, og sveiste sammen ekteparet.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SESHAT, NUMEROLOGIENS MOR. (A)

Pythagoras omtales som den moderne Numerologiens far og han var i Egypt og studerte.

Og her finner vi spor etter en spennende og undertrykt gudinne ved navn Seshat.

Akkurat som pavedømmet kuppet Gudinne-tallet 13, ble i følge historien Seshat fortrengt av Toth (Tahuti) som overtok tittelen som både skriver og visdomsgud.

Gamle Egypt

egyptskole3Egypt het tidligere Kemet og er kjent som den første nasjon som utviklet et system med moralske og etiske koder å leve etter. Retningslinjene eksisterte i tusenvis av år før Koranen og Bibelen dukket opp. Egypt var kjent som landet med de åndelige menneskene.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

ISRAEL, ALENE MOT ALLE? (A)

«I de siste dager vil ALLE nasjoner gå mot Israel».

Oppdatering: Akkurat slik det er i dag. I mange år har USA og Israel vært gode venner. Biden, Norge og FN vil ha tostatsløsning, Netanyahu sier nei.

I følge VG er Israel helt avhengig av støtten fra USA og hadde ikke overlevd i Midtøsten uten dem. Netanyahu er uenig.

Midtøstens sentrum er Jerusalem, den omstridte byen som er hellig for tre religioner: Jødedom, og ut av den kom kristendom og islam. I følge skriftene er det her endetidskampen vil stå til slutt, og veldig mange kristne vil ha det til at vi nå er i endetiden. I artikkelen kan du lese mer om:

 • Koblingen mellom Israel, USA & 911.

 • Uten de «36 Utvalgte» ville ikke verden ha eksistert.

 • Bibelske røtter bak pesten og nedstengningen.

 • Israel, Eden, Månen og Kvinnens oppstigning. 

 • Hvem tør å røre Israel, Guds land?

 • Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

  Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

  Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SANDVED`S VAKRE SOMMERFUGL-ALFABET!

Den norske naturfotografen Kjell Bloch Sandved har en enorm samling av sommerfuglbilder.

Sandved jobbet på Smithsonian’s National Museum of Natural History i Washington da han la merke til at mange av de naturlige formene i sommerfuglenes vingemønstrene lignet bokstavene i alfabetet. Det ga han ideen om å finne alle 26 bokstavene i alfabetet og tallene fra 0-9. Prosjektet ledet han til mange land og tok hele 24 år. Du kan bestille print av ditt eget navn m.m. via nettstedet hans.

Se så vakkert 🙂

Kilder: https://mymodernmet.com/kjell-bloch-sandved-butterfly-alphabet https://no.wikipedia.org/wiki/Sommerfuglalfabetet

HELLIG GEOMETRI. Universets språk. (A)

Hva er hellig geometri?

Det er geometrien og symbolikken bak universets oppbygging, arkitektur og visdom.

Kunnskapen bærer i seg grunnlaget for all helhet og sunnhet. Den er metodisk og bygger på sunn fornuft og naturens- og fysikkens lover som aldri forandres.

G=7. Et kjent vokter- og frimurersymbol.
Kristus er mye større enn de religiøse baserte historiene om Jesus, fordi Kristus er en kosmisk tittel, og den legemliggjør fullstendig åndelig frihet. Kjært barn har mange navn. Hellig geometri, Lysets-Universets- eller Guds språk er eldgammelt, men var senest godt kjent av greske filosofer og matematikere som Pythagoras og Platon. Språket har blitt voktet i tusenvis av år av innvidde personer, «dem som har øyne til å se». I eldre tider hadde vokterne en høy status i samfunnet. Ingen kan nekte på at de hadde bemerkelsesverdig mye informasjon om universet og verden vi lever i. Mye av kunnskapen gjenoppdages faktisk i dag.

La oss begynne med å se på betydningen av ordene «Hellig» og «Geometri».

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Aktuelle artikler
22/7, DEN UNIVERSELLE PI. Årets PI-dag! (A)
FASTE, TALLET 40 & TRANSFORMASJON AV BEVISSTHET. Pythagoras vei til opplysning. (A)
HVORDAN BYGGE ET MENNESKE. Unnfangelsens lys oppdaget (A)
KORNSIRKELFENOMENET. (A)
UTENOMJORDISKE RADIOSIGNALER. NSA dekoder signaler ved hjelp av Numerologi (A)
Pythagoras arv.
432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.

TRINN FOR TRINN MED RENE ZELLWEGGER. Ny Bridget Jones film! (A).

Vi analyserer kjente personligheter for å få en dypere forståelse for Numerologi.

Denne gangen fordyper vi oss i skuespiller og publikumsfavoritt Renée Zellweger.

Oppdatering 10/4-2024! På Valentinesdagen 14. februar 2025 kommer Bridget Jones nr. 4! Innspillingen starter i mai i år. (Kilde). Hovedfokuset i artikkelen er på hennes 4. Utviklingstrinn og hvordan tallene her har påvirket hennes liv og karriere gjennom disse epokene, men vi ser også litt på hennes personlige tall, la oss gå i gang!

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

HVA BETYR DET NÅR DU SER SAMME TALL?

Mennesker over hele verden rapporterer å se koden 11:11. Hva betyr det egentlig?

Man legger merke til klokken på spesielle tidspunkt, eller ser bilnummer eller telefonnummer med  tall som  11:11, 22:22 eller 3:33, 13:13 osv.

Det sies at vi bør være oppmerksom når vi ser samme tallmønster gjentatte ganger. Tall er og blir det universelle språk, et språk sjelen benytter seg av for å sende meldinger til oss.

TALL-SYNERGI: Flere like tall virker sammen og skaper en sterkere effekt enn ulike tall og tall som står alene.

Den kjente psykiateren Karl Gustav Jung hadde stor respekt for tall. Han mente at tall-synkroniteter var med på å knytte den subjektive verden til den objektive. At skjulte matematiske forhold avslørte forbindelsenes indre struktur. Som f.eks. med 1:1 som representerer symbolet Vesica som geometrisk symboliseres med to sirkler. Når dualitetens kraft i tallet 2 møtes i mann (1) og kvinne (1), kan et nytt mennesket dagens lys. Peter Gersten mener den fysiske virkelighet er en illusjon og en del av et intelligent utformet kosmisk dataprogram som manifesteres av digitale koder. Hellig geometri, frekvens og vibrasjon definerer vår eksistens. Vår genetiske hukommelse utløses av disse digitale kodene på spesielle tidspunkter i våre liv. De vekker og klargjør sinnet vårt til forandring og utvikling av bevissthet. 11.11 er kode og metafor for de forskjellige syklusene og manifesterer og igjen-manifesterer den fysiske virkelighet som om den følger en kosmisk planskisse.

Alt er tall, og det er ikke alltid lett å vite hva det betyr. En heldig lottovinner fortalte meg at i en periode før trekningen observerte vedkommende hele tiden tall som 11:11, 12:12 på klokker osv. Det stoppet opp etter han vant.

 • Tallrekker som 11:11, 22:22 osv. er numeriske palindromer, ordet betyr bane/vei og tilbake igjen. Ser du slike tall kan bety at noe  fra fortiden er i ferd med å gjenta seg eller kommer tilbake i fokus igjen.
 • Ser du tall du har i sitt Numerologiske kart som fødselsdato, skjebnetall osv. kan det være en påminner om å ha fokus på oppgavene som ligger skjult i skjebnetallet. Eller det kan bety at viktige ting er i ferd med å skje i ditt liv.
Ser du tall som 13:13, 15:15, 17:17 osv., husk at Numerologi handler om tall-redusering, alle tall kan reduseres til ett tall mellom 1 og 9. Koden 15:15 blir da redusert til tallene 6:6 fordi 1+5=6 og 1+5=6. Generelt kan man si at det er kvalitetene i de enkle tallene som kommer til uttrykk. Nedenfor tallene jeg får mest spørsmål om og hva tallene kan bety når de viser seg.

 «00:00». Drøm nye drømmer! 

Kun ett tall er slik at når vi plusser til et hvilket som helst tall, så forandres ikke tallet vi startet med. Tallet med denne unike egenskapen er null (0). Tallet for helhet, evighet, Guds kilde, ren ånd og Alfa Omega. Ser du dette tallet er det et varsel om at du i enhet med universet. En sirkel er sluttet, og du er snart klar for nye oppgaver på nye nivåer.

 «10:10». Stol på ideene dine! 

Tallet 10 assosieres med skjebnen og forandringer, gir en ny start og tar ting til et nytt nivå. Det står for kjærlighet og lys, det å skape alt en kan forestille seg. Slik en ser det for sitt indre øye, slik skal det bli. Tallet 10 bærer i seg en kraft til å gjøre kreative ideer om til konkret virkelighet og kraften må brukes med visdom, for kraften som skaper inneholder også kraften som ødelegger. Selvdisiplin og medfølelse er påkrevd. Et nytt bevissthetsnivå er i ferd med å åpnes opp.

 «11:11». Ny start på flere plan! 

Dette tallet indikerer at nye muligheter kan manifestere seg. Noe er i ferd med å gjenta seg eller kommer i fokus igjen. Endringer du tenker å gjennomføre er riktig, du er på rett spor. En ny syklus er i ferd med å starte, stol på deg selv. Ellers kan 11:11-kombinasjoner peke i flere forskjellige retninger. 11 symboliserer dualisme, men også forhold, samarbeid, diplomati og relasjoner. 1:1 ser ut som en portal. Et nytt år starter den 1.1, vi finner også 1:1 igjen som starter i Fibonacci-rekken. 1-1-2-3-5-8-13. (Hvert tall er summen av de to forrige). 2 sirkler koblet til hverandre hvor sentrum skaper et nytt 3. rom i midten. Dette symbolet er det matematiske grunnlaget for hellig geometri og numerologi. Her lenke til en liten mirakelhistorie om en som ble født den 11.11.

 «22:22». Ikke gi opp! 

Fortsett! Dette er et tegn på at du er på rett spor, det er viktig at du fortsetter slik du hadde tenkt. Ikke gi opp. Enten ignorerer du muligheter som kommer din vei, eller så er du redd for det potensielle resultatet, selv om det virker svært lovende (kanskje nettopp fordi det virker så lovende). Du er kommet til et punkt i livet hvor dører blir åpnet for deg, men det krever innsats. Skift til et høyere gir. Du blir bedt om å gå en vei som krever mot og anstrengelser.

 «33:33». Gi av din visdom! 

Har du bedt om bekreftelse på noe? Dette er et stort JA. Nye, kreative sjelfulle opplevelser er på vei. Din sjel bekrefter at dine følelser og tanker er riktig. Tallet 33 i disse variasjonene representerer også inspirasjon, kjærlighet og sjenerøsitet. Du har mye å gi verden, men holder for mye tilbake. Tallet 333 menneskets høyeste åndelige oppnåelige tilstand, og transformasjonen av det fysiske menneske til det guddommelige mennesket.

 «44:44». Løsninger på vei! 

Tallet 4 representerer fysiske fundamenter, konstruksjon og er tallet for den hardtarbeidende byggeren. Du skal forankre viktige ting og det er viktig at du nå er realistisk, alvorlig og produktiv. Når du ser tallet 444 så er du i en krevende periode, men ikke bekymre deg så mye. Be om hjelp, og du vil få det. ha god bakkekontakt og fokus på detaljer. Ved å gi slipp på bekymringer, åpner du for nye løsninger.

 «55:55». Forandringer & muligheter! 

Tallet 5 representerer frihet og forandring, og når du ser dette tallet er det på tide å bryte fri fra gamle bånd og begrensninger som har holdt deg tilbake. Det er på tide å leve ut dine drømmer. Fest setebeltet! Forandringer, nyheter, reiser og overraskelser er på vei. Flyt med, og du kan komme inn på en helt nytt spor.

 «66:66». Balanse er påkrevd! 

Tallet 6 handler det fysiske liv, skapelsen, sex, kjærlighet, hjem og familie  Ser du tallet 666, så bør du heve dine vibrasjoner og opprettholde en positiv holdning og et positivt tankesett og stole på at forbedringer er på vei inn i livet ditt. Pass også på at du ikke fokuserer for mye på den fysiske og materielle siden av tilværelsen. Tallet ber deg tenke mer på sjel og å være i tjeneste for andre.

 «77:77». Viktige lekser er lært! 

Tallet 7 har sin helt spesielle magi. Ser du denne tall-sekvensen ofte, indikerer at en svært så viktig livs-leksjon har blitt lært og du får anerkjennelse fra «oven». Du er i utvikling! Dette er et svært positivt tegn, forvent deg flere mirakler i tiden fremover.

 «88:88». Forandringer er underveis! 

Noe i livet ditt er nærmer seg en avslutning. Dette er et tegn, du får tid til å forberede deg. Er du lei av ting i livet ditt, vil dette snart erstattes med noe bedre. Overgi deg, gi slipp på det som ikke fungerer. Tallet kan også bety at du er ustabil følelsesmessig i forhold til både karriere og relasjoner.

 «99:99». Transformasjon & overgang 

Tallet 9 kalles universets- og verdens tall og representerer transformasjon, avslutninger og overganger. Du er i slutten på en syklus. Ser du tallet 9 gjentatte ganger, er det tid for fullførelse og  opprydning på alle plan. Lær deg å tilgi. Du står snart foran en ny start. Har du tenkt å reise ut i verden, så venter verden på deg.

«1-2-3-4». Positivt tegn, følg opp planer!

Hvis du gjentatte ganger ser stigende sekvenser som 1234, er dette et positivt tegn. Er du bekymret for om du er på rett spor, bekrefter tallkodene at du bør følge opp de ideer og tanker du har hatt og ikke la deg stoppe av tvil. Verden rundt er det mennesker som velger å gifte seg på progressive datoer som 10-11-12 og 11-12-13.


 «4321». Revurder planer! 

Vær varsom. Hvis du gjentatte ganger ser synkende antall sekvenser som 321, dette er et tegn på at dine tanker er regressive. Du kan se på disse tallkodene som et varsel om at hvis du handler på dine tanker og ideer nå, kan det varsle tilbakeslag.

 «16:16:». Hold egoet i sjakk. 

Tallet 16 er ganske vanlig, og er det tallet som oftest fungerer som en advarsel om at man mistolker signaler og situasjoner, eller bør være mer ærlig  mot deg selv og slippe sjelens visdom mer til. Egoet tar for stor plass. En god start kan være å innrømme at man har tatt feil.

 Lesernes egne tallhistorier 

Mine lesere har sendt inn en rekke tallhistorier, og har du hatt spesielle opplevelser med tall setter jeg stor pris på om du vil dele den med oss. Historiene kan du lese på denne lenken.

Lærerike artikler i samme gate.

oransjedeler
Du kan også lese mer om hvert tall i tallraden øverst på siden.
Forfattet av: Åse Karin Steinsland

DØDELIGE PISTOL-PARALLELLER. Troll i ord for Alec Baldwin. (A)

Den amerikanske skuespilleren og film-produsenten Alec Baldwin er sønderknust etter at han drepte en fotograf ved et uhell under film-innspilling.

Oppdatering 19/1-2023. Politiet stiller Alec Baldwin til ansvar for skyteulykken og har siktet han for uaktsomt drap. Kilde

37 år tidligere skjedde det samme med norskættede og fremadstormende Jon-Erik Hexum. Han døde etter et selvpåført skudd med en rekvisittpistol under innspilling av en TV-serie hvor også en fotograf stod sentralt. Han er ikke den eneste. Det samme skjedde med Bruce Lee`s sønn Brandon Lee. (Lets go Brandon?).

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SPEILHENDELSE AV BANEHEIA-SAKEN. Andersen tiltalt (A)

Oppdatering 23.4.2024:

Gjenopptakelsessaken mot Jan Helge Andersen (f. 17.1.1981) er i gang. Han står tiltalt for drapet på Lena Sløgedal Paulsen og erklærer seg ikke skyldig.

Det skjer når vi er i et Globalt år 8, Andersen er nå i sitt Personlige år 8, har Essentall 8 og det er satt 8 uker av til saken. Tallet 8 assosieres med Saturn og lov, rett, domstoler, karma og balanse.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FUGLEKVITTER ER BLODIG ALVOR!

Etter en lang vinter er fuglene klar for å kvitre til seg en make, men det er flere grunner til den intense kvitringen om våren. 

Skapelsen bygger på lyd, lys og vibrasjoner og lydvibrasjonene i fuglesangen fremme naturens vekst.

Den vakre kvitringen påvirker planter, trær og blomster til å stå opp fra vinterdvalen. Ved daggry og skumring trenger plantene stimuleringen fra fuglenes sang fordi vibrasjonene setter i gang en kjemisk prosess som får plantene til å vokse. Fugler reagerer (som oss) på det økende dagslyset om våren. Lys øker fuglenes testosteron-nivå, som igjen påvirker forplantingsadferden. 

Lyd sies å ha startet hele skapelses-prosessen fordi lyd skaper energi og materie om til form.


Spør gjøken!

Så litt moro. I gamle dager var gjøken kjent som spådomsfugl. Det foregikk slik:

Når man hører gjøken gale, skal man skynde seg å taust stille spørsmål som må formuleres slik at det blir besvart med et tall.
 • Eksempel: «Hvor mange år går det før jeg blir gift», hvor mange barn får jeg» m.m. Svaret er antall ganger gjøken galer. 4 ganger blir da til at om 4 år så blir gift eller du får 4 barn. Tier gjøken, betyr det at man ikke blir gift eller får barn osv.
 • Er du så heldig at du sitter under samme tre som gjøken skal visstnok spådommen slå enda mer til.
 • Første gangen du hører  den om våren er det viktig å finne ut hvilken himmelretning koko-et kommer fra. Nord-gjøk er sorg, sør-gjøk er dødens gjøk, øst-gjøk er trøste gjøk og vest-gjøk er best gjøk.
Det er nok lurt å ta svarene med en klype salt 🙂
Kilde

Studier på planter og musikk

Fugler er følsomme for støy på grunn av at de kommuniserer akustisk og naturlig nok  forstyrrer unaturlig støy trær og planters vekst.  Støy påvirker fuglesang, men gjør det også vanskeligere for rovdyr å jakte. Industri-støy og vibrasjoner fra mobilmaster forstyrrer oppførselen til dyr, men også insekter som pollinerer planter og sprer frø. Det blir mindre trær, som igjen betyr mindre habitat for hundrevis av arter som er avhengige av trærne for å overleve. Det var denne gjensidige avhengigheten. På vingården Paradiso di Frassina i Toscana i Italia bruker de klassisk musikk for bedre produksjonen. Prosjektet startet i 2001 som et forsøk på å holde skadedyr unna. De observerte at planter modnet raskere når de blir utsatt for beroligende lyder fra Mozart, Vivaldi, Haydn og Mahler. I en serie med studier utført av Dorothy Retallack i Colorado demonstrerte hun virkningen forskjellige typer musikk har på  forskjellige potteplanter. Eksperimentene foregikk under  strenge vitenskapelige forhold. Plantene ble oppbevart i store, lukkede kabinetter på hjul, hvor lys, temperatur og luft ble automatisk regulert.

Tre timer per dag med psykedelisk rock hindret veksten og ødela squashplanter, grønnplanter og mais på under fire uker.

Hun spilte forskjellig musikk for petuniaer, rock- og klassisk musikk. Avisen ”The Denver Post” meldte:
 • Petuniaene som ble utsatt for rock nektet å blomstre.
 • De som lyttet til klassisk musikk utviklet seks vakre blomster.
 • Mot slutten av den andre uken lente petuniaene som ble utsatt for rock seg BORT FRA radioen og viste ujevn vekst.
 • Petuniaene som lyttet til klassisk musikk lente seg alle sammen MOT LYDEN.
 • Innen en måned var alle plantene som hadde blitt utsatt for rockemusikk dødd.
I et annet eksperiment utført over tre uker, spilte hun Led Zeppelin og Vanilla Fudge til en gruppe av bønner, squash, mais, clematis og praktspragle. Hun spilte også innovativ, atonal populærmusikk til en annen gruppe og ingenting for en tredje gruppe.
 • Plantene utsatt for Led Zeppelin og Vanilla Fudge LENTE SEG BORT FRA HØYTTALEREN. Etter tre uker var de innskrumpet og DØENDE.
 • Bønnene som var utsatt for den ’nye musikken’ lente seg 15 grader bort fra høyttaleren og hadde røtter av middels størrelse.
 • Plantene som hadde blitt etterlatt i stillhet hadde de lengste røttene og vokste høyest.
 • Videre oppdaget man at planter som man spilte rolig, klassisk musikk for ikke bare ble høyere enn plantene som ble etterlatt i stillhet, men de lente seg MOT HØYTTALEREN. 
 • Alle plantene som stod ved siden av rockemusikken LENTE SEG BORT FRA HØYTTALERENE og prøvde å komme seg bort fra musikken.

eggcelle

Samme prinsipp vedr. lyd råder i vår skapelse?

Hvordan finner menneskelige sædceller frem til egget? Blir sædcellene kjemisk tiltrukket av egget, eller har de andre måter å navigere på? Slik jeg har skjønt det, så kvitrer/synger egget til sæden. Egget gir fra seg et «paringsrop/frekvens», og sædcellen som resonnerer best i henhold til kriteriene til sjelen som ønsker å bli født, finner raskest frem til eggets inviterende sang.   Nedenfor en sang en mann lagde ut fra hvordan en gruppe fugler hadde plassert seg på  strengene. Forfattet av: Åse Karin Steinsland, oppdatert 24.05.2018
Ser litt stressa ut det vannet utsatt for 440 Hz. Relatert artikkel: «432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.» 440 Hz som musikkinstrumenter er innstilt på i dag er ute av synkronitet med resten av universets harmoniske musikk. Vi er en del av universet, og jeg tror det er fundamentalt viktig at vi justerer oss tilbake til universets harmoniske toner skal vi klare å gjenopprette balanse og fred på jord. Aktuelle artikler
DET VAKRE SOMMERFUGL-ALFABETET
WIFI, 5G, STRÅLING & DEN ELEKTROMAGNETISKE TÅKEN. 5G, et sakte Hiroshima?
 

Kilder:

BISKOP EMMANUELS SKJEBNEÅR. Tilgir angriperen.

Den irakiskfødte assyriske australske biskopen Mar Mari Emmanuel (19.7.1970) er på bedringens vei etter angrepet under gudstjenesten i Sydney.

Skjebnetallet handler om utviklingsvei og om timing, dvs. når viktige hendelser inntreffer.

I Numerologi har han Skjebnetall 16/7. Det er et spirituelt tall, han ble biskop.

16-åringens angrep kom i uke 16/7, like etter klokken 7, i biskopens Skjebneår 16/7.
Kilde: Christ the Good Shepherd Church
Tallet 7 står frem i stort sett alle kulturer som hellig og magisk. Det er sinnets tall, er i den mentale triologi og representerer forskning, analyse, mystikk, metafysikk, spiritualitet, den indre verden, psykologi, telepati, profeti, intuisjon, åndelige studier m.m.  

Hvis jeg har riktig fødselsnavn, utstyrer fødselsnavnet Robert Shlimon han med nok en 7-er fordi han får Konsonanttall 7 (kalles førsteinntrykk-tallet). Den indiske guruen Sadhguru har samme løsning, Skjebnetall 7 og Konsonanttall 7. (Det sammensatte tallet 16 skrives som 16/7 fordi 1+6=7, aktuell artikkel om 16-versjonen som syklustall finner du her).

Vedr. timing og sykluser.

Skjebneår er mer potente perioder, på godt og på vondt (p.g.a. resonans, likt tall i Personlig år som i Skjebnetall, derfor kalles det Skjebneår), i slike år kan alt skje. Det var i 2015 (som også var et Globalt år 8) i sitt forrige Skjebneår at han startet den uavhengige kirken «Christ The Good Shepherd Church».

Kirken fikk Navnetall 7, i biskopens Skjebneår 7.

Den frittalende biskopen fikk en betydelig tilhengerskare under nedstengningen, han taler makten midt i mot og mener mange kirkesamfunn har blitt for politisk korrekte. I 2024 er han nok en gang i sitt Personlige Skjebneår 7 og han har gjort seg bemerket også før angrepet. Han har sin egen kanal på TikTok og Youtube, og for noen måneder siden dukket han opp på Patrick Bet-Davids PDB-podcast.
Ser man nøye på filmen av angrepet kan det se ut som at biskopen overlevde fordi angriperens kniv ikke fungerte som den skulle. I filmen ser vi gjerningspersonen se på kniven flere ganger. Angriperen skadet visstnok flere fingre under angrepet og det spekuleres i alt fra mirakler og guddommelig inngripen. (kilde).

Diplomatisk vibb på jobb i tallkartet til biskopen i april.

I prognosen for april måned står det at «han kan møte på en skjør / ustabil person han får rollen som lærer /rådgiver ovenfor». Det står også at han «kan få god omtale» og det har han jo fått. VG skriver at biskopen har tilgitt både angriper og hans eventuelle støttespillere. April er biskopens Personlige måned 2 i hans år 7, og 2 er terapeutens tall. Det styrker intuisjon og diplomati, som jo er bra egenskaper om man vil helbrede «vanskelige relasjoner».

Ha en fredelig helg!

 • Flere artikler om magiske 7 finner du her.
 • Her kan du finne ditt Personlige årstall.
Forfattet: 19.4.2024, Åse Steinsland

Nysgjerrig på hva årene forut har å by på?

Klikk på bildet for oversikt.
Les tilbakemeldinger
Kilder Youtube-kanalen hans finner du her

UNIVERSETS LYD OG MANTRAET «OM».

I Numerologi tar man utgangspunkt i at skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner (som oversettes til tall).

Et av hinduismens viktigste lydsymboler uttales «Om».

Symbolet har flere tusen år gamle røtter og kommer fra det eldgamle vediske språket sanskrit som har sitt opphav i en høyt utviklet sivilisasjon som går mange tusen år tilbake i tid.Sanskrit betyr ordet Veda «viten» eller «kunnskap», og er beslektet med ordet visdom.  I følge vediske skrifter står «Om» for de opprinnelige, guddommelige vibrasjonene i verden og universet.
Symbolet for mantraet og lyden"Om/Aum".
Symbolet for mantraet og lyden»Om».

Vedaene anså lyd for å være hellig. Lyd gjør noe med menneske-sinnet, derfor brukte de mantraer.

Et mantra er et ord, en stavelse, eller en lydbølge som har en spesiell kraft. Så  chante mantraer handler ikke bare om åndelighet og religion, men er en kombinasjon av lyd, pust og rytme som hjelper oss å kanalisere energien vår slik at vi kommer mer «online» og blir mer hel. Sanskritmantraer er satt sammen av stavelser som lager lydvibrasjonsmønstre som påvirker forskjellige deler av kroppen. Hver stavelse resonerer med et bestemt organ eller del av kroppen, som f.eks. hypothalamus. Og en av de viktigste funksjonene til hypothalamus er å koble nervesystemet til det endokrine systemet via hypofysen.

Nesten alle hindubønner begynner og slutter med «Om» som er det viktigste mantraet i hinduismen.

Enkelte hevder at hele verden ble skapt av lyden, og at det finnes en gjenklang, et ekko av lyden i alle mennesker og alle levende vesener. Nedenfor en video du kan følge og chante med. Symbolet brukes også som dekorasjon og utsmykning på bygninger, smykker verden rundt  den dag i dag.

Fordeler ved å meditere & chante på «Om-mantraet»

om3Med meditasjon faller sinnet til ro, man entrer en tilstand hvor man får tilgang til et bevissthetsnivå som vanligvis ligger bortenfor normal mental aktivitet og man åpner for tilgang til universets kreative intelligens.

Det sies at:
 • Chanting av OM-mantraet renser auraen og miljøet rundt den som chanter og gir positive vibrasjoner til hele nærområdet.
 • Det reduserer mentalt stress, forbedrer konsentrasjonen og gir oss tankero.
 • Det tar deg alfa-nivå, en meditativ tilstand som gir dyp avslapning.
 • Fjerner giftstoffer fra kroppen og gir bedre immunforsvar og styrker vår selvhelbredende kraft.
 • Det sies at om du gnir hendene mens du chanter OM så «lader» du hendene med positiv energi. Ved å legge hendene på kroppsdeler så kan disse aktiveres og bli friskere.
 • Forbedrer konsentrasjonen og hjelper deg å fokusere.
 • Forbedrer stemmen og gir en styrke til stemmebånd og muskler. Dette fordi det skaper en vibrasjon og lyd som kan føles i stemmebåndet og sinus.
 • Mantraet sies ha kardiovaskulære fordeler som kan hjelpe på blodtrykket.
 • Hjelper på den generelle utviklingen av kropp og sinn på en positiv måte uten bivirkninger.
 • Påvirker stoffskifte, kan gi vekttap, renser huden og gir den glød.
 • Chantes den regelmessig vil du mer kontroll over følelser og føle deg sterkere.
 • Chanting av mantraet i større grupper produserer positive vibrasjoner som kan påvirke større geografiske områder.

om5Kraften i den kollektive bevissthet.

TM sine sider kan vi lese at: «Omfattende forskning publisert i ledende forsknings-tidsskrifter viser at den kraftfulle, stress-reduserende virkningen av meditasjon har i tillegg en beroligende effekt på befolkningen omkring. Når enkeltindivider praktiserer Transcendental Meditasjon og dens videregående teknikker sammen i grupper, har forskning vist en dramatisk og umiddelbar reduksjon av kriminalitet, vold og konflikter og redusert stress i samfunnet – samtidig som det registreres en økning av koherens (samhandling), positivitet og ro i hele samfunnet.

Den unike effekten av denne tilnærmingen til å hindre sosial vold, terrorisme og krig, er bekreftet i mer enn 50 demonstrasjoner og 23 vitenskapelige dokumenterte studier. Denne forskningen er meget nøye undersøkt av uavhengige forskere og godtatt for publisering i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter. Forskningen har også en usedvanlig høy signifikant verdi.»

blekksprutIndisk Numerologi er også kjent som Vedisk numerologi fordi det dukket opp med Vedaene og deres eldgamle hellige tekster.

Det vediske systemet fungerer ut fra prinsippet om talls vibrasjons-resonans.

Når en person (vibrasjon) er i harmoni, skaper personen harmoniske handlinger, og motsatt.

Tenk for en virkning det ville ha fått på verden om vi hadde erstattet dagens åndsfraværende TV-programmer som stort sett fremmer konkurranse og frykt med lærerike programmer hvor man oppfordret folk til å tenke selv, til samhandling og meditasjon.

«Vår lidelse kommer av at vi binder oss til mennesker og ting. Gang på gang forsøker vi å finne noe varig, hvor det ikke er noe varig å finne. «~ Philip Martin

Forfattet av: Åse Steinsland, 17.02.2016

Aktuell artikkel om vediske skrifter og tidsaldrene på lenken under.
VEDISKE SKRIFTER OM VERDENS TIDSALDRE. Hvor befinner vi oss i syklusen nå? (A)
Kilder

KAMPEN MELLOM EGO OG SJEL OG TALLET 16/7. (A)

Er det ett syklustall som avslører om- og når mennesker opplever livets mer utfordrende sider, er det tallet 16/7.

Det er viktig å understreke at tallet 16/7 ikke er dårlig tall. Tallet sies å ha vært Pythagoras favoritt-tall på grunn av det store potensialet i tallet.

Les mer om:

 • Hva er egentlig Karma?
 • Krigen mellom  Ego og Sjel
 • Tallet 16 som Essenstall &  Konsonanttall
 • Skjebnetall 16, mistet 3 barn i uke 16.
 • Behring Breiviks vokaltall 16
 • Gruveulykken i Chile og tallet 16
 • Virginia Tech massakren og Cho Seung-hui og 16
 • Showet ”All of Mia”, 16 i aksjon
 • Viggo Kristiansen og tallet 16
 • Flykatastrofen i Polen og tallet 16

Egen artikkel om påsken 2019 i uke 16 finner du på denne lenken. 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SOLFORMØRKELSE OVER USA. Del I: Et varsel? (A)

Vi er i et Globalt år 8 og den 8. april er det duket for nok en solformørkelse over USA, den tredje siden august 2017.

Det er ganske spektakulært, fordi i følge NASA går det i snitt 375 år mellom to totale formørkelser på samme sted. Intervallet kan også være mye lengre.

I denne artikkelen ser vi nærmere på symbolikk og hva svært så interessante tallsynkroniteter avslører om den kommende solformørkelsen. Vi går i gang! Oppdatering 3. april!  Alt henger sammen. Ny artikkel om den symbolske brokollapsen etter containerskip-krasjet i Baltimore finner du her.

Jordskjelv.

(Kalk.)
I USA er det mest jordskjelv i Alaska og California, og i skrivende stund er det fraktale 117/9 år siden det store San Fransisco-skjelvet den 18.4.1906. Nå finnes det andre steder i USA som også er utsatt for jordskjelv som vi ikke hører så mye om.

Eksperter har i mange tiår advart om at Midtvesten i USA står i fare for å rammes av et massivt jordskjelv.

I mars 2022

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FORDYPNING I O.J. SIMPSON-SAKEN. Simpson er død. (A)

Tallene i fødselsdatoen våre avslører også når viktige og skjebnesvangre hendelser inntreffer i livene våre.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke tall som opererte i kulissene vedr. personene involvert O.J. Simpson-saken. Han døde av kreft den 10.4.2024 og ble 76 år gammel. RIP

Nicole og Ronald ble knivdrept 12. juni 1994 i det som ble århundrets kriminalsak, og veldig spesielle tall viser seg frem!

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

SOLFORMØRKELSE OVER USA. Del II: Brokollapsen i Baltimore (A)

I den store livsveven henger alt sammen så her Del II.

Jeg avsluttet Del I om en krig i USA i 1812. I den sto slaget i Baltimore sentralt. Og ser man det, dagen etter måneformørkelsen ble broen «Francis Scott Key Bridge» i Baltimore kjørt i senk av et containerskip!

Broen er oppkalt etter nøkkelpersonen mr. Key, et sentralt nasjonalsymbol i USA. Hendelsen får også tankene til å vandre til Suez-kanalen og blokkeringen av kanalen med containerskipet «Ever Given» for noen år siden. Og ser man det, interessante tallparalleller dukker opp! Vi går i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

EMANUEL SWEDENBORG, MATEMATIKEREN SOM SNAKKET MED GUD. (A).

Emanul Swedenborg var en svensk visjonær filosof, vitenskapsmann, oppfinner, astronom og matematiker som er plassert høyt på listen over tidenes mest intelligente menn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

JOE ROGAN ENDRER MAINSTREAM-MEDIA. Hva avslører tallene? (A).

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

På slutten av 2019 bladde Spotify opp 1 milliard for eksklusive rettigheter til podkasten «The Joe Rogan Experience» (Kilde).

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

GRATIS ANALYSER!

Nedenfor en samling diverse gratis analyser, horoskoper, tolkninger. Klikk på bildene så er du i gang. Gratis artikler om hvordan tall påvirker våre liv finner du på denne lenken.

Lenger nede på siden diverse info forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene.

For abonnenter

Ønsker du å lære mer og fordype deg i over 200 undervisningsartikler? Som abonnent får du tilgang til alt på nettsiden! Les mer om ordningen her.

M/KALKULATOR

M/KALKULATOR

DITT TALL FOR DAGEN

SOLFEGGIO, UNIVERSETS HELBREDENDE LYDFREKVENSER.

Det har snart gått 100 år siden Raymond Rife drepte virus & bakterier med elektromagnetiske frekvenser.  

Alt er tall, og Solfeggio-skalaen bygger på eldgamle matematiske- og legendariske frekvenser.

Les mer om:
 • Korsang synkroniserer.
 • Solfeggio-skalaen.
 • Nikolas Tesla og fri energi-teknologi.
 • Royal Raymond Rifes kamp mot legemiddelindustrien.
 • Hans Jenny, grunnleggeren av Cymantics.
 • 528 hz fra Solfeggio-skalaen renset forurenset vann i Mexicogolfen.
Platon visste det, og Pythagoras baserte sine matematiske prinsipper på det. Nå har moderne vitenskap kommer til samme konklusjon:

Alt i universet er materie som vibrerer på ulike frekvenser. Byggeklossene i vår eksistens er lyd og vibrasjoner.

Solfeggio-skalaen
Skal vi ta vare på oss selv, er det viktig å være sunn både åndelig og fysisk. Når kropp, sjel og følelser er i balanse er vi i resonans. Sjamaner har i alle tider brukt lyd og rytme når de helbreder, i våre dager har lyd & musikk-terapi begynt å få litt oppmerksomhet.  Forenende korsang. En studie avslørte av hjerterytmen til korister ble helt synkronisert. Ikke bare synger og puster de i kor, men hjertene begynner å slå i takt. På bilde nedenfor ser du de enkelte sangernes hjerterytme uttrykt med hver sin farge. Før sangen startet var ikke sangernes hjerterytme synkronisert, men det endret seg raskt når sangen startet. (Kilde)

Det åpner for at DNAets primære funksjon muligens ikke ligger i proteinsyntesen som forskere er opptatt av, men i bio-akkustiske- og elektriske signaler?

Nedenfor en som synger med m/528, overjordisk vakkert.

Tall, numeriske koder, lyd og lys definerer vår eksistens fordi DNA reagerer på lyd og frekvenser. Lyd åpner dører til andre virkeligheter og gjør at energi beveger seg fra en dimensjon til en annen. Sykdom oppstår når vi vibrerer på en annen frekvens enn vår naturlige frekvens.

Den originale Solfeggio skalaen: UT, RE, MI, FA, SO, LA

Solfeggioskalaen stimulerer vibrasjoner og fremmer kreativitet og evne til å løse utfordringer og har positiv effekt på helsen.  Summeringen nedenfor er basert på Pythagoras reduksjonsmetode, dvs. man summerer tverrsummen fortsetter til man står igjen med ett enkelt tall mellom 1 og 9., f. eks. 5+2+8=15=1+5=6.
Lyd Frekvens Sum Intensjon
UT 396 Hz 18=9 Frigjørelse fra skyldfølelse og frykt
RE 417 Hz 12=3 Omgjøre situasjoner  og skape forandring
MI 528 Hz 15=6 Transformasjon og mirakler (DNA Reparasjon)
FA 639 Hz 18=9 Forener, gjenforener forhold
SOL 741 Hz 12=3 Vekke intuisjonen
LA 852 Hz 15=6 Spiritualitet i system
 
Når man summerer alle de seks Solfeggio vibrasjonene får vi 3, 6 eller 9.
Når man summerer alle de seks Solfeggio vibrasjonene får vi 3, 6 eller 9.

Dager = Frekvenser = 3+6=9

De 6 tallrekkene ovenfor sies å utgjøre oppskriften på universet. De seks skapelsesdagene nevnt i Genesis kan representere de seks fundamentale ordene/lydene/frekvensene som ligger til grunn for universet, som vi alle er en del av. (I begynnelsen var ordet). Frekvens 528 (MI) er en forkortelse for «MI-ra gestorum»  som på latin betyr «mirakel.» 528 Hz sies å være frekvensen som brukes i genetisk biokjemi til å reparere ødelagt DNA – den genetiske blåkopi livene våre baseres på. Grunnfrekvens-filene finner dere her

«If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.” – NikolaTesla

Rytmen i kombinasjonene med tallene fra 1-9 nedenfor sies å skal kunne åpne opp portaler til andre dimensjoner. Kjærlighetsfrekvensen 528 befinner seg i sentrum av disse kombinasjonene.

(17 [4) 1 (7] 41)

(28 [5) 2 (8] 52)

(39 [6) 3 (9] 63)

 • 1) I midten finner vi 1-2-3
 • 2)Til venstre for midten finner vi 456
 • 3) Til venstre for 456 finner vi 789
 • 4) Til venstre for 789 på venstre side finner vi 123
 • 5) 1-2-3 til venstre gjenspeiler 789
 • 6) 789 tilbake til 456
 • 7) 456 tilbake til 123
 • 8. 123 til 789
 • 9) 789 til 456
 • 10) 456 til 123 også videre.
Tilhenger av solfeggio-skalaen
Det er en slags rytme i dette, og 123 ytterst til høyre og venstre fungerer som reflekterende vegger. De opprinnelige Solfeggio-tonene er svært kraftfull og chanting med frekvensene må ha hatt en for sterk effekt. Dr Horowitz påstår Solfeggio-frekvensene ble overlevert kirken, men de valgte å holde kunnskapen skjult for allmennheten og forandret UT til DO. De tilførte TI og DO, og dermed ble den viktige harmonien i den opprinnelige skalaen borte. Skalaen ble forandret til den kjente DO, RE, MI, FA, SO, LA, TI, DO. 

Royal Raymond Rifes kamp mot legemiddel-industrien.

Avisoppslag Royal Raymond Rife

Den mest kjente forkjemperen for frekvensmedisin er Royal Raymond Rife (1888-1971). Han fikk stor suksess med sin Rife-generator.

Han dokumenterte og katalogiserte sykdomsfremmende virus og bakterier. Med generatoren drepte han alle sykdomsskapende mikrober, uten å skade kroppen. Generatoren sendte ut to typer bølger som var justerbar, alt etter hvilken sykdom som skulle behandles. Bærebølgen og den modulerende pulsen (frekvens/tone) drepte mikroben.  Rife oppdaget at han også kunne drepe kreftceller. I 1920 oppdaget han et virus han kalte BX-viruset som han mente forårsaket kreft. Han konkluderte med at han kunne ta livet av kreftcellen indirekte og gjorde det ved å drepe den kreft­skapende mikroben i kreftcellen.
Royal Raymond Rife
Etter mange tusen eksperimenter kartla han døds­frekvensene til mikrobene som var ansvarlig for de vanligste og alvorligste infeksjonssykdommer, han fant også frekvensene til herpes, polio, spinal meningitt, influensa m.m. Det fortelles at han oppdaget kur mot 50 infeksjonssykdommer.
Dr. Abert Abrams
Rife var ikke alene. I San Fransisco lagde professor dr.med. Albert Abrams apparatet Oscilloclast som han kurerte infeksjoner med. I Frankrike gjorde ingeniøren Georges Lakhowsky det samme med sin Multiple Wave Oscillator. Den klarte visstnok å aldersreversere celler også.

Alle tre fikk støtte fra sine lands leger og myndigheter i begynnelsen før de ble frosset ut og kalt sjarlataner.

I 1938 fikk Morris Fishbein høre om Rife og suksessen med Rife-generatoren. Fishbeins første idé var imidlertid ikke å knuse denne spirende og lovende bevegelsen, men å tjene mest mulig penger på Rife-generatoren.

«Man tjener ikke penger på folk som er- eller blir frisk.»

Fishbein kom med et tilbud til Rife om å kjøpe alle rettigheter til Rife-generatoren, men Rife avslo. Den Amerikanske Legeforening trakk så Rife for retten. Han ble sperret inne på asyl hvor han døde av en overdose med legemidler. Lakhowsky flyktet til USA, også han døde under mistenkelige omstendigheter. Det fulgte også en heksejakt på alle leger som brukte Rife-generatoren.

Teslas utvikling av fri energi-teknologi (FE/TEC)

Det store oppfinner- og ingeniørgeniet Nikola Tesla (1856-1943) forsto og opererte med 4D-fysikk/matematikk. Han designet trolig en strømkrets som ikke var selvdestruktiv.
Nikola Tesla
Den ungarsk-amerikanske elektroingeniøren Gabriel Kron (1901-1968) skal ha stått for et lignende gjennombrudd på 1930-tallet, men også hans idéer og produkter ble konfiskert av myndighetene. Siden 1980-tallet har oppfinnere og elektroingeniører i privat regi, verden over, utviklet fri energi-teknologi. Japan skal ha investert kraftig i FE/TEC som en del av sin nasjonale strategi. Dersom slik teknologi ble sluppet løs på markedet ville den nåværende globale energikrisen være over; flere komponenter i den globale miljøkrisen ville bli eliminert og vår sivilisasjon ville gå inn i en ny fase.
Hans Jenny regnes som grunnleggeren av Cymatikk.
Hans Jenny regnes som grunnleggeren av Cymatikk.

Lyd som en fryd for øyet

Det finnes mange eksperimenter på nettet med lyd, vibrasjoner, bølger, i vann og stivelse, salt på plater m.m. Videoene her er laget av den sveitsiske professoren Hans Jenny (1904-1972), pioneren og grunnleggeren av studiet av visuelle bølgefenomener som han kalte Cymantic. I eksperimentene brukes det kun HARMONISKE frekvenser som vi ser gir liv til de forskjellige materialene. I begynnelsen var «ordet». Lyd, bølger og vibrasjoner får livgivende kraft når det kommer i kontakt med materie. Hans Jenny uttaler at

«Alt liv eksisterer utelukkende kun på grunn av lyd og frekvenser».

Hellig geometri i en vanndråpe.
Hellig geometri i en vanndråpe

Oppdatering!

En serie med lyder ble spilt til oljeforurenset vann fra Mexicogolfen og lydfrekvensene renset mirakuløst nok testprøvene for dødelige petrokjemikalier, sier den kanadiske forskeren John Hutchinson. Han er ekspert på elektromagnetisk energi, og har spilt lyder fra Solfeggio-skalaen som han mener var med på å rense det forurensede vannet. 
LYD-FREKVENSER DREPER KREFTCELLER. Fremtidens kreftbehandling?
 

Numerologi avslører din personlige frekvens.

Å ha kunnskap om hvordan ens egen lydfrekvens/signatur er med på å skape og påvirker livet til enhver tid, gir de aller fleste mennesker kunnskap som er både givende og transformerende. Fødselsnavn- og dato har en langt større effekt på livet enn de fleste er klar over.   Navn gitt ved fødsel er mye mer viktig enn de fleste tror, det er ditt viktigste visittkort. Hvorfor? Det er din ID i verden. Resten av verden vet hvem du er på grunn av frekvensen/ vibrasjonen i navnet ditt. Navn ditt består av lyder, vokaler og konsonanter som i Numerologi gjøres om til tall. Fødselsnavnet definerer derfor hvem du er med iboende talenter og egenskaper / personlighet mens skjebnetallet gir nøkler til din utviklingsvei og skjebne.  Forfattet av: Åse Steinsland
Kilder:
 

GRO-HELEN TØRUMS MØTE MED NUMEROLOGI.

Gro Helen Tørum er en av Norges mest kjente og populære klarsynte kvinner.

Hun er kjent fra programmer som «Studio 5 på den andre siden», «Åndenes makt» og «Fra sjel til sjel».

I boken møter vi henne i barndommen og følger henne frem til i dag og får innblikk i hennes bevegelse gjennom ulike dimensjoner og hennes spirituelle opplevelser. 
Medforfatter Tove Skagestad har gjennom samtaler, gjennomgang av hennes dagbøker og samtaler med Gro-Helens venner samlet materiale. Boken tar oss med på hennes indre reise og jakten på det det hun opplever som høyere bevissthet. Gro-Helens såre, sterke livshistorie sammen med hennes spirituelle søken går som en rød tråd gjennom hele boken. Nedenfor kapittelet som handler om Gro-Helen og forfatterens møte med Numerologi.  Gro-Helen ble oppmerksom på sine spesielle evner allerede som barn under oppveksten i Trondheim og gjorde alt for å undertrykke dem.

«Budbringer mellom dimensjonene?»

Budbringer mellom dimensjonene? Et oppdrag for menneskeheten? Ikke før jeg har prøvd å akseptere Gro-Helens virkelighet og hennes evne til å være medium, så tøyer hun igjen min aksepteringsgrense. Hun driver meg fra skanse til skanse. Gro-Helen ber meg lese numerologirapporten hennes, for at jeg skal forstå hva hun snakker om. Hun forklarer at numerologien er basert på ideen om at vi alle er spirituelle sjeler som er inkarnert på jorden mange ganger, for at vi skal utvikle oss mot et høyere bevissthetsnivå. Jeg er like skeptisk til dette som jeg er til horoskop og spådamer, men blir undrende når jeg begynner å lese rapporten. For den beskriver Gro-Helen skremmende presist. Den forteller at hennes navnetall som avslører identitet, talenter og evner, er 11, som er et høyt ladet mestertall. Jeg leser at personer med dette tallet er så intuitive som barn, at de har problemer med å uttrykke sine følelser både overfor seg selv og andre. De har også vanskelig for å skille mellom virkelighet og fantasi, og kan fungere som bro mellom det bevisste og det ubevisste. Det gjør dem ekstra følsomme og sårbare, noe som kan føre til en vanskelig barndom. Fordi tallet 11 er så høyt ladet, kan personer med dette tallet ofte kanalisere informasjon uten at de vet om det. Det er derfor viktig at de lærer seg å kontrollere informasjonsstrømmen, ellers kan de lett bli offer for denne energien. Da kan de bli vimsete, ubalanserte og nervøse. Det forundrer meg hvor godt dette stemmer med Gro-Helen. Jeg blir enda mer forundret når jeg leser at hennes skjebnetall 22, også er et høyt ladet mestertall, og at mange som har dette tallet har evnen til å opplyse mennesker, og slik bidra med noe viktig for andre. De opplever derfor ofte at de har et kall og må påta seg et uselvisk oppdrag for menneskeheten. Derfor er 22 tallet for lederen, profeten og trollmannen. Jeg nikker gjenkjennende når jeg leser at tallet byr på like mange utfordringer som muligheter, fordi det innehar et stort paradoks.  På den andre siden rommer det et medfødt stort potensial, på den andre siden gir det svært mye indre uro, som kommer fra det dype ønsket om å oppnå et stort mål. De som har skjebnetall 22, strever etter å opprettholde likevekten mellom det spirituelle og det materielle, det gode og det onde, det positive og det negative.  Videre leser jeg at tallkombinasjonen 11 og 22 som Gro-Helen har, gir en enda større trykkokereffekt. Hvis personer med den kombinasjonen kaster borte sine evner og svikter ambisjonene om å stå til tjeneste for verden, kan det føre til indre stress. Rapporten forteller at de høye vibrasjonene i tallet ikke vil slå ut før personen har våknet og tar bevisste valg for å utvikle sine evner. Da blir det viktig å gi slipp på frykten som hindrer utvikling, og ha tillit til den prosessen en befinner deg i. Dette er jo som å lese om Gro-Helen! Jeg slår raskt fra meg tanken om at slike rapporter er skrevet på en måte som gjør at alle kan kjenne seg igjen, til det er den for spesiell. Selv om Numerologen vet hvem Gro-Helen var ut fra TV, forklarer ikke det hvorfor rapporten i detalj kan beskrive Gro-Helens innerste tanker og følelser, og hvordan hun hadde det som barn. Likevel slipper jeg ikke helt skepsisen. Kjente de hverandre fra før? For å teste hvor treffsikker en slik rapport er, bestiller jeg en om meg selv. Nok en gang blir jeg forbauset, det er nesten skremmende å lese hvordan et fremmed menneske kan beskrive meg så til de grader presist. Nysgjerrig oppsøker jeg numerolog Åse Steinsland, som har skrevet rapporten både om Gro-Helen og meg. Hun forteller at numerologien bygger på universelle matematiske prinsipper og den greske oldtidsmatematikeren Pythagoras` tallforskning. Han sies å være den første som skjønte at tall danner grunnlaget for selve universet, og det er hans fremgangsmåte Åse bruker når vi setter sammen en analyse. Det handler om matematikk, og det er viktig at det regnes ut fra en riktig beregningsmetode. Hun forteller at hun vet hvem Gro-Helen er fra TV, men at hun aldri har truffet henne. Da hun jobbet med hennes data kom hun fram til en sjelden tallkombinasjon. Den viste tydelig at tallene til Gro-Helen gir henne tilgang til andre dimensjoner. Hun har tall som hun deler med store vitenskapsmenn og kunstnere, og ikke minst vår hjemlige Snåsamann. Åse forteller at Gro-Helens tallsammensetning med de to mestertallene, 11 og 22, gir en sterk spirituell effekt. Disse to tallene utgjør til sammen realiseringstallet 33. Det er  det høyeste av de tre mestertallene og representerer mesterlæreren og mesterhealeren.  I tillegg har Gro-Helen 7 som et kjernetall. Det assosieres med den indre verden og viser et stort spirituelt potensiale.  Hun forklarer at når tallet 7 kommer i kontakt med mestertall, genererer det en magnetisme som gir en synergieffekt. Åse sier den kraftige sammensetningen av tall viser at Gro-Helen har en så høy bevissthet at hun har evnen til alt, både til å være healer, klarsynt og medium. Hun mener at mennesker med så høy bevissthet utstråler lys, noe vi kan se i øynene til Gro-Helen.  Åse tror hennes høye frekvens kan virke utfordrende på omgivelsene, fordi lyset i henne trigger fram mørket i andre.  Åse mener at nettopp fordi personer med mye lys utfordrer andre, blir de ofte forfulgt eller latterliggjort. Hun påpeker at tallkombinasjonen er viktig, og at det kan gå galt hvis en har for mange like tall.  For det kan være en hårfin balanse mellom å være psykotisk og klarsynt. Hun mener at Gro-Helen har et usedvanlig fint samspill mellom tallene. I tillegg til de tallene som viser at hun er ekstremt sterk og spirituell, har hun også 4 som to kjernetall. De er med på å trekke henne ned på bakken og gjøre henne mer jordnær, noe som er viktig for dem som kan bevege seg mellom dimensjonene. Numerologien gir meg en slags forklaring på kallet, eller oppdraget til Gro-Helen, men jeg kan likevel ikke fri meg fra tanken på at det nettopp var numerologirapporten som ga henne slike griller i hodet. 
Ønsker du å kjøpe boken, klikk på bildet.
Ønsker du å kjøpe boken, klikk på bildet.
For hva kom først, rapporten eller kallet? Gro-Helen forklarer at det gikk et lys opp for henne da hun leste rapporten. Den virket forløsende på henne, fordi den ga henne svar på spørsmål hun hadde slitt med lenge. Utfordringene hennes fikk en mening, og hun så en hensikt med å forvalte det potensialet hun hadde fått tildelt.  For henne ble det et markant skille da hun skjønte at hun hadde noe å lære bort til andre, og at essensen i det hun gjorde forløste noe i en større sammenheng. Hun forstod hun hadde påtatt seg et utfordrende oppdrag, og at det ville være vanskelig for andre å forstå det. Oppdraget krevde at hun i total tillit måtte overgi seg til noe som var større enn det hun kunne kontrollere. Først da kunne hun begynne reisen framover.» Mer informasjon om Gro-Helen og hennes kurs finner finner du her, Facebook-siden hennes finner du her

Bestille din egen analyse?

Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

Hva er Numerologi?

Numerologi var for lenge siden svært viktig i vitenskapens verden, alle de gamle store tenkerne som Plato, Sokrates og Pythagoras mente virkeligheten bygget på tall. Pythagoras, som kalles Numerologiens far mente at alle tall har unike egenskaper, og kjente man tallene bak en persons energi så ville man forstå personens liv, egenskaper og fremtid.  Numerologi er basert på konseptet reinkarnasjon. Vår menneskelige bevissthet og DNA arvemateriale er kodet med tall, akkurat som et dataprogram. (DNA=Dine Numerologiske Attributter. Tanken er at før vi blir født velger sjelen selv genetiske og miljømessige omstendigheter for dens videre utvikling og ved hjelp av Numerologi identifiserer og oversettes valgene ved at man dekoder skapelseskodene. 

DE 9 INNSIKTER, synkroniteter og filmen «The Celestial Prophecy».

Noen som husker boken «Den 9. innsikt»?

For noen dager siden så jeg filmen «The Celestial Prophecy» fra 90-tallet på ny. Den bygger på boken og jeg tenkte at den måtte jeg dele filmen med dere.

Filmen starter med at hovedpersonen opplever og ledes videre av merkelige synkroniteter, såkalte meningsfylte sammentreff. Og vedr. det. Før jeg skulle dele filmen i dag sjekket jeg opp forfatteren. Og vedr. merkelige meningsfylte sammentreff…

Det viser seg at i dag den 19. mars  «tilfeldigvis» er forfatteren James Redfields fødselsdag! (født 19. mars 1950).

Kilde
Siden den 9. innsikt handler om synkronistisk vekst ble det en hel liten artikkel ut av seansen 🙂 Det er vårjevndøgn og tid for å så gode frø, og filmen har mange gode tankefrø. Den handler om et eldgammelt manuskript fra år 600 f. kr. som blir funnet dypt inne i Perus regnskog. Det inneholder ni grunnleggende innsikter menneskeheten er forutbestemte til å erfare. Romanens hovedperson får vite om manuskriptet, reiser til Peru, hvor både regjering og kirke motarbeider utbredelsen av innsiktene, av frykt for visdommen det inneholder. Kort fortalt, det går i at verdenshistorien kan forstås som en åndelig utvikling som til slutt kulminerer i en ny tidsalder, at mennesket består av og besitter spesielle åndelige energier. Du finner kortversjonen av innsiktene lenger nede på siden. Nedenfor et bilde fra filmen, energispillet mellom personer vises i auraen, han forsøker å dominere henne.

Kort om Redfields tall.

Bildekilde
James Redfield jobbet som terapeut i mer enn femten år med voldsutsatte ungdommer, før han brøt og begynte å skrive. Han har kreative og uttrykksfulle 3 som Navnetall, spirituelle 7 som Vokaltall og skriveren 5 som Konsonanttall. Han har Skjebnetall 10/1. Warner Books kjøpte rettighetene og publiserte hardcover-utgaven av boken i mars 1994, da var Redfield i sitt mer potente Personlige Skjebneår 1. Ser vi til hans Utviklingstrinn så gikk han denne perioden gjennom et større skifte. Han hadde hatt tilbaketrukne 7 på sitt andre Utviklingstrinn i ni år da han var mellom 36-44 år (det var da han opp jobben og startet skrivingen). Hans tredje Utviklingstrinn da han var mellom 45-53 år ble markert med bevisstgjøreren eller «Den spirituelle budbringer» som er tallet 11, og slik ble det. Boken klatret raskt og ble nr. 1 på New York Times bestselgerliste. Den ble nærmest en kult-bok og satte i gang mange sin «oppvåkning». Ingenting er tilfeldig, og budskapet i boken er fortsatt aktuelt, spør du meg. Nedenfor filmen på Youtube, bare å nyte 🙂

Kortversjonen av innsiktene.

Innsikt 1. En kritisk masse. En åndelig oppvåkning er i ferd med å skje og den blir skapt av en kritisk masse med enkeltpersoner som opplever livet som en åndelig åpenbaring, en reise hvor de ledes videre av meningsfylte sammentreff (synkroniteter). Innsikt 2. På terskelen til noe nytt. Oppvåkningen innebærer et nytt og mer helhetlig verdensbilde som erstatter den fem hundre år gamle fokuseringen på materiell trygghet. Teknologisk utvikling har vært et viktig skritt, men vårt nye blikk for de meningsfylte sammentreffene i livet gjør at vi åpner oss for det virkelige formålet med vår menneskelige eksistens på jorden, og for universets sanne natur. Innsikt 3. Det handler om energi. Vi opplever at vi ikke lever i et materielt univers, men i et univers av dynamisk energi. Alt som eksisterer er fylt med en åndelig energi som vi kan føle og fornemme. Vi kan projisere vår egen energi ved å rette oppmerksomheten i ønsket retning. På denne måten kan vi påvirke andre energisystemer og øke antallet meningsfylte sammentreff i tilværelsen. Innsikt 4. Kampen om energi. Altfor ofte avskjærer vi oss fra den store energikilden, og derfor føler vi oss svake og usikre. For å få mer energi prøver vi ofte å manipulere eller presse andre til å gi oss oppmerksomhet /energi. Når vi lykkes i å dominere andre på denne måten, føler vi oss sterkere, mens de vi har tatt energi fra, føler seg svekket og kanskje prøver å ta energien tilbake. Kampen om den felles energimengden vi mennesker har, er årsaken til alle mellommenneskelige konflikter. Innsikt 5. Mystikernes budskap. Usikkerhet og vold tar slutt når vi opplever den guddommelige energien i oss, en energi som beskrives av mystikere innen alle tradisjoner. En fornemmelse av lys og en vedvarende følelse av kjærlighet er typisk for denne forbindelsen. Hvis man har denne fornemmelsen, er energien ekte. Hvis ikke, bare later man som. Innsikt 6. Frigjøring av fortiden. Jo mer vi føler denne energien, jo mer savner vi den når den er borte. Det skjer vanligvis når vi er stresset. I slike situasjoner kan vi også tydelig se hvordan vi stjeler energi fra andre. Når vi er klar over det, blir den guddommelige energien mer konstant, vi blir i stand til å se vår egen utviklingsvei og vår åndelige oppgave – hvordan vi kan gi vårt personlige bidrag til verden. Innsikt 7. Å aktivere flyten. Når vi vet hva vår personlige oppgave er, øker strømmen av meningsfylte sammentreff og vi ledes mot våre mål. Først har vi et spørsmål, deretter leder drømmer, dagdrømmer og intuisjoner oss i retning av svarene, som vanligvis formidles synkronistisk via et annet menneskes visdom. Innsikt 8. Mellommenneskelig etikk. Vi kan øke antallet synkroniteter/ meningsfylte sammentreff ved å berike ethvert menneske som kommer inn i vårt liv. Vi må også være varsomme slik at vi ikke mister den indre forbindelsen under et kjærlighetsforhold. Å berike andre er spesielt effektivt i grupper, der hver deltaker kan føle energien fra alle de andre. Dette er særlig viktig for små barns trygghetsfølelse og utvikling. Ved å se skjønnheten i ethvert ansikt, beriker vi andre slik at de får bedre kontakt med sin indre visdom. Dermed øker sjansene for å oppfatte et synkronistisk budskap. Innsikt 9. En ny kultur kommer syne. Mens vi utvikler oss for å kunne oppfylle vår åndelige oppgave best mulig, vil teknologiske hjelpemidler som vi trenger for å overleve bli helt automatisert, slik at vi i stedet kan konsentrere oss om synkronistisk vekst. Slik vekst vil heve menneskeheten til stadig høyere vibrasjonsnivåer. I siste stadium vil kroppen gå over i en rent åndelig form, en eksistensiell dimensjon vi kjenner som livet etter døden, avslutningen på livssyklusen. Oversikt over alle Redfields bøker finner du her.  Forfattet av: Åse Steinsland, 19.3.2024 Aktuelt
LÆR Å LESE AURAENS FARGER

Kilder

 

GAMMELT 7-TALLSMØNSTER GJENSPEILES I VIRKELIGHETEN. (A)

panin1

Ivan Panin leverte over 40.000 sider av sine studier til Nobelkomitèen etter at han oppdaget et numerisk 7-talls mønster som gjennomsyret bøkene i Bibelen.

Mønsteret viste seg på nesten hver eneste side, han ble overbevist om at tallet 7 var Guds tall. Her litt kjøtt på beinet vedr. teorien hans.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FASTE, TALLET 40 & TRANSFORMASJON AV BEVISSTHET. Pythagoras vei til opplysning. (A)

Visste du at det er tallet 40 som bestemmer når Kristi Himmelfartsdag feires?

Det fordi Jesus viste seg 40 dager etter han døde på korset. Han gikk gjennom en transformasjon, steg opp og ble hel (hellig).

Ser vi tilbake står tallet også sentralt i dagens religioner, som igjen kommer ut fra tidligere tradisjoner hvor Pythagoras, Numerologiens far står sentralt.

Tallet 40 er forbundet med opplysning og transformasjon.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Pythagoras arv.

UKE 33, HER 33 VISDOMSORD FRA YODA.

Er du Star Wars-fan? Aldri har vel Yodas kloke sitater vært mer aktuell.

Inspirasjon kan komme fra så mange steder. Den legendariske Jedi-mesteren er kanskje liten i størrelse, men hans innsikt, vennlighet, humor og allsidige personlighet gjør ham til en sann legende og mesterlærer.

Han startet sin karriere som Padawan (lærling) hos jedimesteren N’Kata Del Gormo og endte opp som veileder for tusenvis lærlinger. Ferdighetene hans som rådgiver, trener og lærer nådde et så høyt visdomsnivå at han fikk tittelen stormester for Jedi-ordenen. Nedenfor 33 kloke sitater fra stormesteren å filosofere over 🙂
 1. “In a dark place we find ourselves, and a little more knowledge lights our way.” På et mørkt sted finner vi oss selv, litt mer kunnskap lyser opp vår vei.
 2. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Frykt er veien til den mørke siden. Frykt fører til sinne. Sinne fører til hat. Hat fører til lidelse.
 3. “Train yourself to let go of everything you fear to lose.” Tren deg opp i å gi slipp på alt du frykter å miste.
 4. “A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.” En Jedi bruker kraften til kunnskap og forsvar, aldri til angrep.
 5. “Do or do not. There is no try.”  Gjør eller gjør ikke. Det er ikke noe forsøk.
 6. “Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny. Consume you, it will.” Går du den mørke vei, vil den for alltid dominere skjebnen din. Fortære deg, den vil.
 7. “Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. Størrelse betyr ikke noe. Se på meg. Døm meg etter størrelsen min, gjør du? Hmm? Hmm. Det bør du ikke. Min allierte er Kraften, og en mektig alliert er den. Livet skaper den, får det til å vokse. Dens energi omgir oss og binder oss. 
 8. “Luminous beings are we…not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship.” Lysende vesener vi er, ikke denne grove materien. Du må føle kraften rundt deg; her, mellom deg, meg, treet, steinen, overalt, ja. Selv mellom land og skip.
 9. “A challenge lifelong it is, not to bend fear into anger.” Det er en utfordring hele livet, å ikke la frykt bli til sinne.
 10. “To be Jedi is to face the truth, and choose. Give off light, or darkness, Padawan. Be a candle or the night.” Å være Jedi er å møte sannheten og velge. Gi fra deg lys, eller mørke, Padawan. Vær et lys eller natten.
 11. “Smaller in number are we, but larger in mind.” Vi er mindre i antall, men større i tankene.
 12. “Your path you must decide.” Din vei må du bestemme.
 13. “Difficult to see. Always in motion is the future.” Vanskelig å se. Alltid i bevegelse er fremtiden.
 14. “Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them do not. Miss them do not. Attachment leads to jealously. The shadow of greed, that is.” Døden er en naturlig del av livet. Gled deg for dem som forvandler seg til Kraften. Sørge dem ikke. Savn dem ikke. Tilknytning fører til sjalu, skyggen av grådighet det er.
 15. “Your weapons, you will not need them.” Våpnene dine, du vil ikke trenge dem.
 16. “If no mistake you have made, losing you are. A different game you should play.” Hvis ingen feil du har gjort, taper du. Et annet spill du bør spille.
 17. “To answer power with power, the Jedi way this is not. In this war, a danger there is, of losing who we are.” Å møte makt med makt, er ikke Jedi-måten. I denne krigen er det en fare for å miste den vi er.
 18. “In the end, cowards are those who follow the dark side.” Til slutt, feigingene er dem som følger den mørke siden.
 19. “You will only find what you bring in.” Du finner bare det du bringer inn.
 20. “Already know you that which you need.” Du vet allerede hva du trenger. 
 21. “You will know good from bad when you are calm, at peace… passive.” Du vil kjenne godt fra dårlig når du er rolig, fredelig og … passiv.
 22. “Named must your fear be before banish it you can.” Navngitt må frykten din være før du kan forvise den.
 23. “[Luke] I can’t believe it. [Yoda] That is why you fail.” [Luke] Jeg kan ikke tro det. [Yoda:] Det er derfor du mislykkes.»
 24. “When you look at the dark side, careful you must be. For the dark side looks back.” Når du ser på den mørke siden, må du være forsiktig. For den mørke siden ser tilbake.
 25. “You must unlearn what you have learned.” Du må avlære det du har lært.
 26. “The greatest teacher, failure is.” Den største læreren er fiasko.
 27. “Out of acceptance comes wisdom. Not an acquirement wisdom is, not knowledge wisdom is, not information. This quality of tremendous acceptance is wisdom. ”Med aksept kommer visdom. Visdom kan ikke tilegnes, visdom er verken kunnskap eller informasjon. Evnen til enorm aksept er visdom.(Visdom er evnen til enorm aksept).
 28. “So certain were you. Go back and closer you must look.” Så sikker var du. Gå tilbake og se nærmere må du.
 29. “The dark side clouds everything. Impossible to see the light, the future is.” Den mørke siden skyggelegger alt. Umulig å se lyset, fremtiden er.
 30. “Many of the truths that we cling to depend on our point of view.” Mange av sannhetene vi klamrer oss til avhenger av vårt synspunkt.
 31. “Do not assume anything.” Ikke anta noe.
 32. “Patience you must have, my young padawan.” Tålmodighet må du ha, min unge padawan.
 33. “Pass on what you have learned.” Formidle videre det du har lært.
Ha en strålende fin uke 33 🙂

Kilder, div.

GRATIS ÅRSHOROSKOP 2024. Nye tall, nye muligheter!

Godt nyttår! År 2024 er i gang og produserer frem nye tall & tema for oss alle!

Hva som trigges frem, avhenger av kvalitetene som ligger på lur i ditt Personlige årstall.

Nedenfor en kalkulator som finner tallet ditt for 2024. Velg først År, Måned så Dag.

Er tallet likt Skjebnetallet skal du gjennom et såkalt Skjebneår. De inntreffer hvert 9. år er mer potente år på grunn av resonansen / likheten. Nederst på siden finner du forklaring på hvordan man kalkulerer frem tallet manuelt. Nedenfor en liten tolkning for hvert år. Lykke til 🙂

PERSONLIG ÅR 1. Et år for nye begynnelser, ny energi, og å så nye frø for fremtiden. 

1 er tallet for frøet og nye begynnelser og for mange er det starten på et nytt utviklingstrinn. Etter det til tider noe slitsomme året du hadde i fjor hvor du måtte gi slipp på mangt og mye, representerer dette året starten på en ny langvarig syklus i livet ditt. Du vil føle sterkt for å komme deg videre i livet. Det vil bli et veldig kraftfullt år. Forandringer må til i starten på en ny syklus og ting du gjør dette året vil påvirke din fremtid i større grad. Etter hvert som året skrider frem, vil du merke at selvtilliten øker og du får mer entusiasme og energi. Vær forberedt på store forandringer i løpet av året. 1 er tallet for inspirasjon, oppfinneren og pioneren, så et bra år å starte helt nye prosjekter. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 2. Veiskiller, et år med fokus på relasjoner, samarbeid, økt følsomhet.

Du har nå lagt bak deg en 2-års-periode mange oppfatter som utfordrende. En transformasjonen som kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Dette året skal du beskytte og nære dine planer for fremtiden og det er lurt å holde kortene tett til brystet. Du vil være mer følsom enn normalt og kan lure på hvor alt pågangsmotet har blitt av. Tålmodigheten settes på prøve. 2 som syklustall representerer også en korsvei symbolsk fordi 2=1+1. Mange opplever «splittende» hendelser som fører en inn på en ny livsvei. Det er et år hvor du må jobbe med deg selv, samtidig som du må samarbeide mer med andre. Romantiske utsikter ser bra ut, spesielt om du ikke prøver å gi inntrykk av at du er tøffere enn du egentlig er. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 3. Et år med fokus på kreativitet, moro, motivasjon og inspirasjon.

Etter noen tøffe år med mye personlig utvikling er det på tide å se fremover.  Man skal ikke alltid sykle i motbakke, og du vil dette året føle at livet er lettere enn i tidligere år, noe som igjen fører til at du får et større behov for å være sosial. Perioden representerer ekspansjon og blomstring og kan gi mye vekst. Ditt uttrykk kommer i fokus, inspirasjonen og livsgleden er tilbake. Kreativitet og kunstneriske talenter kommer lettere til uttrykk under denne tallpåvirkningen. Dette er ofte et godt år økonomisk, spesielt om kreativiteten kanaliseres i riktig retning. Omgi deg med positive mennesker.  Kvinner og mors-skikkelser kan komme i fokus. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 4. Et år med fokus på arbeid, detaljer, fundament, disiplin og muligheter. 

Det er på tide å bli mer alvorlig igjen og rette oppmerksomheten mot den praktiske jordiske siden av tilværelsen. Du skal korrigere/ stabilisere ditt fundament både personlig og i arbeid, derfor er det viktig at du er organisert og ryddig og forplikter deg til dine mål. Ha mer fokus på orden, struktur forretninger og arbeid. Det kan også vært lurt å ha fokus på kropp og helse, siden kroppen er vårt fundament. Konsentrasjonsevnen vil bli bedre under denne tallpåvirkningen. Å ha økonomisk stabilitet er et viktig tema i personlig år 4, så det er viktig å ha kontroll på økonomien og legge penger til side når du kan. Menn og fars-skikkelser kan komme i fokus. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 5. Et år med forandringer, rastløshet, frihet og uforutsigbare hendelser.

Denne perioden representerer dynamiske forandringer, og mange uventede overraskelser vil nok presentere seg for deg i løpet av året. Det er viktig å åpne opp og tørre være impulsiv og gripe muligheter. Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende om du ikke er av den impulsive sorten. Forandringer vil uansett prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre endringer. Tallet 5 kalles for media-tallet, så er du på jakt etter publisitet eller jobber i/med media-bransjen kan bli et interessant år. Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem. En liten obs. Du vil bli mer rastløs, sanselig og vil smake på livets goder, derfor også større mulighet for utskeielser av den sanselige sorten. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 6. Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten. Det er tid for å sortere underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp i kjærlighetsforhold eller andre relasjoner som du har utsatt i tidligere år. Sterke følelser preger året og mange inngår nye forhold og knytter nye bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre. Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer magnetisk og tiltrekkende. Tallet gir også fokus på barn/barnslighet. Magnetismen fører til at du lettere tiltrekker deg det du har fokus på på godt og ondt, så viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 7. Sjelens år, tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling. 

Du har nå startet på et 7-er år hvor mer sjels-energi skal integreres og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover for å finne svar og få større forståelse. Uten forståelse for 7-er årets energi kan man fort bli forvirret og deprimert. For mye ytre jag og tanker rundt materiell vinning er ikke smart nå. Det er på tide å roe ned tempoet, ha tillitt og overgi tømmene til universet. Du kan få rare og uvanlige spirituelle opplevelser som for mange fører til at man blir mer involvert i åndelige og filosofiske tema. For personer som jobber med slikt gir perioden ofte full belønning. Snåsamannen gav for eksempel ut boken sin i et personlig år 7. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 8. Et år for belønning, respekt, suksess, hardt arbeid, rettferdighet

Dette blir et kraftfullt år hvor du kan få fremragende resultater fordi produktiviteten og handlekraften er tilbake. Nå er det ikke refleksjon eller ettertanke som i fjor, men handling, handling og atter handling som gjelder. 8 er et handlekraftig tall som øker produktivitet og fremmer lederegenskaper, alt i alt ett bra år om du søker resultater i den verdslige ytre verden. Husk på balansen mellom det spirituelle og det materielle som hviler i symbolikken i tallet. Tallets energier støtter deg på handlingens slagmark. Har du handlet riktig er du på vei mot en topp (i motsatt fall en bunn) på alle livets områder. Samtidig nærmer du deg avslutningen på en 9-års syklus, derfor kan du mot slutten av året begynne å revurdere ting i livet. _______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 9. Et år for ettertanke, renselse, avslutninger, fullførelse og transformasjon 

Du har nå kommet til slutten av 9-års syklusen med periodiske forandringer. 9 er det siste i tallrekken fra 1 til 9 og er derfor tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Tallet 9 er humanitært og assosieres med den universet, den store verden og utlandet. 9 bærer i seg alle andre tall og lærer oss om universell kjærlighet. Du skal gjennom et skifte til et nytt utviklingstrinn (med nytt bakgrunnstall over en lengre periode).  De fleste opplever slike perioder som mer krevende. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført er gamle programmer skiftet ut, virus slettet og du kan se frem til en helt ny 9-års syklus. Det kan bli en del opp og nedturer, vær snill med deg selv dette året. Du kan føle for å være  impulsiv, vær varsom med å ta for raske avgjørelser! (Jeg gjør oppmerksom på at dette er et generelt horoskop. Tall jobber sammen, det er flere syklustall som spiller inn).

Vil du mer i dybden? Nå har jeg tilbud. Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

Les tilbakemeldinger


Manuell fremgangsmåte, Personlig år.

Det er ganske enkelt, vi bruker person født 24. juni som eksempel. Summer sammen Fødselsdag + Fødselsmåned + Tallet 8 (for År 2024). Reduser til du står igjen med et enkelt tall, slik:
 • Fødselsdag 24=2+4=6
 • Fødsels mnd. juni = 6
 • Globalt år 2024=2+0+2+4=8
 • Vi summerer: 6+6+8=20=2+0=Personlig år for 2024 blir 2.
Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 01.01.2024

DITT TALL DAG FOR DAG I JUNI 2024 (A)

La tallene vise vei, gjør det beste ut av hver dag!

Hvilken dag er best å ta møter? Når bør du ta det med ro?

Hver dag er forskjellig og dagstallet har stor innvirkning på hvordan dagene utfolder seg i juni. Kalenderen tolker dag for dag gjennom måneden og er et supert verktøy for deg som vil utnytte dagens energi.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

HENT FREM ENTUSIASMEN!

Livet har forandret seg dramatisk siden begynnelsen av året og det råder mye usikkerhet.

Vente-tilstanden vi befinner oss i gjør det lett å gå i stress- og fryktfella. Man holder tilbake fordi fremtiden fortsatt er ukjent.

Da er det viktig å huske at vi alle er med-skapere. Blir vi værende i frykt skaper vi negative vibrasjoner som i lengden ikke er bra for noen.

I motsetning til stress og frykt så har vi entusiasme!

Entusiasme er den mest smittsomme av alle følelser. Følelsen er på en høyere frekvens og får oss til å vibrere i takt med universets kreative kraft.

Ordet entusiasme betyr «Gud i oss» og slekter på ordet inspirasjon, som betyr «innåndet». Og ordet begeistret betyr «åndsfylt». Og det er vel få som slår Steve Irwins iver.
Klikk for å lese undervisningsartikkel om Steve Irwin
I motsetning til fryktens lammende påvirkning, så vet entusiasmen hvor den skal og hva den vil. Den løfter oss forbi begrensninger, frykt og ego. Den er skaperverkets ut-pust.

«Når du var ett med det som sitret i deg, da var du tro!» André Bjerke

Entusiaster er selvgående, de henter ikke energi og påfyll fra andre. De er ofte ikke-konfronterende og skaper derfor verken vinnere eller tapere. Entusiaster inkluderer, de trenger ikke utnytte og manipulere andre. Det sies også at «En entusiast tror 4 ganger mer enn han kan bevise, og beviser 8 ganger mer enn noen er villig til å tro.»

Det er forfriskende å møte entusiaster, de drives av en egen indre glød.

Er man entusiastisk blir man automatisk mer smittsom og tenner lettere begeistring i andre.

Får man andre med, har man plutselig et team eller en bevegelse som samlet kan oppnå- og påvirke mer. Mange kunstnere, forfattere, forskere, lærere m.m. som har beriket andres liv, gjør det fordi de gjør det som de liker best. Ikke fordi de ville oppnå noe eller bli noe i utgangspunktet.

«Enhver stor og ledende bevegelse i verdens historie er et resultat av entusiasmens triumf. Intet stort er oppnådd uten den,» skrev Ralph Waldo Emerson

Møter entusiasmen på hindringer angriper den aldri men tar omveier, gir etter eller godtar. Slik blir den opponerende energien mer hjelpsom og fiende blir venn. Entusiasme  ønsker seg ingenting fordi den ikke bærer i seg savn. Entusiasten er i nuet og i samklang med livet. I harmoni med det skapende prinsipp, uten å identifisere seg med det som skapes.

Uten identifikasjon, ingen binding. Ingen binding og ingen lidelse.

Ingen kan leve i entusiasme eller på ut-pust hele tiden, men når den kreative bølgen har passert, har ofte spenninger forsvunnet og gleden over det man har skapt blir værende. Også er det bare å vente på neste ut-pust.

Ha en entusiastisk uke alle sammen 🙂

Aktuell artikkel:
FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner.
 

POSITIVT NYTT OM VERDENS TILSTAND!

Vi trenger litt gode nyheter!

Verden druknes i propaganda og dårlige nyheter som har lett for å få oss ned på frekvens. Her litt positive nyheter om verdens tilstand som får opp humøret 🙂

Comeback for mange truede dyrearter!

Forskning.no rapporterer at flere truede arter har vendt tilbake, blant annet leopardkatt, europeisk oter, geiteantilope, kongeørn, trane, en variant av svartbjørn (bilde), firfirsle, chamså-mår, moskushjort, strålefinnet laks 🙂 Kilde Naturvernere i Wales feirer vågehvalens tilbakekomst etter den ble observert for første gang på 10 år, de mener det indikerer et sunt økosystem 🙂 Kilde

Comeback for sjøisen i Arktis!

Havisen nord i Arktis gjør comeback i det stille og er på sitt høyeste siden 2014, (kilde). I Canada rapporterer dr. Crockford at siden 2015 er det nå det femte året hvor det har dannet seg nok sjøis langs vestkysten av Hudson Bay i november sånn at isbjørnene kommer seg ut jakt på isen. (Kilde) Meteorologisk institutt melder også om ny snørekord for mars 2023 måned i Tromsø, det har aldri snødd så mye i mars siden observasjonene startet. (Kilde).

Klimakrisen avlyst!

Vitenskapen bak teorien om at klimaendringer er menneskeskapt har fått seg et skudd for baugen. En internasjonal studie fra 2022 fant INGEN bevis for klimakrise. Studien analyserte data fra varme, tørke, flom, orkaner, tornadoer og økosystemproduktivitet. Rapportert på SkyNews, selve rapporten kan du lese her. 1107 vitenskapsmenn har også signert «World Climate Declaration» (WCD) hvor de hevder det samme, at det ikke finnes noen klimakrise 🙂

Ozonlagets comeback!

Et tynnere ozonlag fører til at større doser skadelig stråling fra solen slipper gjennom og ned til jordas overflate. Ozonlaget ble tynnere på 80- og 90-tallet, men gjør comeback nå og har stabilisert seg, skriver Miljødirektoratet 🙂 En liten obs, forskere advarer mot geoengineering, det kan ødelegge rytmen i monsunregnet i Afrika og Asia, som en stor del av verdens matproduksjon er avhengig av.

Høyeste koralldekning på 36 år på Great Barrier Reef!

Korallmengden har økt på store deler av Great Barrier Reef, verdens største korallrev! Det går frem av en ny rapport publisert av australske myndigheter. Havforskere som overvåker revet har registrert de høyeste nivåene av koralldekning på 36 år 🙂 Kilde

Norge har så mange at vi gir vekk havørn!

Kilde
Forskning.no melder at Norge har Europas største hekkebestand av havørn, og nå er bestanden så livskraftig og stor at vi hjelper andre land som ønsker arten tilbake i naturen! I sommer har forskerne sendt rekordmange havørn-unger til utlandet 🙂 Kilde

Isbjørnbestanden øker!

Al Gore hevdet i filmen An Inconvenient Truth at klimaendringer truet isbjørnbestanden og dyret har blitt et symbol på agendaen. Det er det godt Gore tok feil fordi data fra den virkelige verden viser at bestanden øker. I 2015 var bestanden på ca. 26000, i 2020 var tallet ca. 30000 og i 2021 var bestanden på ca. 32000. Hipp hurra 🙂  Kilde, Rapport
 

Klimarelaterte dødsfall ned 99 % på 100 år!

FN-sjefen advarte nylig om at menneskeheten står overfor kollektivt selvmord på grunn av klimakrisen. (Kilde).

Han må ha dårlige kilder fordi data viser at dødsfall i forhold til klimarelaterte hendelser som flom, tørke, stormer, branner og ekstreme temperaturer har falt enormt: På 1920-tallet ble nær en halv million mennesker drept, i 2021 var tallet 7000, en nedgang på hele 99 %! (kilde). Du har aldri vært tryggere for værrelaterte dødsfall enn i dag, så bare å trekke pusten 🙂 Kilde 

Bestanden av rødlistet fjellrev øker

Kilde

Det går rette veien! Fjellreven er fortsatt truet, men bestanden øker sakte men sikkert og nå er det registrert 450 voksne dyr i Norge, Sverige og Finland 🙂  Kilde


Finnhvalen er tilbake!

Kilde
Arten var nesten utryddet, men er nå tilbake! 150 finnhvaler møttes i et enormt etegilde der de mesket seg med krill skriver Forskning.no. Kilde Det samme gjelder også bestander bestandene av hai, sel og sild 🙂  Kilde

Verdens tigerbestand opp 40 %.

Det er Tigerens år i år og en ny vurdering viser at bestanden har økt med hele 40 % siden år 2015. Kilde

Skogbranner ned med 25 %.

I august 2019 skrev anerkjente Forbes at vi kunne glemme Amazon-hypen fordi globalt har antall branner gått ned hele 25 % siden år 2003. Kilde  

Jeg får fylle på med godt nytt litt om litt, send meg gjerne tips!


Aktuelle relaterte artikler

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser og bli kvitt negative vibrasjoner, les mer her.

FØLELSER OG FREKVENSER. Bli en dyktig frekvensleser!

Kvantefysikerne har gjort eksperimenter på subatomære partikler og oppdaget at de vet når de blir overvåket eller målt, og da handler de annerledes.

Det betyr at partiklene har bevissthet og kan tenke, resultatet beviser at bevissthet er en iboende del av «altet.»

Dagens materialistiske fokuserte vitenskapsverden tar utgangspunkt i at alt er skapt av materie. Nå viser kvantefysiske åpenbaringer at skapelsen går langt utover den materielle verden og at det er er bevissthet (mental energi) som er skaperen, ikke materien. Alt i universet er skapt av mental energi, bølger og frekvenser, og å ved være oppmerksom kan du forstå svært viktige ting. Fysikeren Dr. Amit Goswami fra universitetet i Oregon, omtaler observatørens rolle i forhold til bølge/partikkel paradokset som følgende: «Når du ikke ser/observerer, er du en bølge av muligheter (sannsynlighetsbølge). Når du ser/observerer, er du en partikkel/observatør som registrerer at du ser, og denne type bevissthet påvirker utfallet av mulighetene».

«Den som ikke har øyne til å se og ører til å høre, blir stående på terskelen til livets mysterier».

Loven om vibrasjon sier at alt i universet er energi som vibrerer, ingenting står stille. Materie, energi og ånd/sjel er kun resultatet av forskjellige vibrasjonsnivåer.

Sjelen/ånden i oss representerer en pol med svært hurtige vibrasjoner hvor frekvensen er så høy at den ser ut til å stå stille. Den andre polen er skapt av mer kompakt og tett materie, og denne delen representerer oss i den synlige verden. Mellom polene er det millioner av forskjellige intensitetsnivåer og vibrasjonsmoduser.
Tankens kraft? Alt er skapt av mental materie på forskjellige frekvensnivåer.
Mental materie.
Mental materie.

Bevissthet er programmerbar, vi kan kontrollere våre egne vibrasjoner. Våre tanker, følelser, begjær / impulser er kun forskjellige vibrasjonstilstander.

Menneskekroppen er et sammensatt system som vibrerer på en viss frekvens. God helse betyr at kroppen svinger på en harmonisk frekvens. Sykdom avslører disharmoni i kroppens frekvens. I døden sprekker bindingene som holder sjelen bundet til det biologiske systemet.

Dr. Davis Hawkins har kvantifisert menneskelige følelser etter frekvenser.

Han er en internasjonalt kjent lege, forsker og pioner som forsker på bevissthet og åndelighet. Han skriver fra sitt unike perspektiv som kliniker, forsker og mystiker og er svært opptatt av menneskehetens åndelige utvikling.
Han har brukt 29 år på å undersøke og måle vibrasjonene i menneskelig atferd og tanker. Forskningen hjelper oss å se hvordan vi beveger oss fra lavere/tregere frekvensene som skam, skyld, apati, frykt og sinne og til høyere vibrasjoner som villighet, aksept, fornuft, kjærlighet, glede, fred og opplysthet.   I boken «Power Versus Force» skriver han: «Det individuelle menneskelige sinn er som en datamaskin som er koblet til en enorm database (Altet). Maskinen er den  menneskelige bevissthet som vår personlige bevissthet er et individuelt uttrykk for, men den har sitt feste i menneskehetens felles- kollektive databasebevissthet. Databasen er sjelens rike, og ved å være menneske, ja så er man en del av denne databasen. Alt vibrerer, alt beveger seg. Raske vibrasjoner innebærer at er nærmere lyset i sin sjel, og trege vibrasjoner holder oss fanget i problemenes- og den mørkere delen i dualitetens verden.

Bli kvitt negative vibrasjoner

Tanker påvirker følelser og ved å være på vakt kan du korrigere og sende vekk negative tankeformer (frekvenser). Sjelens frekvens er hurtig og kjennes igjen i følelser som kjærlighet, en påkobling til uendligheten, et stille tomrom, tålmodighet, sympati, empati, godhet, glede, tilgivelse, ikke-innblanding, sjenerøsitet og takknemlighet og i følelsen av tilknytning fremfor atskilthet. Kjennetegn på lavfrekvente energier er følelser som frykt, angst, stress, sinne, misunnelse, sjalusi, angrep og fordømmelse, bekymringer, skyldfølelse, depresjoner og sykdom. Dette er innlærte følelsesmessige lavfrekvente reaksjonsmønstre som aktiveres i gitte situasjoner.

 Hvis man kun opererer i den materielle bevissthetens lavere vibrasjonsfrekvenser greier man ikke å delta på nivåer hvor man får innsikt i oversanselige ideer og innsikt, viten og ren kreativitet.

Lavfrekvente følelsesmessige tilstander skaper hull i energifeltet (auraen) som er store nok til at andre ikke-forenlige lavere frekvenser kan gå inn i kroppen i form av forskjellige sykdomsfrekvenser osv. I tillegg til sykdommer vil negative følelser /frekvenser skape store hull på flere områder i livet. De skaer forhold, familier m.m.

Først når man tar ansvar og tør å se på egne lavfrekvente (mørke) sider UTEN SKYLDFØLELSE kan de fjernes.

Pythagoras, numerologiens far, mente at alle tings innerste vesen er tall, tall danner grunnlaget for selve universet. Alle tall har unike egenskaper, og kjente man til hvilke tall som dannet en persons vibrerende energi, ja da ville man forstå vedkommendes liv og egenskaper.
Hjertet har sin egen intelligens.
Alt er vibrasjoner. Hver tanke, følelse og ord er vibrasjoner i uttrykk. Hjertet har sine interaktive frekvenser som skaper rytme, og når frekvensen til hjertet er på et normalt nivå, så slår hjertet normalt. Når vi blir stresset eller er i ubalanse, forstyrres denne frekvensen, og hjertet slår raskere eller blir urytmisk.

Følelser, barometer for våre tankeprosesser

En av de viktigste ting med våre oppdrag på jorden er å tørre å ta ansvar for egne følelser. Emosjonell intelligens er en verdifull egenskap og en avgjørende nøkkel til åndelig utvikling. Våre følelser og overbevisninger sender hele tiden ut frekvenser som tiltrekker – eller støter fra seg hendelser. Føler du deg trygg på seg selv og verden rundt deg, vil frekvensen du sender ut lede deg til en tilsvarende erfaring. Enormt mye energi brukes for å blokkere følelsesmessige minner, og fornektelse av følelser skaper over tid blokkeringer og sykdommer. Man blir følelsesmessig nummen og mistenkeliggjør egne følelser. Dette fører til at man stenger for følelseskroppens intelligens og det blir umulig å vite hva man egentlig vil i livet, fordi det er følelser som bærer denne viktige informasjonen. Følelser er frekvenser, og sjelens frekvens er hurtig og kan kjennes igjen i følelser som kjærlighet, glede og følelsen av tilknytning fremfor atskilthet og frykt.

Hvordan bli en god frekvensleser

Man kan også lære å bygge opp en frekvens som er sterk, kraftig og fokusert. En god frekvensleser er alltid ærlig mot seg selv og andre.

Det er selvsagt også mulig å skape frekvenser som motarbeider eget velvære. Et rotete og uklart sinn tiltrekker samme type energi.

Familier og andre grupper skapes av en malstrøm av energi som kan føles av dem som kommer i kontakt med denne energien. Våre tanker gjør oss mer- eller mindre intelligent, og dette igjen avhengig av vår personlige mentale vibrasjon. Grunnen til at vi har problemer med å kommunisere med hverandre eller like hverandre er fordi vi opererer på forskjellige bølgelengder.

Når frekvensene ikke resonnerer blir det vanskeligere å forstå hverandre.

Det handler om bevissthet.
Det handler om bevissthet.
Når vi vil kommunisere med andre og få dem til få denne til å forstå oss, gjør vi en mental innsats. Vi forsøker å tilpasse vår mentale vibrasjon til den andre for å oppnå ønsket tiltrekning, eller følelsen av åndelig/mentalt slektskap. Hva med når personer som vanligvis forstår hverandre godt, plutselig ikke kommer overens? Det skjer fordi den ene kan ha forandret sin frekvens. Det fører til at personene ikke finner hverandre på den kjente og kjære kanalen de er vant til å kommunisere på. Det er mange ting som kan skape “vibrasjonsdropp” i oss. Helseproblemer, mindreverdighetsfølelser, depresjoner, konflikter, intellektuell apati osv.

Vedr. personer konstant lav frekvens så handler det ofte om individets programmering.

Miljø har en sterk påvirkning på oss, vi lever i et hav av vibrasjoner som hele tiden påvirker oss. Noen byer og land trives vi godt i fordi det passer vibrasjonen vår. Det samme gjelder mindre grupper, som familier. Noen gir en varm og positive atmosfære, hos andre føler man det motsatt. Vi mottar/leser av andres psykiske tilstand konstant. Gode / dårlige vibrasjoner kan samle seg opp i oss. Har man f. eks. samlet opp for mye negativitet ligger det ligge latent i oss og projiseres ut eller eksploderer når vi møter rett person /detonator. Noen har mer intense vibrasjoner som resulterer i en smitte-effekt, og andre tar inn og blir smittet av hva personen sender ut.

Vi vet det finnes lydvibrasjoner som kan ødelegge glass eller bindingene i materie (infrasonisk), eller motsatt – helbrede ødelagte bindinger (ultrasonisk).

Det finnes musikalske rytmer og lyder som er negative og så  liteharmonisk at de skaper negative vibrasjoner og tilstander i mennesker. Det samme gjelder vibrasjoner i det talte ord.

Ønsker du å teste ut hvordan din tone/frekvens og energi påvirker, plasser to grupper med planter innendørs på forskjellige steder, og gi dem samme lys og vannforhold.

Den ene gruppen prater du vennlig med hver dag som om de var mennesker. Den andre gruppen overser du mest mulig. Etter en stund vil du se at plantene du ga oppmerksomhet og omsorg vokser fortere og bli finere enn plantene du overså, selv om lys og vannforholdet har vært det samme. Metoden gjelder også mennesker. Mange ganger er det vi selv som skaper avvisning på grunn av vår usynlige- og ikke bevisstgjorte fiendtlighet mot andre. Ta kontakt med en person du vet ikke liker deg, forsøk å føle sympati og hjertelighet for personen. Du vil sannsynligvis etter kort tid se en radikal endring i personens holdning til deg.

Bønn og forbannelser

Gjennom disse enkle prinsippene om vibrasjoner, er det også lett å se at såkalte forbannelser eksisterer og at det ikke er noe overnaturlig med det. De er kun fortetning/ kondens og projeksjoner av sterke negative vibrasjoner. Det samme gjelder det motsatte fenomenet. Velsignelser blir skapt av sterke positive vibrasjoner. Finnes det da magiske ord? Ord består av bokstavkombinasjoner som skaper forskjellige frekvenser. Ordet kiai «ki» betyr energi eller ånd, og «ai» betyr å forene. Samurai krigere var kjent for sine kraftige «KIAI-rop», og det sies at de klarte å lamme motstanderne med frykt.

I karate har man videreført denne tradisjonen med å skrike ordet «KIAI» for å paralysere fienden. Ordet må uttrykkes på en spesiell frekvens, hvis ikke vil det ikke ha effekt.

Desto mer ansvar du tar for eget liv, desto større sannheter vil du bli i stand til å akseptere og takle.
Bevissthet er programmerbar, og livet og tilværelsen satt sammen på mange forskjellige bevissthetsnivåer. Du har din spesielle signatur og frekvens, men du er samtidig del av det kollektive bevissthetsfeltet som du hele tiden påvirkes av og samvirker med.
TV programmer er i stor grad med på å påvirke og programmere den kollektive bevissthet.
TV programmer er i stor grad med på å påvirke og programmere den kollektive bevissthet.
Du er mental energi uttrykt i fysisk form og du bærer i deg deg mønstre og tallkoder som stimulerer og vekker lengsler i deg for at du skal helbrede deg selv og bli hel. Hvordan du styrer din energi (tanker, følelser og handlinger) og verdien du setter på erfaringene du får skaper grunnlaget for din egenverdi og  velstand. Hele verden er en del av en avtale om virkeligheten som bygger på personlige og gruppebaserte trossystemer, som igjen skaper strukturene og betingelsene for våre erfaringer. Hvordan du velger å handle er opp til deg. Du er et selvvalgt uttrykk for en større bevissthetsform som lærer om seg selv gjennom intrigene i tilværelsens magiske spill. Du en aktiv medskaper, om du er bevisst det eller ikke. Alt forandrer seg når du tør å stråle ut din egen frekvens, i stedet for hele tiden å absorbere frekvensene rundt deg. Da prenter du inn dine intensjoner i eksistensen, i stedet for å hele tiden motta eksisterende innprentinger (trossystemer). Loven om energi og tiltrekning betyr at om frekvensen du vibrerer står i motsetning til frekvensene i den universelle harmoniske energistrømmen, så er du med på å skape motstand og du hindrer strømmen av overflod både i ditt eget liv- og i alle andres liv. Slike disharmoniske frekvenser skjer hovedsakelig i våre tanker og følelser og har sin rot som sagt i vår følelse av uverdighet. At vi ikke fortjener godt. Vær bevisst dette mønsteret, og tenk motsatt, at du og resten av verden fortjener fred, kjærlighet og overflod.

Forskning bekrefter at mennesker absorberer energi fra hverandre.

energi1Har du følt at andre suger energi ut av deg?

Mennesker som snakker om åndelighet og at alt er energi har ofte har blitt kritisert av vitenskapen fordi man ikke har klart å måle det. Ikke før nå. I 2012 kom det en bekreftende vitenskapelig studie. Forskere fra University of Bielefeld i Tyskland beviste at planter absorberer energi fra andre planter/alger. I tillegg til fotosyntesen delte algene livskraft med hverandre. Biolog Olaf Kruse var ansvarlig for forskningen og funnene ble rapportert i Nature.com. Dette inspirerte legen og terapeuten Olivia Bader-Lee til å forske videre på dette temaet. Vitenskapen hvor man studerer adferden til energi i levende vesener kalles Bioenergi.

I følge henne er kroppene våre som svamper. Vi absorberer energi fra omgivelsene rundt oss,  derfor vi føler ubehag i nærheten visse grupperinger/situasjoner med forskjellige energier og følelser.

Forskningen viser at kroppen vår oppfører seg svært likt algene, cellene i kroppen absorberer energien den trenger for nære ens følelsesmessige tilstand ut fra hva følelsene sier man trenger. Hun mener vi de siste 10-år har mistet mer kontakt med naturen som automatisk gir oss healing og fornying.

Til slutt, tall fra Dr. Hawkins forskning.

Dr. Hawkins mener negativiteten i jordens befolkning ville ha ført til selvutslettelse hadde det ikke hadde vært for at det finnes personer her som vibrerer på et høyere nivå og som utligner den negative effekten i folkemassene.

Optimisme – Klarer man å leve og vibrere på optimismens energi og går bevisst inn for ikke å kritisere andre, vil personen utligne negativiteten hos 90 000 mennesker på lavere vibrasjonsnivåer. Kjærlighet – Klarer man å leve og vibrere på kjærlighetens energi og ære alt liv, vil personen utligne negativiteten hos 750 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Opplysthet – Klarer man å leve og vibrere på opplysthetens fredelige energi, utlignes negativiteten hos 10 millioner mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Nåde – Klarer man å leve og vibrere på nådens energi, en ren ånd hinsides fysisk kropp uten dualitet og i total enhet vil utligne negativiteten hos 750 000 mennesker på  lavere vibrasjonsnivåer. Avartar – Klarer man å leve og vibrere på avartarisk nivå som sies å være bevisstheten høyeste nivå, vil det utligne den kollektive negativiteten i hele menneskeheten. Oppdatering oktober 2017!  En vitenskapelig artikkel fra 2017 om hvor viktig det er å ha gode resonnerende mennesker rundt seg kom nylig ut, mange år etter at denne artikkelen ble skrevet om samme fenomen.  Lenke 
Pythagoras, Numerologiens far.

Hva er Numerologi?

Numerologi bygger på universelle matematiske prinsipper og den greske oldtidsmatematikeren Pythagoras` tallforskning og er basert på konseptet reinkarnasjon. Før vi blir født, velger sjelen selv genetiske og miljømessige omstendigheter. Vår bevissthet og vårt DNA arvemateriale er kodet med tall, i likhet med et dataprogram, og ved hjelp av Numerologi identifiseres og oversettes disse skapelseskodene, de  matematiske mønstrene i form av tall og bokstaver. Ved hjelp av Numerologi kan også man regne seg frem til underliggende positive og negative mønstre/ formularer på cellenivå, som styrer vår oppførsel og våre handlinger og ting som er programmert til å skje i våre liv. Forfattet av: Åse Karin Steinsland 20.11.2011
Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.
Kilder:

KUKULTAN-PYRAMIDEN, EN KODET KALENDER. (A)

Byen Chichen Itza ligger på Yucatan-halvøya i Mexico og var en av de største byene i den kjente Maya-sivilisasjonen.

Ruinene av byen ble funnet på 1800-tallet. I dag står et par titalls byggverk igjen og byen er en av Mexicos mest kjente turist attraksjoner og ligger nær det kjente Chicxulub-krateret. I denne artikkelen kan du lese om:
 • Guden Quetzalcoatl /Kukultan
 • Solår og kalender kodet i pyramidens arkitektur.
 • Hvorfor kode kunnskap i stein?
 • Kalenderen og verdens mest kjente sykliske tall.
 • Den harmoniske 13 x 28 dagers kalenderen.
 • Jevndøgn og solens magiske slangedans.

Byggverkene avslører at Mayaene hadde stor kunnskap om matematikk, geometri, akustikk og astronomi.

Hovedbygget i Chichen Itza er Kukulkan-pyramiden, også kjent som «El Castillo». Den er på listen over en av Verdens 7 nye underverker.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

VARSLEREN JULIAN ASSANGE. Blir han utlevert til USA? (A)

Julian Assange utfordrer en lang tradisjon med statlig hemmelighold og sensur og kjemper for alles rett til å vite.

Wikileaks er «Folkets etterretningstjeneste». Informanter fra hele verden inviteres til å lekke informasjon anonymt for å komme autoritære regimer til livs.

Oppdatering 17.2.2024.

Jeg har lagt inn en snutt om paralleller mellom Assange med Skjebnetall 1 (One) og Neo (One) i Matrix-filmene.

Assange sitter fortsatt fengslet i Storbritannia hvor han venter på resultatene av sin endelige anke mot å bli utlevert til USA. Her risikerer han spionasjeanklager og opptil 175 års fengsel. 9 er tallet for overganger, transformasjoner og avslutninger. I går døde den russiske fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, han var i sitt Personlige år 9. Assange også i sitt Personlige år 9 nå. Kona advarer og sier han vil dø dersom han blir utlevert, noe som kan skje innen få dager.  Kilde 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

HELBRED DEG SELV MED LYD-FREKVENSER!

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og i Numerologi oversettes disse vibrasjonene til tall.

Jeg har tidligere skrevet artikler om Solfeggio-skalaens helbredende frekvenser og lydfrekvenser som dreper kreftceller. Nedenfor en ny video om musikk og DNA.

En leser oppfordret meg til å skrive mer om disse Solfeggio-frekvensene fordi hun har fått svært gode resultater ved å bruke skalaen aktivt.

Hun lytter til frekvensene hver kveld før hun legger seg og uttaler at hun har fått det helt fantastisk både psykisk og fysisk. Hun har slitt med store smerter grunnet endometeriose, fibromyalgi og depresjoner. Etter å ha hørt på frekvensene i 1-2 mnd. nesten hver kveld føler hun seg som et helt nytt menneske og har ingen smerter. Hun mener det er frekvensene ene og alene som har gjort henne så bra. Hun uttaler også at 174 hz og 285 hz har hjulpet veldig godt på hennes fysiske smerter.

Har du lyst å prøve det ut?

9 er universet tall og i sporet nedenfor spilles alle 9 frekvensene i 9 minutter hver for renselse av ulyder i kropp og sinn. (Artikler om forurensningskildene 440 Hz & WIFI-tåka). Hver tone tjener et bestemt formål. De starter med 174 Hz som er kjent som naturlig bedøvelse og går opp til 963 Hz som er forbundet med pinealkjertel-aktivering.

Klikk nedenfor for videoen med de 9 frekvensene.

Har du dårlig tid og vil du gå mer spesifikt til verks, her en oversikt over hva de forskjellige frekvensene hjelper for.

 • 00:00:00: 174 Hz: Lindrer smerte og stress.
 • 00:09:00: 285 Hz: Healer vev og organer.
 • 00:18:00: 396 Hz: Eliminerer frykt.
 • 00:27:00: 417 Hz: Eliminerer negativitet.
 • 00:36:00: 528 Hz: Reparerer DNA, positiv transformasjon.
 • 00:45:00: 639 Hz: Åpner for mer kjærlighet og medfølelse.
 • 00:54:00: 741 Hz: Avgifter celler og organer.
 • 01:03:00: 852 Hz: Vekker intuisjonen, hever energi på cellenivå.
 • 01:12:00: 963 Hz: Bedre kobling til ditt høyere selv.
Tips! Hun skriver at om du er redd for å sovne, fungerer frekvensene like godt i søvn som når man mediterer. For deg som har dårlig tid og masse stress i livet anbefaler hun å sette den på lav lyd når du legger deg og la den spille gjennom natten.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner, og vi likeså!

Numerologi bygger på dette prinsippet, at alt i universet er vibrerende energi. Nyere forskning heller også mer og mer mot denne teorien.  At hvert enkelt menneske (og alle ting) har sin spesielle vibrasjons-frekvens som beskrives med tallkombinasjoner som tolkes og avslører personers egenskaper og skjebne, derav uttrykket «Si meg ditt navn, og jeg kan fortelle hvem du er». Flere lydfrekvenser fra Meditative Mind finner du her.

Kilde, klikk på bildet for å bestille.

Oppdatering 29. oktober 2019.

Kjekt, nå er det kommet en ny bok ut om hvordan musikk påvirker hjernen 🙂
Forfatterne skriver at «Musikkens kraft har en enestående evne til å stimulere og endre hjernen vår. Spedbarn forstår og reagerer på musikk lenge før de forstår betydningen av ord. Barn som spiller et instrument, er smartere og har bedre hukommelse.
Mennesker med Parkinsons sykdom som knapt kan gå, kan løpe eller danse når de hører rytmiske sanger. Demente som hører barndommens sanger, kan oppleve klare øyeblikk.»
  Forfattet av: Åse Steinsland, 04.07.2019 Kilder: Meditative mind, https://www.youtube.com/watch?time_continue=4126&v=goyZbut_KFY  

Aktuelle artikler finner du nedenfor.

SOLFEGGIO, UNIVERSETS HELBREDENDE LYD-FREKVENSER.
432 HZ, DEN GLEMTE HARMONISKE FREKVENS.
UNGDOMSKILDEN. De 5 Tibetanske riter.
WIFI, 5G, STRÅLING & DEN ELEKTROMAGNETISKE TÅKEN. 5G, et sakte Hiroshima?

   

SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall i tid & lignende hendelser i rom (A)

Tallsynkroniteter i tiden som går mellom hendelser som ligner på hverandre.

Det sies vi må være oppmerksom når vi ser samme tallmønster gjentatte ganger. I artikkelen vil du se hvordan symmetriske tall dukker i tiden som går og knytter sammen hendelser som ligner hverandre.

Rundt 11.-12. desember 2019 forventet jeg at noe ville skje i verden siden det hadde passert palindromske 6666 dager siden terrorangrepet 11/9-2001, et angrep som endret verden. Nå har det gått litt tid, og dette er nå datoen CDC opererer med i dag vedr. når de første tilfellene dukket opp. Og verden har blitt endret på ny.
 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

LEGENDEN OM AMARU MURU, GUDENES PORT. Gjennom portalen 11.11. (A)

Oppdatering 21.08.2022: Mann forsvant gjennom portalen den 11.11. kl. 11 og havnet i et annet univers.

Det handler om lyd og vibrasjoner, oppdatering om hva han opplevde finner du nederst i artikkelen.


Hadde tidligere kulturer teknologi som har gått tapt? Mye tyder på det.

Det finnes mange steder på jorden som er innhyllet i magi, myter og mystikk. Finnes det portaler til andre dimensjoner og verdener på jorden?

Maya-profetien sier at den store Quetzalcoatl vil komme tilbake gjennom en stjerneportal. Og vi har alle hørt historier om mennesker, skip, fly og byer som forsvinner sporløst. Hvor blir de av?

I 1998 avslørte data fra en av NASAs romfartøy at portaler åpnet seg rundt hele jordens atmosfære, de var av sorten som gjør at man kan reise umulige avstander på et blunk. NASA valgte å kalle dem X-punkt i stedet for ormehull, det er jo en grei måte å unngå oppmerksomhet rundt temaet. NASA forklarer at X-punktene er steder hvor jordens magnetfelt kobles til solens magnetfelt, slik oppstår en uavbrutt bane direkte til solen. Eller andre planeter om vi kobler oss på deres magnetfelt. Mer om dette i videoen nederst i artikkelen.

Dette øker jo sannsynligheten for at det faktisk finnes kontaktpunker eller portaler på jorden fra svunne tider.

La oss gå i gang og se på en av portalmytene.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Legendariske BABA VANGAs forutsigelser om år 2024. (A)

.

Uansett om du tror på klarsynte eller ikke, Baba Vanga har truffet spikeren på hodet med oppsiktsvekkende mange av sine spådommer.

Vi oppdaterer med Vangas visjoner for år 2024.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PARALLELLE LIV, EN FREMTIDSVISJON. Bli med på reise i en fremtid, uten penger (A)

Mange mener boken kan transformere verden!

Det fordi den inneholder viktige nøkler vedr. menneskehetens fremtid, og Skandinavia står sentralt.

En ganske så unik og kontroversiell bok ble tilgjengelig på engelsk for noen år siden. Den bygger på notatene til en mann som angivelig reiste flere tusen år inn i fremtiden. Boken ble tidligere kun delt i lukkede frimurersirkler, som så på forfatteren som en moderne profet. De anså boken nesten som hellig fordi den inneholdt visdom om menneskehetens fremtid.

Notatene ble sett på som kritisk viktig vedr. menneskehetens fremtid!

Den viktigste hendelsen i fremtiden var menneskets utvikling av

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

GRACE KELLYS LIV I TALL (A)

Her analyserer vi kjente mennesker for å gi en større forståelse for hvordan tall jobber bak i kulissene i våre liv.

Denne gangen fordyper vi oss i tall og mystiske synkroniteter i Grace Kellys eventyrlige liv og utidige død.

Hun var en av Hollywoods mest innflytelsesrike på 50-tallet frem til hun giftet seg med prins Rainier av Monaco og ga opp skuespillerkarrieren.

Vi starter med hennes bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FORDYPNING I PALINDROMER. Tall-, språk og bildesymmetri (A)

Verden sies å være opp ned og bakvendt. Nå skrives også mange hellige skrifter fra høyre til venstre, slik supergeniet Da Vinci gjorde.

Ordet palindrom er gresk og palin betyr tilbake/igjen eller retur og dromos betyr bane/vei. Les mer om:

 • Hva er et Palindrom?
 • Hvem er opptatt av Palindromer?
 • Palindromske amuletter og formularer.
 • Palindromer i DNA & genteknologi.
 • PalinGenesia & skapelsen.
 • Aktuelle Palindrom-filmer.
 • Palindrom-portretter.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

EKTEPARET SINNES/SOLBERG. Flyter hun videre? (A)

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi er nå i et Globalt år 7 og en Global måned 7 og personer merket med tallet kommer lettere i fokus.

Som Høyreleder Erna Solberg. Hun har Skjebnetall 7 og går nå gjennom den største personlige politiske krisen i sitt liv etter ektemannens avslørende handlinger.

Vi ser nærmere på hvilke tall som opererer i kulissene og hva de kan avsløre om situasjonen som har oppstått.

Nedenfor oversikt over ekteparets tall, redusert.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

JOHNNY DEPPS LIV I TALL (A)

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

VEIEN TILBAKE TIL ATLANTIS. (A)

«For å forstå hvor vi er på vei, må vi vite hvor vi kommer fra».

Kontinentet Atlantis er blitt kalt verdens største gåte og har blitt beskrevet i over 5000 bøker.

Legendariske Atlantis har alltid vært- og er fortsatt en stor og viktig del av vår kultur. Våre forfedre har gjennom flere tusen år forsøkt å løse mysteriet, og den dag i dag er det slik at hver gang en undersjøisk by eller kultur lokaliseres, så melder navnet «Atlantis» seg. I 1968 så ble Atlantis lokalisert på middelhavsøya Thera, som i sin tid ble delvis oversvømmet på grunn av et vulkanutbrudd, men nå er det ikke så mye beliggenheten artikkelen skal handle om. Slår du opp i et leksikon vil du lese at Atlantis er et sunket kontinent som hører hjemme i mytenes verden. Kontinentet ble først beskrevet 300 år f. kr. av en av vestens mest dyrkede filosofer, Platon. Hans dialoger Timaios og Kritias handler om Solon som er på besøk i Egypt ca. år 600 f. kr.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

 

HVA AVSLØRER ADRESSETALLET? (A)

Alt er tall, og tall som er knyttet opp mot våre boliger påvirker energi- og aktivitetsnivået.

Noen tall fremmer positive energi mens andre kan ha en mer hemmende energi.

Adressetallet gir deg en pekepinn på hvilke adresser du vil trives best på og hvilke energier adressetallet kan fremme i deg.
De fleste mennesker vil naturlig nok trives best på adresser som har et tall som er kompatibelt med ens hovedtall.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

DRONNING ELIZABETHS LIV I TALL. (A).

Dronning Elizabeth II, verdens lengst sittende monark døde etter 70 år og 7 måneder på tronen.

7 representerer fullførelse, sjelens seier over materien. Gud hvilte den 7. dagen da skaperverket var komplett, og om få dager skal dronning Elizabeth II som har Skjebnetall 7 legges til hvile. RIP.

I tillegg til å se på hennes tall og utrolig merkverdige synkroniteter, ser vi også litt på bibelske prototyper. Først litt om dronningens oppvekst.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALLENE BAK TINDER-SVINDLEREN og andre storsvindlere. (A).

På disse sidene analyserer vi kjente personer for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Noen tall behersker kunsten å bedra bedre enn andre? Vi fordyper oss i Tinder-svindleren som har blitt verdenskjent etter Netflix-serien med samme navn.

Vi trekker også paralleller og sammenligner hans tall opp mot historiens største svindlere i samme gate for å se om vi finner tall-likheter. Slikt kan jo være greit å vite. La oss gå i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

TALL-TVILLINGER & TVILLING-SKJEBNER (A)

I denne artikkelen ser vi nærmere på personer med like fødselsdatoer & deres lignende skjebner.

Kvanteforviklinger betyr at to partikler er uløselig forbundet og gjenskaper hverandres bevegelse, selv om de er langt fra hverandre.

I 2015 fortalte Aftenposten den oppsiktsvekkende historien om Khuu Ngan og Borghild Kronsel Kristiansen. De ble født samme dato, den 14.12.1912 i forskjellige verdensdeler. En i Sør-Kina og en i Lillestrøm i Norge. Historien ble også publisert på kinesisk og vakte stor oppsikt.

Kvinnene endte opp i samme land, døde samme dag og havnet ikke langt fra hverandre på samme kirkegård. 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Aktuelle artikler på Numerologen
11:11 ENIGMAET, PARALLELLE TALL OG VIRKELIGHETER (A)
ELEKTRONIKA-PRINSEN KYGO. Hva avslører tallene? (A)
     

UNGDOMSKILDEN. De 5 Tibetanske riter.

I 1939 ble boken ”Ungdomskilden” av Peter Kelder ut.

Han forteller om sitt møte med en pensjonert britisk oberst som hadde lært de Tibetanske ritene i et kloster i Himalaya.

Den handler om hvordan øvelsene styrker kropp, energi, fokus og til en viss grad virker foryngende.
Klikk på lenken for å bestille boken.
Klikk på bildetfor å bestille.
Jeg kom over øvelsene for mange år siden og fikk lyst å dele dem med dere fordi de har hjulpet meg så mye. Det rapporteres om gode resultater på mange områder: Bedre søvn, bedre energi, økt styrke og utholdenhet, bedre hukommelse, redusert behov for medisiner og forsinket sykdomsutvikling ved leddgikt og flere andre kroniske lidelser, bedre bevegelighet i rygg og ledd, bedre syn, vekttap, strammere hud, reduserte smerter, forbedret mental helse, yngre utseende med mer. Øvelsene sies å stimulere chakraene, som i sin tur påvirker kjertlene i det endokrine system. Hormonproduksjonen har mye å si for kroppens funksjoner, deriblant aldringsprosessen. Chakraene Ved å utføre de tibetanske ritene regelmessig sørger man for å stimulere kroppens energisystem og kan bli sunnere både fysisk og psykisk. I TCM (Traditional Chinese Medicine) tilhører organenes element innen 5-element teorien om: Ild, jord, metall, vann og tre. Elementer som er gjensidig avhengige av hverandre, og i ubalanse forplantes de ofte videre. På samme måte som et organ tilhører et element, tilhører det også et chakra. Chakraer er knyttet til hverandre på samme måte og ved å utføre ritene regelmessig får man riktig flyt av energi i både chakraer og meridianer. Har du sykdommer kan det være lurt å konsultere lege før du går i gang. Personer med ulike tilstander eller lidelser anbefales å konsultere lege før de starter. Ritene sies sette i gang en avgiftning av kroppen, slik at giftstoffer  gradvis skilles ut. Dette er en viktig årsak til at man bør øke mengden repetisjoner gradvis.
Det er lurt å drikke masse vann.

Det er viktig å drikke nok væske (helst vann). Prøv å holde deg til ca 2 liter per dag.

Når du er i gang kan det hende urinen blir mørkere og/eller at den lukter mer enn normalt. Det kan oppstå lett svie ved vannlatning og svetten kan lukte noe mer enn normalt i en kortere periode. Dette eller andre lettere forbigående plager kan oppstå som konsekvens av at kroppens avgiftings-prosess. For enkelte kan en rite være vanskelig/umulig å utføre, man kan allikevel oppnå gode resultater, for tiden gjør jeg bare de 3 første.

nakkeTil slutt, vær forsiktig!

Pass på at du ikke har for glatt underlag, fort gjort å skade seg om du glir (gjelder spesielt 1, 4 og 5. rite!). Belastning på muskler og ledd kan bli for stor om du starter med for mange repetisjoner. Kroppen er konservativ vedr. livsstilsendring. Start forsiktig slik at den for tilpasset seg.  Unngå brå bevegelser som f. eks å rykke hardt til når du beveger nakken osv. Personer som trener og er i god form anbefales å starte på tre repetisjoner og øke med to i uken. Start rolig. Har du lang erfaring med yoga kan prøve å starte med fem eller maksimalt syv repetisjoner og øke med to ukentlig. Overvektige eller de som er i dårlig form bør starte med å gjøre kun en repetisjon av hver enkelt øvelse og/eller skifte ut enkelte av de mest krevende ritene med en alternativ rite, dette gjelder spesielt rite nr.  2, 4 og 5. Deretter prøver man å øke med en repetisjon for hver uke. NB! Øk med maksimalt 2 repetisjoner per gang/uke, og kun dersom du føler deg moden for det! Det viktigste med ritene er at man ikke overbelaster seg. Man vil ha godt utbytte av ritene selv om man kun gjør noen få. Ha tålmodighet og la ritene sakte bli en del av ditt daglige rituale.

Aldri mer enn 21 repetisjoner!

Dersom man ønsker å få mer trening ut av ritene kan man gjøre de raskere, men ikke øk antallet! Det er heller ikke uvanlig at man kan få vondt i håndledd. Gå forsiktig fram eller ta en pause og se om det går over. Ved utførelsen av ritene er det særdeles viktig å puste riktig. Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen med leppene formet som en O (dvs. at munnen er formet som om vi skal uttale bokstaven O). MELLOM HVER RITE, STÅ OPP, LA HENDENE HVILE PÅ HOFTENE OG PUST DYPT INN OG UT 2-3 GANGER. FORTSETT SÅ MED NESTE RITE.
Rite 1
Rite 1

Rite nr. 1

Denne riten skal stimulere alle chakraene og sette fart på virvelstrømmene. Stå oppreist med strake armer rett ut og la håndflatene vende nedover. Snurr rundt fra venstre mot høyre (med klokka/sola)maksimalt 21 runder. Pust normalt mens du utfører riten. Den stimulerer alle chakraene og sette fart på virvelstrømmene. Tilpass farten til det som føles naturlig. Man skal kun snurre til man føler lett svimmelhet. Mange blir svimmel, sørg for god plass rundt deg så du ikke slår borti noe eller faller. Gir det seg ikke, sett eller legg deg ned. TIPS! Fokuser på f. eks. tommelen, da blir du ikke så svimmel. Etter du er ferdig, fokuser på tommelen fortsatt til svimmelheten gir seg. Avslutt med pusteøvelsen.
Rite 2
Rite 2

Rite nr. 2

Utføres liggende på rygg (gjerne på et mykt underlag). Hendene ligger langs siden og håndflatene skal ned med fingrene samlet. Pust godt inn gjennom nesen mens du løfter hodet og fører haken mot brystet, samtidig som beina løftes med strake knær til de står rett opp (man kan føre bena lengre mot hodet, knærne må være strake). Senk hodet og beina samtidig mens du puster ut gjennom munnen.
 •  Pust ut, pust inn.
Gjenta riten maksimalt 21 ganger, avslutt med pusteøvelsen. Denne riten stimulerer spesielt de fem nederste chakraene. NB! Den kan være krevende for korsryggen. Gå forsiktig fram, bøy knærne om nødvendig. Det viktigste er at du gjør ditt beste, ikke press deg for mye. Avlast rygg ved å støtte deg mer på armene ved å legge dem tettere inntil kroppen med hendene litt inn under setemusklene.
Rite 3
Rite 3

Rite nr. 3

Still deg på kne (gjerne på et mykt underlag) støttet med undersiden av tærne mot gulvet. Hold tak i baksiden av lårene, rett under setemuskulaturen. Bøy hodet framover slik at haken føres inn mot brystet, før du puster dypt inn gjennom nesen imens hodet og overkroppen bøyes bakover (slipp skuldrene bakover slik at det åpner opp i bryst og halsområdet). Pust ut imens du løfter hodet og overkroppen opp til utgangsstillingen igjen. Det er også mulig å gjøre riten med hendene hengende langs siden for slik å lettere få senket skuldrene og “åpne” opp bryst- og hals området. Det er en fordel å bruke lårene til å støtte seg opp, ikke minst for å lettere holde balansen og finne den  ideelle rytmen.
 •  Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger og avslutt med pusteøvelsen. Den 3. riten stimulerer spesielt fjerde og femte chakra. Etter hvert som man gjør denne riten kan man prøve å gjøre den med lukkede øyne.

5-tibetan-rites-4Rite nr. 4

Sitt på gulvet med rak rygg og beina strakt ut foran deg. Det skal være litt avstand mellom dem (ca 30 cm). Håndflatene støttes på gulvet ved siden av hoftene. Bøy hodet framover slik at haken hviler mot brystet, før du puster kraftig inn gjennom nesa imens du løfter kroppen slik at knærne bøyer seg og kroppen holdes oppe av armer og ben. Slik kommer man opp i en stilling som ligner en bro, der overkroppen og lårene ligger parallelt med gulvet. Da du kommer opp skal du holde pusten et øyeblikk imens du strammer alle musklene i kroppen. Pust ut gjennom munnen idet du slapper av i musklene og senker deg tilbake til utgangsstillingen igjen.
 • Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger. Den 4. riten stimulerer alle syv chakraer. Riten oppleves som spesielt krevende for mange. Vær forsiktig og gjør så godt du kan. Mange eldre opplever riten som “umulig”, men har mestret den etter et par måneder. Det viktigste er at man starter forsiktig og følger kroppens naturlige progresjon. Man vil få stort utbytte av riten selv om den ikke utføres “perfekt”.

5-tibetan-rites-5Rite nr. 5

Støtt deg på håndflatene og undersiden av tærne med strake armer og ben slik at ryggen blir svai. Det skal være ca 30 cm avstand mellom armer og ben (det som føles naturlig…). Start øvelsen med å løfte hodet tilbake (slik at du ser opp i taket) før du puster dypt inn gjennom nesen imens du løfter kroppen opp i en “omvendt v-form” og fører haken inn mot brystet. Pust ut idet du senker kroppen tilbake til utgangsstillingen. Stram sete- og underlivsmusklene et kort øyeblikk, før du slapper av og gjentar riten. Armer og ben bør være så strake som mulig under hele øvelsen. Ved utførelsen av denne riten vil man raskt oppleve fordelen av å puste riktig med dype åndedrag.
 •  Pust ut, pust inn
Gjenta riten maksimalt 21 ganger og avslutt med pusteøvelsen. Den 5. riten arbeider spesielt med første, andre, sjette og sjuende chakra. Denne riten er også svært vanskelig for mange. Dette er i likhet med den 4. riten en øvelse som kan være vanskelig for enkeltes håndledd. Alternativt kan man vurdere om man skal støtte seg på knokene i stedet.

Lykke til!

Kilder

   

FORDYPNING MESTERTALLENE 11, 22 og 33 (A)

Mestertall er et av de mest misforståtte områdene i Numerologi. 

Noen numerologer mener alle tosifrede like tall ( 44, 55, 66 osv.) er mestertall. Det er ikke tilfelle. 44, 55, 66 er tallpalindromer, og de har en mer konsentrert og ladet energi en tall som 45, 56 og 67, men de er allikevel ikke mestertall.

11+22=33 Tallene 11, 22 og 33 er ikke mestertall fordi de består av like tall, men fordi de skaper og representerer en helt spesiell triade /trekant. 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

 

ELON MUSKS TALL OG LIVSREISE. (A)

Oktober-oppdatering vedr. den siste tidens hendelser om Musk nederst i artikkelen.


På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Vi ser nærmere på vitenskapsmannen, oppfinneren og den selvlærte rakettforskeren Elon Musk.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

WHITNEY HOUSTONS LIV I TALL. (A).

Hun var sin tids mest suksessrike kvinnelige sanger før hun falt fra stjernehimmelen kun 48 år gammel.

Først litt om Whitneys bakgrunn.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

FORDYPNING I DET HELLIGE TALLET 108. (A)

I TV-serien «Lost» ble vi kjent med den etter hvert så mye omtalte LOST-rekka.

Summerer tallrekken får du det magiske tallet 108, og tallet hører til i det geometriske tallsystemet.

1+8=9. Dette kalles universets tall. Blant annet fordi: 
 • Jorden kretser rundt solen med en fart på 108000 km i timen.
 • I engelske miles er månens radius omtrent 1080.
 • Du kan også plassere 108 måner mellom jorden og månen.
 • Du kan plassere 108 soler mellom jorden og solen.
 • Det er plass til 108 jorder i solens diameter.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

PAKT, GRUNNLOVER & GUD. Israel, USA og tallet 7. Eldgamle profetiske maler i aksjon? (A)

Ekko fra eldgamle tider gjentar seg på nytt i dagens avisoverskrifter? 

Enkelte kristne samfunn har lenge antydet at det finnes såkalte profetiske maler, eller prototyper.

Ved hjelp av dem kan vi trekke paralleller mellom personer i verden dag opp mot personligheter fanget i lignende dramaer for tusenvis av år siden. La oss gå i gang 🙂

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

MÅNEMAGI & NEDBØR, BARNS KJØNN OG FØDSLER (A).

Dagen etter forrige fullmåne fikk vi årets første snø og det kom store mengder.

I dag ser vi på mange myter som gammel overtro, men har månen noe med været å gjøre? Det er faktisk bekreftet, så ja.

– Kan månen hjelpe oss å bestemme kjønn på barn?!

– Hva med teorien om at det fødes flere barn rundt fullmåne?

Vi går i gang og starter med været. Endrer været seg ved fullmåne, halvmåne eller nymåne? Meteorologer har ikke noe tydelig svar så jeg gravde litt og kom over

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

BIRGITTE-FRAKTALEN. Vassbakk frikjent (A)

Hvordan fungerer egentlig virkeligheten vi lever i?

Oppdatering 5.12.2023 Vassbakk ble dømt til 17 års fengsel den 6. februar 2023. I dag den 5.12.2023 ble han frikjent i lagmannsretten.  Kilde

Jeg tar utgangspunkt i Konfucius utsagn om at tegn, tall og symboler styrer verden.

Jeg gjør oppmerksom på at dette er mine tanker rundt sakene. Jeg vet ikke alt, ta til deg det som resonnerer.

Birgitte Tengs.

Alle mennesker er symbol for noen uansett om vi er bevisst det eller ei.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

DEJA VU, MANDELA-EFFEKTEN OG PARALLELLE UNIVERS.

De fleste av oss har opplevd Deja Vu.

Følelsen av at du plutselig befinner deg i en reprise av en tidligere hendelse. Du har sett og følt det før.

Som oftest er det over på et par sekunder. Begrepet ble første gang brukt av franskmannen Emile Boirac i boken «L’Avenir des sciences psychiques». Begrepet betyr «allerede sett». Følelsen av deja vu følges av en sterk fornemmelse av gjenkjennelse.

Du har sannsynligvis også hørt om Mandela-effekten. Fenomenet hvor mange personer samlet husker de samme hendelsene «feil».

Navnet «Mandela-effekten» stammer 80-tallet da mange mange mennesker husket at Nelson Mandela døde i fengsel på 1980-tallet, selv om han faktisk levde til 2013.

Fenomenet observeres i ulike sammenhenger, som feil navn, datoer, filmreplikker, logoer, titler og historiske hendelser. Det er fortsatt mye debatt om årsakene bak fenomenet, og det vakte kontrovers da det ble hevdet at årsaken var parallelle univers som krysset hverandre.
miko
Dr. Michio Kaku
Fysikere forsøker i dag å gjøre det samme som vismennene gjorde for tusenvis av år siden. De forsøker å beskrive universets grunnleggende natur. I superstrengteorien består alt i universet av vibrasjonsmønstre som samhandler med andre vibrasjonsmønstre. Den første komponenten av materie er tråder/strenger som vibrerer med en viss frekvens eller karakteristisk bølgelengde, og denne aggregerer for å danne partikler. (Aggregere betyr å koble sammen; samle; sammenstille; bygge opp). Altså samme teori som Pythagoras, Numerologiens far. Han gjorde disse vibrasjonsmønstrene om til tall. (Det er vibrasjonene/tallene i ens personlige Numerologiske kart som avgjør ens personlighetstrekk, handlingsmønstre, tankemønstre og hva som skal skje med oss)

Nå mener enkelte forskere at det faktisk kan finnes flere univers ved siden av- eller parallelt med vårt, og at det kan være svaret på DejaVu-opplevelser.

Parallelle univers-teorien blir støttet av flere forskere, blant annet superstrengforskeren Dr. Michio Kaku. Han mener at vi består av atomer som vibrerer. At vi er vibrerende bølger som splittes opp etter hvert som tiden går.
Fra filmen «Upside Down», kilde.
Når to univers kobles sammen kan du bevege deg frem og tilbake mellom disse. Etter hvert som tiden går, kobles universene fra hverandre og begynner å vibrere på forskjellige frekvenser. Professor og Nobelpris vinner Steve Weinberg mener at det er mulig at det kan finnes utallige parallelle univers som sameksisterer i samme rom, og at når du opplever deja vu’ så vibrerer du i takt med et annet parallelt univers.

Kanskje det er noe lignende som skjer med Mandela-effekten, men på et mer samlet kollektivt plan?

Tenk på en radio, du har den innstilt på en frekvens som gjør at du får inn kanalen P3. Samtidig kan du faktisk tune deg inn på andre kanaler. Alle vibrerer samtidig i stuen din, det er du som har radioen din innstilt på kun en frekvens. Akkurat som når du er i første etasje i en leilighet i en høyblokk. Selv om du ikke kan se etasjene ovenfor, betyr det ikke at de ikke er der.

Koherens betyr «sammenheng». Koherente bølger er samstemte bølger som svinger i takt som har samme frekvens og samme fase.

Dr. Michio Kaku mener Deja Vu kan være minner fra andre parallelle univers /liv som vi har koblet oss fra, men får et glimt av i form av minner. Nedenfor video hvor han forklarer.

«We might imagine God as we know him to be a mathematician: «The mind of God we believe is cosmic music, the music of strings resonating through 11 dimensional hyperspace. That is the mind of God.»

Da er i plutselig tilbake til Pythagoras filosofi om sfærenes musikk. Dr. Kaku mener Gud er en matematiker. Kakus mål som fysiker er å finne en «ligning» som ikke er mer en tomme lang som forener naturens krefter og tillater oss å lese Guds tanker og sinn. Han mener at nøkkelen til superligningen ligger gjemt i super-symmetrien 🙂 Her trailer fra filmen om Mandela-effekten. Forfattet av: Åse Steinsland, 22.02.2016, oppdatert 7.12.2023 Aktuelle artikler:  Lenker:

NYHETSSNUTTER. Ole Paus (A)

Vi ser på aktiviteten i tall hos personer og situasjoner i nyhetsbildet.  

Les mer om om:

Ole Paus – Aleksandra Ørbeck Nilssen – Arne Treholt – Anne Heche – Amber Heard – Bruce Willis – Sinéad O’Connor- Roald Amundsen – Bill Cosby – TIX – Gigantisk 2-tall på solen – Kobe Bryant – Samuel Massie m.m.

Her lenker til forskjellige kalkulatorer: Skjebnetall, Personlig årstall & Navnekoder. Vil du telle dager finner du kalkulator her.


Ole Paus, trubaduren ingen kunne målbinde.

Ole Christian Paus, født 9.2.1947 har reist hjem. Han hadde 5 som Skjebnetall og endte opp som en slags musikalsk journalist. Han hadde ordets makt og beskrives som en ekstremt mangfoldig språkkunstner. Han var fargerik og levde livet med begge hender.

Han sto stødig på egne bein med egenrådige 1 som Navnetall. Det bygget på analytiske, spirituelle Vokaltall 7 og kreative og uttrykksfulle 3 som Konsonanttall. Han var ikke redd for å være seg selv og skapte sin egen vei, som 1-ere ofte gjør. Hans penn var omsorgsfull, men også skarp, provoserende og tankevekkende. Han var opptatt av menneskeverd og var kristen. I et intervju uttalte han:

«Jeg tror vår Herre synes jeg har vært en slitsom fyr å ha gående».

Jeg er ikke så sikker på det? Bibelen er proppfull av tallsymbolikk. Da Israel var blitt en nasjon med Baal-dyrkere og hadde forvillet seg bort fra Gud så representerte de 7000 en trofast rest. Og symbolsk nok reiste giganten Ole Paus ut av tiden nøyaktig 7000 dager etter giganten Erik Bye.

9 er tallet over overganger, transformasjoner og avslutninger og han døde i sitt Personlige år 9. Hvil i fred.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.